Toch wel geil een trio.

Ongeveer een half jaar geleden had ik het eindelijk voor elkaar om mijn vrouw Tilly zover te krijgen om een trio te gaan doen. Ik had gereageerd op een advertentie via een datingsite, een paar keer gemaild, foto’s uitgewisseld en met hem gebeld.

We hadden afgesproken in een hotel ergens in Brabant. Rond vijf uur waren we bij het hotel, even inchecken en daarna gingen we naar de kamer. We hadden net alles uitgepakt en daar ging mijn telefoon, het was de man waar ik mee had afgesproken en hij stuurde een smsje “ik sta in de lobby, zijn jullie er al?” “Wie is dat” vroeg mijn vrouw? “Het is die man met wie we hebben afgesproken, we gaan wel even naar hem toe.” “Shit, is die er nu al, ik dacht dat we eerst nog even lekker samen zouden neuken” zei ze. “Ja, hij is er al en als het goed is krijg je nog genoeg.” Zij wist totaal niet hoe hij er uit zag, misschien viel hij helemaal niet bij haar in de smaak.

Enfin, wij naar de lobby en daar zagen we Patrick, het was een aardige vent en we gaven elkaar voor de eerste keer een hand. We gingen eerst nog wat aan de bar drinken en na wat gepraat te hebben besloten we om naar onze kamer te gaan. Daar aangekomen ging mijn vrouw zich omkleden en praten wij nog wat met elkaar. Na een paar minuten kwam ze uit de badkamer, gekleed in zwarte lingerie. “Zo” klonk het uit onze monden. Wij hebben ons toen snel gewassen en toen wij uit de badkamer kwamen lag ze al languit op bed op ons te wachten.

Ik gaf haar een tongzoen en merkte dat ze het allemaal wel bloedgeil vond. Ondertussen wreef Patrick over haar borsten, hij gleed met zijn tong over haar borsten en toen langzaam af naar haar navel en kwam toen met zijn hoofd tussen haar benen. Hij trok haar slipje wat opzij en begon aan haar kutje te likken. “Ohhh, ahhhh” hoorde ik hun beide kreunen. Het was een ontzettend geil gezicht en ik raakte zo opgewonden dat ik spontaan klaar kwam.

Omdat ik op het moment dat ik klaar kwam mijn boxer nog aan had moest ik mezelf eerst weer even gaan wassen. Toen ik terug kwam lag Patrick inmiddels op bed en was Tilly druk bezig met hem aan zijn lul te likken, ik ging bij hun liggen en deed spontaan mee. Na een tijdje vroeg Tilly of Patrick haar slipje uit wou trekken. Dat deed hij maar al te graag, vervolgens ging ze bovenop hem zitten en begon ze mij te pijpen. Na een tijdje kwamen we alle drie heerlijk klaar. We namen een kleine pauze en toen zei ik dat hij Tilly mocht neuken, die ging zo in haar spel op dat ze hem begon te tongen, nu was ze echt bloedgeil dat zou ze anders nooit doen. Ik werd er ook geil van en ging boven haar hoofd staan en begon mezelf af te trekken, opeens voelde ik een hand bij mijn lul die mijn hand weg duwde, vervolgens werd ik spontaan gepijpt door Patrick, wederom kwamen we klaar. Daarna vroeg ze hem of hij nog iets speciaal wou, hij wilde haar graag nog een keer op zijn hondjes nemen, zei hij.

Spontaan ging Tilly op haar knieën voor hem zitten en Patrick ramde zijn lange lul in haar drijfnatte kutje. Ik stond me weer lekker af te trekken en kwam klaar terwijl hij nog bezig was, ik spoot mijn zaad in haar wijd open mond en ze slikte alles door. Dit alles wond Patrick schijnbaar zo op dat hij zich niet langer meer in kon houden en hij kwam luid kreunend klaar in het geile kutje van Tilly. Toen hij zijn half slappe lul uit haar kutje trok kwam er een behoorlijke lading zaad mee naar buiten, de slierten zaad hingen aan haar kutje en aan zijn lul. Gedrieën zijn wij toen gaan douchen en hebben we nog wat gedronken. Even later hebben we afscheid van elkaar genomen en ging Patrick weer naar huis.

Wij bleven in de kamer achter en omdat Tilly alweer geil was heb ik haar nog een keer lekker geneukt, uiteindelijk vielen we om twee uur die nacht voldaan in slaap. De volgende ochtend zaten diverse mensen ons raar aan te kijken bij het ontbijt, ik denk dat ze ons af en toe wel hebben horen kreunen als we klaar kwamen, jammer voor hen.

Bijna twee weken later, na de ontmoeting in het hotel spraken we bij ons thuis af. Patrick zou rond negen uur die avond bij ons zijn. Van te voren had ik alles al geregeld op de slaapkamer en ook de kleding van Tilly. Ze was gekleed in een zwart slipje en bh, daarover een kort strak zwart jurkje met jarretels, kousen en zwarte laarzen, heerlijk geil zag ze eruit! Om kwart over negen stapte Patrick binnen, na een drankje en een bewonderende blik van Patrick, die zich afvroeg of er wel of geen slipje onder haar jurkje zat gingen we naar boven. Ik zei tegen Tilly dat ze op het bed moest gaan liggen en dat Patrick naast ons moest gaan staan. Vervolgens kroop ik naast haar op bed en vertelde hun wat ik ging doen: “Nou Patrick volgens mij is Tilly heel erg geil vandaag, zal ik eens voelen hoe nat ze is?” “Ja, ja” antwoordde hij. Ik gleed met mijn vinger in haar slipje en merkte aan haar gekreun dat ze het geil vond dat ik het zo speelde. Voorzichtig duwde ik een vinger in haar drijfnatte kutje en zei ik tegen Patrick “zo, ze is al behoorlijk nat hoor.”

“Ben je zo geil” vroeg ik haar. “Ja” zei ze zachtjes. “Oké, moet Patrick je dan maar even lekker neuken?” “Ja, ja” was haar antwoord. “Oké, Patrick neuk haar dan maar.” Ik stapte van het bed af en besloot om toe te kijken hoe Patrick haar ging neuken. Vervolgens trok hij zijn broek en boxer uit en schoof hij haar slipje opzij en hij duwde zijn lul in een keer in haar zeiknatte kutje. Heerlijk begon hij haar te neuken, ik genoot ervan, net als mijn kreunende Tilly.

Harder en harder ging het terwijl ik toekeek hoe hij mijn vrouw neukte. Ik vroeg haar of ze het lekker vond en of hij haar goed neukte. “Ja, heerlijk schat” zei ze. “Oké, nu moet het nog harder en ik wil dat jullie tegelijk klaar komen” zei ik. Dat ging zeker binnen enkele minuten gebeuren en op het moment dat hun beide kreunend klaar kwamen en Patrick al zijn zaad diep in het kutje van mijn Tilly deponeerde hield ik het niet meer. Ik deed een paar passen naar voren en spoot toen spontaan mijn zaad door de lucht heen, alles kwam op hun naakte lichamen terecht. Wat een genot was dat, om zo klaar te komen!!!

We gingen de badkamer in en na ons even gewassen te hebben lag Patrick als eerste weer op ons bed. Hij lag daar naakt op zijn rug, ik kroop bij hem en begon aan zijn lul te zuigen, heerlijk! Ik maakte hem weer stijf, want wij wilden nog wel even doorgaan. Ik zei tegen Tilly, die inmiddels helemaal naakt uit de badkamer kwam dat ze boven op hem moest gaan zitten.

Vervolgens kroop ik achter haar en knielde zo, dat ik ter hoogte van haar kutje zat met mijn lul. Terwijl Patrick haar al heerlijk aan het neuken was duwde ik mijn lul voorzichtig in haar kutje erbij. Tilly kreunde, ze had nu twee lekkere grote lullen in haar kutje. Ze genoot hier enorm van, net als wij, want het was een heel apart gevoel om de lul van Patrick steeds weer langs mijn eigen lul te voelen stoten in het kutje van Tilly. We neukten haar in deze positie zeker een vijftal minuten en toen kwamen we ook tegelijk met zijn drieën klaar. Het kutje van Tilly werd gewoon vol getankt met sperma, want zowel Patrick als ik hadden het gevoel dat wij nog nooit zoveel zaad hadden gespoten tijdens het klaar neuken. Toen we van elkaar waren afgerold lagen we nog even na te hijgen in bed en keken Patrick en ik vol bewondering naar het open gesperde kutje van Tilly. Het zaad liep langzaam uit haar kutje tussen haar bilnaad door en vormde een aardige sperma plas op de lakens.

Alle drie waren we uitgeput en nadat we ons weer hadden gedoucht namen we wederom afscheid van Patrick. Helaas is hij enkele dagen later vanwege zijn werk verhuisd, we zijn nu nog steeds op zoek naar een plaatsvervanger voor hem. Wie weet komen we die binnenkort nog een keertje ergens tegen. Zowel Tilly als ik hopen van wel, want het is toch wel echt geil een trio.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten