Twee lekkere pikken.

Afgelopen zaterdagavond zaten mijn vriend en ik knus tegen elkaar op de bank televisie te kijken. Zachtjes streelde hij mijn borsten en ging hij met zijn vingers door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse wilde steken ging de telefoon. Toen ik opnam, bleek het een oud collega te zijn die even langs wilde komen. “Hij belt je nog al eens”, zei mijn vriend. “Ben je jaloers, dat moet je niet zijn, het enige wat we hebben is lange geile gesprekken” reageerde ik. Ondeugend keek ik hem aan en als straf kneep hij in één van mijn tieten. “Dus je vindt hem wel leuk” zei hij. “Zeker wel, heel leuk zelfs. Hij heeft iets heel charmants” zei ik wat plagerig. “Maar het is nooit iets geworden tussen jullie twee” vroeg hij nu. “Jammer genoeg niet” zei ik glimlachend.

Ik had geen zin om hem te vertellen dat zijn heerlijke lul mijn kutje al diverse keren tot grote hoogte had geneukt. “Aha”, reageerde mijn vriend, ”jij ondeugend meisje. Zou je het misschien met twee mannen willen doen.” Met mijn tong langs mijn lippen bewegend antwoordde ik “dat lijkt me pas echt opwindend”.  Ik greep zijn pik beet en voelde hem opzwellen. Ik wist dat hij het ook wel opwindend zou vinden. “Weet je wat”, zei ik, “ ik trek wat spannends aan, je weet maar nooit”. Eigenlijk wist ik het al wel. Ik ken ze allebei en kende hun fantasieën. Mijn vriend lachte, ik kuste hem en ging naar boven. De gedachte aan twee mannen maakte me zo geil als boter.

Beneden gekomen, floot mijn vriend ouderwets op zijn vingers “Heel sexy”, zei hij. Hij pakte me lekker stevig beet en sloeg met zijn hand op mijn billen. Ik had een kort leren rokje aangetrokken, met daarboven een strakke bloes. Het meest opwindende voor de mannen zouden wel de panty’s zijn en alles wat er verder nog verborgen zat. Toen de deurbel ging deed ik de deur open. “Hé, Chris wat leuk je weer te zien” zei ik. We omhelsden elkaar en vertederend kuste ik hem op zijn mond. “Wat zie je er goed uit zeg” complimenteerde Chris me. “Dank je”, zei ik en ik liep hem voor naar de huiskamer. Van achteren voelde ik zijn ogen op mijn benen en billen gericht. Dat in tegenstelling tot mijn vriend die meer een borstenman is, wist ik dat Chris gek is op heupen en stevige volle billen. “Dit is mijn vriend Teun” stelde ik hun aan elkaar voor. Ze gaven elkaar een hand. “Dus jij bent de gelukkige”  zei Chris.

Mijn vriend lachte. “Het is maar hoe je het bekijkt”. Ik stond daar en zag dat ze wel met elkaar konden opschieten. “Willen jullie wat drinken?” vroeg ik. Ze knikten gelijktijdig ja en ik liep naar de keuken. “Nou”, hoorde ik Chris zeggen, “Ik zou wel weten hoe ik het zou moeten bekijken”. Ze lachten allebei en praten wat. Toen ik terug kwam was het mijn vriend die het initiatief nam. Nadat ik het drinken had neergezet, pakte hij me opeens beet. “Dit is mijn lekkere meid en ze heeft heerlijke borsten”. Hij omhelsde me en kuste me intens. Een beetje raar en snel vond ik eigenlijk, maar het was toch ook wel lekker en spannend. “Chris, kom eens hier jongen. Moet je eens voelen” zei hij uitnodigend. Voordat ik er erg in had werd ik zowel van voren als van achteren aan alle kanten betast. Overal voelde ik handen. Glijdend over mijn benen, billen, borsten en door mijn haar. Ik ontkwam er niet aan om af en toe te kreunen van genot. Door het vocht in mijn kutje en de gedachten aan een warme lul in me, deed ik het voorstel om naar boven te gaan.

Toen ik op het bed plaats nam, gingen de mannen verder waar ze mee bezig waren. Ik trok mijn bloes en rok uit en zag hoe Chris opgewonden naar mijn lingerie keek. “Ga maar lekker liggen”, zei mijn vriend, die zijn broek uittrok. Chris volgde zijn voorbeeld. Zo zag ik twee enorme stijve palen voor mijn ogen verschijnen. Teun verwijderde mijn slipje, spreidde mijn benen en begon met zijn tong mijn lippen vochtig te maken. Ondertussen wenkte ik naar Chris. Ik pakte zijn lul beet en nam hem in mijn mond. Tijdens het pijpen moest ik af en toe even mijn genot uiten. Ik voelde mijn kutje natter worden en het onbeschrijfelijke, prettige gevoel in mij opkomen. Toen haalde mijn vriend zijn tong weg en bracht hij zijn lul bij mij naar binnen. Ondertussen masseerde Chris mijn tepels, terwijl ik zijn lul met mijn tong bewerkte. Zo kijkend naar die twee mannen viel er iets van me af en gaf ik me volledig over aan de situatie. Teun stopte opeens en wenkte naar Chris en mij. Zijn bedoeling was duidelijk. Ik weet dat hij pijpen erg lekker vindt en hij wilde zich er graag aan over geven. Even wachtte hij om te zien hoe Chris zijn dikke paal in mijn gleuf schoof. Ik heb Chris altijd heerlijk in bed gevonden. Wat in mij rond draaiend, lijkt hij de kneepjes van het vak goed te kennen. Rustig begon hij, terwijl Teun zijn lul tegen mijn borsten hield om hem daarna in mijn mond te duwen. Ik keek naar het mooie gezicht van Chris en het leuke jongenshoofd van Teun. Een overheerlijk gevoel ging er door mij heen.

Na een tijdje nam ik het initiatief. Ik wilde meer. Met twee lekkere pikken in de buurt wilde ik ze ook voelen. Ik vroeg aan Teun of hij op bed wilde gaan liggen. Ik ging over hem heen hangen en schoof mijn spleet over zijn paal. Heerlijk bewoog ik mee met het ritme. Toen boog ik mij voorover. Terwijl Teun heftig aan mijn tieten zoog, trok ik met mijn handen mijn beide billen opzij. Chris begreep mijn bedoeling en bracht voorzichtig zijn pik in mijn kontje. Even was het gevoelig, maar dat ging al heel snel over in een zinderend genot. Het idee aan twee pikken in je, maar dan gelijk de werkelijkheid daarbij is ongekend geil. Hoe rustig Chris begon, zo hard neukte hij mij nu van achteren. Zijn benen kletsten tegen mijn billen. Teun stootte zijn paal stevig in mijn kutje. Allebei voelde ik ze hard tegen de wanden drukken. Mijn billen begonnen te tintelen van genot. Neuken op z’n hondjes heb ik altijd heerlijk gevonden. Ik maakte hun duidelijk dat ik door hun allebei staande genomen wilde worden. Al staand veroverde Teun mijn kontje, terwijl de lul van Chris mijn gleuf inging. Ik probeerde mijn kont zo ver mogelijk naar achteren te duwen. “Jullie neuken me heerlijk”, riep ik.

Ik voelde de pikken harder worden. Wetende dat Teun sneller klaar komt dan Chris was het dan ook zijn lul die als eerste hevig begon te kloppen. Een golf van warmte ging er door me heen toen zijn lul het zaad bij me naar binnen stuwde. Sneller dan ik had verwacht voelde ik ook de andere pik zijn zaad lozen. Een heerlijk gevoel gewoon was het, twee manen die in me klaarkwamen. Toen ik me omdraaide, voelde ik aan alle kanten het zaad uit me lopen. Maar dat was niet erg, het was heerlijk. Ik ging weer op bed liggen en ondertussen zag ik de lul van Teun alweer opveren. Chris kwam naast me liggen en streelde me lief, terwijl ik Teun pijpte. Voor de tweede keer schoot het zaad in me, maar nu in mijn mond. Teun leek uitgeput en draaide om naar links. Ik draaide met hem mee en legde mijn armen over de zijne. Zo lag ik warm tussen twee mannen in, zalig. Zo heerlijk lief liggend voelde ik de lul van Chris weer hard worden. Ik liet hem zijn gang gaan toen hij langs achter bij me naar binnen ging. Heerlijk warm voelde het. Zo lag ik een tijdje weg te dommelen. Het had er alle schijn van dat Teun in slaap was gevallen.

Chris daarentegen was nog duidelijk actief. Ik schoof iets bij Teun vandaan en liet me heerlijk strelen. Zijn handen betasten mijn borsten en met zijn tong beroerde hij mijn tepels. Op mijn rug draaiend zoog hij met zijn mond aan mijn tepels. Toen hij zijn hoofd optilde keek ik hem aan. Een innige tongzoen was het gevolg. Teun was intussen nog steeds in dromenland. “O Chris”, fluisterde ik, “neuk me nog een keer”. Ik trok zijn hoofd naar mijn mond en wreef door zijn leuke zwarte haar. “Je paal, ik wil hem nog een keer in mijn gleuf voelen. Lekker diep en geil. Van voren, van achteren. Neuk me diep lang en hard. Laat mijn billen tegen je aan kletsen. Van alle kanten en in alle gaatjes wil ik door je pik geneukt worden”. Hij lachte en zei. “Nog altijd dezelfde geile teef”.

Onvermijdelijk dacht ik terug aan de andere keren dat ik hem tussen mijn benen had gevoeld. Het was altijd romantisch, lief en ook wild. Ik krijg bij hem altijd de zin om lieve en ondeugende woordjes te zeggen. Op mijn geile woorden voelde ik hem teder bij mij naar binnen gaan. Ik zag hoe hij zijn ogen dicht kneep van genot. Met zijn handen wreef hij over mijn lange benen en hield ze in de lucht. Daarna boog hij ze iets naar voren en drong nog dieper bij me naar binnen. Heerlijk voelde ik zijn paal in mijn spleet stoten. Soms even naar links, dan weer naar rechts. Af en toe trok hij zijn lul even terug, om dat heerlijke gevoel van binnengaan opnieuw te ervaren. Chris is zo’n man die lijkt te weten wat een vrouw lekker vindt.

Weer kwam dat heerlijke gevoel langzaam in mij op. Toen ik hem duidelijk maakte dat ik nog een keer van achter genomen wilde worden, knikte hij, maar likte eerst sensueel en vol overgave langs mijn klit en lippen. Ik hield het niet meer. Mijn lichaam begon te trillen en schokkend kwam ik klaar. Toen de ergste heftigheid voorbij was, ging ik op mijn knieën zitten. Terwijl hij mijn lange haar vast hield voelde ik zijn paal heerlijk naar binnen glijden. Rustig snel, langzaam, dan weer wild en hard stotend langs mijn spleet. Toen hij op mijn billen sloeg, deed ik mijn vinger op mijn mond. Ik wilde dat Teun bleef slapen. Waarom weet ik niet, maar het was even heel intiem zo. Lekker kletste hij met zijn stevige bovenbenen tegen mijn kont. Af en toe masseerde hij mijn billen. Met zijn rechterhand streelde hij mijn kutje en bracht hij zijn dikke lul in mijn kontje. Weer voelde ik dat zinderende genot. Ik hijgde en kreunde. Harder en dieper stootte hij verend met zijn lul tegen de wand. Ik legde mijn beide handen op beide billen en trek ze wat verder uiteen. Nog intenser werd het genot.

Zijn lul werd stijver. “Kom maar”, fluisterde ik, “kom maar lekker”. Dan onverwacht trok hij zijn pik terug. Het eruit glijden voelde zalig. Met zijn rechter hand masseerde hij mijn lippen en met zijn tong likte hij rond mijn kontgaatje. Van geilheid voelde ik de warme sappen uit mijn kutje lopen. Dieper en dieper ging hij met zijn tong. Het leek wel of zijn hele gezicht tussen mijn billen lag verscholen. Toen haalde hij zijn gezicht weg en stootte hij woest zijn paal in mijn spleet. Als een wilde kletste zijn lichaam hard tegen mijn billen.

Hard voelde ik de warmte van zijn pik tegen mijn gleufwand aanstoten. Opeens een kreet. Zijn ene hand hield hij op mijn rug en met de ander drukte hij van onder tegen mijn buik. Zo trok hij mijn billen nog meer omhoog. Ik voelde zijn lul nog harder worden. Zijn eikel trilde en het warme zaad spoot met krachtige stralen bij me naar binnen. Nog een keer voelde ik zijn pik schokken. Weer een golf van warmte. Zijn beide handen legde hij nu om mijn middel en hij hield mij zo vast alsof hij me nooit meer los wilde laten. Stevig drukte hij zijn bovenbenen tegen mijn kont. Ik voelde nog een paar kleine naschokjes. Daarna draaide hij zich om en kwam toen in mijn armen liggen.

Nagenietend droomde ik een beetje weg. Waarschijnlijk door de geile staat waar ik nog in zat, zag ik opeens allemaal mannen voor me. Een andere keer zou ik best door meer geile pikken geneukt willen worden. Wat meer zaad had ik nog wel aangekund.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb