Sperma van een vreemde in mijn kut.

‘En daarna, oh ja, en daarna ga je lekker met hem neuken?’ hijgde hij terwijl hij met langzame diepe stoten in zijn vriendin bewoog. Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Donna ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo in mijn geile kutje, mhmmm. Oh, oh, oh. En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik moet wel.’

Dit was voor Gerard teveel. Hij voelde dat het zaad zich losmaakte uit zijn ballen. Zijn pik zwol op. Hij hoorde Donna’s adem versnellen en gaf toe aan zijn drang haar te bezitten. Hij wurmde zijn handen onder haar billen, trok zo haar onderlichaam dichter tegen zijn buik en liet zich vervolgens gaan. Eigenlijk zonder aanloop begon hij wild te pompen. Tussen zijn op elkaar geperste tanden siste hij, ‘Ooh wat ben jij een hoer, wat lekker!’ ‘Ja, ik ben lekker en een echte slet begrijp je? Ik doe het met iedereen! Aaaaaah…!’ hijgde Donna steeds geiler in afwachting van zijn ontlading in haar. En toen kwam het. De laatste stoot zou haar normaal gesproken zelfs pijn doen, zo diep en zo woest was hij. Maar nu, nu gaf zij zich eraan over, hij spreidde haar benen helemaal om het zo diep mogelijk erin te krijgen. Gerard perste zijn onderlijf tegen de geheel openstaande Donna. Hij zei niets meer, het orgasme liet hem even sterven. Vaag, van diep uit zijn bewustzijn, voelde hij tevredenheid over de hoeveelheid zaad en de kracht waarmee hij het in haar joeg. Donna begroette de mannelijke warmte met een lang aaneengerekt gekreun en ze volgde het op zijn tocht steeds dieper haar lijf in. Hij nam haar en zij had hem, het was goed.

Schokkend kwam Gerard weer bij zijn positieven. Hij bleef op haar liggen maar zorgde er met zijn ellebogen en knieën voor dat zijn gewicht niet op haar rustte. Zijn pik was nog steeds hard, merkte hij. Maar het onbeschrijflijke genot was weg. Ook voelde hij weinig meer van Donna’s kutje. Zijn woeste stoten, haar ontspanning en de overdadige lading sperma hadden daarvoor gezorgd. ‘Ik hou van je’, zei hij zacht en gaf haar een kusje op haar wang. ‘Ik ook van jou’, antwoordde ze. Ze pakte haar vriend beet en trok hem tegen zich aan.

Voorzichtig haalde hij zijn pik uit Donna. ‘Vlug! Pak een doekje, het stroomt eruit’, zei de jonge vrouw terwijl ze met moeite haar onderlichaam omhoog hield. Gehoorzaam deed Gerard wat ze vroeg en pakte een doekje van de stoel. Donna hield het tegen haar kutje en trok haar slip aan. Gerard ging weer naast haar liggen. ‘Zeg, moeten wij niet even praten?’ vroeg hij aan zijn vriendin. ‘Ah, nee hè, begin nou niet weer’, zuchtte Donna vermoeid. ‘Je hebt toch lekker gespoten?’ De onrust keerde terug in zijn lijf. ‘Ja maar’, drong hij aan. Hij was dit keer niet van plan zich te laten afwimpelen. Vanavond zou er duidelijkheid moeten komen. ‘Als je geil bent, heb je het zo vaak over jouw hoerigheid. Ik wil weten waar ik aan toe ben. Ga je echt vreemd?’ Donna keek haar vriend even aan. Gerard dacht dat zijn hart uit zijn borst bonkte. ‘Nee, vreemd ga ik niet’, antwoordde Donna eerlijk, ‘maar als ik uitga is het wel erg spannend. Dat weet je toch wel?’ Ja, dat wist Gerard wel. Ze gingen nooit met z’n tweeën uit. Dat wilde hij niet. Hij kon er niet tegen dat zijn vriendin openlijk flirtte met andere mannen. Die enkele keer dat ze wel samen in de kroeg waren, deed ze het zelfs als hij naast haar stond. ‘Ooh schat’, begon Gerard, ‘ik wil je jouw plezier niet ontnemen. De lol, je zelfrespect, als je merkt dat je een lekker wijf bent. Maar waar ik niet tegen kan, is dat ik er niets van weet of dat jij een eigen leven naast het onze gaat leiden. Dat werkt ons alleen maar uit elkaar’, zei Gerard gemeend.

‘Wat stel jij dan voor?’ vroeg Donna. Bij haar steeg de opwinding, ze wist niet waarom. Maar het was alsof ze voelde dat dit een heel belangrijk gesprek zou worden. ‘Nou, ik wil gewoon dat jij de dingen doet die je wilt doen, dat jij ervoor gaat. Dat je eerlijk bent tegenover jezelf en dat met mij deelt. Het maakt mij allemaal niet uit wat er dan gebeurt. Als jij mij maar in vertrouwen neemt. Dan weet ik dat jij van mij houdt, dan kan ik je laten gaan’. Donna betastte haar gezwollen schaamlippen, speelde met haar vingers door het natte kutje. ‘Jezus, jij wilt dus dat ik met andere mannen ga neuken?’ Gerard keek even moeilijk. ‘Nou, ik wil dat jij jezelf bent, dat je doet wat je wilt en dat met mij deelt’, antwoordde Gerard. ‘Wat wil je Donna?’

De mooie jonge vrouw trok haar benen op en vingerde zichzelf intensiever. ‘Ik wil versierd worden. Ooh ja, door een wildvreemde vent, een echte stoere vent. Die mij dan, mhmmm ooh ja. Die mij dan overweldigt, neukt, neemt, gewoon ergens in een auto of zo. En als hij merkt dat ik geen slipje aan heb, dan wordt die gek. Ooh, jaa. Wild pakt die mij dan, draait mij om, en schuift hem er in één keer in. Drie, vier stoten en dan loost hij zijn zaad in mij. Ooh ja, al dat sperma, dat vreemde sperma in mijn kut, ik kom bijna. En dan lig ik nog steeds voorovergebogen op de motorkap. Hij trekt zich uit me, ik hoor hem zijn broek ophalen, zijn rits naar boven trekken. Ik kijk, hij lacht naar me, stapt in, o, ja, o, ja. En dan, mhmm! O, jaaah. En dan rijdt hij weg. Aah! En laat mij daar achter, met mijn. Met mijn besmeurde ah! Ah! Ah…! Kut! Aaaah! En jij, jij mag en kan er niets meer aan doen. Zo geil, zo, zo geil!

Een week later stapten Gerard en Donna het café binnen. De man liep direct door naar de bar en bestelde voor zichzelf een biertje. Omzichtig draaide hij zich om en keek naar zijn vriendin. Hij had pijn in zijn buik, maar het was ook erg spannend. Ze deed alsof ze hem niet zag. Ze had een blos op haar wangen en Gerard wist waarom. Deze zwoele zomeravond zou het misschien gebeuren. Ze hadden er goed over gesproken, Donna zou vanavond open staan voor alles wat op haar afkwam. Ja, ze zou het zelfs in de hand werken. Ze had haar vriend er al voor gewaarschuwd dat ze misschien openlijk in de bar met een vreemde zou gaan tongen. Gerard accepteerde het, hij moest het wel voor zichzelf accepteren, want hij wist dat zij dit verlangde. Ze had het niet verteld, maar hij wist dat ze geen slipje droeg. De slet! Zijn pik knelde al de hele avond in zijn broek. En nu was het misschien zover.

Ongemerkt keek hij over zijn schouder naar zijn vriendin. Het leek wel alsof zij hem niet zag staan. Donna zag er fantastisch uit in haar korte rokje. Wie goed keek zag in elk geval geen contouren van een slipje. Ze liep naar de bar, naar de andere kant van waar Gerard zat. Ze nam plaats tussen twee lege krukken. Gerard zag haar wat bestellen bij de barman. Ooh, dat lachje van haar, wat een hoer! Ze speelde haar spel al. Eigenlijk was het teveel voor hem. Maar toch bleef hij, het was ook beregeil.

Een man maakte zich los uit een druk discussiërend groepje. Hij liep naar de w.c. en moest langs Donna lopen. Gerard zag de twee elkaar aankijken. Donna, zijn Donna, lachte. Wat de man deed, kon Gerard niet zien. Hij zag hem alleen maar op zijn rug. Hij bestelde nog maar een biertje. Op het moment dat hij hiervoor afrekende, kwam de man terug van het toilet. Een steek trok door zijn maag. Het was een heel knappe man om te zien. Gitzwart golvend haar, wit shirt en een zonnebril op zijn hoofd. De kramp trok aan toen hij zijn vriendin zag lachen. De man nam naast haar plaats! Het was begonnen! Van de zenuwen bestelde Gerard nog een biertje.

Al snel bleek dat de twee elkaar wel lagen. Donna schaterde het af en toe uit. Hoewel Gerard en zijn vriendin naar elkaar toegedraaid zaten, leek ze hem geen moment meer op te merken. Ze zag alleen die man. Van een afstand kon Gerard haar toegankelijkheid gewoon merken, ruiken zelfs! Even dacht hij erover het spel te stoppen, maar hij wist dat het niet meer te stoppen was. Voor een deel was hij haar al kwijt. Dit was wat ze wilde. Het tweetal werd rustiger, de gesprekken ongetwijfeld intiemer. Ze leek de woorden uit hem te zuigen met haar ogen. Op dat moment kwam er een gevoel van berusting over Gerard heen. Hij accepteerde de slet in zijn vriendin, nu moest hij zich op zichzelf richten. En hij voelde alleen nog maar zijn pik die al die tijd strak tegen zijn broek aanstond. De man streek met zijn hand door het blonde haar van zijn Donna. Ze vlijde haar wang tegen de vreemde hand. Langzaam kwam de man met zijn hoofd naderbij. Gerard zag Donna haar ogen sluiten. Hij zoende haar voorzichtig, op de mond, Donna opende haar lippen. Even tongden ze zonder de rest van elkaars lichamen aan te raken, maar toen sloeg Donna de armen om zijn nek, ging staan en drukte haar lichaam tegen hem aan. ‘Godverdomme’, vloekte Gerard zachtjes in zijn bierglas, ‘het is gebeurd, wat een snol!’ Zijn pik leek wel uit zijn broek te barsten, zo geil vond hij het. Gerard moest het gewoonweg beter zien. Hij zette zijn glas neer en ging naar de w.c. En terwijl hij achter het steeds heftiger zoende paartje liep, deed hij net alsof hij niets zag.

Het toilet was bezet. Gerard bespiedde zijn vriendin met de vreemde man, nu van de andere kant. De man kneedde de billen van zijn vriendin, veel steviger en veel intenser dan hij altijd deed. Hij zag Donna met haar onderlichaam reageren. Tot zijn verbijstering zag hij de hand van de man steeds verder onder het rokje verdwijnen. Gerard wist wat hij zo meteen zou voelen. Dat duurde niet lang. Maar de man was blijkbaar iemand met ervaring. Hij moest het alleen met zijn vingertoppen gevoeld hebben, want Gerard bleef de hand van de man zien. De bewegingen bleven hetzelfde, maar de hand kwam nu weer helemaal tevoorschijn. De man stopte met zoenen. Ze keken elkaar aan, hij fluisterde wat in haar oor. De w.c. kwam vrij. Gerard moest nodig, maar zag nog net dat het tweetal opstond. Als een razende stormde hij naar binnen, vervloekte zijn stijve pik waardoor hij niet zo snel kon pissen. Binnen in hem loeide de storm, en met moeite stapte hij even later rustig uit het toilet. Gerard zag ze net de kroeg uitlopen. Donna keek niet op of om. Zichtbaar genoot ze van de hand op haar hoerig kontje.

Gerard stapte de zwoele avond in. Aan het eind van de straat zag hij een auto wegrijden, het merk herkende hij niet eens. Daarin zat zijn vriendin, met een vreemde vent. Snel liep hij naar zijn auto, stapte in en volgde dezelfde route.

Ze reden naar het natuurgebied, Gerard volgde hen op gepaste afstand. Even later parkeerde hij ver genoeg van de plaats waar hij tussen de bomen de auto zag staan. Voorzichtig kwam hij dichterbij. Donna en de man zoenden in de auto. Net had Gerard zich achter een boom verstopt, of hij zag het tweetal uitstappen. ‘Gaan ze buiten verder?’ vroeg hij zich in geile verbazing af. Al snel kreeg hij antwoord. Donna ging met haar kontje tegen de wagen aanstaan. Ze spreidde haar benen iets. De man kwam er tussen, en bracht zijn hand tussen haar benen. De vreemde man had zijn zonnebril opgedaan en Gerard zag hoe verbeten zijn lippen op elkaar waren geperst terwijl hij zijn vriendin vingerde. Donna wierp haar hoofd in haar nek en kreunde zachtjes. ‘Ooh daar jaaah. Jaah, daar, oh, oh, oh.’

Gerard hoorde het bekende kreunen. Maar het leek nu zoveel echter, zoveel intenser. Hij dacht dat hij gek werd van geilheid. Binnen een mum van tijd had hij zijn pik uit zijn broek gehaald en trok er aan terwijl hij keek hoe zijn vriendin genoot.

De man sjorde aan zijn riem. De spijkerbroek schoof naar beneden. Gerard zag een boxershort, die bleef aan. ‘Jezus, hij gaat neuken! Dwars door de gulp van zijn short!’ gierde het in zijn hoofd. De pik in zijn hand werd harder, de eikel gevoeliger. Donna spreidde haar benen nog meer, ze keek met grote ogen naar de man die op het punt stond bij haar naar binnen te dringen. Met twee handen werkte hij haar rokje omhoog en streelde over haar onderbuik en kutje. ‘Ooh mijn God, wat geil!’ kreunde Gerard zachtjes. De zon stond laag. Gerard dacht dat hij het geilvocht van zijn vriendin tussen haar benen zag glinsteren. Dat zou best kunnen, bedacht hij zich, hij wist hoe opgewonden Donna kon zijn. De man pakte Donna met één hand bij haar billen en leunde wat achterover. Met zijn andere hand leidde hij zijn pik naar haar kutje. Gerard’s maag draaide zich om. En met een forse stoot drong de man zich naar voren. Donna kreunde luid. Met moeite wist ze zich met beide handen op de motorkap te ondersteunen. Haar voeten stonden niet meer op de grond. Ze zat met haar naar voren gekanteld bekken op de wagen. De man neukte haar! Hij neukte haar! ‘Ooh ja, neuk me! Mhmm! Naai me, oooh jaaah!’ hoorde Gerard zijn vriendin kermen. Ze had haar benen vrijwel helemaal om zijn lichaam heen geslagen. Hij neukte langzaam, met diepe, trage halen. Zijn handen omvatten dat deel van haar billen dat niet op de auto rustte. Zo had Gerard nog nooit een man een vrouw zien nemen. Zo intensief, zo mannelijk.

Donna steunde luider. Zo was totaal ongevoelig voor de omgeving, ook dat was nieuw voor Gerard. De man neukte sneller, door de boxer waren zijn gespierde billen goed te zien. Af en toe richtte Donna zich op en tongde hem op een vreselijk geile manier. ‘Wat een snol, wat een del, wat een geil wijf!’ kermde Gerard in zichzelf. De snelheid van zijn rukkende hand ging gelijk op met hun geneuk. Hij hoorde de man kreunen. De bewegingen werden korter en ongecontroleerd. Gerard volgde. Hij zag de nagels van de vreemde vent in haar billen dringen. Donna kermde het uit van genot. ‘Ooh jaah! Gebruik me, neuk me klaar!!!’ Dat was blijkbaar teveel voor de man. Hij slaakte een korte hese kreet, stootte nu met een enorm geweld tegen Donna’s onderlichaam en bleef met trillende been en bilspieren stijf tegen haar aan gedrukt staan. ‘Aaaah, je spuit het in me.!!!’, gilde Donna. Haar stem echode over het water. En Gerard kwam ook klaar.

Met een dierlijk naschokken kwam de man weer in beweging. Gerard zag hem rillen terwijl hij zijn eigen sperma wegveegde. De man trok zijn pik uit Donna. De vrouw zwijmelde en kon overduidelijk nauwelijks op haar benen staan. Hij streelde over haar buik en trok toen zijn broek omhoog. Hij pakte haar bij haar schouders, en leidde haar al zoenend van zijn auto weg. Donna keek hem hulpeloos aan, alsof ze wilde zeggen, ‘Wat ga je nu met me doen?’ Maar de man deed niets meer voor haar. Hij startte zijn auto en reed weg. Zo maar, alsof hij de eerdere fantasie van Donna kende.

Donna zat met haar blote kont op de grond, onder een boom. Gerard kwam naderbij. Hij keek naar haar bevuilde kut. Zij sloeg haar ogen naar hem op. Weer die hulpbehoevende blik. Maar Gerard zei niets, zakte door zijn knieën, spreidde haar benen, pakte zijn pik en schoof die zonder verder nog wat te zeggen in haar gebruikte kut. Donna snikte, kreunde, ontving hem. ‘Ooh Gerard, ik wil het niet zo. Echt niet. Mhmmm, Maar het moet’, zuchtte ze hees. ‘Het is alsof het niet anders kan. Oooh ja, heerlijk. En nu jij, mhmmm. Zomaar in zijn sperma, oh, oh, oh, oh.’ Gerard neukte wilder en wilder. Nog altijd had hij niets gezegd. Hij voelde het vreemde sperma rond zijn pik, hij voelde de zojuist gebruikte kut. Het werd ondraaglijk. ‘Ik hou van je!’ steunde hij uit. ‘Ik hou van de slet in je!’ Gerard en Donna kwamen tegelijk klaar. Innig hielden ze elkaar vast terwijl zijn zaad naar binnen golfde, en zich vermengde met dat van de vreemde man. En ze wisten beiden dat dit een geweldige ervaring was geweest.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten