MFC

Trio met onze buurman.

Nee, lachte Theo, onze buurman, hij vond het wel even goed zo na bijna 30 jaar huwelijk, hij genoot weer van zijn vrijheid! Ik zei dat ik mij daar persoonlijk niets bij kon voorstellen, je komt elke dag thuis uit je werk, moet je eigen potje gaan koken en s’avonds lig je alleen in een koud bed. Ja, dat is bij jullie wel anders, glimlachte hij, jij gaat er voor het slapen gaan nog even op, zei hij met een blik op Yvonne gericht. Ik geef mijn vriend maar even een hand als hij opstandig is, zei hij. Ach, gut, lachte mijn vrouw, is er dan nog geen leuke vrouw voor je in de buurt geweest sinds je vrouw de benen heeft genomen. Nee, niet echt, lachte hij, maar ik zal eens wat meer om mij heen gaan kijken hier in de straat, grapte hij. Even hierna liep Yvonne naar de keuken om een paar hapjes klaar te maken.

Even als mannen onder elkaar vroeg ik hem of hij af en toe wel wat te neuken had? De vrije dames van onze leeftijd hebben meestal veel eisen vriend, die problemen wil ik er niet bij hebben, lachte hij. Man als ik een week niet geneukt heb krijg ik het al benauwd, zei ik. Ja, dat begreep hij wel met een vrouw zoals Yvonne. Ja, met mijn Yvonne ben ik nog steeds een gelukkige man, deze avond zag ze er ook weer lekker sexy uit, gekleed in een kort rokje en een laag uitgesneden blouse, ik zag wel dat hij daar ook oog voor had. Zo kleed Yvonne zich vaak als wij ergens heen gaan of zelf visite krijgen, ze weet dat ik dat ook altijd waardeer. Als wij thuis zijn heeft ze dan ook regelmatig geen slipje aan onder haar rokje, maar daar ging ik vanavond niet vanuit omdat Theo op visite zou komen.

O, gut wat hebben de heren weer praatjes, zei Yvonne toen ze met een schaaltje gevulde eitjes de kamer weer in kwam lopen, toen zij Theo als eerste een eitje aanbood en voor hem stond, zei ze, heb je het zo zwaar jongen? Nou dan kan je wel zeggen glimlachte hij. Even later stond ze voor mij en gaf ze mij een knipoog met haar rug naar Theo gekeerd. Hij heeft het zo zwaar, zei ze, met toch wel een opvallend geile blik in haar ogen. In een flits ging ik met mijn hand onder haar rokje en mijn mond viel even open van verbazing, mijn vrouwtje had geen slipje aan. Wij keken elkaar aan toen ik even aan haar warme gladgeschoren kutje voelde, je ben je slipje vergeten aan te doen, zei ik lachend tegen haar. Nee, hoor niet vergeten, glimlachte zij geil, maar draaide zich wel gelijk weer bij mij weg en ging weer naast mij zitten.

Met Theo recht tegenover ons, ontstond er gelijk een spannend sfeertje. Dan kan toch niet Yvonne, ik heb ook mijn gevoelens, zei hij. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook even niet meer wist wat ik moest zeggen, maar Yvonne doorbrak de stilte die er viel, door te zeggen, dat ze met Theo te doen had omdat hij de laatste tijd de hand aan zichzelf moest slaan. Op dat moment keek ik ook naar haar en zag ik dat zij met open benen naar Theo toe gericht zat. Dat ontging hem ook niet zag ik, hij staarde tussen haar benen. Ik voelde mijn lul stijf worden in mijn broek, ik was zo te zien niet de enige die hier spontaan geil van werd. Krijg jij nou een stijve, lachte Yvonne geil naar hem. Ja, vind je dat gek, reageerde hij. Yvonne stond weer op en ging wel heel uitdagend gespreid voor hem staan toen ze vroeg, wil je nog een eitje? Theo stopte er nog een in zijn mond, volkomen hierdoor overvallen zag ik dat mijn vrouw het schaaltje terug op de tafel zette, mij even kort met geile ogen aankeek en zich toen weer naar hem toedraaide. Wil je ook even voelen, vroeg ze?

Nou graag, lachte hij en Theo ging gelijk met zijn hand onder haar rokje, vanaf dat moment gaat er van alles in werking en ontstaat er iets in je lichaam en hoofd wat niet meer tegen is te houden. Yvonne liet zich betasten door hem, ze spreidde haar benen nog een beetje verder voor hem open en toen wist ik wel dat hij zijn vinger in haar kutje had. Van het een op het ander moment gebeurt er dan van alles, ik zat nog steeds vol verbazing naar hun te kijken toen mijn eigen vrouw zijn broek open begon te maken. Even later zag ik zijn grote stijve lul tevoorschijn komen, Yvonne voorover bukken en zijn lul in haar mond nemen. Theo keek mij aan en ik gaf hem een knipoog, alsof ik wilde zeggen, leef je maar uit, van mij mag je! Yvonne ging er helemaal in op, ze was inmiddels op haar knieën voor hem gaan zitten en pijpte hem naar lieve lust. Toen hij haar rokje over haar kleine blote kontje trok, kon ik niet meer op de bank blijven zitten.

Ik liep op hun af, zag haar billen omhoog staan en haar kutje glom al een beetje. Kort wierp ik een blik op zijn stijve grote lul en het op en neer gaande hoofd van mijn vrouw, ik ben achter haar op de vloer gaan zitten en nam haar kontgaatje en kutje met mijn tong voor mijn rekening. Super geil om aan je eigen vrouw te voelen hoe geil zij hiervan kan geworden, haar te horen smakken, zuchten en kreunen en te zien hoe zij hier op reageerde. Op een gegeven moment hoorde ik Theo zeggen, even rustig aan Yvonne, anders kom ik te snel klaar. Yvonne hield zich gelijk ook en stopte even met pijpen. Ik kreeg haar kutje nu steviger tegen mijn mond gedrukt en zij begon met haar kontje te draaien en nog harder te kreunen toen ik mijn tong diep in haar kutje had zitten. Theo had nu even de mogelijkheid om haar blouse uit te trekken, een bh had ze niet aan getrokken.

Toen hij haar tieten zachtjes begon te kneden en ik mijn tong snel en wild in haar kutje bewoog, kwam ze schreeuwend klaar. Op verzoek van Yvonne kleden wij ons daarna helemaal uit, zelf werd zij door Theo helemaal uitgekleed op haar zwarte kousen en jarretels na. Wij zijn toen weer op verzoek van mijn vrouw naast elkaar op de bank gaan zitten en zij op de grond tussen ons in. Zo heeft zij ons om de beurt gepijpt, met onze ballen gespeeld, en bij ons allebei tegelijk een vinger in onze kont geduwd. Met veel passie probeerde zij om ons klaar te laten komen. Het lag niet aan haar, maar aan ons dat dit niet gebeurde, door steeds maar moeite te doen om het uit te stellen en in te houden. Jullie doen het erom, lachte zij met een geil bezweet gezicht naar ons.

Maar O, wat vond ik dit geil om mijn vrouw zo bezig te zien met ons allebei, ik moet wel toegeven dat Theo‘s lul een paar centimeter meer in lengte en omvang is, maar daar heb ik geen enkel probleem mee. Yvonne wel, zij vond zijn lul wel heel geil en opwindend om in volle erectie te zien, maar ze zie dat het wel moeilijk zou zijn om hem helemaal in haar kutje te kunnen krijgen. De enige overeenkomst tussen ons is, dat wij allebei een geschoren pik hebben. Ik stond echt op springen toen wij elkaar daarna even goed zoenden en Yvonne mij lekker hard in mijn stijve lul kneep. Ik duwde haar van mij af en zei dat ik even een rondje bier en wijn voor ons ging pakken in de keuken. Ik keek ondertussen wel vanuit de keuken naar wat zij gingen doen.

Zo zag ik dat Theo haar bovenop de bank liet gaan staan en met haar kutje op zijn mond gedrukt begon hij haar goed te likken. Ik had nooit verwacht dat mijn vrouw hiertoe in staat zou zijn, maar zo gebeurde het wel. Net als ik even hiervoor ook al had gedaan, liet hij haar ook goed klaarkomen. Naakt met zijn drieën op de bank dronken wij ons biertje en Yvonne zat met haar wijntje tussen ons in. Ik begon haar weer te vingeren, Theo nam haar tieten en tepel voor zijn rekening. Wij waren nog niet klaargekomen en hadden allebei weer een stijve lul gekregen. Yvonne duwde mijn hand tussen haar benen weg en kroop bovenop mij, mijn lul schoot haar warme kletsnatte kutje in en zij begon mij heerlijk te neuken.

Theo haalde mij even uit mijn concentratie, hij ging op de bank naast ons staan en duwde zijn stijve lul haar mond in. Driftig pijpend en snel wippend op mijn lul kwamen wij al snel bijna tegelijk klaar en spoot ik haar kutje vol. Theo zag het natuurlijk ook allemaal gebeuren, ik wurmde mij onder Yvonne vandaan en mijn sperma lekte uit haar kutje op ons leren bankstel. Ze gaf aan zich even op te willen frissen, Theo ging weer op de bank zitten en toen Yvonne op wilde staan om naar de badkamer te gaan, pakte hij haar vast en trok hij haar bovenop zijn grote lichaam. Ik zag zijn dikke eikel een stukje tussen haar glibberige opgezwollen schaamlippen verdwijnen. Yvonne begon zich te verzetten en zei dat ze zich eerst even wilde opfrissen. Kom op Yvonne, zei ik, op een paar meter afstand vanuit de stoel waar ik tegenover hun was gaan zitten, laat Theo ook even lekker in je geile kutje klaarkomen.

Met opgewonden blik keek ze mij over haar schouder aan! Ze drukte daarbij haar kutje verder over zijn dikke stijve lul en richtte haar aandacht weer volledig op hem. Ja, ze kreeg het even zwaar te verduren zag en hoorde ik ook uit haar mond. Je bent zo groot, hijgde ze en ze smeekte hem om het voorzichtig te doen. Dat deed hij ook, voor mij was dit ook een apart moment in onze relatie om te zien dat haar kutje helemaal werd opgerekt door een andere man, die een stuk groter geschapen was dan ik. Het was een natuurlijke lust op dat moment, wat ik een uur hiervoor niet aan had zien komen, waar wij niet vooraf weloverwogen met elkaar over hadden gesproken, maar wat zich nu wel voor mijn ogen afspeelde. Mijn gevoel en emotie duizelde in mijn hoofd toen ik mijn eigen vrouw zo geneukt zag worden, haar luid hoorde kreunen en mijn eigen sperma rijkelijk over Theo’s ballen uit haar kutje zag vloeien.

Achteraf gezien een goed glijmiddel voor haar kutje, anders had Theo haar strakke kutje niet zo makkelijk kunnen neuken met zijn grote lul. Yvonne en Theo gingen helemaal in elkaar op, op een gegeven moment tilde hij haar als een veertje op, legde haar op haar rug languit op de bank en pompte haar zo weer vol. Ik heb haar nog nooit zo hard horen gillen, kreunen en hijgen. Echt ik kreeg bijna medelijden met mijn vrouw toen ik haar bijna helemaal zag verdwijnen onder zijn grote lichaam op onze bank. Yvonne’s smalle beentjes bungelden in de lucht over zijn billen, ze explodeerde in een orgasme en gilde daarbij de hele kamer bij elkaar. Een paar minuten later zag ik dat Theo zich snel uit haar kutje terug trok, zijn lul in zijn hand nemen en er een paar laatste snelle rukken aan geven. Hij spoot zijn sperma tot bijna onder haar kin over haar lichaam heen. Yvonne was een paar minuten lang compleet van de wereld toen hij van haar lichaam afging.

Het was onvoorstelbaar geil zoals dit plotseling was ontstaan, mijn vrouw is daarna even gaan douchen, Theo en ik praten er nog even over na. Hij bekende ook dit niet te hebben verwacht, maar wel een keer of wat aan gedacht te hebben in zijn fantasieën. Theo erkende dat hij Yvonne altijd al een aantrekkelijke vrouw heeft gevonden. Nadat Yvonne alleen in haar badjas gehuld de kamer weer in kwam en aan Theo vroeg of hij bleef slapen, zijn wij ook gaan douchen en hebben daarna nog een stevige borrel met zijn drieën gedronken voor wij tegen middernacht met zijn drieën naar onze slaapkamer gingen. Met Yvonne tussen ons in kwam al snel alles weer op gang toen zij met onze lullen begon te spelen. Wij werden weer door mijn vrouw gepijpt, hebben haar samen gelikt en met haar tieten gespeeld. Mijn vrouw was echt niet meer te houden, zij daagde ons uit om haar eens goed in beide gaatjes in een trio te nemen. Ik moest in haar kont lachte ze geil, ze vond Theo daar toen nog een beetje te groot voor. Na haar goed met glijmiddel te hebben voorbewerkt ging zij bovenop Theo zitten.

Toen hij goed in haar kutje zat, mocht ik erbij komen en zo begonnen wij voorzichtig en rustig aan onze eerste dubbele penetratie. Ik neuk mijn vrouw regelmatig in haar kont, maar zo strak als die nacht had ik haar nog nooit gevoeld. Onze stijve palen gleden keer op keer langs elkaar heen tussen het dunne wandje van haar kont en kutje, het was super geil om haar te horen kreunen en dit zo met zijn drieën te doen. Yvonne, was al meerdere keren achter elkaar klaargekomen toen ik uiteindelijk ook voor de tweede keer mijn zaad diep in haar kontje spoot. Nadat ik mij terug had getrokken ging Theo nog even goed door met haar, hij neukte haar snel en fel en neukte haar helemaal gek. Op een gegeven moment smeekte Yvonne hem om te stoppen, ze kon niet meer. Ze had er geen kracht meer voor, hijgde ze!

Hij ging nog even flink met haar door voor hij zijn zaad ook in haar kutje spoot, Yvonne was daarna helemaal op. Na een opfrisbeurt zijn wij die nacht met zijn drieën in slaap gevallen. De volgende ochtend hebben wij met zijn drieën uitgebreid ontbeten en is Theo tegen de middag naar zijn huis gegaan. Wij hebben er daarna samen een goed gesprek over gehad, was dit éénmalig of voor herhaling vatbaar vroeg ik aan mijn vrouw. Het was Yvonne goed bevallen, ze vond het spannend en geil en had er goed van genoten bekende zij. Hoe vond jij het vroeg ze? Ik kon ook niet ontkennen het heel geil gevonden te hebben, ik vond het super geil om mijn vrouw hier zo van te zien genieten, ze was voor mij betoverend geil geweest die avond en nacht. Wij konden Theo al heel lang en vertrouwde hem ook wel hier heel discreet mee om te gaan, het was voor hem ook een extraatje. Het was een nieuwe fase in ons leven en we zagen dit ook wel als een extra oppepper in onze seksuele relatie. Dit gebeuren was zeker voor herhaling vatbaar.

De dagen na het geile gebeuren met Theo had ik mijn handen vol aan mijn vrouw, ze bleef bloedgeil, ze kleedde zich elke dag lekker sexy en wilde weer elke dag seks. De vrijdagavond daarna kwam ik doodmoe uit mijn werk, Yvonne liep in een sexy kort rokje sliploos rond, had geen bh aan en haar stijve tepels waren duidelijk zichtbaar in haar strakke blouse. Na het avondeten zei ze dat Theo haar die middag had gebeld, hij had ons uitgenodigd om zaterdagavond bij hem op visite te komen. Ik hoorde van haar dat ze elkaar door de telefoon weer flink hadden opgegeild, hij had het voor elkaar gekregen dat Yvonne zichzelf tijdens dit gesprek had klaar gevingerd. Haar openhartige bekentenis maakte mij wel weer ontzettend geil, maar ik was op dat moment te moe om haar even goed te neuken. Ik liet het aan mijn vrouw over of wij naar Theo zouden gaan. Zeg het maar zei ik tegen haar, heb je er zin in, vroeg ik. Ja, dat had ze wel.

Yvonne had er weer werk van gemaakt toen wij die avond bij Theo aankwamen, ze was zeker twee uur met zichzelf bezig geweest in de badkamer en had haar kledingkast weer eens flink overhoop gehaald. Ze had gekozen voor een zwart leren outfit, een zwart ultra kort rokje van dun soepel leer, met een kort leren hesje. Daaronder had zij een spierwitte opengewerkte bodystocking, zonder bh waardoor je haar stijve dikke tepels goed kon zien, dit werd alleen bedekt door haar hesje. Verder had ze zwart zijden kousen aan met een dikke naad en hoog gehakte lakpumps. Dit viel niet alleen bij mij in de smaak, al vrij snel na de koffie kwam de sterker drank op tafel en lag mijn vrouw mij binnen een uur al bij Theo op de bank te pijpen. Het hoeft geen uitleg nodig, dat zij Theo hiermee uitdaagde om zijn stijve lul ook uit zijn broek te halen.

Echter de voorgaande belevenis bij ons thuis, de oplopende geile spanning omdat wij naar Theo zouden gaan en hun eerste echte lange tongzoen toen wij daar aankwamen, had mij zo geil gemaakt, dat ik binnen een paar minuten al in haar mond klaarkwam. Dit was niet de bedoeling, maar het gebeurde wel. Ik was daarna al snel uit beeld bij mijn vrouw, wat ik wel begreep. Er stond namelijk iets te gebeuren, waar zowel Yvonne en ik geen ervaring mee hadden! Ik zat bij te komen van mijn veel te snelle orgasme, maar was ook nog steeds lichamelijk ontzettend moe. Theo daarentegen had volop energie en dat liet hij ons zien. Hij was even naast mij op de bank door Yvonne gepijpt, maar ontdekte daarbij dat de bodystocking die Yvonne aan had makkelijk in haar kruis open was te maken. Een paar drukknoopjes los en hij had haar kutje te pakken, eerst met zijn vingers, daarna met zijn tong. Verder bleef haar outfit daarbij in tact. Hij speelde met haar, maakte haar super geil met zijn tong, maar ondanks haar gesmeek liet hij haar niet klaarkomen.

Theo vroeg haar opeens om mee naar boven te gaan, naar zijn slaapkamer. Er was even oogcontact tussen ons, ik knikte ‘ja’ maar bleef zelf nog even op de bank zitten en dronk mijn biertje. Ik had zoiets van, laat ze maar even gaan. Na ongeveer een kwartier ben ik ook naar boven gegaan, ik was nog nooit in zijn slaapkamer geweest en ging op het geluid af. Daar wachten mij toch wel een grote verrassing, mijn vrouw hing daar in een soort van schommel in leren riemen die bevestigt waren aan het plafond. Yvonne had al haar kleding en haar schoenen nog aan. Haar handen waren geboeid, haar benen gespreid en er zaten grote strakke tepelklemmen op haar stijve tepels, terwijl zij haar bodystocking nog aan had. Theo stond spiernaakt voor haar, ik zag op dat moment een dildo in haar kutje onder haar rokje verdwijnen, die hij langzaam begon op te pompen. Yvonne keek mij met super geile ogen aan, toen zag ik ook dat zij een rubberbal aan een riempje in haar mond had, waarmee zij monddood was gemaakt. Ik ging zwijgend op het bed zitten en nam de slaapkamer verder in mij op. Het licht was er sfeervol gedempt en Theo begon haar te neuken met die dildo, die toen al enorm door hem was opgepompt. Ik kon zien dat Yvonne hier nogal van genoot.

Hij ging door alsof ik er niet was, aan haar gezicht kon ik zien dat ze op springen stond, maar dat liet hij niet gebeuren. Theo trok de dildo uit haar kutje terug, haar kutje was een kut geworden die wagenwijd openstond. Hij duwde daarna, ondanks zijn lengte en dikte vrijwel moeiteloos zijn stijve lul diep haar kut in en begon haar staande tussen haar benen stevig te neuken. De schommel deed zijn werk, Yvonne beukte steeds terug over zijn lul en draaide met haar hoofd alle kanten op. Gillen kon ze niet, maar kreunen des te harder toen hij haar zo neukte. Ik keek er sprakeloos naar. Hij stopte een paar keer, trok zich even terug en ging dan weer door. Zowel hij al Yvonne kwamen zo steeds net niet klaar. Haar gezicht begon te glimmen, de zweetdruppels kwamen opzetten, Yvonne werd er bijna gek van! Maak jij die mondknevel even los Victor vroeg hij aan mij, nadat ik dat had gedaan schreeuwde ze de hele slaapkamer bij elkaar. Neuk mij nou klaar gilde ze, laat me klaarkomen Theo.

Maar Theo liet dat niet gebeuren, zijn enorme lul trok hij op een gegeven moment terug uit haar kut, ik zag dat hij dit voor zichzelf ook net op tijd had gedaan. Theo pakte een blinddoek, die hij bij Yvonne omdeed, ik zie niets meer, krijste ze, dat is ook de bedoeling lachte hij. Zo lieten wij haar hangen en samen gingen wij naar beneden om een biertje te drinken en we bespraken zijn plan. Ik zei zo’n soort schommel nog nooit te hebben gezien, waarop hij zei dat zijn ex er regelmatig in had gehangen, iets wat ik mij bij zijn ex totaal niet voor kon stellen, maar het zal wel zo zijn geweest. Wij gaan haar helemaal gek maken lachte Theo, wij stellen het klaarkomen van haar zolang mogelijk uit, tot ze uiteindelijk ontploft. Als wij straks weer naar boven gaan, wil ze nog maar een ding en dat is klaarkomen, zei hij. Maar dat gaat nog niet gebeuren, jij moet haar in deze positie maar eens goed diep in haar kont neuken, stelde hij voor. Nou lachte ik, dat zal er even nog niet inzitten, kijkend naar mijn slappe lul.

Ik vond het allemaal super geil hoor, daar niet van, maar ik was er gewoon nog even niet toe in staat. Ik heb een zware week met Yvonne en op mijn werk achter de rug, zei ik. Oké, dan neem ik het wel even van je over, lachte hij weer. Ik vond het prima! Toen wij na een halfuurtje weer in de slaapkamer kwamen was Yvonne een beetje in paniek, waar waren jullie, vroeg ze, toen ze ons hoorde praten, want zien kon ze ons niet zien. Theo deed zijn vinger op zijn lippen, wij gaven haar geen antwoord. Hij pakte een tube glijmiddel en begon haar kontgat er mee in te smeren en haar met zijn vinger in haar kontje te vingeren, ik ging er languit bij op bed liggen. Al snel begon Yvonne weer geil te kreunen, ik kreeg een trilapparaatje in mijn hand gedrukt waarmee ik de nog steeds aanwezige tepelklemmen op haar super gevoelige tepels moest bewerken. Daar reageerde mijn vrouw heftig op. Theo ging over tot verdere actie.

Toen zij zijn eikel tegen haar kontgaatje voelde en hij er een stukje inging, wist ze gelijk dat ik het niet was. Nee, riep ze, je gaat mijn kontje toch niet neuken met die grote lul van je, jammerde ze tegen Theo. Zeker wel, lachte hij en duwde voorzichtig door. Yvonne had het niet meer, en hapte naar adem. Theo zat er goed diep in, bijna tot aan zijn ballen toe zag ik, toen hij haar langzaam begon te neuken. Het trilapparaat op haar tepels had ook zijn effect, binnen een paar minuten kwam ze gillend klaar op zijn lul diep in haar kont. Geile slet lachte Theo, anaal klaarkomen hé, dat is weer een ander gevoel dan in je kut. O, ja, ja hijgde Yvonne, die dit kennelijk toch wel heel geil vond. Maar kort daarna moest hij toch stoppen, het begon haar pijn te doen en dat was ook weer niet de bedoeling. Als compromis deed Theo de zwarte opblaasdildo weer in haar kut en pompte deze weer flink op. Ik stopte met de bewerking van haar tepels, ging weer op het bed liggen en keek wat er verder ging gebeuren.

Theo ging op een stoel naast haar staan en dirigeerde zijn stijve lul haar mond in, zo heeft mijn vrouw hem lang gepijpt. Inmiddels was mijn lul ook stijf geworden van dit geile spelletje, toen Theo van de stoel stapte en de dildo uit haar kut haalde, zei hij tegen mij, ga je gang vriend. Ik ging tussen haar benen staan, drukte mijn stijve haar kut in, maar voelde bijna niets, zo erg was ze al opgerekt door de dildo. Geil als Yvonne was, zei ze tegen mij, neuk mij keihard schat, neuk mijn geile kut. Ik deed mijn best maar echt lekker voelde het niet aan, ze was super nat en te wijd voor mij op dat moment. Ik trok mij terug, Theo nam het gelijk over en neukte haar daarna naar een geweldig orgasme. O, ja, bleef ze hijgen, neuk me, smeekte ze door. Nou ze kreeg er goed van langs, zag ik. Theo bleef gaan, de schommel aan het plafond begeeft het strak nog, dacht ik even, maar dat gebeurde niet. Hij pompte haar keer op keer vol met zijn grote lul!

Ik zag het gebeuren toen zij weer klaarkwam en hij even daarna zich snel uit haar terug trok om zich over haar leren rokje leeg te spuiten. Nadat Theo haar polsen los had gemaakt hebben wij haar samen uit dat tuigje gehesen en Yvonne op bed neer gelegd. Ze moest er even van bijkomen, ondertussen hebben wij haar verder uitgekleed, op haar kousen na lag Yvonne toen naakt op het bed en mocht zij zonder blinddoek naar ons kijken. Na een pauze en een drankje op bed zijn wij verder gegaan. Ik heb haar nog even in haar kont geneukt, maar had geen kracht meer om nog een keer klaar te komen, ik kon mijn lul niet meer stijf houden. Theo was er weer helemaal, Yvonne had hem daarbij gepijpt en kroop al snel bovenop zijn stijve lul. Als beesten hebben zij elkaar geneukt, eerst bovenop, toen op zijn hondjes, en op het laatst, na 'ik schat' een uur volop neuken heeft hij haar plat op haar rug liggend nog een keer vol gespoten. Yvonne was op, en kon geen pap meer zeggen. Zo had ik haar nog nooit meegemaakt, ze was echt helemaal van de wereld.

Theo en ik hebben toen nog samen beneden een biertje gedronken, boven was het stil en bleef het stil, toen wij weer boven kwamen lag Yvonne te slapen. Ze was kennelijk zo moe dat ze zichzelf niet had opgefrist, wat toch echt niets voor haar was. Nadat wij wel een douche hadden genomen stelde Theo voor dat ik maar naast haar moest gaan slapen, hij ging zelf wel op de bank beneden liggen. Nee, ik ga wel op de bank, dan is het weer een verrassing als ze wakker wordt, lachte ik. Zo gezegd zo gedaan, ik ben beneden op de bank gaan slapen en kroop hij naast Yvonne in zijn eigen bed. Ik ben al snel als een blok in slaap gevallen. De volgende morgen werd ik rond 10.00 uur wakker, ik hoorde boven geluiden en ben naar boven gegaan. Yvonne en Theo lagen alweer bovenop elkaar, althans Theo lag op zijn rug Yvonne te likken en zij lag hem heftig te pijpen. Zo jullie zijn goed bezig, zei ik toch wel onder de indruk van hun energie en seks drive. Een klein naspel zei Theo tussen haar benen vandaan, Yvonne keek mij weer even met geile ogen aan, kwam kort hierna klaar en werd weer in haar mond gespoten. Daarna is Yvonne gaan douchen, hebben wij ontbeten en zijn rond de middag naar huis gegaan.

Ik kon niet anders zeggen dan, dat wij dat weekend weer een ervaring rijker waren en ik vooraf nooit had verwacht het super geil te vinden om te zien dat mijn vrouw seks met een andere man zou hebben. Mijn vrouw geniet er ook met volle teugen van, ze heeft het ook eerlijk toegegeven dat ze heel geil wordt van Theo’s grote lul, zijn kracht en energie en zijn steeds verder openbarende dominantie op haar. Die kinky spelletjes die hij met haar speelt, spreken haar aan. Ons seksleven is spannender geworden, en breidt zich verder uit met Theo erbij, bijna elk weekend is hij bij ons of gaan wij naar hem toe. Theo heeft thuis veel speeltjes waar mijn vrouw en ik heb bestaan niet van wisten, maar waar we nu wel met zijn drieën volop van genieten. Yvonne is natuurlijk wel het middelpunt hierin, ik zie dat zij haar grenzen steeds verder opzoekt en zich in onze triootjes door Theo volledig laat domineren. Soms vind ik het persoonlijk wel eens te ver gaan en ook vernederend voor haar, maar zelf zegt zij het allemaal super geil te vinden wat hij allemaal met haar doet. Wie ben ik dan om haar tegen te spreken!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Sexcontactservice.nl