Trio met een shemale.

Een warm gevoel trekt door mijn lijf nu ik terug denk aan het bijzondere avontuur wat ik onlangs samen met mijn vriend Steve beleefde. Mijn handen beginnen spontaan te trillen terwijl het zweet me uitbreekt. Ergens in mijn achterhoofd verlang ik gelijk weer naar dat extreme gevoel van die ongekende uitspatting laatst. Langzaam glijden mijn handen door mijn schaamstreek als ik met mijn ogen dicht de film terug draai.

Na jaren van een slecht huwelijk, wat resulteerde in een scheiding, was ik bijna drie jaar single. Tot de dag dat ik de zesenveertig jarige Steve ontmoette. Ik liep hem letterlijk tegen het lijf toen ik in het café was met mijn collega’s. Ik botste tegen hem op toen ik het toilet uit kwam, we kletsten en van het een kwam het ander.

Met Steve bloeide mijn leven weer op, met hem beleef ik seks zoals ik nog nooit eerder had beleefd. Zijn zoenen, strelingen maar ook zijn harde hand vind ik heerlijk. Zijn heerlijk mannenvlees is elke dag weer onweerstaanbaar. Ik geniet er van om hem te pijpen als hij met zijn heerlijke dikke kloppende ochtend lul naast me ligt. Hij leerde me geduld te hebben en te genieten van alle kleine en subtiele dingen. Met hem verkende ik de dingen die ik in het verleden nooit durfde. Nu laat ik me overal door hem likken en zoenen terwijl ik vroeger zo preuts was als het maar kon. Ik vind het heerlijk als hij mijn schaamlippen lang en tergend likt, of mijn kontje met zijn tong bewerkt totdat ik bijna klaar kom.

We hebben seks op momenten en plekken die ik voor onmogelijk heb gehouden. Ik plaagde hem laatst toen we ’s nachts in de auto terug kwamen van een feestje. Ik was lichtelijk aangeschoten en Steve reed. Ik streelde hem en liet voorzichtig mijn hand in zijn broek glijden, begon zijn neukstaaf te kneden en sloeg zijn waarschuwingen en commando om te stoppen in de wind. Niet veel later stonden we op een parkeerplaats en lag ik voorovergebogen op de kofferbak en nam hij me hard en diep. De spanning was heerlijk, mijn oude gevoelens van schaamte waren totaal verdwenen, zelfs toen bleek dat we kijkers hadden gehad.

Een tijdje later greep hij me beet toen ik de vaat aan het afspoelen was. Zijn handen kneden mijn borsten terwijl hij in mijn oor fluisterde dat een cupmaat 80D toch wel heel snel went. Ik giechelde wat en fluisterde dat achttien centimeter mannenvlees ook snel went. Zijn krachtige handen trokken mijn jurkje omhoog en rukten mijn slipje van mijn billen. Ik hoorde de stof scheuren en voelde even een striemende pijn van de schurende stof langs mijn schaamlippen. Het gekletter van zijn riem op de tegelvloer voorspelde zijn drang om me temmen. Ik voelde een koude substantie in mijn bilnaad en zag vanuit mijn ooghoeken hoe hij de fles olijfolie weer op het aanrecht zette.

Even later lag ik kreunend voorover op het aanrecht, de sterke hand in mijn nek duwde me zowat in de gootsteen terwijl hij diep bij me binnen drong. Ik kermde het uit van opwinding, niet van de pijn. Ik realiseerde me dat achttien centimeter best veel was voor mijn veertig jarig maar nog steeds strakke kontje. Ondanks de enorme druk op mijn poepgaatje genoot ik. Van het perverse, van zijn strelingen en van het feit dat ik me door hem vooral vrouw ben gaan voelen en hem dat kan geven waar hij zo naar verlangt.

De zondagen zijn onze vaste “bed dagen” geworden. Lang uitslapen, knuffelen, strelen, in bed ontbijt, muziek luisteren of een erotische film kijken. Uiteindelijk leidt het tot ongeremde seks waarbij we experimenteren met van alles en nog wat. We binden elkaar vast, zonder dat we de wetten van SM kennen. Spelenderwijs en respectvol verkennen we elkaar en doen we standjes die ik voor onmogelijk heb gehouden. Ik kan hem nu zelfs een deepthroat geven zonder dat ik moet kokhalzen en laat hem in mijn mond klaarkomen als hij dat wil. Zo nu en dan laat ik mijn schaamhaar groeien, wetend dat hij me graag kaal scheert en het een ongekend effect heeft op zijn enorme neuklat.

Een paar weken geleden lag ik bij hem toen hij begon te fantaseren en vertelde dat ik de eerste vrouw was die hij in een trio wel durfde te delen. Met mijn kin op zijn borst keek ik hem aan terwijl zijn kloppende pik in mijn hand zijn geilheid begon te bevestigen. Ik vroeg hem of dat met een man of vrouw moest zijn. Zijn antwoord was vooral duidelijk “dat maakt me niet uit Yvonne, als ik er maar bij mag zijn en mee mag doen”.

Ik heb hem verklapt dat ik het wel een spannende gedachte vond maar niet weet of ik Bi ben. Hij glimlachte en zei het wel te weten “jij neukt inmiddels alles wat van vlees en bloed is”. Voor straf om zijn beledigende opmerking heb ik hem in een recordtempo afgerukt, zijn sperma opgevangen in mijn hand en het hem vervolgens op laten likken. Hij scheen er intens van te genieten en zei; “je bent lekker extreem aan het worden Yvonne, heel extreem”.

Niet zo lang daarna bedacht hij dat we er maar eens weekendje uit moesten en boekte vervolgens een hotel in het centrum van Breda. Op donderdagvond checkten we in en namen we intrek in een riante hotelkamer. Na een heerlijke douche kroop ik naast Steve onder het dunne dekbed en keken we een film op mijn laptop. De wijn, de hapjes, de sfeer en onze naakte lijven voerden me mee in een heerlijke droomnacht. Een nacht waarin we met elkaar speelden, elkaar plaagden en een nacht waarin we onze orgasmen zoals afgesproken uitstelden. Mijn lijf stond stijf van geilheid, opwinding en verlangen naar dat gelukzalige moment.

De volgende dag vloog voorbij. Een heerlijk ontbijt, shoppen, lunchen, chillen en heel veel kleine liefkozingen over en weer bevestigde de juiste keuze om er samen tussenuit te gaan. Die avond dineerden we in het restaurant, vervolgens gingen we rond een uur of elf op zoek naar een leuk kroegje. We dronken bier, dansten en belandden uiteindelijk in een club. Ze draaiden daar heerlijke muziek, we dansten en genoten van het heerlijke uitgaansleven.

Zo rond een uur of twee wees Steve me op een tenger oosterse jonge vrouw. Hij fluisterde in mijn oor “kijk dat lijkt me nu een leuk meisje voor ons samen”. Ik dacht aan ons gesprek over een trio en projecteerde dat op de knappe vrouw die hij aanwees. Ze had iets mystieks, lange zwarte haren, een tenger lichaam en een prachtige boezem die haar strakke jurkje goed vulde. Haar rode lippen en haar blik waren inderdaad prikkelend en uitdagend. Ik keek naar Steve, knikte en zei “eerst maar eens mee praten”. Steve zei niets maar knikte instemmend.

Mijn handen trilden toen ik naast haar stond en haar parfum rook. De heerlijke geur prikkelde mijn neus. Het contact was snel gemaakt, ze stelde zich voor als Talisa. Ze sprak met een Haags accent en de vibratie in haar stem klonk sexy. Ik stelde haar aan Steve voor, we dronken cocktails en dansten met z’n drieën. Ze nam bijna ongemerkt het initiatief over en we stemden al gauw in om naar een klein kroegje te gaan voor een laatste borrel. De wandeling duurde vijf minuten, we rookten en liepen op het laatst arm in arm en genoten van de heerlijke warme zomernacht.

Vlak bij het kroegje pakte ik haar arm beet en trok haar tegen me aan, ze glimlachte en keek me vragend aan. Mijn zoen op haar mond ontving ze zonder tegenstribbelen terwijl haar hand brutaal mijn schaamstreek aftastte. Mijn hart klopte in mijn keel, ik keek naar Steve die naast me stond te glimlachen. Een beetje perplex van haar reactie aarzelde ik even. Nu was het Talisa die glimlachte en fluisterde “zo, nu is Steve aan de beurt”. Haar tongzoen met Steve was ongekend lang. Iets in me protesteerde, dit is mijn man. Iets anders in me stond te juichen, dit was zo spannend en zo geil.

Nog geen half uur later lag Steve naakt in het grote hotelbed. Samen met Talisa masseerden we zijn lichaam en zoenden en likten hem overal. Talisa droeg een rode kwart cup BH die haar heerlijke getinte borsten perfect ondersteunden. Af en toe streelde ze mij en nam ze de tijd om me heerlijk te zoenen. Onze aandacht ging daarna weer volledig naar Steve uit. Ik keek toe toen ze zijn lul in haar mond nam en hem voorzichtig begon te pijpen. Het zag er geil uit, de rode lippen en het kleine mondje met die enorme paal van Steve. Steve kreunde, genoot en streelde haar borsten.

Ik dacht even terug aan zijn wens om een trio te doen. Eerst zag ik het niet zitten, maar toen ik vanavond de kleine Talisa naast Steve zag staan en haar geile blik zag was ik om. Deze vrouw was de kans om aan zijn wens te voldoen, maar het was inmiddels ook mijn wens. Ik streelde haar kleine borsten terwijl ze Steve in een steeds hoger tempo begon te pijpen. Ze keek naar me en glimlachte terwijl ik knikte dat ze door moest gaan. Mijn hand streelde haar buik en gleed langzaam in haar slipje en schuurde over haar krullende schaamhaar.

Even ging er een schok door mijn lijf, toen kwam er een glimlach op mijn gezicht en fantaseerde ik hoe Steve zou reageren. Ze keek me even verschrikt aan maar mijn glimlach stelde haar gerust. Ik fluisterde “toe, laat hem in je keel spuiten, ik wil je zo meteen voor me zelf”. Haar hand bewoog sneller en sneller terwijl haar lippen zich strakker om zijn paal spanden. Steve greep haar hoofd beet en schreeuwde toen hij klaar kwam. Even glimlachte ik, ik was benieuwd hoe ze zou reageren op de enorme stroom sperma die Steve altijd wist te produceren. Het viel me mee, ze kokhalsde twee keer, draaide even met haar ogen en slikte daarna alles door.

Ik duwde Steve opzij, pakte haar arm beet, duwde haar op haar rug in de kussens om me op haar te storten. Mijn grote borsten duwde ik in haar gezicht en fluisterde “toe zuig aan mijn tepels”. Ze kneedde mijn borsten zachtjes terwijl ze aan de grote rozetten op mijn borsten sabbelde. Ik zag Steve verlekkerd naar ons kijken met zijn linker hand stevig om zijn harde paal. Toen Talisa naar me keek zei ik “toe ga mijn kut likken”. Ik draaide me om en duwde mijn kruis in haar gezicht om me vervolgens zelf op het rode lapje stof in haar kruis te storten.

Steve keek van achteren naar mijn billen en kon precies zien hoe de jonge vrouw mijn inmiddels natte kut likte en even later met haar tong in mijn bilnaad groef. Voorzichtig trok ik haar slipje omlaag, eindelijk lag ze helemaal naakt onder me. De schaamhaartjes schuurde langs mijn lippen. Ze smaakte zout en warm, ik likte en greep met mijn hand het warme vlees beet. Talisa gilde, haar lijf kronkelde onder me. Toen keek ik om en zei tegen haar “toe, neuk me”.

Ze duwde mijn benen wijd en kroop er tussen, mijn blik was op Steve gericht. Ik zag hem verschrikt kijken, even later volgde een glimlach. Ik keek weer naar Talisa en pakte haar heupen beet en zei “toe stop die pik in me”. Het kwam er aarzelend uit, ik vroeg me af hoe ik haar moest noemen. Een vrouwenlijf met een pik, een shemale? De spanning in mijn lijf was enorm. Het voelde zo geil en zo spannend. Langzaam drong het tot me door dat we in een extreme situatie beland waren. Ik genoot van haar lichaam, haar kleine pik gleed heerlijk in en uit mijn natte kut. Ik kreunde hard en keek naar Steve die me af en toe op mijn mond zoende.

Hij begreep mijn hint en even later zat hij op zijn knieën naast ons en streelde onze borsten. Daarna rolde hij ons om, Talisa lag onder me met haar pik nog in me. Steve kwam tussen mijn benen en ik voelde zijn harde paal tussen mijn billen glijden. Zonder om te kijken zei ik “toe, stop hem in me, ik wil jullie beide in me voelen”. Even trok Steve zich terug om vervolgens tergend langzaam naast de andere pik in mijn gevoelig kutje te glijden. Ik kreunde hard en gilde zelfs toen ze beide ritmisch begonnen te stoten. Ik zoende haar op haar mond, de tongzoen was heerlijk en geil. De beide pikken in me verwarden me, de warme lijven wonden me op terwijl hun handen me daar streelden waar ik het fijn vond.

Het spel duurde minuten lang, Talisa kermde terwijl Steve steeds harder en sneller in me begon te stoten. Ik kwam voor mijn gevoel veel te snel klaar, ik verlangde naar meer. Ik wilde meer vlees is me, meer geilheid en werd overmand door een gevoel van lust wat ik nog niet eerder kende.

Steve trok zich terug, duwde me opzij en dwong Talisa om hem te pijpen. Kwijlend zat ze voor hem terwijl hij zijn handen op haar keel zette. Ze liep rood aan, draaide met haar ogen en net op het moment dat ik dacht dat ze flauw zou vallen liet hij haar los. Aan haar benen draaide hij haar om zodat ze plat op haar buik voor hem lag. Steve keek me aan, glimlachte en wees naar haar kont. Ik knikte instemmend en zag toen hoe hij in één keer diep ik haar kontje stootte. Ze gilde maar herstelde zich gelijk en trok met haar beide handen haar billen van elkaar. Steve begon te stoten terwijl hij haar heupen beet hield. De blik in zijn ogen was ongekend hard en wreed.

Minuten later spoot hij zich leeg in het kleine kontje van dit goddelijke maar bijzondere schepsel. Ze keek hem smekend aan en fluisterde toen “dankjewel, dat was heerlijk”. Met verbazing zag ik haar opveren en naar de langzaam slap wordende pik van Steve buigen. Ze likte hem schoon terwijl haar pik langzaam stijf werd. Steve greep mijn hand beet en glimlachte naar me. Ik wierp hem een kushandje toe en fluisterde “toe Steve, ik wil zien dat jij geneukt wordt”.

Voor mijn ogen voltrok een geil schouwspel. Mijn Steve, met een half man half vrouw achter zich, kreunend onder de druk van een pik die in en uit zijn kont gleed. Ik huiverde en voelde mijn tepels weer hard worden. Mijn hand ging langzaam naar mijn kutje en ik begon me opnieuw te vingeren. Verward, opgewonden en geil keek ik toe hoe mijn man werd genomen. Mijn verlangen om me in het spel te mengen kon ik amper weerstaan maar ik wist mijn plek. Dit spel moest ik niet verstoren, dit spel was zo puur en heerlijk dat ik het moest respecteren.

Vanuit een stoel bij het raam keek ik toe hoe mijn man seks had met een andere man, of moest ik vrouw zeggen? Toen ik opstond om een slok drinken te nemen had ik even oogcontact met Steve, hij glimlachte, om zich vervolgens op de kleine pik van Talisa te storten. Hij pijpte haar alsof hij jaren lang ervaring had. Even later liet ik me langzaam naast hen in bed glijden. Talisa draaide op haar zij en kroop tegen me aan. Ze streelde mijn borsten en zoende me op mijn lippen. Ik streelde haar kleine borsten en zoende teder haar wang.

Steve ging achter haar liggen, ik voelde haar kleine penis tegen mijn buik duwen en haar schaamhaartjes kriebelden op mijn buik. Onze lijven leken een eenheid te vormen toen ze in mijn kutje gleed. Onze bewegingen leken gesynchroniseerd en voelden heerlijk en intens. Opeens uit het niets kermde Talisa ‘ah, ah, aaah…”. Ik zag een pijnscheut op haar gezicht en keek vervolgens naar Steve die van oor tot oor glimlachte. Hij had haar opnieuw op zijn enorme paal gespietst.

Ik klemde mijn armen om haar heen en hield haar stevig vast. Elke beweging van Steve dreunde door in mijn lijf. Uit ervaring wist ik met welk geweld Steve zojuist opnieuw bij haar binnen was gedrongen. Ik voelde haar pik verstijven in mijn soppende kut. Elke stoot van Steve dreunde door in mijn lijf, ik verlangde naar een volgend orgasme, ik verlangde naar dat heerlijke warme gevoel van het klaar komen. Minutenlang ging hij door, Talisa deinde mee en liet zich gewillig in haar kont nemen totdat Steve klaar kwam. Daarna kroop ze op me en begon diep in me te stoten tot we beiden schokkend klaar kwamen. Even later moeten we in slaap zijn gevallen. Vermoeid van ons spel, de perversiteiten en de spanning van onze eerste trio.

Ik word wakker van het zonlicht door de gordijnen. Mijn handen beginnen spontaan te trillen terwijl het zweet me uitbreekt. Ergens in mijn achterhoofd verlang ik gelijk weer naar dat extreme gevoel van die ongekende uitspatting. De beelden zijn gelijk weer terug, Steve, Talisa, haar heerlijk lijf, haar zachte borsten en beide harde mannen pikken die zo extreem tekeer gingen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Homepage

Maak jouw eigen website met JouwWeb