SMdatedomi

Toch wel lief van hem.

Hallo, ik ben Agnes, een echt geile meid van 28 jaar. Ik heb altijd verlangd naar een geil bondage en soft SM spel. Wat ik ook probeerde, mijn man Hans wilde absoluut niet. En ik maar verhalen lezen over al deze dingen, met als gevolg een hele reeks geile gedachten die bijna nooit werden bevredigd. Niet dat ik een man absoluut vernederen of pijn wilde doen, maar het idee hem vast te binden en met hem te spelen zonder dat hij er iets tegen kan doen wond mij op.

Ook wel het idee dat hij mijn slaaf is en moet doen wat ik wil. De gedachten aan de seks die er bij komt maakt mij nu al weer geil. Ik heb tenslotte mijn man zover gekregen dat ik een vriend mocht zoeken die daar wel voor in was. Ook als dit neukgevolgen zou hebben. Hij vond het zondermeer goed. Ik kreeg het idee dat hij al lang blij was dat hij er van verlost was. Maar hoe kom je aan een echt leuke en betrouwbare vriend. Ik heb toen een paar advertenties op datingsites geplaatst. Er kwam nogal wat reactie op. Maar helaas niet wat ik zocht. Gelukkig bij de laatste advertentie kreeg ik een mail die mij wel aansprak. In ieder geval was deze schrijver geen bluffer of grootdoener. Ik schreef hem terug en nodigde hem voor een kennismaking uit. Ik had mij wel voorgenomen als het klikte het die zelfde dag ook met hem te proberen. Ik kon niet langer wachten, ik wilde het dolgraag uitproberen. Met mijn man had ik afgesproken dat hij die avond op familiebezoek zou gaan en daar blijven tot ik hem zou opbellen. Naarmate de dag naderde werd ook mijn geilheid groter. Eindelijk was het dan zover, vanavond zou het misschien de eerste keer zijn waar ik zo lang naar verlangde. Hoewel ik me had voorgenomen eerst maar te beginnen met bondage, (het leek me erg geil een man vast te binden) had ik voor alle zekerheid enige dingen gekocht om lichte SM ook te proberen. Ik had een klein zweepje, een stel handboeien en wat klemmen en haken, en ook koord in huis. Toen het tijdstip naderde dat ik voor het eerst met een voor mij onbekende man kennis zou maken voelde ik me wel nerveus en tegelijk geil. Mijn kutje was nu al nat bij de gedachte dat het de eerste keer al zou gebeuren. Ik had mij gekleed in een korte rok met zwarte kousen en schoenen met hoge hakken en een kanten zwarte blouse daaronder droeg ik niets. Precies op de afgesproken tijd werd er aan de huisdeur gebeld en met enige aarzeling ging ik open doen.

Ik was verbaasd toen ik een vrij vlotte man van ongeveer midden dertig zag staan. Ook hij scheen verbaasd te zijn of het nu kwam door mijn kleding of om mijn persoon. Ik liet hem naar binnen. Onder een kopje koffie begonnen wij bijna gelijktijdig met de vraag over onze wensen en ideeën. In dit gesprek bleek mij al snel dat hij mijn type wel was, maar ik durfde het hem nog niet te zeggen. Dat was dan ook niet nodig want hij deed nu het woord door te zeggen dat het hem wel wat leek en ik eigenlijk precies degene, ook wat uiterlijk betreft, was die hij zocht. Nu het ijs wat gebroken was kwamen we al snel tot het doel van ons contact. Hij hield er van een slaaf te zijn, maar zou het ook wel leuk vinden als we daarna de rollen eens zouden omdraaien en ik voor slavin zou spelen. Ik vroeg hem of hij er bezwaar tegen had om het vanavond eens uit te gaan proberen. Eddy, zo was zijn naam, was het daarmee eens maar hij wilde dat hij als eerste de slaaf zou zijn en ik als het verder klikte de slavin zou spelen. Ik stemde daarin toe, want naarmate we nader tot elkaar kwamen voelde ik dat ik dringend aan seks toe was, op welke manier dan ook. Op dit moment had ik geen enkel bezwaar meer om met een eigenlijk nog vreemde man seksspelletjes te gaan doen.

Mijn geilheid was nu al bijna op zijn top. Wij gingen naar onze slaapkamer waar ik bij voorbaat het een en ander had voorbereid. Ik beval hem als slaaf zich geheel naakt uit te kleden en zelf zijn penis stijf te maken tot de grootte die ik goed zou vinden. Zijn penis behoorde niet tot de grote jongens, maar voor mij speelde dat geen rol. Toen hij als een speer vooruit stond beval ik hem op te houden, bang dat hij al zou gaan spuiten; en dat wilde ik voorlopig nog uitstellen. “Ga op het bed liggen met je benen stijf tegen elkaar” kreeg Eddy van mij te horen. Ik bond rond zijn enkels een koord zodat hij zijn benen niet meer uit elkaar kon doen en maakte het vast aan een haak. Ik pakte zijn lul en ballen en trok beide omhoog zodat ze goed boven zijn dijen uitkwamen. Ik bond de ballen en lul met een leren koordje af. “Ga even rechtop zitten en doe je armen stijf langs je lichaam”. Ik bond zijn armen ter hoogte van de ellebogen aan zijn lichaam vast en dwong hem daarna weer te gaan liggen. Met de rest van het koord bond ik hem ook aan een haak vast. “Zo slaaf, je handen zijn nu nog vrij zodat je op bevel mij ook nog kunt bewerken”. Ik pakte zijn lul vast en kneep er stevig in en daarna waren zijn ballen aan de beurt. “Pas op dat je niet klaarkomt want dan pak ik de zweep, die ik al klaar heb liggen, je lul bewerk ik daar dan mee hoor”. Ik beval hem nu mij te smeken of ik mij ook wou uitkleden. Hij vroeg, nee, hij smeekte inderdaad “meesteres ik wil u ook graag naakt zien”. Tergend langzaam ontdeed ik mij van mijn blouse mijn volle borsten waren nu voor hem openlijk te zien. Ik bemerkte dat deze striptease hem begon op te winden. Hij kronkelde heen en weer, voor zover hij zich nog kon bewegen. Langzaam volgde mijn rok en ik stond nu naakt voor hem.

“Meesteres mag ik je tieten met mijn handen bewerken” smeekte hij. Ik zei “nu nog niet en niet meer vragen je wacht maar af wat ik met je ga doen”. Ik ging nu ook op het bed en ging precies met mijn kutje tegen zijn eikel aan zitten. “Bewerk nu maar mijn borsten maar denk eraan dat je het goed doet want anders krijg je handboeien om en kun je met je handen niets meer doen”. Hij begon zachtjes mijn tepels te bewerken. Maar opeens in zijn opwinding kneep hij hard in een tepel, wat mij een kreet van pijn ontlokte. Tenminste ik deed alsof het erg veel pijn deed, maar eigenlijk deed het niet veel pijn maar het wond mij juist op. “Hiervoor krijg je straf”. Ik pakte de zweep en liet die nogal flink over zijn borst gaan hij kreunde het uit van pijn of van geilheid. Maar dat wist ik nog niet. Terwijl ik met de zweep nog bezig was liet ik mij met een ruk over zijn stijve lul zakken tot deze tot het einde in mijn kutje zat. Zijn ballen drukten tegen mijn dijen. Deze plotselinge reactie van mij bezorgde hem schijnbaar toch wel iets. Hij wipte omhoog voor zover dat mogelijk was en ik voelde dat zijn lul er flink diep inging. Ik drukte mezelf ook meteen naar beneden zodat Eddy geen neukbewegingen kon maken. Ik wilde het spel rekken. Klaarkomen mocht hij wel maar ik wilde zijn sperma tussen mijn tieten hebben. Nog nooit was een lul tussen mijn borsten klaargekomen. Ook daarvoor voelde mijn man niets. Ik wilde juist zien hoe een lul het sperma er uitspoot en dat zou ik goed kunnen zien als ik Eddy’s lul tussen mijn tieten klemde en hem zo klaar liet komen.

Ik ging van hem af. “Oh meesters waarom mag ik niet in je kutje blijven, ik vond het heerlijk in zo’n lekkere warme spleet” kreunde Eddy. “Mond dicht slaaf je doet wat ik wil en voor straf doe ik jou de handboeien om”. Ik pakte zijn handen en de boeien gingen erom. Hij kon op deze manier alleen nog maar wat met zijn vingers doen. Ik bedacht als ik mij nu omdraai en met mijn kutje boven zijn handen ga en met mijn tieten boven zijn lul, ik datgene zou krijgen wat ik wilde hebben.

“Zo slaaf nu ga jij zachtjes en met beleid met je vingers mijn natte spleet en neukgrotje bewerken en met mijn tieten bewerk ik jou lul tot je tussen mijn geile ballen gaat spuiten”. Ik wist dat ik niet zolang met hem bezig hoefde te zijn want zijn lul was al bijna zover om het zaad af te geven. Ik wreef en drukte mijn borsten stevig langs zijn lul heen en weer. Ik keek wel naar de eikel want het spuiten wilde ik echt zien. Ook Eddy deed zijn best om in mijn kutje heerlijke gevoelens op te wekken. Ik wist dat ik er niet op klaar zou komen maar het gevoel was heerlijk. Straks als slavin zou ik heus nog wel aan mijn trekken komen. En ja hoor ik zag enige druppels uit de eikel komen en toen spoot de rest er met geweld uit. Een deel spoot precies tussen mijn tieten maar een deel kwam tegen mijn kin. Eddy kreunde en kronkelde heen en weer maar de koorden beletten hem om zich volledig te kunnen bewegen. Dat was ook mijn bedoeling geweest. Ik maakte hem los en vroeg: “Is het je bevallen?” Hij zei dat het voor de eerste keer wel prettig was geweest, maar dat dit spel veel meer mogelijkheden had. Terwijl hij dit vertelde duwde hij mij achterover op het bed.

Hij duwde mijn benen heel wijd uiteen en maakte ze vast. Toen tilde hij mij wat op en duwde een kussen onder me, liet me weer achterover liggen en spreidde ook mijn armen wijd uiteen en maakte die ook vast. Ik kon geen kant meer op en lag als in een hoepel op het bed met mijn kutje open en bloot voor hem. Hij liep naar zijn kleren pakte er iets uit en deed iets om zijn vinger. Het bleek een rubber hulpmiddel te zijn met noppen die de vrouw een groot genot kon verschaffen, vertelde Eddy. Nou dat was inderdaad zo toen hij het in mijn natte kut stopte en op en neer ging bezorgde het mij wel heerlijke gevoelens. “Smeken zul je dat ik hier mee op hou zei Eddy en je zult mij smeken om jou te neuken. En als je heel erg geil en bijna klaarkomt, zal ik je neuken, tenminste als je hiervan nog niet genoeg krijgt”. Genoeg kreeg ik er niet van en ik gilde en smeekte om mij te neuken. Maar hij ging nog even door. “Hou op anders kom ik nu al klaar” zei ik. “Dat is ook de bedoeling” zei hij. Eddy had gelijk; ik kwam gillend klaar. Hij trok zijn vinger eruit en dook boven op me terwijl mijn orgasme nog niet geheel verdwenen was en begon me in een flink tempo te naaien. Maar ook hij was bijna zover om opnieuw te spuiten; het spel had ook hem flink opgewonden. Beide kwamen we gelijktijdig tot ons hoogtepunt.

Dat ik dit spel vaker wilde doen was zeker en dan ook wel met hem. Wij maakten meteen een nieuwe afspraak voor de volgende week. Toen ik mijn man vertelde dat ik met Eddy wilde doorgaan was zijn reactie: “Mij best, maar met hem en niet met mij. Ik voel er niets voor.” Eigenlijk toch wel lief van hem dat hij het goed vond he!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten