Trio via de sauna

Trio via de sauna.

Het gebeurde zowat 6 maanden geleden.... Mijn man, Henk, en ik zijn beiden 43 jaar. We hebben allebei reeds een eerste huwelijk achter de rug en wij leerden elkaar 5 jaar geleden kennen. We zijn heel gelukkig samen en van in het begin van onze relatie zijn we heel eerlijk en open met elkaar omgegaan. We genieten van de kleine dingen van het leven en seks en erotiek spelen voor ons toch wel een belangrijke rol. We genieten van elkaar en zijn vaak bezig met lichamelijkheid. Zo houden we erg veel van massage, sauna, sexy lingerie, allerlei erotische spelletjes, romantische etentjes... Ook kijken we regelmatig naar pornofilms of vertellen we elkaar hete fantasieën. We genieten er enorm van om mekaar op te geilen en elkaar te verwennen. Ongeveer een jaar geleden vertrouwde Henk mij toe dat hij het super opwindend zou vinden om mij eens te zien vrijen met een andere man. Hoewel ik ook erg ruimdenkend ben, vond ik het aanvankelijk een raar idee. Zelf fantaseer ik reeds lang over de idee dat ik door twee of meerdere mannen zou worden geneukt maar de idee dat Henk het opwindend zou vinden om mij te zien vrijen, vond ik toch wat raar. “Zou hij dan niet jaloers zijn?” dacht ik steeds. Via internet begon ik over dit onderwerp lectuur op te zoeken. Verhalen, maar ook getuigenissen van andere koppels of artikels over het onderwerp “trio” enzovoort. Ook chatte ik meer en meer met vrouwen wiens man gelijkaardige fantasieën koesteren. Een aantal dames hadden deze fantasie ook al in realiteit omgezet en allen hadden ze er enorm van genoten.

Ik moest toegeven dat blijkbaar heel wat mannen met deze fantasie rondlopen en dat velen het opwindend vinden om hun vrouwelijke partner te zien vrijen met een vreemde man. Deze gedachte begon mij dan ook meer en meer te boeien en stilaan betrokken wij deze fantasie in ons seksspel. Henk werd er steeds bloedgeil van wanneer ik luidop fantaseerde over seks met een andere man. Hij kreeg er steeds een enorme stijve van en dat vond ik natuurlijk ook wel erg opwindend. Langzamerhand begon ik te denken dat het ook wel fijn zou zijn om eens geneukt te worden door een vreemde man en de gedachte dat Henk dit zou zien, wond me meer en meer op. We speelden vaak het spel dat ik me masturbeerde terwijl ik hete dingen vertelde over mannen die ik tegenkwam en die mij verleidden. Henk zat dan tegenover mij en trok zich af terwijl hij naar me keek. Steeds heftiger werden mijn orgasmen wanneer ik dan uiteindelijk schokkend voor zijn ogen klaarkwam.

Op een dag leerden wij toevallig, tijdens een feestje in de plaatselijke parochiezaal, een man kennen die kortelings geleden bij ons in de buurt was komen wonen. Pol was zijn naam. Pol was eveneens gescheiden. Hij was 39 jaar en woonde sinds zijn scheiding alleen. Het klikte echt tussen ons drieën en het werd een leuke avond tijdens dewelke we gezellig keuvelden over van alles en nog wat. Toen we rond middernacht naar huis gingen, nodigde Henk hem uit om eens bij ons te komen eten. Een paar weken later zaten we dan ook gezellig te tafelen bij ons thuis. De sfeer was goed en het gesprek werd hoe langer hoe losser. Het bleek dat ook Pol heel erg veel van sauna hield. Voor ik het goed en wel besefte, floepte ik eruit dat we dan maar eens samen naar de sauna moesten gaan. Pol vond dit een schitterend idee en zo spraken we af dat we binnen twee weken op een zaterdagavond naar de sauna zouden gaan. Het werd weer een gezellige avond en toen Pol uiteindelijk vertrokken was, vroeg Henk me wat ik van Pol vond. Ik antwoordde dat ik Pol wel een lieve en attente man vond en dat ik hem wel zag zitten. “Wel dan kan je hem binnenkort helemaal naakt bewonderen” zei Henk. Hij draaide me met mijn rug naar hem toe, sloot me in zijn armen en stak onmiddellijk zijn hand onder mijn rok en voelde aan mijn slipje. “Aha, mevrouwtje is al een beetje nat, voel ik” zei hij al lachend. Hij liet zijn vingers in mijn slipje glijden en vingerde me stevig door. Ik kon niet anders dan toegeven dat de hele situatie me wel opwond. Henk maakte me zo heet met zijn hitsige woorden over Pol die me wel eens zou neuken, dat ik fantastisch klaar kwam op zijn vingers. Henk moest me ondersteunen of ik was door mijn benen gezakt; zo hevig was mijn orgasme. Het was zo geil om in de armen van mijn lieve man klaar te komen met mijn gedachten volledig bij Pol. Toen ik weer wat bij mijn positieven kwam, opperde ik tegen Henk dat we best met onze voeten op de grond bleven want dat het lang niet zeker was of Pol me wel zou zien zitten. Henk beaamde dat maar vertelde mij dat hij Pol toch wel een paar maal nadrukkelijk naar mijn benen had zien kijken. “Bovendien slooft hij zich toch ook uit om heel attent voor je te zijn hé, om nog maar te zwijgen over de bos bloemen die hij mee had” voegde hij er fijntjes aan toe. De komende dagen kon ik de gedachte aan ons saunabezoek maar moeilijk uit mijn hoofd zetten. Vaak fantaseerde ik erover en ook Henk liet geen gelegenheid voorbij gaan om me plagend te wijzen op het feit dat ik samen met Pol in bad zou gaan enz...

Uiteindelijk was het dan zover. Rond 17u belden wij aan bij Pol en reden we gezamenlijk naar de sauna. Het was niet ver en even later stapten we dan ook de sauna binnen. Ik vond het wel spannend om me zo maar naakt te tonen aan een man die we eigenlijk pas kenden. Natuurlijk hadden al tientallen mannen mij naakt gezien in de sauna maar we waren nog nooit met een andere man samen naar de sauna geweest. Nu zou het toch anders zijn. Ik ben echter niet preuts en voor we het goed beseften, stonden we gedrieën in de kleedkamer en kleedden we ons uit. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Pol zich enigszins discreet afwendde toen hij zijn boxershort uittrok en zijn kamerjas aandeed. Ik had opzettelijk een klein zwart slipje aangedaan omdat ik Pol wou laten merken dat ik sexy lingerie wel apprecieer. Ik treuzelde bewust een beetje en trok mijn slipje als laatste uit. Mijn poesje had ik mooi bijgeknipt en eigenlijk was het niet meer dan een heel klein driehoekje. Pratend liepen we naar de douches. Tijdens het wassen probeerde ik onopvallend een glimp op te vangen van Pol z’n geslacht. Het verheugde me vast te stellen dat deze er best mocht wezen. Hij was veel groter en zeker dikker dan die van Henk. In gedachten zag ik me al knielen en deze zware pik in mijn mondje nemen... Na het wassen gingen we naar de eerste sauna. Het was er vrij rustig en buiten ons waren er nog slechts twee vrouwen in de cabine. Henk en Pol namen plaats op de onderste bank. Ik kroop een verdieping hoger en toen ik naar boven klauterde, was ik me heel erg bewust van het feit dat de heren een mooie inkijk moesten hebben tussen mijn welgevormde billen. Ik ben 1,66 meter groot en weeg 58 kg. Ik ben een volslanke brunette met een vrij mooi figuur. Zeker geen pin-up maar volgens Henk (en vroegere minnaars) toch best een vrouw die mannen het hoofd op hol kan brengen. Mijn borsten zijn niet al te groot maar wel vrij stevig met tepels die snel stijf gaan staan.

Ik vlijde me neer op mijn handdoek en genoot intens van de warmte die mijn lichaam overspoelde. Na enige tijd gingen de twee dames buiten en kroop ik naast Henk op de onderste bank. We keuvelden een beetje en ondertussen probeerde ik mezelf te bedwingen om niet steeds naar Pol’s geslacht te staren. Zijn pik was dan ook zo groot en oefende een sterke aantrekkingskracht op me uit. Na een kwartiertje verlieten wij de cabine en namen we een douche vooraleer een frisse duik te nemen in het zwembad. Wanneer we van sauna veranderden, zorgde ik er steeds voor dat mijn handdoek mooi strak rond mijn lichaam spande en maar net tot onder mijn billen kwam. Ik weet dat mannen meer opgewonden raken van een schaars of sexy geklede vrouw dan van een volledig naakte vrouw. Dus zorgde ik ervoor om via mijn handdoek een spannend minikleedje te maken. Hierdoor kregen Henk en Pol telkens een mooi zicht op mijn heupen en mijn wiebelkontje. Na een uurtje besloten we iets te drinken aan de bar. Ik zorgde ervoor dat mijn badjas een beetje openviel zodat mijn benen verleidelijk zichtbaar werden. Tijdens het gesprek merkte ik dat Pol toch ook wel moeite had om zijn blik niet voortdurend op mijn benen te laten rusten. Hierdoor aangemoedigd, besloot ik hem wat te plagen en onopvallend liet ik het bovenste deel van mijn badjas ook wat open glijden. Hierdoor hadden de mannen een mooi zicht op de aanhef van mijn borsten. Een eerste aperitief werd al gauw gevolgd door een tweede en de sfeer werd hoe langer hoe losser. Henk en Pol konden het echt goed met elkaar vinden en ik genoot van de attentie van de beide heren. Na een uurtje besloten we om naar het Turks stoombad te gaan. Het was slechts een kleine ronde cabine die plaats bood aan 6 personen. Wij drieën en een oudere heer zaten tegenover elkaar. Voor het eerst kon ik de penis van Pol echt goed observeren. Hij was echt wel mooi. Vooral het feit dat hij zo dik was, vond ik heel opwindend. Ook zijn ballen leken erg groot en zwaar te zijn. Het geheel was omfloerst door een stevige bos schaamhaar. Onwillekeurig voelde ik kriebels in mijn onderbuik opkomen. De oude man verdween vrij snel zodat we met z’n drieën overbleven. Onopvallend opende ik een beetje mijn dijen en rok me even uit zodat mijn borsten zich mooi opspanden en naar voor priemden. Ik merkte dat Pol deze gelegenheid te baat nam om tussen mijn dijen recht in mijn poesje te kijken. Ik deed alsof ik niets merkte en opende mijn benen onopvallend nog een ietsje meer terwijl ik me naar rechts boog om mijn hoofd op Henk’s schouder te leggen. Het resultaat bleef niet uit. Pol zijn penis begon zichtbaar te groeien. Langzaam zag ik hem omhoog komen en opzwellen. Pol probeerde dit wanhopig te verbergen door zijn handen over zijn kruis te plooien maar het was overduidelijk dat mijn plagerijen hem niet onbewogen lieten. Ik besloot om hem nog even respijt te geven en opperde dat het toch wel warm werd in het stoombad. Dus verlieten we de cabine en redde ik Pol uit een benarde positie. We slenterden naar het bubbelbad en nestelden ons gezellig in het warme borrelende water. Ik zat heerlijk tussen de twee mannen in en onmiddellijk voelde ik Henk zijn hand over mijn dij strelen. Hij trok mijn been over het zijne en streelde de binnenkant van mijn dij. Daar word ik steeds erg geil van en ik besefte verdorie goed waar hij op uit was. Na enige tijd betraden er nog twee mensen het bubbelbad en moesten we noodgedwongen korter bij elkaar schuiven. Zo kwam ik onopvallend met mijn linker been tegen Pol aan te zitten. Er ging als het ware een schok door me heen en ik voelde onmiddellijk dat Pol geen aanstalten maakte om zijn been terug te trekken. Integendeel. We deden alsof er niets aan de hand was maar ik voelde heel duidelijk dat hij beetje bij beetje meer druk gaf tegen mijn been. Ik voelde de spanning door me heen stromen en wou weten hoe ver ik kon gaan. Nonchalant pratend, drukte ik ook harder en harder mijn been tegen het zijne. Henk streelde maar door en was ondertussen al aan mijn kutje aanbeland. Zijn strelingen voelen steeds zo heerlijk aan en ook nu weer genoot ik van de ‘onderwater-verwennerij’. Plots stopten de bubbels en zag ik dat Pol en Henk beiden met een stijve zaten. Ik had veel zin om beide pikken in mijn handen te nemen toen de bubbels weer op gang kwamen maar de andere aanwezigen weerhielden mij van al te drieste handelingen. Dus besloot ik om de spanning nog wat op te drijven. “Zullen we iets gaan eten?” stelde ik nonchalant voor. “ik heb wel zin...”.

We zochten een gezellig tafeltje uit en de maaltijd werd genuttigd met een aantal glaasjes rode wijn. We lachten en kletsten en na de tweede fles kwamen we al snel op het onderwerp seks. Het bleek dat Pol na zijn scheiding al zeker 8 maanden niet meer naar bed was geweest. Henk vroeg hem hoe hij dit kon uithouden. “Veel masturberen en fantaseren” antwoordde hij met een droevige blik. Zo kwamen we op het thema fantasieën. Pol vertrouwde ons toe dat hij erg geil werd van vrouwen in een strak minikleedje. Het meest van al werd hij echter opgewonden van een naakte vrouw met alleen pumps met hoge hakken aan. Wij vertelden Pol over onze fantasie van een tweede man te betrekken in ons seksspel. Henk vertrouwde Pol toe dat hij het enorm opwindend zou vinden om mij eens te zien vrijen met een andere man. “Oh” zei Pol. “Daar geilde ik tijdens mijn huwelijk ook heel erg op maar daar moest ik bij mijn ex-vrouw niet mee afkomen hoor”. Hij vroeg me hoe ik hier tegenover stond. Ik vertelde Pol over mijn aanvankelijke terughoudendheid maar ook over het uitgroeien van deze fantasie tot een idee waar ik vreselijk op klaar kon komen. Al lachend deelde hij mee “ik ben wel kandidaat hoor Birgit, als je zin zou hebben”. Ik kon alleen maar blozen en sloeg ietwat gegeneerd mijn ogen neer. Henk nam zijn kans echter waar en zei “ik denk wel dat ze je ziet zitten Pol...”. Snel leidde ik de aandacht af door te vragen wat we nog zouden doen. “Ik heb nog wel eens zin in het Turks stoombad” zei Pol waardoor hij mij op zijn beurt redde uit een benarde situatie. Henk sprong zijn nieuwe vriend dadelijk bij. Zo gezegd zo gedaan en even later zaten we weer tegenover elkaar in de ronde cabine. De sfeer was echter veel losser en nu opende ik vrijwel onmiddellijk mijn dijen een beetje terwijl ik heel direct naar Pol zijn geslacht keek. Hij keek nu ook brutaler terug en het resultaat bleef niet uit. Langzaam zag ik zijn paal groeien en zich oprichten. Voor het eerst zag ik de ware omvang van zijn pik. Hij was zo groot. Ik had dit nog nooit in het echt gezien. Ik schatte toch wel zeker 20 cm. Hetgeen mij het meest verbaasde ‘en opwond’ was echter de dikte van zijn knuppel. Hij was dikker dan mijn onderarm, eerder lijk mijn enkel en vooraan de schacht vormde zich een dikke ronde eikel. De voorhuid gleed er vanzelf een beetje over alsof die te klein was om zulk een bobbel te omsluiten. Het leek wel een kleine appel. Hij glom in het zwakke licht van de stoomcabine. De lul bleef maar groeien en ging pal rechtop staan. Hij zwiepte een beetje op en neer hetgeen mij mateloos opwond. Ik werd haast gehypnotiseerd door zulk een paardenlul maar tegelijk boezemde die lans mij een beetje angst in. Pol probeerde zijn erectie ook niet meer te verbergen maar zei “verdorie Birgit, ik raak helemaal opgewonden”. Aangemoedigd door de verschillende glazen wijn en door de geilheid die ik niet meer kon tegenhouden, antwoordde ik. “Ik merk het Pol, misschien moeten we hier iets aan doen want zo kan je toch niet gaan slapen. Als Henk het goed vindt, kunnen we nog even naar bij ons thuis gaan...”. “Voor mij best hoor” zei Henk onmiddellijk...Het hele gedoe had hem ook een stijve bezorgd. Geen twee minuten later stonden we ons alweer te douchen. We rekenden af en reden naar huis.

Een paar minuten later stopten we bij ons thuis. Binnengekomen zei ik tegen de mannen dat ik even iets anders ging aantrekken. Henk ontkurkte nog een fles wijn, dimde de lichten en zette een leuk muziekje op. De mannen nestelden zich in de salon. Ik hoorde ze lachen en praten terwijl ik me snel ontkleedde. Pol zijn fantasie in gedachten, zocht ik mijn spannend kort jurkje. Het was een rood satijnen kleedje met zeer dunnen schouderbandjes. De rug was half bloot en het geheel accentueerde zeer sterk mijn heupen en taille. Het slipje dat ik koos, bestond uit twee zwarte, ragfijne driehoekjes, verbonden met twee dunne koordjes. In het midden van die koordjes zaten minuscule drukknopjes zodat je die kon lostrekken (als ze al ontdekt werden). Ik bond snel mijn haar omhoog omdat ik wist dat Henk dit erg sexy vind. Mijn pumps met hoge hakken voltooiden mijn outfit. Een vleugje parfum en daar stond ik voor de spiegel. Ik voelde me een beetje als een hoertje maar het wond me vreselijk op. In normale omstandigheden was ik erg zenuwachtig geweest maar de wijn en de begeerte maakten mij volkomen kalm. Ik wist wat er zou gebeuren en was bereid me volledig te geven aan de lusten van Pol. Het feit dat hij al maanden geen seks meer gehad had, stimuleerde mijn driften. Ik vond het heerlijk om mijn lichaam te geven aan een man die waanzinnig moest verlangen naar een vrouw. Misschien zou Henk wel meedoen maar daar was ik eigenlijk niet zeker van. Het feit dat hij zou toekijken hoe een andere man met me zou vrijen, maakte me haast gek van geilheid. Tegelijkertijd besefte ik heel goed dat ik door te vrijen met Pol een grote wens van Henk zou doen uitkomen. Het zou voor hem haast een droom zijn waar hij nadien nog van zou nagenieten en waar wij met z’n tweetjes nog lang over zouden fantaseren. Dit besef stemde me gelukkig want ik hou erg veel van mijn Henk en ik wilde hem dit plezier echt wel gunnen.

Nonchalant stapte ik de woonkamer binnen. Onmiddellijk viel het gesprek tussen Pol en Henk stil. Pol zijn ogen vielen bijna uit zijn kassen. “Zo heren” zei ik al lachend, “kan deze outfit jullie bekoren?”. Ik wachtte hun antwoord niet af maar bukte me meteen naar de fles wijn en zorgde ervoor dat Pol even een inkijk kreeg in mijn decolleté. Ik schonk een glas in en zette me in de zetel recht tegenover Pol. Ik voelde zijn blikken over me glijden en genoot er intens van. De spanning was te snijden aangezien niemand goed wist hoe het nu verder moest. De muziek bracht onverwacht redding want plots weerklonk uit de luidsprekers de slow “Nights in white satin”. “Wel Pol, heb je zin om wat nostalgie op te halen door met me te slowen?” vroeg ik. ik wachtte zijn antwoord niet af maar stond gelijk recht en stak mijn armen uitnodigend naar hem uit. Pol keek even naar Henk maar deze knikte lachend en zei. “pak je kans Pol, ze is helemaal voor jouw”. Lachend stond Pol op en leidde me tot naast de zithoek. Hij nam me in zijn armen en begon, zachtjes wiegend op de muziek, met me te dansen. Henk stond op en zette de muziek iets luider. Hij dimde de lichten nog wat meer en zette de salontafel wat opzij. Aanvankelijk dansten we gewoon lijk een koppel dat elkaar niet kent maar al snel trok Pol me iets dichter tegen zich aan en ook ik omarmde hem wat steviger. Zachtjes drukte hij zijn omarming aan en ik liet me gewillig tegen hem aanleunen. Ik was wel wat kleiner dan Pol. Ik schat hem 1,90 m, Hierdoor kon ik mijn hoofd tegen zijn schouder laten rusten . Mijn armen waren beiden rond zijn hals geslagen en zachtjes begon ik zijn hals te strelen. Heel langzaam gleden zijn handen wat lager over mijn rug en zijn vingers begonnen een ontdekkingstocht langs mijn naakte rug en langs mijn zijden. Steeds inniger werd onze omhelzing tot ik echt tegen hem aanplakte. Ik voelde zijn enorme penis door zijn broek tegen mijn onderbuik drukken. Ik kon me voorstellen hoe zijn lans in zijn boxershort stak en door de ragfijne stof van mijn slipje en mijn kleedje voelde ik hem zelfs af en toe steigeren. O, wat was dit geil. Toen de slow afgelopen was, losten we even onze omhelzing maar Henk zorgde ervoor dat er onmiddellijk een ‘plakkerd’ volgde. Pol keek me nu recht in de ogen aan en ik hield zijn blik gevangen. Ik voelde intuïtief aan dat hij me zou willen kussen. Plots kwam hij met zijn lippen heel dicht bij mijn mond. Ik trok me speels even terug maar richtte mijn mond toen pal op de zijne. Eerst gaf hij me een klein zacht zoentje op mijn lippen. Ik bleef hem in de ogen kijken en aangemoedigd door het feit dat ik me niet terug trok, duwde hij z’n lippen vol op mijn mond. Heel langzaam opende ik mijn lippen en liet zijn hete tong bij me naar binnen dringen. Heel even trok hij zich terug. Toen vonden onze monden elkaar in een innige tongkus. Pol trok me passioneel zo hard tegen zich aan en kuste me zo hartstochtelijk dat ik haast geen adem meer kreeg. Zijn armen sloten zich als een tang rond mijn lichaam en zijn handen dwaalden nu snel over mijn hele lijf. Ik voelde zijn been tussen mijn dijen dringen en zijn zware knots voelde ik als een dikke bult tussen ons in spannen. Hij greep me nu vol bij mijn billen en ik voelde zijn warme handen begerig zoeken door de stof van mijn dunne jurkje. Hij trok me als het ware op zijn dij waardoor ik nog meer op mijn tippen kwam te staan dan mijn hoge hakken al deden. Het was heerlijk. Ik smolt in zijn armen en wanneer hij eindelijk stopte met me te zoenen, moest ik echt naar adem happen. Ik voelde me overweldigd maar genoot van de idee dat deze man uitgehongerd was naar seks en dat ik hem die kon geven. Henk stond ondertussen in een hoek van de kamer en ik merkte dat hij onze digitale filmcamera in aanslag had. Dit wond me nog meer op.

Hoe lang we zo dansten, kan ik me niet meer herinneren. Pol zijn handen kneedden nu volop mijn ronde billen en regelmatig kneep hij ook in mijn borsten. Plots nam hij mijn handen van zijn schouders en bracht ze recht langs mijn lichaam. Ik voelde hoe hij de schouderbandjes van mijn kleedje heel langzaam naar omlaag trok waardoor mijn jurkje helemaal naar beneden viel. Nu stond ik enkel in mijn minislipje en op mijn hoge hakken voor hem. Even gleed zijn blik wellustig over mijn lichaam en ik dacht dat hij nu met me zou beginnen vrijen maar hij nam me opnieuw in zijn armen en danste voort. Opnieuw vonden onze lippen elkaar en opende ik mijn mond. Passioneel kuste hij mij en onderwijl streelden zijn handen over mijn hele lichaam. Opeens voelde ik hem aan de zijkant van mijn slipje friemelen. Hij had blijkbaar de drukknopjes gevonden. Even aarzelde hij maar toen trok hij ze met een korte ruk open waardoor mijn slipje naar onder viel. God wat voelde ik me naakt. Nog nooit had ik naakt gedanst met een volledig geklede man. Ik besefte tevens dat ik op dit ogenblik voldeed aan één van Pol’s fantasieën, namelijk een naakte vrouw op hoge hakken. Henk stond nog steeds te filmen maar zijn hand gleed wellustig over zijn kruis. Nu vond ik het tijd om ook wat op ontdekking te gaan. Ik bracht mijn rechter hand naar zijn broek en streelde zijn harde strakke billen. Wulps schoof ik verder naar voren tot ik bij zijn gulp was aanbeland; Voor het eerst voelde ik de enorme bult in zijn broek. Ogenblikkelijk steigerde zijn harde lul wanneer hij werd aangeraakt; ik had zo zin naar die harde speer maar Pol had andere plannen. Hij trok me mee naar de divan en vleide me zachtjes neer. Hij kwam snel bovenop mij liggen en opnieuw werd ik gezoend en gleden zijn handen wellustig over mijn lichaam. Zijn lippen zochten mijn borsten op en zijn hand gleed naar mijn poesje. Eerst streelde hij eventjes mijn poesje maar snel greep hij met zijn volle hand naar mijn kutje. Ik kon een kreetje niet onderdrukken toen ik zijn warme grote hand vol op mijn kutje voelde. Ik was inmiddels drijfnat en mijn sappen vloeiden tot tussen mijn billen. We waren inmiddels op de dikke tapijt naast de divan aanbeland. Met zijn knieën dwong Pol me om mijn dijen te spreiden en langzaam, elk plekje zoenend, gleed hij naar beneden. Ondertussen kneep hij vrij hard in mijn borsten en nam hij mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger. Eens bij mijn kutje aanbeland, voelde ik zijn tong zachtjes langs mijn schaamlipjes glijden tot in mijn bilnaad. Hij stak twee vingers in mijn kutje en zocht met zijn hete tong mijn klitje op. Ik kreeg opnieuw een elektrische schok toen hij met de punt van zijn tong mijn liefdesknobbeltje aanraakte. Steeds sneller draaide zijn tong rond mijn klitje en steeds heftiger likte hij mijn kutje. Ook mijn kontgaatje werd niet overgeslagen en regelmatig drong hij even in mijn sterretje. Ik voelde dat ik steeds geiler werd en een orgasme kondigde zich langzaam aan. Pol moet dit aangevoeld hebben want plots staakte hij zijn liefkozingen en zei zachtjes “Nog niet meisje, nog even wachten” Hij stond op en ging staan naast de divan. Ik kwam overeind en zat met grote ogen te kijken naar wat hij ging doen. Hij kwam vlak voor me staan en opende langzaam zijn broeksknoop en zijn gulp. Zo bleef hij staan en ik stak mijn hand uit om de geweldige bult in zijn broek te voelen. Ik kneedde even zijn harde paal. Toen trok ik zijn broek tot op zijn enkels. Pol trok ze vliegensvlug uit en kwam in zijn boxershort weer vlak voor mijn aangezicht staan. De lul die in zijn short stak steigerde nu voortdurend. Heel de short werd opgespannen door dit machtige wapen. Ik werd weer wat bang van de omvang van zijn knots maar ik was al veel te geil om er me nog erg druk over te maken. Ik zou me geven, wat hij ook van me verlangde. Ik streelde zijn ballen en zijn knots door zijn broekje en na een poosje gleden mijn handen in zijn gulp. Ik voelde voor het eerst het warme vlees in mijn handen en kreunde van geilheid. Hoe ik het klaarspeelde, weet ik nog niet maar ik slaagde er op een of andere manier in om deze paal door zijn gulp naar buiten te krijgen. Heel langzaam begon ik hem te likken. Van beneden tot bovenaan de schacht. Zijn lans was haast zo groot als mijn hele aangezicht. Ik likte zijn enorme gezwollen eikel en proefde een sterke smaak van mannengeil. Ik moest mijn mondje helemaal openen om zijn bal van een eikel naar binnen te krijgen. Ik had het gevoel dat mijn hele mond werd opgevuld. Pol begon onmiddellijk met zijn heupen neukbewegingen te maken waardoor ik me haast verslikte in zijn geweldige neuklat.

Hij dwong me om op mijn rug te gaan liggen. Hij trok zijn short en zijn T-shirt uit en kwam met zijn lul vlak boven mijn gezicht zitten. Zijn ballen hingen vlak boven mijn hunkerende lippen en gulzig begon ik ze te likken en te zuigen. Terwijl trok ik heerlijk aan zijn enorme paal. Mijn vingers konden zich niet sluiten rond deze geweldige schacht. Pol draaide zich om en dook met zijn aangezicht tussen mijn geopende dijen. Met zijn ellebogen duwde hij mijn benen maximaal open en met zijn handen hief hij mijn kontje lichtjes omhoog. Zo kon hij overal goed bij en als een hongerige wolf begon hij me te likken en te zuigen aan mijn klit. Deze was inmiddels erg opgezwollen en was zo gevoelig dat ik het haast niet uit kon houden. Er was echter geen ontkomen aan want zijn lichaam zat als een rots boven op mij. Ik nam opnieuw zijn pik in mijn mond en zoog hem heerlijk af terwijl ik hem langzaam masturbeerde. Pol stak opnieuw een paar vingers in mijn drijfnatte kutje terwijl hij op mijn klitje zoog. Plots voelde ik een vinger in mijn kontje glijden. Ik was zo nat dat alles glom van de sappen. Dit was voor mij te veel. Ik moest zijn pik uit mijn mond laten glippen want ik voelde een orgasme opkomen lijk ik nog nooit gekend had. De situatie was dan ook zo stimulerend en prikkelend. ‘Overspel’ met een vreemde man met de toelating van je eigen man. Je begeert voelen door een onbekende minnaar die naar je verlangt en die bovendien nog gezegend is met een genotstaaf die ik nog nooit tevoren in het echt had gezien. Dit alles in het besef dat je met die daad je eigen man, waar ik zielsveel van houd, een enorm plezier doet en hem de ervaring van zijn leven bezorgt. Het zien van Henk die me aanmoedigde telkens onze blikken elkaar kruisten en die zichzelf aftrok. Wat moet er nog meer zijn om een orgasme te krijgen waarvan ik echt van de grond ging. Mijn lichaam schokte van kop tot teen. Ik voelde een golf vanuit mijn vagina vertrekken tot in de toppen van mijn tenen. Mijn kutje kromp samen en ik gilde het uit van genot. Na een poos ebde het gelukzalige gevoel weg en voelde ik me weer in staat om nuchter te denken. Pol kwam overeind en legde zich naast me op het dikke tapijt. Strelend vroeg hij me of ik genoten had? Ik kon alleen maar knikken en zoende hem innig op de mond.

Nu wou ik hem ook laten genieten en bovenal wou ik worden geneukt. Al zoenend schoof ik langzaam langs zijn borst naar beneden. Bij zijn navel bleef ik even plagend rondjes likken. Toen begon ik hem opnieuw te pijpen. Ik moet toegeven dat dit eigenlijk niet zo goed ging als gewoonlijk omdat zijn knots nu eenmaal te dik was. Plots kwam Pol overeind en stond op. “Ga op je rug liggen Birgit” sprak hij “ik heb zin om je te neuken”. Gewillig deed ik wat hij gevraagd had. Henk had zich intussen in de zetel naast de divan genesteld en bleef zachtjes met zijn pik spelen. Met een geile blik in zijn ogen keek hij me aan en ik wist intuïtief dat hij genoot van dit schouwspel. Pol stond vlak voor me en nam nog een slokje wijn. Toen knielde hij tussen mijn geopende dijen en ik zag zijn geweldige lans op en neer wippen van geilheid. Het leek wel een hengst die een merrie moest dekken. Voorzichtig bracht hij zijn eikel tot tegen mijn kutje. Ik lag helemaal open voor Pol en wou hem ter wille zijn. Even streek hij met zijn paal langs mijn kutje dat droop van de sappen. Hij raakte mijn klitje aan en weer kreeg ik die schok doorheen mijn hele lichaam. Langzaam plaatste hij zijn enorm gezwollen eikel tegen mijn schaamlipjes. Toen drukte hij zijn bekken zachtjes naar voor. Ondanks mijn natheid en het feit dat mijn kutje helemaal open stond, was het toch moeilijk om me te penetreren. “Wees maar niet bang Birgit, ik doe het zachtjes aan” fluisterde Pol. Ik probeerde me helemaal te ontspannen en toen voelde ik zijn eikel mijn kringspier open rekken. Ik werd echt een beetje opgerekt en zijn eikel drong bij me naar binnen. Pol hield zich stil en ik kon niet anders dan kreunen. Ik voelde me zo gevuld. Hoe moest die paal verder in mijn kutje. Pol bleef zo even wachten en boog zich voorover om me te kussen. Onze tongen vonden elkaar in een hartstochtelijke zoen. Toen trok Pol zich terug; Ik voelde de enorme lul uit me glijden en hoorde mezelf smeken “toe Pol neuk me dan”. Opnieuw werd die bal van een eikel tegen mijn kutje aangeduwd en opnieuw perste hij mijn kutlipjes uit elkaar. Nu gleed hij er toch al iets makkelijker in en ook ietsje verder als de eerste maal. Pol spreidde mijn benen maximaal en stak zijn voorarmen voor mijn knieholten. Zo lag ik helemaal voor hem open en kon ik niet anders dan hem ontvangen. Ik wilde echter ook niets liever. Ik zag Henk aan zijn stijve trekken. Hij vroeg “vind je het leuk Birgit om door zo’n knuppel geneukt te worden?” Ik kreunde van “Jah, oh ja, nog Pol, pak me nu”. Opnieuw trok Pol zijn paal terug en opnieuw werd ik opengesperd.

Centimeter per centimeter drong hij dieper en dieper in mijn kut. Telkens opnieuw trok hij zijn pik helemaal terug en telkens opnieuw werd ik gepenetreerd. Ik lag met mijn armen boven mijn hoofd en gaf me helemaal over aan de driften van deze hengst. Het tempo werd langzaam opgevoerd en Pol werd driftiger en vuriger. Ik merkte dat hij zichzelf verloor in een dierlijke begeerte. De maanden zonder seks leken nu plots tot ontlading te komen. Zijn eikel drong inmiddels tot tegen mijn baarmoeder. Plots nam Pol een andere positie in. Hij kwam bovenop mij liggen en nam me bij mijn billen vast. Hij trok mijn bekken omhoog zodat hij nog dieper in mijn kutje kon komen. Ik sloeg mijn benen rond zijn middel en klampte me vast aan zijn strakke billen. Hij trok met één hand mijn hoofd achterover Nu lag ik als het ware met mijn keel gereed om gebeten te worden. Maar Pol beet me niet. Hij kuste me vol op de mond en zijn tong dwong me om mijn lippen te openen. Vuriger dan ooit drong zijn tong bij me naar binnen en als en waanzinnige begon hij me te kussen. Af en toe hapte hij naar adem om telkens opnieuw te beginnen. Zijn andere hand speelde met mijn billen en toen drong hij plots met één vinger in mijn kontje naar binnen. Ik voelde me zo gevuld. Het was alsof ik aan alle kanten tot het maximale werd opgevuld. Hij beukte en beukte en steeds harder werden zijn lendeslagen. Ik voelde opnieuw een orgasme opkomen en ik gilde van “neuk me Pol, pomp je paardenlul leeg in mijn hete kut...” Mijn kringspier begon opnieuw te stuiptrekken en voor de tweede maal overspoelde de golven van genot mijn hele lichaam. Door het samentrekken van mijn kutspieren was ik als het ware een zuignap waarin een stamper op en neer werd gestuwd. Pol kon deze spanning niet langer verdragen en ik voelde hoe hij op zijn beurt begon te trillen. “Ja, spuit me maar vol. Kom maar in mijn hete kut” riep ik en na nog enkele machtige stoten voelde ik hoe hij zijn lans stil hield diep in mijn kutje. Ik voelde de trekkingen in zijn penis terwijl hij straal na straal diep in mijn kutje spoot. Zij hoofd lag vlak naast het mijne en hij kon niet anders dan stamelen “oh Birgit, Oh Birgit, Oh Birgit...” Hij kneep me bijna plat. Ik besefte dat het voor Pol een enorme ontlading moet zijn geweest om na al die maanden nog eens een echte vrouw te neuken. Zijn sperma droop bij me naar buiten. Ik kneedde zachtjes in zijn ballen als wou ik hem helemaal leeg knijpen. Toen bleef hij stil op me liggen. Ik aaide zachtjes zijn hals en streelde over zijn billen. “Was het fijn?” fluisterde ik in zijn oor. Pol richtte zich op en keek me dankbaar aan. “Geweldig Birgit, dank je wel” antwoordde hij. “Nog nooit heb ik zo genoten van seks”.

“En ik vond het ook enig” hoorden we Henk zeggen. Hij zat nog steeds met zijn stijve joekel in zijn hand. Vertederd kwam ik overeind en kroop bij hem op de schoot. “Vond je het nu leuk om mij te zien vrijen?” fluisterde ik in zijn oor en kuste hem zachtjes op zijn mond. Hij knikte langzaam en zijn blik was zo liefdevol als ik nog nooit had gezien. “Straks mag je me neuken in mijn spermakutje” fluisterde ik geil in zijn oor “maar eerst even op adem komen”. We zaten alle drie gezellig bij elkaar en dronken nog wat wijn. Ik had nog vlug een hapje uit de koelkast gehaald en me een beetje gefatsoeneerd. Het sperma van Pol droop immers nog steeds uit mijn grotje. We spraken af dat Pol af en toe bij ons zou kunnen komen om lekker te seksen maar dat het steeds in het bijzijn van Henk zou zijn. Pol was het hiermee dadelijk eens want hij wilde zeker niet tussen ons twee in komen te staan. “De vriendschap die ik voor jullie beiden voel, is me veel meer waard” opperde hij. Na en poosje wou ik Henk ook wel wat verwennen. Ik begon hem zachtjes te strelen en te kussen. Toen nam ik zijn pik in mijn handen en dadelijk werd hij vreselijk stijf. We vrijden zo een beetje maar toen vroeg Henk me om me nog wat op Pol te concentreren. Hij wou het echt nogmaals zien hoe ik door een vreemde man werd geneukt. Pol zijn penis was intussen ook weer helemaal stijf geworden. “Het is inderdaad opwindend om een vrouw te zien vrijen met een andere man” verklaarde hij. Ik kroop bij hem op de schoot en speelde al zoenend met zijn grote pik. Deze was duidelijk nog niet bevredigd. De maanden zonder seks hadden hun sporen nagelaten. Ik wou die reuzenpik nog wel eens in mijn kutje voelen beuken en ik kroop met gespreide knieën bovenop zijn schoot, mijn borsten vlak voor zijn aangezicht. Ik voelde zijn gezwollen eikel tegen mijn kutje drukken. Even plaagde ik Pol door met mijn kutje bovenop zijn eikel te gaan zitten maar niet dieper te zakken. Hij stootte instinctief zijn bekken omhoog om bij me naar binnen te dringen maar telkens volgde ik zijn beweging door mee omhoog te gaan. Dit spelletje hield ik echter zelf niet lang vol want ik verlangde ernaar om nogmaals gespiest te worden op zijn lans. Opnieuw voelde ik dat zijn paal mijn kringspier opensperde. Het ging nu wel veel soepeler en door mijn kutje open en dicht te knijpen, kon ik zijn eikel heerlijk masseren. Pol gromde van genot. Toen liet ik me dieper en dieper over zijn paal glijden tot ik deze weer helemaal in mijn kutje voelde knellen. Weer overviel mij het gevoel van ‘gevuld zijn’, een zalig gevoel dat ik voordien nog nooit ervaren had. Pol wou me langs achter neuken en draaide me om op zijn schoot. Nu lag ik met mijn rug op zijn borst. Met zijn knieën spreidde hij mijn benen open. Zijn penis stond als een paal overeind tussen mijn benen en voorkwam dat ik naar beneden gleed. Ik zat als het ware met mijn kutje tegen zijn paal aan. Deze was glibberig van mijn kutsappen en zijn sperma. Door mijn bekken op en neer te bewegen, schoof mijn klitje heerlijk langs zijn penis op en neer. Het was een fantastisch gevoel om die hele schacht langs mijn gezwollen klit te voelen glijden. Ik merkte dat Henk geboeid naar ons zat te kijken en dat hij, geil als een gieter, aan zijn stijve zat te rukken. Het moet voor hem wel een bijzonder geil gezicht geweest zijn. Ik lag namelijk volledig naakt, alleen met mijn hoge hakken aan, helemaal open gespreid tegen een knots van een lul aan te rijden. Dit terwijl Pol wellustig mijn borsten kneedde en aan mijn tepels trok. Mijn gezicht lag vlak naast het zijne en door het een beetje naar links te draaien, kwamen mijn lippen vlak bij de zijne. Onze tongen vonden elkaar opnieuw in een hete tongkus en toen vond Pol het tijd worden om me weer te penetreren. Hij pakte me bij mijn taille en trok me een weinig omhoog. Toen liet hij me weer zakken zodat mijn kutje helemaal over zijn eikel gleed. Ik kreunde van genot en smeekte om meer. Rustig drong hij dieper bij me naar binnen en gewillig opende de vaginawanden zich voor zijn geslacht. Pol kon zich niet lang beheersen want steeds sneller bracht hij zijn bekken op en neer waardoor zijn lans steeds bijna volledig uit me gleed om nadien weer als een speer naar binnen te dringen. Mijn benen waren maximaal gespreid zodat Henk recht in mijn ‘gevulde’ kut kon kijken. Na een poosje stond Henk op en kwam nu vlak bij mij staan. Ik nam zijn ballen vast en bracht zijn stijve knuppel in mijn mond. Opnieuw voelde ik me helemaal gevuld en toen Pol met zijn vingers mijn klit begon te bewerken, was het hek alweer snel van de dam. Steeds sneller draaide zijn vinger rond mijn knobbeltje. Vanuit mijn nieren voelde ik een golf van genot vertrekken, zowel naar boven als naar beneden. Ze explodeerde in mijn onderbuik en het werd haast zwart voor mijn ogen. Tegelijk voelde ik Pol diep in mijn kut spuiten. Henk kon zich ook niet meer houden en straal na straal spoot hij diep in mijn keel. Zijn warme sperma smaakte heerlijk en verhevigde nog mijn orgasme. Pol zijn paal was door de heftige bewegingen uit mijn kutje geschoven waardoor er een deel sperma op mijn poesje en op mijn buik terecht kwam. Ik smeerde het warme zaad wellustig over mijn borsten uit en lag slap op Pol zijn schoot na te schokken terwijl Henk me zachtjes streelde.

Nadien zaten we nog gezellig wat na te praten en spraken we af om elkaar binnen een maand opnieuw te ontmoeten. Pol nodigde ons uit om dan bij hem thuis te komen eten. “Dat is leuk” zei Henk en knipogend naar mij voegde hij er aan toe “en dan breng ik het dessert mee...” Toen Pol naar huis was vertrokken, heb ik Henk opnieuw verleid en heeft hij me nog zalig geneukt in mijn kutje, dat nog steeds vol zaad zat van Pol. De volgende dagen genoten wij intens van onze herinnering aan deze trio-ervaring en geilden we bij de beelden die Henk had opgenomen. We zien Pol nu om de 5 à 6 weken en maken er dan steeds een heerlijk seksfeestje van. Alle drie genieten we van deze situatie en nog steeds denken we met veel plezier terug aan ons eerste saunabezoek met Pol.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten