Trio, maar net iets anders.

We zijn een gelukkig stel, al ruim 10 jaar samen en ook seksueel nog steeds zeer actief. Het is natuurlijk niet meer op hetzelfde niveau als in de beginperiode vlak na onze eerste kennismaking, maar wij houden het graag spannend. We hebben dan ook behoorlijk wat seksspeeltjes die we ook regelmatig gebruiken. Zo blijft het afwisselend en ook een beetje spannend voor ons beiden en soms komen we dan ook wel op vreemde ideeën. Zo kwam ik erachter dat mijn man het bijvoorbeeld heel lekker vindt als ik een vinger in zijn kont steek. Na wat zoekwerk op het net bleek dat de prostaat op die manier gestimuleerd kan worden. Dat fascineerde mij en ik wou dit wel eens verder onderzoeken, dus soms duwde ik tijdens het neuken mijn vinger in zijn kont. Tot mijn verbazing kwam hij dan een stuk heftiger klaar en leek het ook alsof hij meer sperma produceerde. Ik likte soms ook zijn kontgat tot hij me onder spoot en dan zat ik werkelijk ook helemaal onder het zaad.

We hebben ook diverse dildo’s in huis en soms gebruikte ik die tijdens de seks, meestal als ik hem klaar pijpte. Ik stak dan rustig een dildo in zijn kontgat die ik goed in had gesmeerd met vaseline en op het moment dat hij dan klaar ging komen kreunde hij dan vaak “ja, steek hem er maar diep in schat”. Hij merkte wel dat ik de laatste tijd steeds vaker die dildo in zijn kont duwde en toen hij mij vroeg of ik daar van genoot, heb ik hem uitgelegd dat ik daar wel op kikte. Hij gaf toen ruiterlijk toe dat het hem inderdaad ook bijzonder geil maakte en hij wilde wel wat meer experimenteren met anale seks. We hebben enkele dagen later een voorbinddildo gekocht, omdat het mij wel opwindend leek om hem een keer in zijn kont te neuken. Die avond toen wij in bed lagen neukte hij me eerst heftig en vol passie, ik denk dat dit kwam door de spanning van wat er zou gaan komen. Nadat we wat waren bijgekomen en we een tijdje met elkaar hadden gespeeld begon ik hem te pijpen en stak ik mijn vinger in zijn kont. Toen hij wat ontspannen was stak ik in eerste instantie een gewone dildo in zijn kont. Ik pijpte hem ondertussen en vroeg hem de voorbinddildo aan mij te geven. Deze deed ik om terwijl ik hem pijpte. Toen ik die om had kon ik het niet laten om hem te vragen om mij te beffen. Ik ging liggen en hij ging naar onder. Hij schoof de voorbinddildo opzij en befte mij.

Ik duwde mijn man even weg en begon mezelf te vingeren. Ik pakte hem bij zijn haren en trok hem richting de voorbinddildo. Ik stak die in zijn mond en dwong hem de voorbinddildo te pijpen. Hij deed het, maar ik merkte wel dat hij niet echt plezierig vond. Ik zei hem dat hij moest gaan liggen en begon hem weer te pijpen en stak tijdens het pijpen de gewone dildo weer in zijn kont. Hij ontspande zich volledig en ik kon verder gaan met mijn plan. Ik haalde de dildo uit zijn kont en zei hem dat hij op zijn knieën moest gaan zitten. Ik knielde achter zijn billen, bracht de voorbinddildo in positie en schoof hem voorzichtig bij hem naar binnen. Ik trok hem opeens hard tegen me aan, waarop hij even hard kreunde en toen begon ik hem echt diep in zijn kontgat te neuken. Hij genoot echt van het gevoel van die voorbinddildo zo diep in zijn kont. Hij begon zichzelf af te trekken en ging steeds heviger tekeer. Ineens kwam daar de ontlading, hij spoot een gigantische lading zaad, het hele bed zat onder zijn sperma. Naderhand hebben we hier nog uitvoerig over gesproken en hij had het ook wel fijn gevonden om het eens op deze manier te doen.

Dit hele verhaal bleef in mijn hoofd spelen. Enkele maanden later zaten we weer in een periode dat we weer eens iets anders wilde proberen. Hij wilde wel een keer een trio met een vrouw doen. We plaatsten een advertentie op een datingsite en we vonden een vrouw die daar wel belangstelling voor had. We hebben haar bij ons uitgenodigd en een avond lang met ons drieën in bed liggen spelen. Ik vond er niet zoveel aan, hij had er de nodige moeite mee om twee vrouwen te verwennen en ik baalde omdat hij in mijn ogen te veel aandacht aan die andere vrouw schonk. Dus kwam ik met het voorstel om ook maar eens een trio met een man erbij te proberen. Hij was bereid om dat voor mij te doen dus plaatsten we weer een advertentie en spraken we af met een goed uitziende man.

Omdat de man (Evert) op een behoorlijke afstand van ons woonde besloten we om een hotel te boeken waar wij elkaar een paar dagen later zouden ontmoeten. Ik keek er al naar uit en was er klaar voor om me uitvoerig te laten neuken door twee mannen. Zo kwamen we op die zaterdagavond in het hotel terecht waar wij Evert ontmoette. Na even kennis gemaakt te hebben en een paar drankjes zei ik dat ik alvast naar onze hotelkamer zou gaan, mijn man en Evert zouden even later komen. Op de hotelkamer had ik mijn meest sexy lingerie aangetrokken en zo kwam ik de badkamer uit. De twee mannen zaten al geduldig op het bed te wachten. Maar zodra mijn man mij zag kwam hij naar mij toe en trok hij zijn broek uit. Ik begon hem gelijk heel lekker te pijpen. Evert trok op bed zijn kleding uit en begon te masturberen. Mijn man gaf hem een teken om van het bed te komen. Die liep naakt naar ons toe en ik nam zijn lul rustig in mijn mond. Mijn man trok nu ook al zijn kleren uit en vroeg me om gebukt te gaan staan. Hij kon me dan achterlangs beffen en dat deed hij uitstekend. Toen ik eenmaal nat genoeg was stak hij zijn lul in mijn natte kut. We deden zelfs nog even een sandwich, dus ook mijn kontje moest eraan geloven terwijl mijn kutje ook goed gevuld was.

Op dat moment kwam de gedachte weer bij me terug hoe ik de kont van mijn man had gepenetreerd met de voorbinddildo en vroeg ik mijn man om te gaan liggen. Ik ging in standje negenenzestig op hem liggen en begon hem te pijpen. Ik vroeg Evert om mij ondertussen te neuken. Terwijl ik mijn man pijpte stak ik een vinger in zijn kont en even later zelfs twee vingers. Zijn kontgat stond al snel mooi open en hij was goed ontspannen. Ik draaide me om en ging op mijn man zitten en liet zijn lul in mijn kont verdwijnen, daar genoot hij echt van. Evert bleef staan kijken en ik vroeg hem dichterbij te komen zodat ik hem kon pijpen. Ik zoog flink hard aan zijn lul en bewoog mijn gezicht steeds wat verder naar beneden, waarop Evert automatisch door zijn knieën zakte. Tot ik met zijn lul boven mijn man zijn gezicht kwam. Ik kuste mijn man en pijpte de lul van Evert om de beurt. Ik stak toen zonder al teveel na te denken de lul van Evert in mijn mans mond. Hij was zo geil doordat hij me in mijn kont neukte dat wij de lul van Evert zo samen om beurten pijpten. We pijpten hem schijnbaar zo goed dat Evert het niet meer kon houden en opeens zijn zaad in mijn mond en die van mijn man spoot. En daarop reageerde mijn man ook door schokkend klaar te komen in mijn kont.

We stonden op en maakten alles weer netjes schoon, maar we waren nog niet klaar met de seks. We dronken even wat en even later gingen we weer vrolijk verder. Beide mannen waren van plan om mij nog even goed en lekker te neuken. Maar ik had nog steeds het idee van die voorbinddildo in mijn hoofd zitten. Ik ging liggen en vroeg aan mijn man om weer in standje negenenzestig op mij te komen. Hij befte me lekker en ik likte zijn stijve lul. Terwijl hij me befte werd ik heerlijk genomen door Evert. Soms likte mijn man ook aan zijn lul en stak die dan weer terug in mijn kutje. Door het beffen en neuken kon ik mij niet meer inhouden en kwam ik al snel zalig klaar. Mijn kutje kon nu even niet meer geneukt worden door de gevoeligheid en ik vroeg aan Evert om naar de andere kant van het bed te komen zodat ik hem kon pijpen. Mijn man bleef voorzichtig nog even aan mijn kutje likken. Ik pijpte hem en de Evert om beurten en stak bij mijn man weer een vinger in zijn kont. Weer werd hij heel ontspannen. Toen kwam de gedachte bij mij op om de lul van Evert bij mijn man in te brengen. Ik had namelijk bij de keuze van de man stiekem gevraagd of Evert toevallig ook Bi was en dat was hij, iets wat mijn man niet wist.

Ik was hem zo lekker aan het pijpen dat mijn man niet protesteerde. Rustig begeleide ik de lul van Evert naar de kont van mijn man en hielp hem zo naar binnen. Mijn man kreunde even van de pijn maar vroeg ons niet om te stoppen. Toen de lul er helemaal inzat stopte Evert even zodat mijn man eraan kon wennen. Daarna schoof hij rustig heen en weer. Hij voerde de snelheid op en begon mijn man toen hard in zijn kont te neuken, terwijl ik hem ondertussen pijpte. Mijn man befte me steeds heviger en de gedachte dat mijn man in zijn kont werd geneukt deed me weer klaarkomen. Iets later kwam mijn man in mijn mond klaar en gelijkertijd brulde ook Evert het uit terwijl hij de kont van mijn man vol spoot. Ik kan eerlijk zeggen dat dit tot nu toe het hoogtepunt van mijn seksuele belevenissen is.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten