Seks met twee mannen

Seks met twee mannen.

Seks met twee mannen… I like that! Zo begon de advertentie die we op een datingsite hadden gezet. De aanhef klopte precies want als je me ergens wakker voor mag maken is het wel voor een goede vrijpartij met twee pikken tegelijk. Natuurlijk had ik dat ook regelmatig en was de advertentie niet echt nodig en hadden we hem eigenlijk ook meer geplaatst uit een soort nieuwsgierigheid.

Paul, mijn man, had me overgehaald om mee te werken en te kijken of er wat geils uit voort zou komen. Nou ben ik daar altijd wel voor te vinden dus was de advertentie snel gemaakt. We beschreven ons in de advertentie als een leuke vrouw, 35 jaar oud, 1 meter 67, en met het mooie gewicht van 58 kg. Verder vermeldden we dat ik een leuk kopje heb met korte blonde haren, lekkere borsten met een cupje c en een altijd glad geschoren kutje. Paul stond er in als een man van 37 jaar, 1 meter 82, slank postuur met 82 kilo en een beetje Zuid-Europees uiterlijk ondanks zijn oer-Hollandse afkomst. Wat we zochten was een leuke jongen van ongeveer 20 jaar voor lekkere seks, eventuele uitstapjes zoals vakanties of een avondje stappen met ons samen behoorden ook tot de mogelijkheden. Verder moest hij in het heetst van de strijd ook niet vies zijn van seks met hetzelfde geslacht want Paul ging zich, naast dat hij gek was op vrouwen ook steeds meer interesseren in lekkere pikken. De eerste dag nadat de advertentie geplaatst was kwamen we al op 48 reacties! Ongelooflijk gewoon hoeveel er op zo’n advertentie reageren. Natuurlijk waren er veel reacties bij die meteen de prullenbak ingingen omdat ze gewoon niet voldeden aan wat wij vroegen. Veel mannen denken dat ze ondanks dat ze twee keer de gevraagde leeftijd zijn toch nog een kansje wagen, nou dat hebben ze dus mis. Er is niets mis met een goede vrijpartij met een wat oudere man of jongen op zijn tijd maar als we om een jongen van 20 vragen moet hij geen 45 zijn.

Na met verschillende jongens gemaild te hebben hielden we er uiteindelijk 3 over waarvan er eentje mij erg aansprak en een ander juist Paul wat meer deed, die koos voor een Antilliaanse jongen met een pik die er niet om loog. Wat we op de meegestuurde foto zagen was zeker 22 centimeter lang en had een dikte waar je als vrouw zijnde alleen maar van durft te dromen. Dat was waarschijnlijk ook de reden dat Paul voor hem koos. We stuurden ze beiden een e-mail om ze uit te nodigen voor een gezellige avond bij ons thuis. De eerste jongen, die mijn keuze was nodigden we uit om de eerstkomende zaterdag langs te komen. De ander een weekje later. Al snel mailden ze beiden terug dat ze graag van de uitnodiging gebruik maakten. Omdat de zaterdag al twee dagen later was en dit voor ons nieuw was maakte het me toch wat zenuwachtig. Aan de hand van de mailtjes en een meegestuurde foto wisten we al heel wat van Danny, zoals hij heette. Maar toch was er die spanning. Waarschijnlijk daardoor hadden Paul en ik die avond heerlijke seks. Het idee om weer eens te genieten van twee pikken tegelijk wond me dusdanig op dat ik een minuten lang orgasme kreeg door de tong en pik van Paul. In mijn fantasieën had ik al van alles gedaan met Danny. Ik zou hem waarschijnlijk nog veel moeten leren want geneukt had hij nog nooit, zijn ervaringen waren beperkt gebleven tot wat vingeren, trekken en pijpen. Ook had hij zelf eens gepijpt en dat was hem erg goed bevallen, hij had daar zelfs erg van genoten, iets wat Paul wel aanstond.

Eindelijk was het zaterdagavond! Voor de eerste kennismaking had ik een kort niet te strak rood rokje aan met een ietwat gewaagd topje wat een groot deel van mijn borsten onbedekt liet. Eindelijk ging de bel, Paul deed open en begroette Danny. Nadat hij verder was gekomen begroette hij mij met drie lekkere zoenen en een mooie bos rozen, mijn lievelingsbloemen. Ik voelde tijdens het kussen dat hij net zo gespannen was als dat ik was en daarom stelde ik voor om de koffie maar over te slaan en te gaan voor wat sterkers. Danny koos voor een biertje en Paul en ik gingen voor een lekker wit wijntje. Al gaande werd de sfeer tijdens het gesprek snel meer ontspannen. Paul en ik zaten op de bank en Danny tegenover ons in een fauteuil. Dit gaf mij mooi de gelegenheid om het ijs wat te breken door hem af en toe een glimp onder mijn rokje te gunnen op mijn geschoren kutje. Wetende dat ik verwend ging worden door twee pikken tegelijk voelde ik me steeds geiler worden, dit maakte me steeds brutaler en dat resulteerde er in dat ik, nadat ik nog wat te drinken had gehaald bij Danny op de leuning ging zitten en hem wat over zijn arm en rug begon te strelen. Hierdoor werd het sfeertje meteen al een heel stuk erotischer en kreeg ik zelfs een hand van hem op mijn kortgerokte bovenbeen. Paul vroeg aan Danny hoe het kwam dat hij nog nooit geneukt had, iets wat hem echt verbaasde van een jongen van twintig. Volgens Danny was het er gewoon nooit van gekomen, en waren de meisjes die hij had gehad er nooit aan toe geweest, dat bestond blijkbaar nog. Paul verzekerde hem dat hij heel wat miste en het maar eens snel goed te maken met mij. Nou was hij dat toch wel van plan denk ik want terwijl ik hem door zijn leuke kop met krullen streek was zijn hand al bijna bij mijn natte genotsgrotje aangekomen. Ik boog wat voorover en drukte mijn lippen op die van hem om even lekker geil te tongen. Minuten lang kruisten onze tongen elkaar in beide monden. Daarbij hem strelend over zijn broek voelde ik zijn pik al stijf staan. Onder mijn rokje door probeerden zijn handen mijn billen te strelen, iets wat niet echt lukte omdat ik nog steeds op de leuning zat.

Na het verbreken van onze tongzoen ging ik voor hem staan en drukte zijn hoofd tussen mijn borsten. Meteen voelde ik zijn handen aan de binnenkant van mijn dijen naar mijn kut gaan. Nerveus voelde ik ze daar strelend over mijn lipjes gaan. Ik pakte zijn hand, trok hem overeind en liep voor hem uit naar de slaapkamer, gevolgd door Paul. Al lopend maakte ik de rits van het rokje los waardoor dat direct al op de grond belandde. Uitdagend voor het bed staand met iets gespreide benen en met niet meer dan het topje en mijn naaldhakken aan gunde ik ze een blik op mijn onderlichaam en vroeg ze zich ook uit te kleden. Tijdens de “striptease” van de mannen haalde ik langzaam haalde ik twee vingers van mijn rechterhand door mijn kletsnatte gleuf om ze nog meer uit te dagen. Toen ze alle twee naakt waren en met een stijve pik voor me stonden ontdeed ik me van mijn laatste kledingstuk en schopte mijn hakken uit. Ik ging op bed liggen en vroeg de mannen aan weerskanten van me te komen. Direct voelde ik, liggend op mijn rug, handen en monden op me. Danny was echt niet meer te houden en ging met zijn zuigende, likkende en kussende mond van mijn hals over heel mijn lichaam heen. Dan weer voelde ik zijn zuigende lippen op mijn borsten en tepels, dan weer voelde ik hem likkend over mijn buik naar mijn kut gaan, steeds weer en overal voelde ik die liefhebbende mond. Het was Paul die mij, op het moment dat ik met mijn rechterhand zijn harde pik pakte mij vol op mijn mond kuste. Al tongend probeerde ik met links die van Danny te pakken te krijgen wat me pas lukte nadat hij zich wat omgedraaid had. Daardoor kwam hij bijna in de 69-houding waardoor hij zijn tong nu geheel ter beschikking stelde aan mijn wijd geopende kutje. Met het puntje van zijn tong bespeelde hij mijn klit alsof het zijn dagelijkse werk was. Door de spanning van het naar deze ontmoeting uitzien was ik zo geil geworden dat ik na een paar minuten met zijn tong op mijn klit al kwam, snel, veel te snel kwam ik er al op klaar. Het was wel een perfect langdurig orgasme en daar zouden er meer van gaan volgen wist ik meteen.

Paul was ondertussen iets anders gaan liggen waardoor hij zijn lul bij mijn mond kon plaatsen, ik hapte hem gretig op nadat ik Danny gevraagd had om dat te doen wat iedere man graag doet. Voor het eerst zou hij zijn mooie pik in een nat kutje laten glijden. Hij ging tussen mijn benen liggen waarna ik zijn heerlijke grote paal tussen mijn schaamlippen plaatste om hem in me op te nemen, heel even streek hij met zijn glimmende eikel over mijn nog na tintelende klitje om hem daarna helemaal in mijn altijd strakke gaatje te laten glijden. Op dat moment was ik de gelukkigste vrouw die er bestond, dit was wat het zo fijn maakte om met twee mannen te vrijen, dit is waarom ik daar zo gek op ben. Twee keiharde pikken tegelijk in je lichaam is pas echt genieten! Toen ik de pik van Paul even uit mijn mond liet glijden zag ik Danny er naar kijken. “Zou hij het doen of niet?” ging er door mijn hoofd. Pas nadat ik hem vastpakte en de grote paarse eikel voor zijn mond hield deed hij het en begon, terwijl hij mij neukte Paul te zuigen. Een heerlijk geil gezicht was het voor me om de staaf van mijn man in en uit die jongensmond te zien glijden. Het zal aan Danny zijn onervarenheid met neuken gelegen hebben dat hij jammer genoeg ook al snel klaar kwam. Na de pik van Paul uit zijn mond te hebben gelaten kwam hij na 5 minuutjes flink in me tekeer te zijn gegaan klaar en spoot alles wat hij had in me. Volgens mij had hij dagen gespaard want ik voelde steeds meer van zijn geil mijn onderbuik in spuiten. Minuten lang lag hij op me om bij te komen van zijn eerste echte neuken. Nadat hij van me afging was het de beurt aan Paul.

Ik zei hem op zijn rug te gaan liggen waarna ik over hem heen ging zitten met mijn rug naar zijn gezicht. Ik pakte zijn lul vast en plaatste die tussen mijn geopende schaamlippen. Ik begon mijn klit heerlijk te wrijven langs zijn stijve, steeds weer wreef ik mijn klit langs zijn harde paal tot dat ik weer bij een hoogtepunt was. Paul had ondertussen onder mijn billen door twee vingers in mijn kutje weten te krijgen om me te vingeren. Klaarkomend zag ik in gedachte zijn vingers voor me die in en uit me gleden druipend van het geil van Danny. Op het moment dat hij zijn vingers uit me haalde en er een mijn sterretje in liet glijden plaatste ik zijn pik voor mijn kutje om me er over heen te laten zakken. In een rustig tempo begon ik Paul te berijden. Aan Danny vroeg ik om voor me te komen staan zodat ik nu hem kon pijpen. Snel had ik hem weer stijf gezogen en kwam hij tot in mijn keeltje. Zijn grote ballen klotsten tegen mijn kin bij iedere stoot die ik te verwerken kreeg. Paul kreeg al snel een vingertje meer in mijn kontje en mij zo oprekkend wist ik al wat er ging gebeuren. Het zou niet lang meer duren voordat hij zijn vingers zou verruilen voor zijn paal. Ik veerde al snel iets op om hem de mogelijkheid te geven om zijn eikel tegen mijn sterretje te plaatsen waarna ik me alleen maar hoefde te laten zakken om hem in mijn strakke aarsje te krijgen. Centimeter na centimeter gleed hij langzaam helemaal mijn kontje in om me daar helemaal te vullen. Heel even bleef ik met zijn pik in me stil zitten om mijn kontje er aan te laten wennen, daarna begon ik hem met mijn anus te melken. Gelijkertijd zoog ik nog steeds aan de lul van Danny die van geen ophouden wist, met zijn beide handen op mijn achterhoofd bleef hij maar door stoten in mijn mond. Pas na minuten lang pijpen kreeg ik de gelegenheid om hem even uit mijn mond te halen en kon ik hem er op wijzen dat ik hem nog wel een keer in mijn kutje wilde hebben. Dat wilde hij ook wel maar hij gaf de voorkeur aan eerst nog even mijn kut te likken.

Met zijn tong probeerde hij me te penetreren en likte tussendoor mijn klit. Dat hij daarbij soms ook even zijn tong over Paul zijn pompende paal liet gaan had ik al snel door. Na zo een tijdje verwent te zijn en achterover leunend boven op Paul gaf ik Danny de ruimte om mijn nog lege lustgaatje weer te gaan vullen met zijn pik. Nadat hij aan mijn verzoek had voldaan voelde ik in mijn onderlichaam duidelijk het glijden van de twee palen over elkaar Weer diende er een orgasme bij me aan. Een orgasme die ook de twee jongens lieten komen, beiden konden het niet langer uitstellen en spoten gelijktijdig mijn beide gaatjes vol met hun heerlijkheid. Totaal uitgeteld en suf geneukt lagen we minuten lang bij te komen. Het was zeker 10 minuten verder dat Paul nu in actie kwam. Nu was hij het die Danny stijf ging zuigen, Zijn halfslappe penis kwam al snel weer op het peil zoals wij hem graag zagen en was weer klaar voor gebruik. Paul vroeg me om me om te draaien en op mijn knieën te gaan zitten. Ik wist wat dit ging betekenen, hij gunde Danny ook het genot van het kontje neuken. Alsof het de grootste traktatie van zijn leven was kwam Danny overeind en nam achter me plaats. Onder mijn arm door zag ik dat het Paul was die de lul van Danny tegen mijn gaatje plaatste en zo Danny heel langzaam zijn harde paal bij mij naar binnen liet glijden, hij vulde mijn warme, natte kontje helemaal op. Paul knielde voor me en terwijl Danny mij aan het kontneuken was begon ik hem weer te pijpen. Een lekkere grote lul in mijn kont en een in mijn mondje… genieten was dat! Doordat Danny al twee keer gekomen was kon hij me nu heerlijk lang verwennen. Voor mijn gevoel heeft hij me zeker een half uur zo in mijn kont gepompt voordat hij nogmaals kwam.

Hierna kreeg ik nog een keer sperma te verwerken, dat was nog eens van Paul, echt veel was het niet meer wat hij in mijn mond spoot maar dat gaf echter niets want mijn avond was al lang goed!

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten