Seks op een parkeerplaats.

Een tijdje terug was er een programma op televisie en daar had men het over seks op parkeerplaatsen, ik was verbaasd dat er mensen waren die daar naar toe gingen om open en bloot te neuken met vreemden. Mijn man had er wel eens van gehoord maar hij had het zelf nog nooit meegemaakt. Na even wat zoekwerk op Internet kwamen we er achter dat er dicht bij onze woonplaats ook een parkeerplaats was waar mensen elkaar ontmoeten om seks te hebben.

We zijn er een paar keer langs gereden en zagen altijd wel een paar auto‘s staan. Er liepen zowel mannen als vrouwen rond, dat was vond ik wel fijn, want ik dacht dat er alleen maar mannen naar dit soort plekken gingen. Eind vorige maand was het prachtig weer en toen zijn we er een keer heen geweest en hebben we de auto geparkeerd. Ik wilde geen ramen open en wilde alleen kijken wat er gebeurde. Mijn man deed het licht aan, want dan liet je zien belangstelling te hebben, tenminste dat stond op de internetsite. Al gauw stonden er mannen om de auto heen, de vrouwen bleven op enige afstand staan. De mannen hadden hun broek open en er waren er een paar die hun lul al stijf in hun hand hadden. Het wond me op dat die vreemde mannen zo naast de auto stonden. Mijn man zei dat wij nu ook wat moesten laten zien. Ik lachte en zei: ”Je bedoelt dat ik wat moet laten zien!” Hij maakte gelijk zijn broek open en haalde zijn lul te voorschijn. Ik was verbaasd en keek naar buiten, daar werden gelijk door de andere mannen een aantal pikken te voorschijn gehaald en er werd driftig mee gespeeld. Mijn man vroeg of ik mijn borsten te voorschijn wilde halen want hij vindt het leuk als anderen mijn tieten zien.

Ik trok mijn shirt naar boven en liet de mannen mijn harde tepels zien. Terwijl ik met ze speelde werd er hard aan de lullen getrokken. Ik pakte de lul van mijn man vast en trok er aan. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn lul in mijn mond. Mijn kont stak omhoog tegen het zijraam en mijn man trok mijn rok over mijn kont zodat mijn slipje zichtbaar werd. Hij streelde mijn billen terwijl ik hem pijpte. Het idee dat ik voor vreemde mannen mijn man pijpte en in mijn slipje voor het raam zat maakte dat ik nog natter en meer opgewonden raakte. Ik voelde dat mijn man het slipje wat opzij duwde en met zijn vingers in mijn kut verdween. Ik drukte mijn kont en zijn hand tegen het raam, het voelde zo lekker. Plotseling trok hij zijn hand weg. Ik voelde dat hij mijn slipje omlaag trok. Mijn kont en kut waren duidelijk te zien en toen mijn man mijn billen iets uit elkaar trok, stond mijn kut wijd open. Ik stopte met pijpen en zei dat ik iets in mijn kut wilde hebben. Maar ik wilde niet met een andere kerel neuken.

Mijn man pakte van de achterbank een tas, haalde daar een condoom uit en deed deze vervolgens om de versnellingspook heen. Zelf ging hij op de achterbank van de auto zitten We hoorden buiten allerlei geluiden. Mijn man vertelde dat er veel mensen stonden te kijken en dat er nu ook vrouwen bij waren gekomen. Dit alles maakte me wild en ik pakte tussen mijn benen door de versnellingspook. Voorzichtig liet ik me erover glijden. Hij verdween er helemaal in. Terwijl ik mijn man pijpte en heen en weer over de versnellingspook gleed, vertelde hij wat er buiten allemaal gebeurde. Mannen die de buitenkant van de auto onder spoten en vrouwen die door zichzelf of door anderen werden gevingerd. Door zijn verslag en het feit dat anderen naar mij stonden te kijken en klaarkwamen, kwam ik ook al snel klaar. Mijn man spoot even later zijn lading vol in mijn mond. Toen ik weer was gaan zitten zag ik de mensen buiten staan en toen ik het raampje wat open deed, werd er gezegd dat men had genoten en graag mee had willen doen.

Ik voelde me nog steeds geil en toen we wegreden zat ik nog met mijn benen wijd en mijn tieten bloot in de auto. Een paar kilometer verderop, stopte mijn man. Hij stapte uit en nam een fles water om het sperma van de auto af te spoelen. Dat was best wel veel. Thuis hebben we erover gesproken en vroegen we ons af of het eigenlijk wel veilig was. Maar we hebben er zo enorm van genoten dat we het vast nog wel vaker gaan doen en dan wil ik me ook door een of meerdere mannen laten neuken. Mijn man kijkt er nu al naar uit.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb