Totaal niet verwacht, maar oh zo geil.

Mijn vrouw was het hele weekend op familiebezoek en ik was thuis gebleven omdat ik die vrijdag geen vrij kon krijgen. Daarom bracht ik zowel de vrijdag als zaterdagavond rustig thuis door. Zondagavond verveelde ik mezelf en ik was gewoon geil. Mijn vrouw zou pas de volgende dag terugkomen, dat was mijn vrije dag, dus hoefde ik niet vroeg naar bed. Ik keek wat rond op diverse erotische websites en kwam een advertentie tegen van Pikant. Dat is een site waar je kunt daten, chatten en nog veel meer. Ik besloot een poging te wagen, dus melde ik me daar gratis aan. In mijn profiel zei ik dat ik nieuw was en me thuis verveelde en gewoon op zoek was naar iets spannends.

Ik had weinig geluk, want de meeste leken alleen maar te willen chatten of seks tegen betaling aan te bieden. Ik weiger het gewoon om een vrouw te betalen voor seks. Ik ben nog nooit zo wanhopig geweest. Hoe dan ook, ik stond op het punt om de site te verlaten toen er een vrouw met me begon te chatten. De vrouw stelde zich voor als Linda, beweerde 35 jaar oud te zijn en ze had net met haar vriend gebroken. Ze was op zoek naar een man die de nacht bij haar door wilde brengen, ik stuurde haar een bericht dat ik beschikbaar was. Na ongeveer vijf minuten stuurde ze me een bericht terug en stelde ze me een paar vragen, zoals hoe ik eruit zag enzovoort. We gingen zo even door met chatten, tot ze opeens vroeg of ik een foto wilde sturen en mijn telefoonnummer, wat ik deed. Ze belde me al na een paar tellen op. Ik kon niet geloven dat het zo makkelijk was! Maar het leek zo te zijn, het duurde niet lang voordat ze mij haar adres gaf en vroeg of ik naar haar huis wilde komen, ongeveer 5 kilometer verderop aan de rand van de stad. Ik ging akkoord.

Ik sprong onder de douche, poetste mijn tanden, snelde naar de winkel en kocht daar wat condooms. Onderweg naar Linda belde mijn vrouw me nog om welterusten te zeggen, we praatten een paar minuten. Ze vroeg waar ik naartoe ging en ik vertelde haar dat ik naar de videotheek ging om een ​​dvd te huren omdat ik me verveelde. Ze geloofde het en hing even later op. Hoe dan ook, ik reed verder, raakte verdwaald en moest de vrouw zelfs bellen voor een routebeschrijving. Ze leek legitiem, ik hoopte maar dat het geen grote grap zou zijn en dat ik 's avonds laat bij het huis van een vreemde zou opdagen.

Uiteindelijk vond ik het huis waar de vrouw moest wonen. Het was een mooi groot huis in een nette buurt. Ik belde haar toen ik bij haar in de straat reed en vroeg haar naar de deur te komen, zodat ik zeker wist dat het niet allemaal een grote grap was. Ik parkeerde naast een grote zwarte Audi, stapte uit en liep naar de deur waar ik een slanke blonde vrouw in de deuropening zag staan. Ze leek sexy ondergoed te dragen onder een doorzichtige zwarte nachtpon. Ik kon niet geloven dat dit echt gebeurde. Dit zou de eerste keer zijn dat ik mijn vrouw zou bedriegen.

Ze liet me binnen, ze was slank, klein, met een mooie blanke huid, blond haar en ze had een grote zwarte bril op. Haar borsten leken niet groot te zijn, maar ik kon zien dat ze op zijn minst een handvol waren en ze had heerlijke sexy benen. Al met al was ik redelijk tevreden en wond deze vrouw me wel op. Ze zei me haar te volgen en wees in de slecht verlichte gang naar de woonkamer. Toen ze de deur achter zich sloot en ik de woonkamer in liep, schrok ik me dood. Er zat een vent in de woonkamer, die de afstandsbediening van de tv op de salontafel neer legde. Ik stopte, draaide me om naar Linda en vroeg haar wat dit in godsnaam te beteken had. Ik was behoorlijk boos. Ze raakte zachtjes mijn rug aan, vroeg me te ontspannen en zei dat het haar man was en dat hij alleen maar wilde kijken. Ik aarzelde een paar seconden en besloot toen om er gewoon mee door te gaan, dus liep ik de woonkamer in. De man was echt heel rustig, hij stelde zichzelf voor als Johan, schudde mijn hand en verontschuldigde zich voor het bedrog. Hij zei dat hij ervan houdt om zijn vrouw in actie te zien met vreemden en haar te vertellen wat zij moet doen terwijl hij toekijkt en zichzelf masturbeert. Het idee wond me wel op, omdat het precies was wat ik zou willen doen met mijn vrouw.

Mij werd gevraagd om naast Linda op de bank te gaan zitten en Johan, zat op een stoel aan de andere kant van de kamer. De lichten waren gedimd, op de tv speelde een pornofilm en op de salontafel lagen een paar vibrators. Johan had een biertje en Linda had een wijntje en ik kreeg ook een biertje aangeboden. Ze waren beide nerveus, maar ze leken me allebei wel aardige mensen. Hoe dan ook, na ongeveer 10 minuten wat saai geklets, nam Johan de leiding en zei hij me dat ik Linda wel mocht kussen. Ik nam haar hoofd in mijn linkerhand en trok haar naar me toe, mijn tong vond de hare. Mijn rechterhand gleed over haar rug, over haar zijden nachtjapon, ze rook zo opwindend en ik voelde mijn pik al stijf worden. Ze droeg ook netkousen en hoge hakken, die ik nog niet eerder had opgemerkt. We kusten een minuut of wat en toen zei Johan dat ik haar nachtjapon wel uit mocht trekken, wat ik maar al te graag deed. Ze zag er zo sexy uit in haar zwarte lingerie en netkousen. Ik vond het geweldig! Terwijl ik een slok drinken nam, vroeg Johan me wat ik van haar dacht, waarop ik simpelweg antwoordde: "Heel sexy".

Toen zei hij dat ik over haar kutje door haar slipje heen moest wrijven en toen ik dat deed begon ze wat sneller te ademen. Ze was al behoorlijk nat want ik voelde hoe vochtig ze was zodra mijn vingers haar kruis raakten. Al heel snel duwde ze haar kutje zacht tegen mijn vingers aan, toen pakte ze mijn hand en legde die op haar linkerborst, die, zoals ik al zei, een leuk handjevol was. Haar lippen vonden mijn lippen en we begonnen weer te kussen, haar linkerhand legde ze op mijn kruis en ze wreef met haar hand over de bobbel in mijn spijkerbroek. Ik was geil en mijn pik was nu goed stijf, ik voelde hem gewoon tegen mijn broek aan kloppen. Ik stopte met kussen en wierp een blik op Johan, ik zag dat hij zijn broek al uit had gedaan en langzaam over zijn pik streelde. Ik wist hoe opgewonden hij zich nu moest voelen, ik had mezelf ongetwijfeld ook zo gevoeld als ik zou zien hoe mijn vrouw met iemand anders zat te geilen. De volgende instructie van Johan was simpelweg: "Leef jullie maar uit hoor".

Ik keek weer naar Linda, maakte langzaam haar bh los, schoof hem af, begon eerst een tepel te likken en toen de andere. Ze kreunde zo nu en dan en haar ademhaling begon te versnellen. Ik begon weer over haar kutje te wrijven en toen draaide ik haar op haar rug op de bank, ik trok haar slipje uit, bukte naar voren en begon haar clit zachtjes met mijn tong te plagen. Ze was erg nat en erg lekker. Haar benen deed ze omhoog en liet die op mijn schouders rustten, ik draaide mijn tong rond haar clit heen en proefde haar zoete sappen. Haar handen grepen de achterkant van mijn hoofd en ze duwde me harder tegen haar kut aan, heel snel neukte ik haar kut nu met mijn tong. Ze kreunde nu luider en zonder waarschuwing voelde ik haar opeens schokken en nog harder kreunen, ik besefte dat ik haar een geweldig oraal orgasme had gegeven. Ik ging met mijn hoofd tussen haar benen vandaan en keek weer naar Johan, die nu helemaal naakt was, maar verder nog in dezelfde positie zat, terwijl hij zijn pik langzaam streelde en toekeek.

Linda vroeg me te gaan staan en begon toen aan mijn riem te morrelen, ze maakte mijn broek open terwijl ik mijn overhemd over mijn hoofd trok. Ze schoof mijn broek naar beneden en ik voelde hoe haar handen mijn benen, mijn dijen en mijn billen streelden, voordat ze eindelijk zachtjes reikten naar mijn toch al stijve lul en die op en neer bewoog, eerst langzaam, dan sneller. Ik kon niet geloven dat ik hier naakt voor een vrouw stond die niet mijn eigen vrouw was, terwijl zij mij aftrok en haar man naakt op een stoel zat, die masturberend aanschouwde wat wij aan het doen waren. Het was allemaal zo vreemd. Toen voelde ik Linda's tong over de kop van mijn pik glijden, ze plaagde me wat en ik begon een beetje te trillen. Ze deed het erg goed! Al snel gleed mijn hele lul in en uit haar mond en het voelde fantastisch. Dit ging zo ongeveer vijf minuten door, terwijl Johan nog steeds zijn lul langzaam zat te strelen en Linda me afzoog.

Toen vroeg Johan me om te gaan zitten en of ik Linda zou willen neuken. Ik zei ja. Hij knikte naar Linda, ze ging met gespreide benen boven mijn lul staan en liet zich zakken naar mijn pik. Ik greep naar mijn broek om een ​​condoom te pakken, maar Linda stopte me en zei dat ze niet zwanger kon raken en dat het ze het zonder condoom wilde doen, dus ik ging daar mee akkoord. Ze greep mijn lul beet en begon hem voorzichtig in haar kut te werken, centimeter voor centimeter, totdat mijn lul helemaal in haar zat. Haar man begon zich nu langzaam af te trekken terwijl hij keek hoe zijn vrouw mij neukte. Ze begon zichzelf heen en weer te bewegen, eerst langzaam, dan sneller en sneller en sneller, haar bewegingen werden feller naarmate we ons ritme en het juiste tempo samen vonden. Haar armen had ze rond mijn nek geslagen, mijn handen waren op haar kont en ze had het strakste kutje waar ik ooit mijn lul in had gestoken. Haar lippen vonden de mijne weer en we kusten elkaar zo goed en kwaad als we konden in het opzwepende ritme dat we hadden gevonden. Ik voelde hoe haar strakke kutje zich aanspande rond mijn pik en met een enorme schreeuw kwam ze op mijn pik klaar, ik voelde haar sappen langs mijn pik stromen, het liep zelfs over mijn benen heen.

Ze stond daarna op, draaide zich om, boog voorover en vroeg me haar van achteren te neuken. Ik was maar al te graag bereid om aan haar verzoek te voldoen en begon hard en snel in haar strakke kutje te rammen, terwijl ze het soppende en natte geluid hoorde, wetende dat ze geil en opgewonden was en dat ik het was die haar neukte. Ik zag Johan nu nog harder aan zijn pik trekken en vreemd genoeg, dat wond me nog meer op. Ik bleef haar neuken en zag toen dat Johan ons ​​met zijn telefoon aan het filmen was. Dit was het moment waarop ik het niet langer meer op kon houden en ik spoot een stroom hete sperma in deze vreemde vrouw, die er elke minuut van genoot.

Uitgeput trok ik mijn pik uit haar volgespoten kutje en ben ik op de bank geploft. Ik dacht dat we klaar waren, maar blijkbaar was dat niet het geval. Johan wilde weten hoe lang het zou duren om mijn pik weer goed stijf te krijgen. Ik zei dat hij me een paar minuten tijd moest gunnen, dus zaten we eerst weer een tijdje te praten. We waren alle drie nog naakt, mijn sperma druppelde nog steeds uit het kutje van Linda, de lul van Johan was nog steeds stijf en af ​​en toe streelde hij met een vinger over zijn eikel. Mijn pik was nog niet goed stijf, maar ook niet echt slap. Toen vroeg Johan mij of ik ooit seks met een man had bedreven, waarop ik eerlijk ‘nee’ antwoordde. Ik wist niet precies waar het gesprek heen ging, maar besloot om af te wachten wat zijn bedoeling was. Hij zei dat het een van hun fantasieën was om samen dezelfde man te pijpen en hij vroeg of ik dat goed zou vinden. Daar had ik eigenlijk nog nooit over nagedacht, maar het idee maakte me vreemd genoeg wel erg geil en ik stemde toe. Het volgende wat ik weet, is dat ik door Linda naar hun slaapkamer werd geleid, waar ik gevraagd werd op mijn rug op het bed te gaan liggen. Linda deed haar hoge hakken en haar netkousen uit en kroop op het bed, ze kuste me en haar lippen gingen al kussend over mijn lichaam richting mijn weer stijve pik. Ik sloot mijn ogen en genoot van het moment. Ik voelde het bed trillen toen Johan er bij kwam en voelde een tweede paar handen op me. Ik keek naar beneden en zag dat Johan mijn ballen masseerde terwijl Linda me afzoog. Het volgende dat ik weet, is dat Linda een beetje opzij ging en dat Johan zijn lippen rond mijn pik sloot en heerlijk op en neer ging. Om eerlijk te zijn, voelde het nog beter aan dan toen Linda het deed!

Ondertussen was Linda omhoog gekropen en knielde met haar kutje boven mijn gezicht, ik begroef mijn hoofd in haar kutje, pakte haar kont vast en luisterde naar haar gekreun. Het was ongelooflijk. Het was allemaal een beetje een waas, maar op een gegeven moment herinner ik me dat Linda me weer aan het pijpen was met haar kont hoog in de lucht gestoken en Johan begon haar achterlangs te neuken. Ik kon zien en voelen hoe hij tegen haar aan stootte terwijl zij mij heerlijk pijpte. Het was een enorme ervaring en ik voelde dat ik weer bijna klaar ging komen, maar ik wist het op de een of andere manier uit te stellen. Dit ging zo een tijdje door, ik was in een roes van geilheid en het volgende moment waren ze allebei weer mijn pik aan het likken. Ik voelde een vinger langs mijn kontgat strijken en realiseerde me dat Johan zijn vinger ergens mee in had gesmeerd en nu probeerde om mijn kontgat te vingeren. Het kietelde, maar het voelde goed, dus ik opende mijn benen een beetje en hij drukte zijn vinger in mijn kont. Het brandde een beetje, maar toen besefte ik dat hij mijn prostaat masseerde. Het was een vreemde maar niet onaangename sensatie en eigenlijk vond ik het wel lekker, maar hij stopte na een minuut of zo en vroeg Linda om weer bovenop me te komen. Ze klom op me en begon langzaam weer op me te rijden. Mijn lul zat diep in haar kut en ik was zo geil en mijn lul zo stijf. Ik dacht aan mijn vrouw en wenste dat ze erbij was geweest om mee te doen. Ze was waarschijnlijk ook iemand anders aan het neuken, omdat ik haar had gezegd er voor te gaan als ze iemand zou ontmoeten.

Johan ging nu op zijn knieën achter Linda zitten ​​en probeerde langzaam zijn lul in haar kontje te werken. De druk op mijn lul was behoorlijk intens toen hij dat deed, maar ik vond het geweldig en al snel waren Linda en ik helemaal niet in beweging, omdat Johan haar neukte en hij deed al het werk en hij stimuleerde zowel Linda als mij terwijl hij dat deed. Het was behoorlijk intens en ik genoot van elke minuut. Hij kwam al snel in haar kontje klaar en ik voelde zijn sperma op mijn benen druipen. Linda draaide zich toen om en ze begon me op en neer te neuken, eerst langzaam, maar toen steeds sneller. Ze was zo ongelofelijk strak en ik voelde mijn orgasme zich opbouwen. Johan vroeg of ik zover was om weer klaar te komen, ik zei ‘ja’ en toen ik dat deed, stond Linda snel op en voordat ik het wist, was Johan met zijn mond op mijn pik neergedaald en slikte hij stroom na stroom van mijn hete sperma door.

Bij mijn positieven komend, lag ik daar zwetend, zwaar ademend en met een bonzend hart op het bed. Linda zakte naast me neer en legde haar hoofd op mijn schouder. Ook zij moest even bijkomen en was uitgeput. Johan verdween even uit de slaapkamer om een ​​biertje te pakken, en Linda fluisterde in mijn oor dat ze het geweldig had gevonden en dat Johan elke week van maandagochtend tot donderdagavond weg was voor zijn werk. Ze zei dat ik altijd wel langs mocht komen, als ik haar van tevoren maar even zou bellen. Al snel kwam Johan weer terug met zijn biertje en we lagen allemaal nog een tijdje op bed, voordat ik besloot dat ik weer naar huis zou gaan. Ik pakte mijn kleren uit de woonkamer, schudde Johan's hand, kuste Linda, pakte haar nog even stevig bij haar kont en ging weg.

Toen ik thuis kwam viel ik uitgeteld in bed en werd ik de volgende ochtend om tien uur wakker toen mijn vrouw (die eerder thuis was gekomen dan gepland) mijn pik in haar mond nam. Moest ik haar vertellen wat er was gebeurd, dacht ik heel even. Dat deed ik niet. Het is mijn geheim. Ik liet haar een paar dagen later echter wel goed neuken door een vreemde man die we in een kroeg ontmoet hadden. Ik ga nu nog regelmatig naar Linda en Johan en wie weet neem ik mijn vrouw binnenkort een keertje mee, dan mag ze zich eens goed door Johan laten neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten