Trio tijdens de vakantie

Trio tijdens de vakantie.

Niet ver van Bazel vandaan ken ik een eilandje, dat in feite al Frans grondgebied is. Dat eiland ontstond, toen men een jaar of wat terug een kanaal liet graven voor de scheepvaart.

Het eiland lijkt wel een kompleet oerwoud, alles is er verwilderd en wie er de weg niet kent, kan er gemakkelijk verdwalen. Je vindt er prachtige bossen en je kunt er ongestoord in je nakie lopen. Het was mooi zomerweer en ik liep daar tijdens de vakantie opgewekt en naakt rond. En op een maandag gebeurde er iets. Zoals gewoonlijk ging ik naar mijn lievelingsplekje, pakte mijn boek en ging er mee op een meegenomen deken liggen. Juist toen ik wilde gaan lezen, hoorde ik stemmen. Stemmen van een man en van een vrouw. Voorzichtig steunde ik op mijn ellebogen en keek uit over het hoge gras.

Ik kon geen mens ontdekken, maar wist dus dat er ergens, hooguit tien meter van mij vandaan een paartje was neergestreken. Op handen en knieën sloop ik naar een dikke boom en gluurde opnieuw boven het gras uit. Nu kon ik een stelletje in het gras zien liggen.

Ze waren beiden helemaal naakt en ze kusten elkaar innig. De vrouw zag er fantastisch uit. Lange slanke benen, zwart haar, slank wespentaille, strak rond kontje, grote maar stevige borsten met heerlijk grote tepels. Haar kutje was licht behaard. De twee gingen vervolgens wat van elkaar af liggen en nu kon ik de man ook wat beter zien. Groot en slank, blond en flink geschapen. Zijn lul was bijna net zo groot als de mijne. Die van mij mag er wezen met zijn negentien centimeter. Goed, je hebt grotere, maar ik vind dat die van mij groot genoeg is.

Ik begreep dat ik op dat moment een voyeur was, maar wat maakt dat uit? Ik zag hoe de vrouw de lul met haar handen liefkoosde, hoe ze zacht de ballen kneedde en tenslotte omlaag gleed om hem in haar mond te laten komen. Ze ging wild met haar hoofd op en neer, ik zag zelfs hoe ze er op kauwde. Oh, wat mooi is het om zoiets te kunnen zien. Ik werd knap geil van het toekijken en ik had al een stijve staan.

Ineens liet ze de lul tussen haar lippen vandaan glippen, ze stond op en rende over een paadje in de richting van de rivier. De man ging haar achterna, met zijn zwiepende stijve. Omdat ze naar de rivier gingen, nam ik aan dat ze even wilden afkoelen in het water. Ik kroop terug naar mijn deken en wachtte af of ze misschien nog terug zouden komen.

Het liep een beetje anders dan ik verwacht had, want ik was nu degene die door hen ontdekt werd! Ik lag daar, met mijn lul in de lucht, terwijl ik net een geweldige, geil verhaal in mijn boek las. We gedroegen ons alle drie geschrokken en niemand kon op dat moment een woord uitbrengen. De vrouw was de eerste die haar spraakvermogen weer terugvond. Ongegeneerd keek ze naar mijn lul, die zich al weer klein begon te maken.

“Oh, wat jammer nou, hij begint te verslappen,” zei ze tegen haar man. “Ja, schat, dat is zeker jammer,” reageerde deze. Ik moest zo’n opmerking toch wel even verwerken, ik was in de war, die twee hadden me echt uit het veld geslagen.

“Kom toch gezellig bij ons liggen,” zei de vrouw. “Er is plaats genoeg op onze grote deken. Dan ben je niet zo vreselijk alleen. “Haar man stond naast haar en knikte, hij vond het dus ook goed. Snel greep ik mijn spulletjes bijeen en ging met die twee mee, uit een koelbox haalde de vrouw een fles witte wijn en ze vulde drie glazen. “Toch maar goed dat ik een extra glas heb meegenomen,” zei ze, terwijl ze inschonk. Ze reikte me een vol glas aan en zei: “Mijn naam is Pia en dit is mijn man Peter. “ “Proost dan, Pia en Peter, ik heet Rene,” zei ik. “Laat me dat boek eens bekijken dat je net aan het lezen was,” vroeg Pia. Ik gaf het haar. “Wat mooi,” vervolgde ze. “Moet je eens lezen, Peter, wat daar allemaal in staat. Nu kan ik wel begrijpen dat hij daar met zo’n grote stijve lul lag... Wat denk je, Peter, zal hij weer gaan staan, als ik er een kusje op geef?” “Ach, schatje, je kunt het allicht proberen.” Pia boog zich over mijn onderlichaam heen en likte met haar tongpuntje over mijn eikel. Even later stulpte ze haar lippen over de eikel en mijn lul werd groter en groter, hij groeide in haar mond! Ze liet hem glippen en zei tegen haar man: “Zie je wel? Daar heeft hij niets tegen...

Mag mijn man je ook eens likken, Rene ? “ Gelikt worden door een man? Dat had ik nog nooit van mijn leven meegemaakt! Pia wachtte niet op mijn antwoord, maar knielde over mijn gezicht heen en presenteerde me zo haar kut. Ze zakte naar beneden en ik kreeg haar schaamdelen op mijn neus en mond. Met twee handen trok ze haar schaamlippen open en mijn tong drong diep in haar spleet. Ik zocht haar lustknopje en toen ik dat raakte, voelde ik aan het samentrekken van haar kontje dat ze het lekker vond. En toen voelde ik plotseling een mond over mijn penis. Peter nam bezit van mijn pik en ik voelde meteen dat hij er ervaring mee had. Hij deed het echt goed.

En zijn vrouw begon te gillen dat ze het zo lekker vond allemaal en dat ze op het punt van klaarkomen stond. Het geile sap liep langs mijn kin. Pia liet zich opzij vallen en nu kon ik zien hoe Peter me afzoog. “Peter, neem me van achter,” zei Pia en ze knielde al in het gras. Peter liet mijn lul los en ik kon zien hoe hij van achter bij haar binnendrong. “Oh, eindelijk heb ik er weer een lul in,” zuchtte de geile vrouw en ze begon te kreunen toen haar man hem er tot aan de wortel toe in stootte. “Snel nu, Peter, flink neuken, dan kom ik lekker klaar op die lul van je.” Toen ze haar orgasme beleefde, duwde ze haar kont zo stevig mogelijk tegen hem aan. Ik nam de plaats van haar man in en neukte haar tot ze nog een keer gillend klaarkwam. Daarna ging ze wijdbeens in het gras zitten en het was mooi om te zien hoe ze haar kutje schoonspoelde met wijn. Ik mocht haar wijnkutje ook even proeven en geloof me, dat smaakte naar meer!

Ze bukte zich om mijn boek te pakken en ineens zag ik haar uitdagende kontje strakker worden en uiteen puilen en ik kon me echt niet beheersen. Mijn nog steeds stijve lul joeg ik in haar grot en ik trok haar kontje tegen me aan. En zo deed ik het voor de tweede keer met haar en het was nog lekkerder dan de eerste maal. Mijn orgasme was geweldig, enorm! Toen ik me terugtrok, liep het sperma langs haar welgevormde dijen.

We zijn toen met z’n drieën naar de rivier gegaan en hebben daar gezwommen. Toen we later weer op de grote deken lagen, bekende Pia dat zij mij al vier dagen lang hadden bespied en dat zij meteen geil op me geworden was. En omdat ze wel van wat afwisseling hield, had ze haar man gesmeekt of ze me mocht ‘hebben’. Zoiets heeft ze van tijd tot tijd gewoon nodig, we hebben de rest van de vakantie gezamenlijk doorgebracht en geloof me, het is heerlijk om je vrij en naakt in de natuur te kunnen voelen en een vrouw bij je te hebben, die je al het mooie geeft dat er bestaat!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten