Toch te verleiden.

Ik ben een man van 38 jaar en zit goed in mijn vel. Mijn vrouw Ciska is een vrouw van 36 jaar met een heerlijk lichaam, 1.71 groot en een prachtige C cup. Wij zijn al jaren getrouwd en ik weet dat zij nog nooit een ander heeft gehad. Met mijn 16 cm ben ik gemiddeld geschapen. Ciska zelf vindt dat ik helemaal niet slecht bedeeld ben en ze is dan ook meer dan tevreden. Ze is soms zo nat, dat je het hoort soppen als wij bezig zijn, zalig is dat. Toch weet ik dat ze regelmatig doet alsof, misschien om mij een plezier te doen.

Mijn vrouw gaat volgens haar zeggen, nooit in op avances van andere mannen, want over belangstelling heeft ze niets te klagen. Als we een keer uitgaan, zie je dat de ogen van de mannen op haar gericht zijn. Zij zegt er geen interesse in te hebben.

De laatste jaren heb ik een fantasie, namelijk dat mijn vrouw een keer het bed in duikt met een flink geschapen man, dan kan ze eens ervaren hoe dat aanvoelt. Al meerdere malen stelde ik haar voor om eens naar een parenclub te gaan, maar dit wil zij absoluut niet. Seks is voor haar gekoppeld aan liefde en het een kan niet zonder het ander. En omdat ik niet zou willen dat mijn vrouw verliefd word op een andere man, heb ik mijn pogingen dan ook maar gestaakt. “Als het jou zo leuk lijkt dan moet jij maar eens naar een parenclub gaan” was haar antwoord. Later heb ik, zonder dat zij het wist dat dan ook gedaan en me lekker uitgeleefd. Ik kon mijn ogen niet geloven dat er vrouwen zijn die zoveel plezier beleven aan seks. Zo had ik Ciska nog nooit gezien, maar ja ieder mens is anders nietwaar.

Onlangs leerde ik Rens kennen bij het voetballen, hij speelt net zoals ik als spits. We bleken echt wel aan elkaar gewaagd, hierdoor groeide er een wederzijds respect. Een man met echte voetbal kwaliteiten, waar menige vrouw wel zou voor vallen. Er zijn nu eenmaal mannen waar alle vrouwen voor vallen. Omgekeerd is dat ook wel zo denk ik.

Na de wedstrijd in de douche, zag ik dat Rens duidelijk groter geschapen was als ik. Hij was zeker 1m85 groot, licht gebruind, mooi gespierd en brede schouders. Zijn buikspieren waren een echte sixpack, iedere dag situps beweerde hij later.

In de kroeg en na wat drank, werden onze tongen losser en praten we over allerlei zaken. Op een bepaald moment begon ik er over dat er mannen zijn die echt groter en dikker bedeeld zijn als ik. Ons gesprek werd onderbroken door een knappe vrouw aan de bar die een gesprek met hem begon. Zij had duidelijk belangstelling, ze gebruikte al haar versier kunsten om hem weg te krijgen. Haar borsten waren half te zien in haar diepe decolleté en de strakke jeans accentueerde duidelijk de contouren van haar billen. Rens ging vastberaden in op haar voorstel en verdween na enige tijd samen met de vrouw. Waarom had ik dat nou nooit, blijkbaar was mijn uitstraling niet dezelfde.

Een week later tijdens het douchen vroeg ik hem hoe het geweest was met die vrouw. Hij vertelde ronduit, over hoe hij haar al de hoeken van de slaapkamer had laten zien. Deze vrouw was twee dagen later nog even bij hem op bezoek geweest. Dat was duidelijk niet om een bakje koffie te drinken. Rens is niet getrouwd en beweerde meerdere vrouwen te hebben gehad, soms ook getrouwde. Mijn fantasie draaide op volle toeren, hierop stelde ik aan Rens voor of hij mij niet kon helpen bij mijn fantasie. Rens had duidelijk wel oren naar mijn voorstel. Ik maakte wel duidelijk dat de kans klein zou zijn dat er iets van kwam, maar het was het proberen waard.

Ik zou Rens uitnodigen voor een etentje bij ons thuis. Op een gegeven moment zou ik dan dringend weg moeten voor mijn werk. Rens zou dan proberen Ciska te verleiden. Er waren wel voorwaarden. Indien het niet zou lukken, mocht hij ook niet aandringen, het moest vrouw vriendelijk zijn, alles moest gebeuren in de woonkamer zodat ik alles kon zien vanuit de tuin en het moest eenmalig zijn. Rens zou al zijn trucjes uit de kast halen, hij beweerde dat zeer weinig vrouwen hem tot nu hadden weerstaan. Nou dan kende hij Ciska nog niet.

Twee weken later was het zover. Ik belde Ciska op, om haar te vertellen dat ik een vriend na het voetballen mee naar huis zou nemen. En of ze iets kon regelen voor het eten. Bij het binnenkomen in de woonkamer zat Ciska tv te kijken, ze had een rood jurkje met knopjes aan. Dit jurkje kwam tot net boven haar knie en was van boven lekker strak. Wat zag ze er zoals altijd, geweldig uit. Haar borsten kwamen mooi tot hun recht door de riem rond haar middel. Rens stelde zich met een handdruk voor aan Ciska en ze hield net iets langer dan normaal, haar hand in de zijne. Ook keek hij haar indringend aan. Een wee gevoel maakte zich van mij meester. Ciska draaide haar blik weg en vroeg of we iets wilden drinken.

Bij een lekker biertje praten we over de voetbalwedstrijd van die dag. Ondertussen was Ciska de keuken in gegaan om het eten klaar te maken. Ik vroeg Rens of hij het nog wel zag zitten, als antwoord likte hij overdreven over zijn lippen. Mijn jaloezie kreeg de overhand en ik dacht er aan om alles maar af te blazen. Mijn gedachten werden onderbroken toen Ciska het eten op de tafel zette.

Aan tafel zaten Ciska en Rens tegenover elkaar, ikzelf zat aan het hoofd van de tafel. Vis met witlof en een lekker wit wijntje dat rijkelijk vloeide. Rens gaf meerdere malen complimentjes over de kookkunst van Ciska. Persoonlijk vond ik het hinderlijk dat hij haar zo de hemel in prees met haar kookkunst. Meer en meer kwam er een goed gesprek op gang. We leerden elkaar beter kennen, wat hij zoal deed, zijn werk, zijn hobby’s en ga zo maar door. Het viel me op dat Ciska zeer relaxt was en veel kon lachen met Rens.

“Zal ik nog even een flesje halen” vroeg ik en verliet tafel. Hierdoor was ik in de gelegenheid om met de telefoon naar mijn eigen mobieltje te bellen. Bij het terug komen bleef ik even luisterend bij de deur staan. Het leek daar een gezellige boel. Toen ik al bellend terug in de woonkamer kwam, zag ik hoe Ciska bezorgd naar me keek. Ik liet weten dat ik voor een dringende zaak snel even naar kantoor moest en vroeg aan Rens of ik hem misschien thuis af moest zetten, want het ging wel een uurtje duren. Rens duidelijk in zijn versierders rol, liet weten geen haast te hebben. Hij liet weten dat hij niets anders had die avond. Hij zou Ciska wel gezelschap houden tot ik terug was. Ciska gecharmeerd door dit antwoord, zei dat ze samen wel zouden wachten tot ik terug kwam.

Wat speelde hij zijn rol toch goed, als barmachtige Samaritaan. Nu was ik toch wel echt jaloers aan het worden. Mijn maag trok in elkaar, ik kon echter niet meer terug het gezichtsverlies zou te groot zijn. Rens had duidelijk plezier in dit toneelspel en hij speelde zijn rol uitstekend.

Ciska kwam voordat ik vertrok even naar de keuken. ”Kom nu maar snel terug hoor, dan maken we er nog een gezellige avond van” zei ze. Als grapje antwoordde ik op te passen met deze charmeur. Dat lachte ze als gewoonlijk weg en ze gaf me een dikke zoen.

Mijn hart bonkte in mijn keel, jaloezie en geilheid voerde een onderlinge oorlog, twijfel over mijn fantasie sloeg toe als ik Ciska zo zag. Zou ze dan toch niet zo trouw zijn als ik dacht. Ken ik Ciska wel op dit gebied, na zoveel jaren? Soms sprak ik wel over seks, maar Ciska ging daar zelden op in. Door de mededeling van het telefoontje, was er nu geen weg meer terug. Met een zwaar gevoel vertrok ik met de wagen en reed ik een rondje rond het blok. Ik parkeerde mijn wagen wat verderop in de straat en liep langs achter weer de tuin in. Dit had zo ongeveer een vijf minuten geduurd. Ik ging onder een afdakje staan waar de tuinspullen stonden, het was er wel heel donker. Dat is een paar meter van het raam en niemand kon me zien. Het raam in de woonkamer en keuken hadden een hor, flarden van het gesprek waren hoorbaar.

Ciska was bezig de tafel af te ruimen en alles in de keuken neer te zetten, Rens zag ik niet. Op de achtergrond hoorde ik opeens muziek. Ciska bracht ondertussen alles in gereedheid om de vaat te gaan doen. Dan zie ik Rens al dansend de keuken in lopen, met twee glazen en een theedoek, hij helpt mee met de vaat. Ze zijn duidelijk in een gesprek gewikkeld en Ciska is zeer uitgelaten. Ik hoor wel iets, maar niet genoeg om te weten waar het over gaat.

Het valt me op dat af en toe als hij achter Ciska staat, hij haar ongemerkt lichtjes aanraakt. Ciska geeft geen enkele reactie op deze aanrakingen, ik denk dat zij niet door heeft wat Rens probeert. Regelmatig schenkt Rens de glazen vol wijn die blijkbaar goed smaakt.

Rens begint mee te zingen en droogt al dansend de glazen verder af. Wanneer Ciska mee begint te zingen, pakt hij haar bij haar middel en danst met haar door de keuken. Ciska houdt haar natte handen boven haar hoofd en heeft duidelijk lol met Rens. Rens heeft door deze houding een prachtig zicht op haar borsten. Ciska heeft niets door en laat zich leiden in deze dans. Gelukkig is het nummer afgelopen en gaan ze verder met de afwas.

Rens en Ciska praten nu zachtjes tegen elkaar, af en toe een lach. Telkens als Rens iets van het aanrecht pakt gaat hij steeds dichter bij Ciska staan en begint dan weer zachtjes te praten. Af en toe hoor ik woorden zoals, liefde, huwelijk, seks, uitgaan. Ciska schud regelmatig nee en dan gaat het gesprek weer zachtjes verder en als Rens nog wat dichterbij gaat staan, maakt Ciska geen aanstalten om zich te verplaatsen.

Na enige tijd gaat Rens, terwijl hij een bord afdroogt achter Ciska staan. Steeds een beetje dichter bij, opeens is er geen gesprek meer. Rens wrijft af en toe op de tonen van de muziek met zijn heupen tegen Ciska haar billen aan. Nog steeds geeft Ciska geen krimp, heeft ze het nog niet gevoeld of, ik moet er niet aan denken.

Rens verdwijnt even naar de woonkamer, prutst aan de muziek installatie en al zingend op salsa muziek gaat hij terug naar de keuken. Hij vult de glazen opnieuw met wijn. Op een gegeven moment gaat hij terug achter Ciska staan. Draaiende op de muziek duwt hij zijn bekken steeds duidelijker tegen haar billen aan. Ze moet nu wel zijn pik tegen haar billen voelen. Ciska gaat gewoon verder met de vaat, of heb ik het nu goed gezien Ze is bijna onzichtbaar met haar billen aan het draaien. Rens aangemoedigd door deze lichte beweging ziet de kans schoon en drukt harder door, beide beginnen nu echt wel een hete dans.

Mijn hoofd begint te tollen, is dit mogelijk, in zo een korte tijd laat mijn vrouw zich verleiden tot sensuele bewegingen

Rens neemt Ciska vast bij haar heupen en draait nu volop tegen haar billen, ze begint steeds meer mee te draaien met Rens. Ik ben nog geen 15 min weg en hij staat al tegen haar aan te rijden. Rens neemt haar langs achter in zijn armen en danst met haar de salsa. Ciska gooit haar hoofd naar achter en samen draaien hun heupen op dezelfde muziek. Rens blijft nog steeds in spreken op mijn vrouw, af en toe bijt hij in haar oorlelletje, wat haar duidelijk aan het lachen maakt. Ciska is daar nu eenmaal gevoelig. Er volgt een nieuw liedje duidelijk sneller dan het vorige. Rens draait mijn vrouw om en plaats een been tussen de hare. Al dansend wrijft hij duidelijk tegen haar kruis, hij pakt haar vast bij haar billen en drukt haar bekken nog meer tegen zijn been. De geile blik in de ogen van mijn vrouw spreekt boekdelen. Langzaam tijdens de dans, laat zij haar hoofd op zijn schouders rusten. Rens die duidelijk met een stijve pik in zijn broek zit, wrijft steeds feller tegen Ciska aan. Plots stopt hun dans en Ciska duwt Rens van zich af, ik hoor haar duidelijk zeggen dat dit niet kan als getrouwde vrouw. Wat een opluchting als ik deze woorden hoor, dat is mijn Ciska.

Rens is duidelijk niet van zijn stuk te brengen en begint opnieuw op haar in te praten. Zo van, Ciska je bent zo een mooie sensuele vrouw, vanaf het eerste moment voel ik mij aangetrokken tot jou. Ik weet dat je zielsveel van je man houd, maar ik weet ook dat je zo geil bent als boter. Ondertussen is hij Ciska weer genaderd en neemt haar handen in de zijne, hij blijft haar complimentjes geven en langzaam zie ik mijn vrouw zwichten voor zijn charmes. Rens legt zijn hand masserend in haar hals en komt steeds dichterbij. Langzaam trekt hij mijn vrouw naar zich toe en zoent haar op de mond. Ciska houd haar lippen dicht en draait haar hoofd weg. Rens begint mijn vrouw haar nek zacht en teder te kussen, de afstand tussen beide lichamen word steeds kleiner. Hij gaat van haar nek naar haar kin en zo weer terug naar haar mond, lichtjes en plagend wrijft hij met zijn tong over haar lippen. Met een hand in haar nek en met de andere op haar billen trekt hij Ciska tegen zich aan. Wat heeft die kerel dat goed gepland, nu begint er een slow te spelen. tergend langzaam en al dansend gaat hij verder met het plagen van mijn vrouw.

Ik sta van afgunst te koken onder het afdakje, zal ze toegeven aan deze charme aanval. Lang hoef ik niet te wachten, ik zie hoe de mond van mijn vrouw twijfelend open gaat en hun tongen zich verstrengelen. Hun tongen spelen een steeds wilder spel.

Rens wrijft nu volop met zijn bekken tegen mijn vrouw aan, met zijn beide handen kneed hij haar billen, ik hoor haar zuchten tot in de tuin. Bijna ongemerkt trekt hij steeds meer haar jurkje omhoog tot ik haar witte slipje kan zien. Ciska laat hem zijn gang gaan, ze wordt door hun kussen steeds geiler. Hier is geen stoppen meer aan, Rens kneed nu openlijk mijn vrouw haar billen. Hij neemt haar slipje in zijn handen en trekt deze harder en harder tegen haar kutje aan.

Ciska stopt met zoenen en probeert Rens van haar af te duwen ”mijn man kan ieder moment thuis komen”. Dit vind Rens een zwak excuus en hij wrijft heel zacht met zijn vingers over haar poesje. Een zucht ”aaaargh” komt uit haar mond, ze zegt hoe zalig zij dit ervaart. Hij voelt hoe nat haar kutje al is. Rens ziet de kans schoon om haar laatste twijfels weg te nemen en begint haar hartstochtelijk te kussen. Dit is teveel voor Ciska, haar geilheid wint het van de redelijkheid en ze zoent hem hevig terug, in een cirkel van geilheid draait ze alsmaar dieper weg.

Ik sta geil en waanzinnig jaloers te kijken hoe mijn vrouw bezwijkt voor deze man, mijn broek staat op knappen, mijn ademhaling is ongecontroleerd.

Ik pak mijn mobieltje en bel naar huis, in de hoop dat dit haar weer tot reden zal brengen. Mijn vrouw lijkt als door een wesp gestoken. Ze  duwt Rens weg en loopt naar het aanrecht en neemt de telefoon op. ”Dag schat hoe gaat het daar?” zeg ik. ”Het gaat, het is hier gezellig met Rens, ben je nog op de zaak?” antwoord ze op een normale toon. Ondertussen zie ik Rens achter mijn vrouw gaan staan, hij heeft zich uitgekleed tot op zijn onderbroek na en drukt zijn dikke bobbel tegen haar billen aan. Ciska wil zich omdraaien maar Rens verhinderd dat. ”Is er iets schat” vraag ik schaapachtig. ”Nee, nee, hier is alles oké, Rens heeft me geholpen met de afwas. We moeten noch wat opruimen in de keuken en dan zijn we klaar” reageert ze snel. Rens is achter haar gaan staan verwijderd de brede riem en opent ondertussen alle knopjes één voor één van haar jurk. Haar kussend in de hals en oren. Ciska legt haar hoofd in haar nek en laat de aanrakingen haar wel gevallen. Met een hand houd ze de telefoon tegen haar oor en de andere hand tegen Rens zijn onderbroek. ”En dan gaan we iets drinken in de woonkamer, we spelen wel een spelletje tot je thuis bent” gaat ze verder. Haar BH valt op de grond en terwijl mijn vrouw me belt kneed Rens haar heerlijke borsten, haar tepels steken duidelijk recht voor uit. ”Ga nu geen gevaarlijke spelletjes spelen met Rens hoor en als je wil is er nog wijn in de kelder” vertel ik haar.” ”Oooooh maar er is nog vocht genoeg” hoor ik haar zeggen.

Rens trekt haar slipje naar beneden en duwt haar benen uit elkaar en plaatst zijn eikel tegen haar natte kutje. Door de telefoon hoor ik een lichte kreun, wanneer hij cm voor cm zijn eikel in haar duwt. Even terug trekken en dan weer een paar cm’s dieper. ”Gaat het nog lang duren voor je thuis komt” vraagt Ciska met trillende stem. ”Ik ben hier een programma aan het opstarten en dat draait nog een half uurtje” zeg ik. Rens heeft nu zijn grote lul helemaal in Ciska en blijft daar even diep zitten. Ik zie Ciska trillend op haar benen staan, volgens mij komt ze gewoon klaar. Ze bijt op haar lippen om niet te kreunen, maar door de telefoon is het echt wel hoorbaar. ”Daarna kom ik naar huis” zeg ik opeens. Rens begint nu met trage lange halen mijn vrouwtje te neuken en ik hang aan de telefoon, ik spuit bijna in mijn broek zonder mijn lul aan te raken. ”Ik zal ongeveer met een uurtje thuis zijn” zeg ik nog ter aanvulling. Ciska trekt haar rug hol steunend tegen het aanrecht. ”Dat is heel goooeeed kom maar snel” hoor ik haar kreunen. ”Is er iets schat” vraag ik nog eens?. ”Neee oooorgh aaaaaaaaa, nee ik stoot net met mijn voeeet tegen het aaaaaaaanrecht. Ik moet nu ophangen want ik moet dringend naaaaar het toilllllllllleeeet” liegt ze me voor.

Ciska legt de telefoon neer, hier heeft Rens op gewacht en hij drijft zijn prachtige grote lul diep in Ciska. Ciska begint hevig te kreunen, hij verhoogt het tempo met stapjes. Dan heeft ze het niet meer en komt ze kermend klaar. Jaaa neuk me, jaa jaaaa, oooo god wat is dit zalig, gaa dooooorrrrrrrrrrr. Schokkend en trillend komt mijn vrouw voor mijn ogen klaar. Nog nooit had ik haar zo hevig klaar zien komen. Rens geeft haar geen tijd om bij te komen en neukt haar nu op volle snelheid met zijn grote lul in haar opstaande kut. “Oooohhhh jhaaaaaaaaaa neuk me, neuk me harder oooooo wat zit je diep zooooooo lekkeeeeerrrrrrrr” kermt ze. Rens met een grijns op zijn gezicht weet dat hij Ciska nu volledig in zijn macht heeft.

Hij trekt zijn lul uit haar kut en legt Ciska op de keukentafel. Hij legt haar benen op zijn rug en begint mijn vrouw te beffen. Ciska draait nu helemaal door en trekt zijn hoofd naar haar kut, alle gêne is verdwenen, alleen geilheid blijft over. Hij likt haar kutje en zuigt haar clit of zijn leven er van af hangt en likt mijn vrouw naar het volgende orgasme. “Oooooorch aaaaaa jaaaaaa iiik koooommmm” en ik zie dat haar benen het hoofd van Rens vast klemmen. Dit is het moment, Rens zet zich recht, dit is de perfecte hoogte en zijn lul staat pal voor haar heerlijk kutje en met haar benen op zijn schouder duwt hij zijn stijve grote lul in één stoot tot aan de wortel in haar. Met volle snelheid neemt hij nu bezit van haar, dieper kan niet meer. Rens kijkt over de tafel naar buiten met zijn hoofd tussen haar benen, hij weet dat ik daar ergens sta te kijken, hij steekt triomfantelijk zijn beide vingers in de lucht en neukt op volle snelheid mijn vrouw.

Ciska’s borsten zwaaien op en neer, haar hoofd van links naar rechts, ze kermt en gilt als een speen varken “jaaaaaa neuk me”. Rens stopt op het moment dat Ciska haar derde orgasme bijna bereikt, hevig ademend komen ze op adem. Tergend langzaam beweegt Rens zijn lul in haar buik, hij steekt twee vingers in haar mond en ze zuigt er op als een lolly. “Ooooohhh jaaaaaa, geeft het me, neuk me hard”. “Neuk ik beter dan je man” vraagt hij terwijl zijn lul langzaam in en uit haar kut gaat. “Eeeeeuuuuggghhh jaaaaaaaaaa neuk me”. “Zal ik je neuken zoals je nog nooit door je man bent geneukt” hoor ik hem zeggen. Ik zie het sap van haar kut over de tafel lopen, zo nat heb ik haar nog nooit gezien. “En wat zal het zijn wie is hier de beste neuker?” zegt hij zijn lul nu langzaam dieper en dieper duwend. “Jij neukt veel beter” hoor ik haar moe en getergd antwoorden. “Heb ik dat goed gehoord ?” “Jaaa, je neukt beter als mijn man met je grote pik”. Rens zet nu de finale in en boort zijn lul met steeds grote snelheid pompend in haar drijfnatte kut. Uit haar mond komt alleen nog maar gesteun en gezucht, haar ogen staan verwildert. “Rens is niet meer te stoppen hij trekt haar met haar heupen tot aan de rand van de tafel, ze heeft de rand van de tafel vast en met gespannen billen loost hij zijn zaad diep in mijn vrouw haar zaadvragende kutje. Door dat diepe gevoel krijgt Ciska een nieuw en hevig orgasme, ze krult haar rug en uit haar mond hoor ik alleen nog “aaaaaarrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhh”.

Na een half uurtje kom ik weer thuis. als ik binnen kom zitten ze beide in een stoel naar de TV te kijken alsof er niets gebeurd is.

Het huis ruikt naar ranzige seks. Ik voel me klein en onzeker. Voor mijn vrouw gaat er denk ik een nieuwe wereld voor haar open. Want zoals ze nu genoten heeft, had ik haar nog nooit gezien. Toch zie ik nog een rode blos op haar wangen als ik haar een kus geef.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb