SMdatedomi

Toekijken hoe ik neuk met drie mannen.

Op seksueel gebied zat ons huwelijk al een tijdje in het slop tussen mijn man en mij. Als het al gebeurde, werkten we ons beiden snel naar een orgasme toe om vervolgens vermoeid in slaap te vallen. De spanning was er wel vanaf. En er over praten deden we niet, iets veranderen al helemaal niet. Ik realiseerde me dat wij beiden op deze manier niet door konden gaan. Er moest wat gebeuren.

Na heel lang aarzelen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en het anders aan te pakken. Over hoe het zou uitpakken maakte ik me behoorlijk zenuwachtig, maar ik besloot om mijn plannetje toch door te zetten.

Het plannen kosten veel meer tijd dan gedacht. ‘s Avonds plaatste ik advertenties op het Internet en nadat ik de vele fake reacties er uit had gefilterd maakte ik afspraakjes overdag om de mannen die in aanmerking kwamen voor mijn plannetje eerst te leren kennen. Uiteindelijk had ik wat ik wilde, drie mannen. Op vrijdagavond zou het gebeuren. Die vrijdag kreeg ik nauwelijks een hap eten door mijn keel. Ik was zenuwachtig en wilde eigenlijk het hele plan weer ongedaan maken. Tegelijk realiseerde ik me dat het daarvoor te laat was.

Op vrijdagmiddag ging ik vroeg naar huis. Stak de open haard aan en maakte het gezellig met wat kaarsjes. Een glaasje wijn hielp me over de eerste angst heen. “Ik ben thuis, schat”, klonk het vrolijk, mijn man was thuis. Nu moest ik wel in actie komen. “Dag lieverd” zei ik. “Wil je wat voor me doen?” Een vragend knikje was het antwoord op mijn. “Ga naar boven, neem een douche en kom dan in je badjas naar beneden”. Zonder een woord te zeggen deed hij wat ik hem had gevraagd. Op dat moment ging de bel. De timing had niet beter kunnen zijn. Ik liet de drie mannen binnen en verzocht hen zich uit te kleden in de slaapkamer die aan de woonkamer grenst. Ik drukte de mannen op het hart vooral niet binnen te komen totdat ik hun op zou halen.

Even later kwam mijn man naar beneden. Ik stond op en kuste hem vol op de mond. Mijn hand gleed in zijn badjas en mijn nagels krasten over zijn behaarde borst. Hij kuste mij gretig terug. Ik zette hem op de stoel die ik klaar had gezet en ging achter hem staan. Met een snelle klik boeide ik zijn polsen aan de stoel vast, ik liet me snel zakken en deed hetzelfde met zijn enkels. Nu kon hij geen kant meer op. Verbaasd keek hij me aan. Ik ging voor hem staan en begon me langzaam uit te kleden. Mijn handen streelden mijn borsten, kneedden mijn tepels en ik liet een hand in mijn slipje glijden. Ik werd geil en voelde mijn kaalgeschoren kutje al nat worden. Ik liet mijn slipje zakken en stond naakt voor mijn man die inmiddels als een aardige erectie had staan.

Op mijn knieën ging ik voor hem zitten en beroerde met mijn tong eventjes zijn eikel. Hij kreunde. Langzaam nam ik zijn staaf in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Toen stond ik op en liep naar de open haard waar ik een vibrator klaar had liggen. Ik ging voor hem zitten en masseerde mijn natte kutje. Langzaam schoof ik de vibrator naar binnen. Aan de ogen van mijn man kon ik zien dat hij het bloedgeil vond en aan zijn steigerende staaf nog meer. Ik speelde even met mezelf en liep naar hem toe. Nam nog een keer zijn staaf in mijn mond en liep toen naar de slaapkamer. Het was tijd voor het eerste gedeelte van mijn plannetje.

Toen de deur openging en de drie mannen de woonkamer binnen kwamen zag ik de ogen van mijn man groot worden van verbazing. Gelukkig deden ze precies wat er afgesproken was. Een van hen nam plaats op de grond. Ik liep op hem af en liet mijn kletsnatte kutje over zijn paal heen glijden. Gemakkelijk schoof hij naar binnen. Direct nam de tweede man achter mij plaats en die duwde zijn eikel tegen mijn sterretje. Gelukkig had ikzelf geoefend met de vibrator en kon ik hem zo ontvangen. Een heerlijk geil gevoel in mijn onderbuik, twee lekkere staven tegelijk in mijn gaatjes. Ik kon mijn geluk niet op. Een kreun ontsnapte aan mijn lippen. Nummer drie stond voor me en bood zijn keiharde lul aan. Ik nam hem zonder aarzelen in mijn mond en begon hem gulzig te pijpen. Met een schuin oog keek ik naar mijn man. Jaloezie en geilheid streden om het hardst.

In een gelijkmatig tempo begonnen de heren me te neuken. Al mijn nervositeit was verdwenen. Ik kon alleen nog maar bezig zijn met heerlijk geneukt te worden. Net voordat de mannen hun tempo verhoogden kwam ik zelf als eerste klaar. Schokgolven van genot trokken door mijn lichaam. Een kreun ontsnapte aan mijn volle mond. Dat was voor de mannen het sein om me nu echt fors te nemen. Met lange stevige halen werden al mijn gaatjes tegelijk geneukt. Harder en harder. Ik voelde hoe de ballen tegen mijn billen aankletsten en opeens werden mijn kontje en kutje gelijktijdig met warm zaad gevuld. Een tel later spoot nummer drie mijn mond vol. Even bleef ik zitten en toen gleden die palen uit mijn gaatjes. Ik keek naar mijn man die nog steeds geboeid op de stoel zat met een forse paal recht omhoog staand. Geil keek ik hem aan maar ik zei niets.

Ik stond op en ging voor mijn man staan. Het zaad droop uit mijn kutje en kontje en ik vingerde even snel mijn kutje. Daarna liep ik naar de keuken en bood ik alle drie de mannen een glas wijn aan. Niemand zei iets en ook dat was volgens afspraak. Mijn man was muisstil. Jaloezie, verbazing of geilheid? Ik wist het niet. Met een knikje gaven twee mannen even later te kennen dat ze klaar waren. Dit was het begin van het tweede gedeelte van mijn plannetje.

Ik liep naar mijn man toe en maakte zijn boeien los. “Kniel”, was alles wat ik zei. Mijn man deed wat hem gevraagd werd. Een van de mannen liep op hem af en hield een half gezwollen paal nog vochtig van mijn kutsappen voor zijn gezicht. Met grote ogen keek mijn man naar die paal, toen naar mij en toen weer naar die paal. Zijn blik ging terug naar mij en ik knikte. Veel kon hij trouwens ook niet doen. Twee handen om zijn hoofd dwongen hem die halfgezwollen paal in zijn mond te nemen. En mijn man begon aan zijn eerste pijpbeurt ooit. Het kriebelde tussen mijn benen. Wat een geil gezicht om je eigen man een andere man te zien pijpen. Als snel was mijn man vol overgave bezig. Met lange halen was hij nu echt aan het pijpen. De man die mij zo heerlijk in mijn kontje had genomen nam nu ook plaats achter mijn man. Even vingerde hij het kontje van mijn man en toen duwde hij met geweld zijn staaf naar binnen. Mijn man kreunde van de pijn, maar zeker ook van genot. Ik vingerde mezelf nu ongegeneerd en stond op het punt klaar te komen toen de derde man zijn gezwollen paal voor mijn mond hield. Gretig begon ik die te pijpen. Het duurde niet lang of ik kreeg een heerlijk orgasme en voor de tweede keer werd mijn mondje volgespoten. Beiden keken we nu hoe mijn man ruw werd geneukt. Na enige tijd kwamen de mannen klaar. Mijn man kokhalsde maar probeerde toch zoveel mogelijk zaad door te slikken.

Mijn man zat nog steeds op zijn knieën toen ik voor hem ging zitten en hem mijn achterste aanbod. Hij was nu zo geil geworden en nam achter me plaats en stopte direct zijn keiharde paal in mijn kutje. Woest begon hij in me te pompen. Precies waar ik op gehoopt had. Ik werd zo hard genomen dat het niet lang duurde of ik kwam gillend klaar. Daarop gleed zijn lul uit mijn kutje en duwde hij zijn paal plompverloren in mijn kontje. In hetzelfde harde tempo begon hij me weer te neuken. Woest bewerkte ik mijn eigen kutje en we kwamen gelijktijdig klaar. Ik voelde het zaad van mijn man diep in mijn kontje spuiten. Met een grom gleed hij even later uit me.

Toen we klaar waren en de mannen vertrokken waren zijn we naar boven gegaan. Daar heeft mijn man me nogmaals keihard genomen. Na afloop keek hij me aan en zei: “De volgende keer verras ik jou”.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten