Totaal verrast

 

Totaal verrast.

De laatste wedstrijden van onze zoon zijn voetbalseizoen zitten er weer bijna op, nu het weer mooier begint te worden is het weer leuk om langs de lijn te staan tijdens de training en wedstrijden. Omdat ik buiten de stad werk haal ik het niet om tijdig bij de training te zijn, soms wel en mijn vrouw blijft dan de gehele training daar en volgt dan alles.

Ook de contacten onderling van de ouders vindt ze heel erg leuk. Nu wil het wel eens gebeuren dat ik wat eerder kan vertrekken of dat er minder files zijn dan normaal. Gisteren was het zover dat ik wel erg vroeg was en mijn wagen ruimschoots voor het einde van de training parkeerde. In een zeer goed humeur liep ik naar de velden om mijn vrouw op te zoeken, geen vaders langs de lijn te zien, dan maar door naar het clubhuis lopen. Hier bleek ook niemand van de bekenden te zijn.

Toen ik een rondje langs de velden liep hoorde ik een korte gil vanuit een kleedkamer komen, nu ken ik mijn vrouw al bijna 20 jaar en zonder twijfel wat die gil van mijn vrouw. Voorzichtig liep ik naar de kleedkamers en voelde of deze open waren, allemaal op slot natuurlijk. Achter de kleedkamer zijn hoge ramen en ik vond er een gammele stoel waar ik voorzichtig op klom. Direct viel mijn mond open van verbazing, mijn vrouw, mijn keurige nette vrouw lag op een tafel in de kleedkamer met haar benen wijd. Bijna naakt, met een van de vaders die met zijn lul diep in haar aan het stoten was, een andere vader stond achter de tafel en ik zag nog net dat ze driftig aan zijn lul aan het zuigen was.

Dit sloeg echt alles, ondanks dat het wel een fantasie van mij was om eens een trio mee te maken, was dat toch iets wat ik niet verwacht had. Mijn vrouw klaagt nooit over ons sexleven en dat kan soms wel eens niet zo frequent zijn als in onze jonge jaren, maar we als we seks hadden was deze heerlijk en bevredigend. Ondanks dat het mijn vrouw was, was dit wel een geil gezicht, pijpen is iets wat ze niet vaak doet, maar als ze de smaak te pakken heeft dan doet ze het echt heel erg goed, zo te zien genoot ze er op dit moment van.

Ik hoor ze kreunen en weer een korte gil geven, dan stoppen beide mannen en wisselen van plaats. Ik zie nu pas hoe groot de lullen zijn en nou mag die van er best zijn, maar deze zijn nog wel een stukje dikker en langer, terwijl mijn vrouw die van mij maar net kan hebben. Geil en benieuwd hoe het verder ging keek ik om mij heen of niemand me zag, het waren trainingen die vrijwillig waren en daarom was het complex buiten de paar kinderen verder leeg, en kon ik gelukkig verder kijken. Met een geile kreun ontving mijn vrouw de grote lul eerst een stukje maar steeds dieper verdween hij in haar, gillend en grommend nam ze de andere lul in haar mond en ze begon meteen heel geil te pijpen. Haar mooie borsten schudden mee op de maat van zijn stoten en de keiharde tepels staken parmantig vooruit.

Nu begon mijn vrouw steeds harder te hijgen en met een luide gil kwam ze klaar, ze begon te schokken en ik zag dat de mannen ook elk moment konden komen. En met beide nog enkele stoten te gaan spoten zij mijn vrouw haar mond en kut vol. Ik zag hoe geil ze de lul leeg pijpte en alles doorslikte. De andere stootte nog steeds in en uit haar, en vulde haar helemaal met zijn zaad. Voordat ik ontdekt zou worden besloot ik vlug naar huis te gaan en te wachten tot ze thuis kwam.

Ik zette het eten op en had voor ons twee al een glas wijn ingeschonken, mijn zoon kwam enthousiast binnen en riep dat het fijn was dat ik al thuis was. Mijn vrouw reageerde ook normaal en gaf me een kus, we aten wat en toen de kleine jongen op bed lag en al sliep wilde mijn vrouw even gaan douchen, dat kon ik me wel voorstellen met zoveel zaad in haar kut.

Ze ging naar boven en ik sloop even later achter haar aan, ik zag haar kleren op de grond liggen met het slipje wat kletsnat was van het zaad er onder gestopt. Warme stralen water kletterden op de vloer van de douche en ik hoorde haar zuchten van genot. Snel schoot ik uit mijn kleren en sprong bij haar onder de douche, achter haar staand omvatte ik haar borsten en streelde de harde tepels.

Mijn lul die inmiddels als snel was gegroeid baande zich een weg tussen haar heerlijke billen. En al kussend ging ik van haar hals naar haar schouder, een lichte kreun, en vervolgens een afwerend gebaar ze wilde niet. Nou had ik mijn benen tussen haar staan en mijn handen om haar borsten dus kon ik haar tegen houden. Ik liet een hand van haar borst naar haar kruis zakken, om vervolgens een vinger haar kutje in te drukken, die was kletsnat van het water en van het zaad natuurlijk. Nog steeds wilde ze eigenlijk niet, maar mijn strelingen en de tepel die ik tussen mijn vinger had deden haar toch zacht kreunen en ze liet het toe dat ik nog een vinger in haar kutje er bij stak. Zacht begon ik haar klitje te strelen en met mijn harde lul drukte ik hard tegen haar geile kont aan. Al snel ging haar ademhaling sneller en kreunde ze zacht, trillend kwam ze klaar en zakte wat door haar knieën.

Haar hand reikte naar mijn lul en ze bracht hem voor de opening van haar kutje, en drukte vervolgens haar kont naar achter, vanaf mijn oogpunt zie ik mijn lul tussen de billen zo in haar schuiven. Nat en heet, dat was het gevoel, mijn vrouw kreunt dan zacht en dan geef ik het tempo aan. Mijn keiharde lul beukt zich in een lekker tempo in mijn vrouw waar een uur of wat geleden een ander in zat, daar aan denkend neuk ik haar nog wat harder en zie ik in gedachten de man die door mijn geile vrouw werd afgezogen. Doordat onze lijven nat waren kletste ze lekker tegen elkaar bij elke stoot, mijn vrouw laat haar bekken nog wat meer naar achteren kantelen en zo kom ik nog wat dieper in haar. Bij iedere stoot hoor ik haar kreunen, mijn handen op haar heerlijke borsten laten de tepels nog steeds niet met rust en bij elk klein kneepje lijken ze alleen maar harder te worden.

Dan begint mijn vrouw te praten, met haar geile stem zegt ze tegen mij dat ik haar nog harder moet neuken. Dieper moet stoten, dat ze zo geil is en dat ze het zo nodig heeft. Geile praat en geile kreunen, zo ken ik mijn normaal beheerste vrouw eigenlijk niet. Ik heb er geen problemen mee hoor, en ram mijn lul die volgens mij nog niet eerder zo hard was nog dieper in haar. Ik voel mijn zaad borrelen en als mijn vrouw echt hard begint te kreunen weet ik dat ze klaar gaat komen, nog een paar stoten en ik voel mijn lul nog meer opzwellen. Keiharde stralen heet zaad spuit ik diep in haar. Samen gillen we het uit van genot, naschokkend en nahijgend komen we weer een beetje tot ons zelf.

Mijn lul glijdt uit haar kutje en mijn vrouw draait zich om en kust me dankbaar en geil. Haar handen dwalen af naar mijn lul die inmiddels weer ietsje kleiner is geworden, met haar zachte vingers streelt ze hem en er komt direct weer leven in. Als deze weer op volle sterkte is gaat ze door haar knieën, en neemt ze mijn lul diep in haar mond. Zeer geraffineerd en geil begint ze mij nu te pijpen, af en toe hem zo diep mogelijk in haar mond te nemen, het is heerlijk en ook het aanzicht is top. Ik wil haar waarschuwen dat ik niet ver meer ben van mijn volgende orgasme, ze mompelt dan dat ze zaad wilt proeven. En binnen een paar tellen schieten harde stralen zaad haar mond binnen. Ze kijkt naar me op, en met een geile blik in haar ogen hebben we het gevoel weer jong te zijn.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb