Toch zonder condoom.

Mijn vrouw is 39 en ik ben 42 jaar. Zij is een mooie brunette met een slank figuurtje en stevige borsten. Wij gaan regelmatig naar een club waar in een zaaltje ook doorlopend sexfilms worden vertoond. In dat zaaltje staan wat stoelen en banken, voor het scherm staat een groot soortement van bed waar wel 10 personen op kunnen rollebollen. Langs de zijkanten staan er schotten met gaten op verschillende hoogten waar mannen hun lul doorheen kunnen steken en vrouwen hun borsten. Zij blijven dan verder ongezien maar zo bieden zij hun plekjes aan die ze graag behandeld zien worden. Mijn vrouw en ik zijn daar zo ondertussen goed bekend en wij hoeven tegenwoordig ook geen entree meer te betalen omdat wij aan de andere aanwezigen altijd wel mee laten genieten.

Vorige week zijn wij daar ook weer naar toe gegaan en na een half uurtje aan de bar te hebben gezeten zijn wij het zaaltje binnen gegaan. De eigenaar had ons verteld dat er op dat moment alleen maar mannen naar de sexfilms zaten te kijken. Toen onze ogen aan het duister waren gewend zagen we inderdaad een aantal mannen op de banken zitten. Zij keken naar een harde sexfilm met veel gekreun, in de film waren meerdere mannen een vrouw aan het onder spuiten met enorme hoeveelheden sperma. Een paar mannen in het zaaltje hadden hun lul uit hun broek gehaald en die zaten zich lekker af te trekken. Daarmee stopten zij gelijk toen zij ons binnen zagen komen, een paar van die mannen stonden op en verdwenen achter de schotten. Misschien waren die wel bang voor herkenning of hoopten ze dat mijn vrouw hun zou gaan verwennen, maar zij moest eerst nog even in de juiste stemming komen. Mijn vrouw en ik namen dus ook plaats op een bank en keken vol aandacht naar de film maar ondertussen keken we ook om ons heen. Na een minuut of tien kuste ik mijn vrouw en begon ik langzaam haar bloesje open te knopen. Toen ik even later alle knoopjes van haar bloesje had geopend schoof ik haar bloesje opzij en zat zij daar in haar mooiste BH met prachtige cups. Ik streelde haar borsten en haalde ze uit de cups. Haar tepels waren al goed hard en we kusten elkaar innig. Zij bewoog haar handen naar mijn broek en ritste die open. Ze haalde mijn inmiddels stijve paal en mijn zak naar buiten en liet haar vingers er teder overheen glijden. Hoewel het vrij donker was in het zaaltje gaf de reflectie van de film op het scherm voldoende licht om haar stevige tieten en mijn stijve lul goed te zien.

Al snel zagen we door de diverse gaten van de schotten een paar stijve lullen steken. Mijn vrouw keek gespannen om zich heen en fluisterde in mijn oor dat ze hier wel heel erg geil van werd. Ik schoof haar rok wat naar boven en zodoende waren ook haar mooie blanke dijen te zien gehuld in zwarte jarretelles en nylons. Ik trok haar string opzij en stak twee vingers in haar natte kut. Niemand keek er nu nog naar de film. We zagen dat iedereen naar ons keek en door de gaten van het schot staken er nu grote, dikke, dunne en lange lullen heen. Ik stond op en trok mijn vrouw mee naar het schot met de lullen en zij liep er langzaam langs, haar tieten uit de cups en over de rand puilend. Zij liet elke man goed kijken en trok even aan iedere lul. Er klonk regelmatig gekreun van achter het schot. Ook ik pakte een paar lullen beet. De mannen konden toch niet zien wie hen vastpakte, mijn vrouw of ik. Zo was de spanning goed opgevoerd en nu was ik aan de beurt. Ik trok mijn vrouw naar het speelbed en zij ging op handen en knieën zitten met haar kont omhoog. Ik sloeg haar rok omhoog en onthulde haar prachtige witte billen. Zij reikte met haar hand naar achteren en spreidde met twee vingers haar kutje open. Tergend langzaam schoof ik mijn lul die al op knappen stond tussen haar schaamlippen heen en weer, ondertussen zorgde ik er voor dat de aanwezige mannen het allemaal goed konden zien. Ik stootte ineens mijn lul diep bij haar naar binnen en mijn ballen kletsten tegen haar schaamlippen.

Ik neukte haar langzaam, maar diep en maakte ondertussen haar BH los en haar borsten waren toen voor een ieder goed zichtbaar. Zij schommelden heen en weer terwijl ik haar rustig door bleef neuken. Ik maakte een uitnodigend gebaar naar de mannen achter het schot en gelijk kwamen er drie mannen achter het schot vandaan, die begrepen duidelijk wat de bedoeling was. Zij kwamen met hun heen en weer zwiepende lullen naar ons toe en namen ook plaats op het bed. Een van hen pakte een van haar bungelende borsten beet en de andere borst was toen ook snel bezet. De twee mannen begonnen zich af te trekken terwijl zij zich verlustigden aan de borsten van mijn vrouw en zij keken begerig toe hoe mijn lul door haar strakke schaamlippen werd opgezogen. Al snel begon een van de mannen klaar te komen en met krachtige stralen spoot hij zijn zak leeg. De andere mannen kreunden en mijn vrouw was nu zo geil dat ze alleen nog maar de woorden, neuk me harder, harder, harder. Ik voerde het tempo op en neukte haar steeds wilder. Het duurde niet lang voordat zij begon te schreeuwen, ik kom, ik kom klaar! Dat deed het bij mij en ik voelde mijn zaad opborrelen. Al snel begon mijn lul te pulseren en ik spoot mijn zak geheel leeg diep in haar geile kut. Mijn vrouw zakte door haar armen en draaide zich om. Het leek alsof zij toen pas zag dat er andere mannen om haar heen zaten. Ik riep hardop dat mijn vrouw bereid was alle aanwezigen die dat wilden te willen helpen, maar zij mocht niet geneukt worden.

Ik stond op en ging met mijn broek aan weer op de bank zitten. Er kwamen weer een paar mannen achter het schot vandaan en ze gingen als geile tieners in een rijtje staan. Mijn vrouw lag daar voor hen klaar, met naakte borsten, rok omhoog in haar jarretelles met nylons en om haar heen stonden nu zeven mannen met harde palen. De mannen probeerden allemaal zo dicht mogelijk bij haar te komen en zij nam een erectie in elke hand en begon ze systematisch af te trekken. Dat ging zo even door en ik kreeg er weer een erectie van. Ik trok mezelf af bij de aanblik van mijn vrouw die om beurten deze mannen bevredigde. Er kwamen twee nieuwe mannen binnen. Die bekeken de vertoning met interesse en sloten achter aan. Een van hen was een grote zware neger met een ware paardenlul. Hij wilde niet worden afgetrokken maar hij wilde haar neuken. Geschrokken bemoeide ik me met de ontstane situatie maar mijn vrouw smeekte mij om door deze kolossale neger geneukt te mogen worden. Toen ik doorhad dat ze dat echt wilde zei ik dat het dan wel met een condoom moest gebeuren. Daar gingen mijn vrouw niet mee akkoord, ze was zo enthousiast dat ze de grote lul van die neger in haar kut wilde voelen spuiten. Toen ik aan haar zag dat ze het echt zonder condoom wilde doen gaf ik daar maar aan toe en zei ik dat hij haar kut wel vol mocht spuiten. Ze wilde het echt en ze was me dankbaar dat ik het goed vond. Wat was ze geil, ze keek glazig uit haar ogen en liet zich gelukzalig achterovervallen met haar benen wijd. Een aantal van de mannen hielden haar benen omhoog en goed wijd en de neger nam voorzichtig plaats tussen haar benen. Langzaam maar zeker schoof hij naderbij en hij drukte vastberaden zijn grote eikel tussen haar schaamlippen.

Mijn vrouw begon te kreunen en de man schoof die enorme paal centimeter voor centimeter bij haar naar binnen. De mannen om haar heen moedigden haar aan. Eindelijk zat hij er tot aan zijn zware zwarte ballen in. De ogen van mijn vrouw draaiden weg en ik dacht even dat het niet goed met haar ging. Maar toen begonnen ze te bewegen. Langzaam begon hij haar te neuken en mijn vrouw gilde zich hees van geilheid. Ik ging naast haar staan en trok mezelf af terwijl ik naar die grote zwarte lul keek die door haar bloeddoorlopen schaamlippen gleed. Mijn vrouw pakte mijn zak beet en kneedde mijn ballen. Ik vond dit waanzinnig geil, mijn vrouw was de slet in het zaaltje en bevredigde met haar geile lijf negen mannen. Er was nu niemand meer achter die achter de schotten stond, de mannen stonden rond mijn vrouw zich hijgend af te trekken die flink werd geneukt door deze neger. Mijn vrouw begon te gillen dat ze klaar ging komen en de neger voerde zijn tempo op. Ook de rukkers voelden hun hoogtepunt aankomen en toen begon het grote spuiten. Mijn vrouw kreeg een echte spermadouche over haar gezicht heen en vele mannen spoten hun sperma over haar borsten. De neger begon opeens dierlijk te grommen, hij begon nu ook klaar te komen. Aan zijn gezicht zag ik dat hij zover was en hij spoot haar geile kut vol. Er leek geen einde te komen aan het orgasme wat mijn vrouw en die neger beleefden, hij bleef in haar bewegen en zo te zien spoot hij bij iedere stoot die volgde meer sperma in haar kut. Na een paar minuten stopte hij met de neukbewegingen en ging hij voorzichtig van haar af. Toen werd mij pas goed duidelijk hoeveel zaad hij in haar had gespoten, want op het moment dat hij zijn lul uit haar kut trok kwam er een flinke hoeveelheid zaad uit haar kut lopen. Ik denk dat die neger net zoveel zaad in haar kut had gespoten als de rest van de mannen die het over haar lichaam hadden gespoten. Dit was zo geil om te zien dat ik me niet meer in kon houden. Ik dook als het ware op haar en duwde mijn stijve lul in haar met negerzaad gevulde kut en al na een paar stoten kwam ik ook in haar klaar. Toen ik mijn lul uit haar trok zat die onder het zaad van de neger en mij en uit haar kut kwam nu een mengeling van ons zaad. We waren beiden afgemat en zij was zeker afgeneukt, maar ze had er duidelijk van genoten.

Na enige tijd ebde de spanning weg en slopen de meeste mannen beschaamd weg richting de toiletten waar de papieren handdoeken lagen, we zagen ze niet meer terug. De neger kwam met veel papier terug en poetste mijn vrouw zo goed en zo kwaad als het kon helemaal droog en schoon. Hij bleef alleen met ons achter.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb