Twee extra mannen voor mijn vrouw.

Na 14 jaar huwelijk, met een nog steeds uitstekend seksleven, werd er na een bezoek aan de eroticabeurs, gepraat over seks tussen mijn vrouw en meerdere mannen. Ze vond het wel een opwindend idee, maar was toch wel wat terughoudend wat eigen initiatief betreft.

Op een warme zomernamiddag, zat ik na een voetbalwedstrijd in de kantine een drankje te nuttigen, toen ik in gesprek raakte met twee sportieve mannen van tegen de dertig. Het gesprek ging op een bepaald moment de seksuele kant op. Beide heren vertelden over hun verschillende avonturen met vrouwen, waarbij ze regelmatig samen met een vrouw naar bed gingen. Ze hielden voornamelijk van trioseks. Ik greep mijn kans en vertelde hen over het laatste gesprek dat mijn vrouw Carla en ik hadden, en met hun instemming nam ik beide heren, Harold en Wim mee naar huis. Bij thuiskomst merkte ik op dat Carla in de tuin lag te zonnen. Ze droeg een kleine bikini, waardoor ze ons een blik op haar zeer sexy onderlichaam gunde. Ze heeft zeer mooie volle billen en een heerlijke ronde kont. Haar borsten zijn wat klein maar sexy en ze passen bij haar uiterlijk. Ik ging op haar af met een handdoek, kuste haar en blinddoekte haar. Ik zei dat ik een verassing voor haar had, maar dan moest ze mij mijn gang laten gaan. Ik bond vervolgens haar beide armen, met de handpalmen naar boven, met meerdere handdoeken vast aan de tuinstoel en vervolgens spreidde ik haar benen en ook deze bond ik vast.

Ondertussen hadden Harold en Wim zich op mijn teken van hun kleren ontdaan. Om beurten begonnen ze Carla te strelen, er op lettend dat hoogstens twee handen in aanraking kwamen met haar lichaam. Ze begon te kreunen toen ze beiden een hand tussen haar benen brachten en om beurten met de vingers over haar schaamlippen streken. Haar slipje werd opzij geschoven en om de beurt duwden ze een vinger naar binnen. Daardoor werd Carla behoorlijk geil en ze begon te kreunen. Haar slipje werd losgeknipt en het bovenstukje uit gedaan. Terwijl Wim zijn tong tussen haar schaamlippen liet glijden, bracht Harold zijn mond naar haar borsten. Eventjes zag ik haar schrikken, omdat ze nu wel wist dat ze door meerdere mannen werd aangeraakt. Om de verassing kompleet te maken, bracht ik mijn lippen op haar mond, die ze gretig opende en ik begon haar te tongkussen. Aan de natheid van haar kus begreep ik dat ze geil was. Vervolgens nam ik het likwerk van Wim over en beiden brachten hun stijf geworden lul naar Carla’s lippen. Toen ze beide lullen tegen haar lippen voelde, opende ze haar mond en begon ze ze wild om beurten af te zuigen. Tijdens het pijpen verwijderden we haar blinddoek en genoot ze kennelijk van de aanblik van drie naakte mannen met stijve pikken. Harold en Wim voelden hun zaad borrelen door de wilde pijpbeurt, Carla’s ogen stonden wild en ze genoot van het zuigen en likken van de eikels van beide heren. Harold en Wim, ervaren rakkers in dit soort seksgebeuren, besloten een klein beetje sperma op elk van Carla’s handen te spuiten. Beiden controleerden het spuiten en lieten een klein straaltje sperma achter in haar vastgebonden handpalmen. Carla, wild geworden door het gevoel van warm sperma in haar handen en het zien spuiten van beide heren, vroeg om haar handen los te maken zodat ze het sperma zou kunnen oplikken.

Ondertussen was ik al behoorlijk geil geworden, mijn lul stond stijver dan ooit en ik besloot haar op een speciale manier van dit mannen vocht te laten genieten. Ik drukte mijn stijve lul in het zaad van haar rechterhand, liet haar de hand dichtknijpen, rolde mijn lul goed in het sperma en bracht hem vervolgens naar haar mond. Carla die voor de eerste keer zaad van een proefde, begon gulzig te likken en likte elke druppel sperma van Wim en van mijn pik op. Ik herhaalde hetzelfde met haar linkerhand en weer likte ze gulzig het sperma van mijn lul. Ik liet haar nog even doorpijpen. Ondertussen waren Harold en Wim tussen haar benen gedoken en likten ze samen aan Carla’s kletsnatte kut. Carla kronkelde als een slang onder dit likgeweld en kwam hevig klaar. Ze had echter nog lang niet genoeg en vroeg ons om haar los te maken. We maakten haar armen en benen los en ze vroeg ons om rond haar te staan. Met onze drie stijve lullen opgericht voldeden wij aan haar verzoek. Ze begon ons vervolgens opnieuw te pijpen en probeerde zelfs om de drie lullen tegelijkertijd in haar mond te nemen. Vervolgens vroeg ze mij om op de deken op de grond te gaan liggen, want ze wilde een langgekoesterde droom werkelijkheid laten worden. Ze plaatste haar kut op mijn mond, die ik gretig begon te likken, ze trok Wim bij zijn lul naar haar kut en gebaarde hem om haar te neuken, terwijl ik haar zou likken. Harold moest voor haar gaan zitten, zodat ze onze lullen gelijktijdig kon bewerken met haar hand en tong. Carla kon met moeite haar dijen stil houden van het genot dat Wim’s pik en mijn tong haar gaven. Ze bracht mijn lul zo diep in haar keel, dat ik wist dat ze ontzettend geil moest zijn. Tijdens het likken, kwam ik verschillende maal in aanraking met de lul van Wim, waarschijnlijk omdat ik zo ongelooflijk geil was om mijn vrouw bezig te zien wekte dit bij mij een enorm geil gevoel op. Toen Wim iets te ver naar achteren ging en zijn lul eventjes uit Carla’s kut schoot, nam ik deze in mijn mond en begon er aan te likken en te zuigen. Wim trok zijn lul niet terug en liet mij mijn gang gaan, blijkbaar was het niet zijn eerste pijpbeurt door iemand van hetzelfde geslacht. Hij begon afwisselend zijn lul in Carla’s kut en mijn mond te steken. Ik kreeg daardoor een erectie van jewelste. Carla die ondertussen in de gaten had wat gebeurde, begon bij het pijpen een met speeksel natgemaakte vinger in mijn kont te steken, ze wist dat ik daar geweldig van genoot.

Na mij een tijdje gevingerd te hebben, haalde ze haar vinger uit mijn kont en voelde ik opeens iets warms tegen mijn kontgaatje. Ik begreep dat het hier om Harold zijn lul ging. Ik probeerde mij te ontspannen en nam dit hete stuk mannenvlees in mij op. Aanvankelijk was het moeilijk en genoot ik enkel van de warmte van de lul in mijn kont, maar naarmate ik mij ontspande, kwam het genot dichterbij. Harold die begreep dat hij mij ontmaagde en begon mij nu heel voorzichtig te neuken, wat mij een enorm genot opleverde. Carla was nieuwsgierig om te kijken hoe mannen met elkaar seks bedrijven. Ze ging op mijn stijve pik zitten en commandeerde mij om Wim’s lul verder af te zuigen. Een lul in mijn mond, een in mijn kont en mijn lul in de hete en vooral natte kut van mijn vrouw, het hoogtepunt kon niet lang meer uitblijven. Wim begon steviger in mijn mond te neuken en Carla riep dat ze wou zien hoe Wim in mijn mond klaar ging komen. Ze begon Wim’s ballen te masseren en likte aan zijn schacht. Wim kon het niet meer houden en spoot zijn zaad in mijn mond. Carla vroeg mij om het niet door te slikken. Ze bracht haar tong in mijn mond en likte er gretig het zaad uit. Ik kon het orgasme niet langer meer uitstellen en ze ging van mijn lul, bracht haar mond over mijn pik en vervolgens spoot ik alles in haar mond. Ze richtte zich op en ging met haar mond naar Harold en begon hem te tongkussen met mijn sperma in haar mond. Wim wou ook wel eens proeven en nam de tongkus van Harold over.

Carla wilde ook nog een keer klaarkomen terwijl ze geneukt werd door Harold en Wim en ik haar kut en kontgaatje likte. Harold die op exploderen stond, begon stevig in haar te rammen en door ons gelik kwam Carla hevig klaar. Harold die haar kut voelde samentrekken kon niet meer en spoot haar kut vol. Nog niet voldaan van de smaak van sperma, bracht Carla haar hand naar haar kut, spreidde haar benen en liet Harold’s zaad uit haar kut op haar hand lopen. Toen ze elke druppel zaad had opgevangen, bracht ze haar hand naar haar mond en likte ze deze tot de laatste druppel schoon.

Alle vier waren we voldaan, we bleven naakt in de tuin zitten en dronken nog even wat om bij te komen. We genoten nog na van het pas beleefde en besloten om het zeker nog een keer over te doen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb