Twee lullen voor die meid.

Het was een hete dag ergens in augustus en Nick liep zich te vervelen, de kennissen die hij had proberen te bellen waren met dit weer natuurlijk allemaal niet thuis zijn. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt.

Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken. Nick wandelt rustig over een smal verhard pad dat slingerend door de duinen loopt. Enig tijd later merkt hij op dat er mensen over het prikkeldraad zijn geklommen bij een duin die afgeschermd is. Platgedrukt helmgras verraden de voetsporen van twee mensen. Nick is nieuwsgierig, klimt over het prikkeldraad en volgt langzaam de voetsporen verder en verder de duinen in. Plotseling blijft hij stil staan, hoort hij dat nu goed, is dat het gekreun van een vrouw die een stevige beurt krijgt, vraagt hij zich af. Hij gaat plat of zijn buik liggen en kruipt langzaam in de richting van het gekreun. Even verder ziet hij een enorme kuil en langzaam beweegt hij zich naar de rand. Daar aangekomen ziet hij twee mensen in die kuil liggen en ze zijn er niet aan het zonnen.

Hij kijkt naar beneden en na een tijdje goed gekeken te hebben, liggen tot zijn grote verbazing twee vrienden van hem, Pam & Onno op z’n hondjes te neuken. Met zijn ogen net over de duinrand heen, keek Nick gespannen toe hoe zij hevig lagen te naaien. Kreunend, terwijl zij haar kontje in een snel ritme tegen hem aan duwde, begon hij haar steeds sneller te neuken tot ze beide hevig klaar kwamen. Onno rolde van haar af en ging op zijn rug in het zand liggen en droomde snel weg. Pam lag nog steeds in dezelfde positie, strekte langzaam haar armen en benen, tot ze plat op haar buik in het zand lag. Ze bracht een hand tussen het zand en haar onderlichaam in om nog ff wat na te spelen. Nick trok zijn korte broek uit en kroop nu langzaam en behoedzaam verder de kuil in tot vlak bij Pam, haar geile kont stak uitdagend omhoog waardoor haar kut wijdopen stond afgetekend door twee geile opgezwollen schaamlippen. Onno zijn zaad was er al uitgelopen, dit lag tussen haar benen als een donkere vlek in het zand. Nick keek gefascineerd toe hoe Pam met haar klit lag te spelen en zag tot zijn grote verbazing dat er een nieuwe stroom van geil helder vocht uit haar kut naar buiten liep. Ze stak vervolgens zonder pardon twee vingers diep in haar kut, ze draaide een paar keer rond en trok enorm spoor van kutgeil mee en smeerde dit over haar dik gezwollen klit en schaamlippen heen, nog steeds niet wetend dat op 30 cm afstand de beste kameraad van haar vriend lag toe te kijken.

Inmiddels was de geur van haar geile spleet in de neus van Nick doorgedrongen. Ze stopte met spelen en stak haar kont verder omhoog, haar klit zat nu precies voor Nick zijn mond, deze verleiding kon hij niet weerstaan, langzaam maar toch zeker van z’n zaak begon hij haar te likken, het tempo voerde hij langzaam op. Ooohh neuk me, kwam er kreunend uit haar mond. Nick ging op z’n knieën achter haar zitten en begon haar met lange, trage stoten te neuken, tot ze haar kontje op het ritme van zijn langzame, regelmatige stoten begon te bewegen, waarbij hij zijn lul er na iedere stoot er bijna helemaal uithaalde. Langzaam en traag, steeds langzamer trok hij hem er uit, en steeds harder stootte hij hem er weer in. Toen hij zo diep als hij maar kon in haar doorstootte, voelde hij hoe haar vagina begon samen te trekken van een naderend orgasme. Heel langzaam trok hij terug en vertraagde hiermee ook zijn eigen orgasme. Ze stak haar kont verder omhoog waardoor haar geile sterretje nog wijder open ging staan. Nick kon deze verleiding niet weerstaan en liet een beetje speeksel in het gaatje lopen en duwde hierna voorzichtig een vinger voor de helft in haar kont. Pam begon nu nog wilder te bewegen. Toen ze geruisloos klaarkwam bleef Nick roerloos gehurkt zitten met zijn lul nog diep in haar.

Ze lag bewegingloos, haar armen voor zich uitgestrekt, haar gezicht plat in het zand, iedere spier van haar lichaam ontspannen, toen keerde ze haar hoofd om en haar ogen werden groot van schrik. Ze keek vlug naar Onno en zag dat die nog in diepe slaap was. Met een geile ondeugende blik keek ze terug naar Nick. Hij greep haar om haar heupen en dwong haar te bukken terwijl hij zich op zijn hurken werkte. Hij hield haar dicht tegen zich aangedrukt zodat ze aan zijn staalharde lul, gespietst op zijn schoot zat. Hij begon met zijn heupen te stampen, te schokken en te stoten en draaide een hand zo, dat hij haar mond bedekte en ze geen kik kon geven. Na een paar minuten begon ze opnieuw te komen en Nick hield op met stampen en stoten en haar orgasme ging over in een reeks van opeenvolgende orgasmen. Niet over het hoogtepunt heen rakend en afnemend maar overgaand in voortdurende bevingen en explosies van sensaties over haar ruggengraat. Snel opeenvolgende stroomstoten tot in het merg van haar botten joegen door haar heen tot de hevigheid van deze climaxen van pure uitputting begonnen af te nemen. Nick vertraagde zijn stoten, bleef stil zitten en liet haar rillingen wegsterven. Roerloos bleven ze zitten. Nick stond op en hield het meisje vast gespietst op zijn lul. Langzaam liep hij zo naar Onno die op zijn rug lag te slapen. Met stevige bewegingen wende hij Pam nu zo dat zij met haar mond boven de lul van Onno hing. Slap en kleverig van het geil lag de roerloze lul van de jongen op zijn buik. Nick trok zijn lul terug zodat alleen zijn eikel nog in haar kut zat en begon langzaam te bewegen. Tegelijkertijd duwde hij het hoofd van het Pam naar de lul van Onno toe. Onder zijn korte stootjes kwam haar tong tot leven en begon ze de lul van Onno te likken.

Eerst van onderen, langzaam zoog ze aan beide ballen, en daarna de zijkant. Toen er beweging in kwam en hij begon te zwellen, nam ze hem met weke lippen in haar mond en begon ze harder en harder te zuigen. Nick, die nog steeds met het puntje van zijn lul in haar zat, gaf het meisje over aan de opwinding die ze nu onderging bij het gulzig zuigen van de lul van haar vriend. Hij trok nu langzaam zijn lul helemaal terug. Onno spande zijn heupen en dijspieren en bij die beweging begon Pam als een wilde te zuigen en liet haar hoofd al zuigend, op en neer gaan. Met een krampachtige beweging van zijn heupen, kwam de jongen klaar, zijn zaad spoot hij diep in haar mond. Ze slikte alles door en ging gewoon verder met het pijpen van zijn lul die hierdoor geen tijd kreeg om te verslappen. Ze ging vervolgens met haar kut op Onno’s buik zitten en zag dat zijn ogen nog steeds dicht waren. Nick zat uitdagend in het zand met z’n lul te spelen, die alweer aardig hard begon te worden. Pam keek gespannen naar dit geile schouwspel. Nick stak een sigaret op en dit was het waardoor Onno zijn ogen opendeed en zijn kameraad spiernakend voor zich zag zitten. Onno keek naar Pam en zag een botergeil gezicht met ogen die smekend om zaad vroegen. Onno duwde haar weg en gaf haar de opdracht om Nick te gaan pijpen. Pam kroop naar Nick toe en begon hevig aan zijn lul te zuigen terwijl Onno op 1 meter afstand zat toe te kijken Vlak voordat Nick klaarkwam stopte ze met pijpen en zei dat ze geneukt wilde worden en ging vervolgens boven op Nick zitten, zijn lul dirigeerde ze met haar ene hand regelrecht in haar werkelijk zeiknatte kut. Onno was er inmiddels naar toegelopen en gaf haar een klap op haar kont. Ze boog voorover en stak haar kont in de lucht. Onno knielde achter haar neer en duwde zijn harde eikel tegen haar sterretje aan.

Ze beantwoorde dit door haar kont naar achteren te duwen en dit was voor Onno het teken om hem nu langzaam dieper in haar kont te duwen. Ohhhh Jaaa dit is zo bizar, twee lullen tegelijkertijd diep in me, kreunde ze hevig. Om en om ging er een harde lul diep haar lichaam in, zat de ene in haar kut was de andere net uit haar kont en andersom. Dit kon ze niet lang weerstaan. Haar orgasme was lang en hevig waardoor haar sappen werkelijk naar buiten werden geperst en dit alles werd alleen maar verlengd door het gevoel dat ze eerst de ene lul hard in haar klaar voelde komen en vervolgens de andere.

Uitgeput vielen ze alle drie in slaap terwijl de liefdessappen nog rijkelijk uit haar kut en kont stroomde.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb