Toekijken en foto's maken.

Dit verhaal is waar gebeurd en willen wij graag met jullie delen. Het had me veel moeite gekost om hierover te durven praten met mijn vriendin. En eindelijk, na zoveel maanden van twijfel kwam het hoge woord eruit. Mijn vriendin en ik wonen al een aantal jaren samen. Mijn vriendin heet Marjolein (28 Jaar) en ikzelf heet Leo (30 Jaar). We hebben samen een gelukkig en stabiele relatie en zelfs trouwplannen, ik heb ook zeker geen klagen. Nu is ons seksueel leven niet echt spectaculair en met twee keer seks per week is het dan ook wel gedaan. Dit is ook iets waar ik al langere tijd mee zat en nadat ik al eerder gepolst had bij haar, vond ook zij dat de spanning ervan af was. We waren het er beiden erover eens dat we een vonk nodig hadden in ons seksleven en zodoende kwam ik op een idee.

Ik heb al langere tijd een gekoesterde fantasie die ik tot voor kort niet aan haar durfde te vertellen. Nu na zoveel maanden besloot ik maar gewoon om alles op tafel te gooien en toen we op een avond op de bank zaten begon ik er voorzichtig over. Ze schrok eventjes toen ik haar vertelde wat mij al een tijdje bezighield. We hadden enige tijd geleden een gesprek gehad over onze seksuele relatie en waren het er beiden erover eens dat we wel iets nieuws konden inbrengen. Maar wat dit moest zijn, dat wisten we beiden niet. Maar toen tijdens een avondje op de bank begon ik erover. Ik biechtte haar op dat ik al heel lang een gekoesterde seks fantasie had. Marjolien werd nieuwsgierig en vroeg mij wat dat dan was. Ze schrok even van mijn antwoord. Ik vertelde haar dat ik het opwindend zou vinden om haar een keer met een andere man te zien vrijen terwijl ik mocht toekijken en foto's maken. Het zou een eenmalig iets zijn en het kwam hard aan toen ik haar vertelde dat het een BBC (Big Black Cock) moest zijn. "Meen je dat echt?!" Vroeg ze mij vragend. Ik keek haar stilletjes aan en ze begon te denken. Ze zei me dat ze in haar gedachte probeerde om zich er iets bij voor te stellen. Ik had voor onze relatie al wat vriendinnen gehad terwijl zij ook al wat vriendjes had gehad, maar niet iemand waarmee ze het bed had gedeeld. Ik was haar eerste bedpartner en dit maakte het ook wel extra moeilijk voor haar. Maar aan de ene kant dacht ze, iets nieuws, een keer wat anders, hoe zou dat zijn? Ik zag haar over mijn voorstel nadenken en net toen ik ervan overtuigd was dat ze het niet wilde zei ze heel aarzelend, "oké, is goed". Eventjes keek ik haar verbaasd aan maar ik herpakte me al snel. We spraken af dat het bij ons thuis zou gaan gebeuren, in de logeerkamer. Ik mocht iemand uitzoeken en zij zou hem pas op die avond ontmoeten. Ook mocht ik natuurlijk toekijken en foto's maken.

Ik ging diezelfde avond al op zoek naar een geschikte kandidaat op het internet, wat niet echt veel moeite kostte. Ik plaatste een advertentie op een datingsite en al gauw stroomde de reacties binnen. Na enige zoekwerk tussen de mails en na wat mail verkeer was het me dan toch eindelijk gelukt om iemand te vinden, "Rogeiro". De volgende dag vertelde ik Marjolein dat ik al iemand had gevonden maar ik wilde haar verder nog niets vertellen. Alleen dat hij groot, gespierd en donker was! Twijfelend of dit toch wel zo een goed idee zou zijn, maakte ik al een afspraak! Marjolien vond het erg snel gaan, al over twee dagen! Maar ze was toch wel erg benieuwd naar hem. De komende dagen leken toen voor mij voorbij te kruipen maar voor ik er erg in had was het al die bewuste vrijdagavond! Na het avondeten schoot ze naar boven om zichzelf om te kleden. Ze douchte zich even vlug, scheerde van alles bij en trok een zwart avondjurkje aan. Ze was nog haar make-up aan het bijwerken toen ik naar boven kwam. "Wil je hem ontmoeten? Hij is net binnengekomen" zei ik. Zenuwachtig liep ze achter mij aan de trap af, richting de woonkamer. Wat ongemakkelijk stond ze tegenover Rogeiro die zich netjes voorstelde. Rogeiro was 1.90 m groot en had een gespierd maar slank postuur. Hij had verder kort zwart krullend haar en bruine ogen. Wat ongemakkelijk nam Marjolein plaats op de bank terwijl ik en Rogeiro beiden tegenover elkaar op een stoel zaten en even kennis maakten. We kletsten even over iets algemeens en dronken samen een biertje en Marjolein een glaasje wijn. Na de kennismaking en wat geklets vroeg ik aan Marjolein of ze hiermee door wilde gaan. Ze werd zichtbaar rood van mijn directe vraag en knikte verlegen lichtjes, ja. Ik keek Rogeiro aan die ook goedkeurend naar mij knikte. We dronken onze glazen leeg en liepen naar boven. We pakten de logeerkamer waar een wit tweepersoons bed stond. Ik plaatste een stoel in de hoek van de kamer tegenover het bed. Tegen de andere muur was een grote wandkast met spiegels. Ik pakte mijn kleine videocamera en ging er goed voor zitten. Ik knikte goedkeurend naar Rogeiro die maar wat al te graag wilde beginnen. En ik kon hem ook geen ongelijk geven. Mijn 28 jarige vriendin Marjolein is een knappe vrouw van 1.75 m en donker lang steil haar. Ze is verder slank van postuur en heeft een blanke huidskleur. Met haar knappe gezichtje en gehuld in een zwarte avondjurkje stond ze iets wat ongemakkelijk tegenover Rogeiro.

Ze voelde zijn grote handen over haar jurkje glijden en zag mij genietend toekijken. Ook ik trok mijn broek en boxershort uit zodat ik genietend kon toekijken met de camera in mijn hand. Ik zag Rogeiro zijn handen over haar schouders glijden en de schouderbandjes van haar zwart avondjurkje omlaag trekken. Terwijl ze lichtjes twijfelend en langzaam haar jurkje open ritste en hem omlaag liet zakken trok hij vrijwel meteen zijn shirt en broek met boxershort uit. Enigszins verbijsterd keek ze naar zijn donkere grote half slappe paal die bungelde tussen zijn benen. Hij had alleen nog zijn zilveren ketting om en bijna kwijlend keek Marjolein naar zijn six pack terwijl hij zijn handen over haar lichaam liet glijden en haar kuste. Hij wilde er duidelijk werk van maken want al gelijk zakte zijn handen achter haar rug om richting de BH-sluiting en die klikte hij elegant open. Wat verbluft liet ze vervolgens haar BH op de grond vallen en ze bloosde wat beschaamd. Waarschijnlijk bonsde haar hart nu zowat in haar keel en voelde ze zich wat ongemakkelijk en fout dat ze zo vrijwel naakt tegenover een vreemde man stond. Ze keek naar mij en ik zat duidelijk genietend op mijn stoel. Rogeiro keek goedkeurend naar haar C-Cupjes die nog steeds trots voorruit staan. Hij greep grof met zijn grote handen haar borsten en masseerde ze ruw. Ik zag dat ze ervan genoot en ik merkte dat haar schaamte en remmingen wat minder werden. Rogeiro zij haar vervolgens dat ze haar slipje uit moest trekken en zelf ging hij op de rand van het bed zitten. Enigszins beschaamd en met wat moeite pakte ze de rand van haar slipje vast. Ze keek mij en ik knikte haar goedkeurend toe.

Na wat twijfelen trok ze haar stringetje uit en stapte voorzichtig op Rogeiro af die al met een half stijve lul op de rand van ons logeerbed zat. Met grote ogen zag ik haar naar zijn paal kijken en dit was ook niet zonder reden. Rogeiro had een grote en dik geaderde paal van 21 cm en vergeleken met die van mij was dit van een heel nieuw niveau! Zeker voor haar. Aangezien ze nog nooit iets anders had gehad dan die van mij. Maar dit maakte het juist des te opwindender voor mij! Genietend keek ik toe hoe ze op de grond tussen zijn benen in knielde. Wat aarzelend pakte ze zijn harde paal vast en trok zijn voorhuid lichtjes terug. Voorzichtig proberend liet ze zijn paal in haar mondje glijden en ik hoorde Rogeiro goedkeurend zacht kreunen. Snel maakte ik de eerste foto en terwijl ze dieper probeerde te gaan en hem aankeek maakte ik er nog een. Met moeite kreeg ze zijn paal in haar mondje en met een bonkend hart in haar keel begon ze aan een nieuwe seksuele reis. Ze pijpte Rogeiro voorzichtig en langzaam en probeerde bij iedere haal steeds dieper te gaan. Kokhalzend pijpte ze hem zo even door terwijl Rogeiro goedkeurend kreunde. Ze zag vanuit haar ooghoeken dat ik wat foto's maakte en een nieuw gevoel van opwinding kwam bij haar opzetten. Ze voelde dat ze steeds geiler begon te worden en na een paar minuten pijpen werd ze door Rogeiro gestopt. Hij vroeg haar om op de rand van het bed te gaan liggen wat ze zonder tegenspraak ook deed. Zenuwachtig en gespannen keek ik toe hoe Rogeiro zijn handen tussen haar benen gleden en ze zachtjes uit elkaar duwde. Als vanzelf opende ze nu voor het eerst in haar leven haar benen voor een vreemde man en spreidde ze wijd voor hem. Hij ging tussen haar benen instaan en trok haar lichtjes naar zich toe.

Ik stond op van de stoel en terwijl ik haar aankeek flitste ik net een foto op het moment dat Marjolein diep adem haalde en Rogeiro zijn dikke eikel tussen haar schaamlipjes door voelde drukken. Zijn 21 cm lange paal stond stijf overeind en ze voelde hoe haar nat geworden kutje strak stond gespannen om zijn schacht terwijl hij langzaam in haar gleed. Er ging een pijnscheut door haar heen toe hij verder doordrukte en ze kreunde het zachtjes uit. Haar gevoelige strakke kutje werd zachtjes bij iedere stoot wat opgerekt en terwijl ze Rogeiro in haar zag stoten zag ze mij ook hier aandachtig foto's van maken. Met een pijnlijk gezicht en gesloten ogen werd ze gefotografeerd terwijl ze voor het eerst in haar leven een andere man ontving in haar kutje en met een geile blik in haar ogen genoot ze nu van zijn paal. Hij kwam dieper dan ik ooit was gegaan en dit bracht een intens gevoel met zich mee.

Ik zag haar kreunend zo op bed liggen terwijl Rogeiro haar hijgend langzaam begon te nemen. Ik had al wat mooie foto's gemaakt en genoot van dit schouwspel. Na een tijdje stopte hij en gleed langzaam uit haar kutje. Hij klom nu zelf op het bed en ging liggen. Mijn vriendin trok hij met zich mee en ze stapte over zijn lichaam heen en liet zich voorzichtig zakken over zijn harde paal. Zacht kreunend zakte ze ietsjes omlaag en terwijl Rogeiro helpend zijn heupen naar boven drukte kwam zijn paal iets te diep want al gauw kreunde ze pijnlijk om te stoppen. Het was duidelijk dat haar kutje nog moest wennen aan zijn formaat en terwijl ik foto's nam begonnen ze in standje 69 elkaar eerst te verwennen. Rogeiro likte haar kutje grondig uit en maakte haar grotje goed nat terwijl Marjolein duidelijk genietend van zijn lik kunsten zijn paal in haar mondje nam. Zo bleven ze elkaar even verwennen. Al gauw werd na een paar minuten duidelijk dat mijn vriendin klaar begon te komen door zijn tong en terwijl ze hard kreunend met zijn paal in haar mond luid klaar kwam maakte ik weer snel een foto. Hijgend en versuft gleed ze van hem af. Ik zag Rogeiro zich nu omdraaien op zijn rug met zijn hoofd naar mij gericht, ik was inmiddels weer op mijn stoel gaan zitten. Hijgend en nog na bevend van het heerlijke orgasme van zo net trok Rogeiro haar bij de arm mee en klom ze weer op zijn lichaam. Haar gevoelige kutje was nu grondig uitgelikt door Rogeiro en opnieuw hield hij zijn grote paal omhoog en plaatste hij haar kutje boven zijn natte eikel.

Langzaam liet ze zich over zijn mannelijkheid heen zakken en ze voelde zijn eikel diep doorglijden in haar strakke kutje. Het koste haar wat moeite om zich helemaal over zijn paal heen te laten zakken maar langzaam maar zeker was het haar toch gelukt. Ze wierp haar lichaam omhoog en gaf mij vrije kijk terwijl ze hijgend en voorzichtig over zijn paal zakte en even moest wennen aan zijn formaat. Ze zag mij duidelijk genietend met mezelf spelen terwijl ik van dit geile gebeuren foto's maakte. Ze had alleen nog oog voor Rogeiro en zat genietend op zijn paal. Ze voelde zijn eikel tot tegen haar baarmoedermond drukken en langzaam begon ze hem kreunend te berijden terwijl ze al wippend met haar handen lichtjes op zijn borstkas steunde. Genietend zag ze Rogeiro kreunend onder haar liggen terwijl ze al stotend zijn slagschip nam. Hij had haar stevig vast bij haar middel en keek tevreden naar haar bungelde borsten die ritmisch op en neer gingen op het ritme. Al stotend bleef ze zo hijgend Rogeiro berijden terwijl haar kutje nu genoeg was opgerekt en ze kon genieten van zijn 21 cm grote heerlijkheid. Verliefd keek ze Rogeiro aan die kreunend aan het genieten was. Het was eventjes alsof er niks anders meer bestond. Zijn paal botste bij iedere stoot van onder diep in haar en was steeds raak tegen haar baarmoedermond. Het enige wat je hoorde in de kamer was het gekreun en hun lichamen die steeds op elkaar kletste. Na enige tijd liet Rogeiro haar stoppen waarnaar ze langzaam tot stilstand kwam en teleurgesteld zijn paal uit haar kutje liet glijden.

Het was duidelijk dat Marjolein en Rogeiro hier nu beiden intens van genoten en terwijl mijn vriendin hem zo net vurig had bereden was het voor Rogeiro tijd om de klus af te maken. Hij liet mijn vriendin weer liggen op de rand van het bed. Haar benen moest ze lichtjes gespreid omhoog houden. Ze deed wat hij wilde en in deze positie was haar bekken iets gekanteld en lag haar kutje in een ideale positie om nu eens echt goed door hem geneukt te worden. Ze hield verlangend haar benen omhoog en haar kutje was lichtelijk omhoog gericht door deze positie. Ze wist dat ze nu in een uiterst vruchtbare positie lag en dat hij in deze houding volop kon gaan. Haar kutje was helemaal tot zijn beschikking op deze manier en hijgend kroop hij tussen haar benen en leunde met zijn handen half op het bed en over haar heen. In een soepele beweging duwde hij zijn harde paal in haar kutje en begon al gelijk wild en diep in haar te stoten. Hijgend en schreeuwend lag ze zo onder hem en ze voelde zijn paal haar kutje bruut misbruiken. Verlangend liet ze zich gebruiken en gillend van genot schreeuwde ze het uit. Hij dekte haar hard en diep als een echte dekhengst en het duurde niet lang voordat hij zijn rug kromde en ze verschrikt zijn paal nog harder voelde verstijven in haar kutje. Luid kreunend begon hij te komen en stootte lichtjes door terwijl ze gillend onder hem lag en werd bevrucht door een andere man. Kreunend voelde ze zijn warme zaad in haar kutje spuiten en genietend lag ze bezweet onder hem. Hij leek eindeloos te komen en vulde haar diep.

Dit is waar ze stiekem naar verlangde. Vreemd zaad in haar kutje en terwijl hij versuft van haar afgleed hield ze koesterend haar volgespoten kutje omhoog zodat ze niks zou verspillen. Ik kwam tegenover haar staan en opnieuw opende ze haar benen zodat ik goed een foto kon maken van haar volgespoten kutje. Nadat ik de foto had gemaakt liet ze alles lopen en stroomde het als een riviertje uit haar kutje. Verliefd en verlangend keek ze naar Rogeiro. Ze was misbruikt en tot zijn sletje gemaakt en ze wilde niks anders meer!!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten