Samen naar de bios.

Mijn vriend en ik gingen samen naar de bios.

Eerst werd er nog afgesproken naar welke film we zouden gaan. Ik wilde naar een gewone film maar mijn vriend wilde nu wel eens naar een goede pornofilm. Na veel vijven en zessen kreeg hij zijn zin. Ik moest wel een kort rokje aan doen, en het liefst geen slipje. Dat vond ik eigenlijk te ver gaan, maar de gedachte wond mij ook wel op. Dus ik een leuk kort rokje aan en geen slipje.

Onderweg, we waren lopend, voelde hij af en toe onder mijn rokje, wat mij ontzettend opwond. Dat kon hij wel merken ook, want ik was voordat we bij de film waren al lekker nat. Eigenlijk had ik die film niet meer nodig, maar we zijn toch gegaan.

Het was een goed verhaal en toen ze in de film met elkaar bezig waren, voelde ik de hand van mijn vriend tussen mijn benen glijden. We zaten achteraan dus niemand had iets door, dachten wij. Ik deed mijn benen iets uit elkaar zodat hij er goed bij kon. Ondertussen wreef ik met mijn hand tussen zijn benen totdat ik zijn harde en dikke lul voelde.

Ik maakte zijn gulp los zodat ik zijn lul eruit kon halen. Zijn vingers waren lekker diep op en neer aan het gaan in mijn natte kut. Ik kreunde van genot maar ook van het idee dat we het zo maar in het openbaar deden. Langzaam ging mijn hoofd naar beneden en ik likte zijn harde eikel. Af en toe stopte ik hem in mijn mond en zoog er aan. Mijn vriend duwde mijn hoofd keer op keer naar beneden. In de film gingen ze ook goed te keer, en af en toe keken we er naar. Wat we niet in de gaten hadden was dat er een paar stoelen verderop een ander stel was komen te zitten. Die waren schijnbaar later binnen gekomen. Eerst zaten ze nog naar de film te kijken, maar toen ze ons in de gaten kregen waren wij het middelpunt. Toen ik mijn vriend zo aan het pijpen was wilde ik ook wel eens dat hij mij ging likken, dus stopte ik en zei met een hese stem dat het nu zijn beurt was.

Zo dook hij tussen mijn benen in en begon hij mij te likken. Ik trok mijn rokje zo hoog mogelijk op zodat ik zijn heerlijke tong goed kon voelen. Ik werd hier zo opgewonden van dat ik met mijn hoofd heen en weer ging en toen zag ik het andere stel zitten. Die keken ook beslist niet naar de film maar waren ook met elkaar bezig.

Zij zat op de grond en had zijn stijve lul duidelijk in haar mond. Ik zag haar hoofd op en neer gaan. Zachtjes zei ik tegen mijn vriend dat we gezelschap hadden gekregen. Mijn vriend kwam omhoog en ging op zijn stoel zitten. Daarbij pakte hij mij beet en zei dat ik op zijn schoot moest gaan zitten, wat ik maar al te graag deed, al had de hele bioscoop meegenoten, ik stond op springen! En zo ging ik met mijn kontje naar hem toe zitten en hij schoof hem er lekker langzaam in.

Ik pakte me aan de voorste stoel vast en begon hem te berijden. Het andere stel was ons gevolgd en zo deden we het met ons vieren, af en toe naar elkaar kijkend. Dat was ontzettend geil zeg! Ik kwam al gauw klaar en daarop voelde ik mijn kutje vol lopen met het warme zaad van mijn vriend. Het andere stel kwam ook klaar en dat was maar goed ook want de lichten gingen aan voor de pauze. Toen we wat gingen drinken, kwam het andere stel bij ons staan en we raakten aan de praat. Er werd een voorstel gedaan dat we nu met zijn allen naast elkaar zouden gaan zitten zodat we nog iets aan elkaars lichamen zouden hebben. Nou, mij maakte het niets meer uit.

Dit was zo lekker, daar had ik nog wel eens zin in! En of dat er een ander aan me zou zitten maakte me ook niets meer uit en mijn vriend had ook geen bezwaar. Zij was een leuke, geile meid en hij mocht er ook wezen.

Daar zaten we dan, de lichten gingen uit en ons spel begon. Mijn vriend begon mijn tepels te kneden en te zuigen, wat de buren ook gingen doen. Opeens wisselden de jongens van plaats. Dat hadden zij al afgesproken tijdens de pauze, zonder dat wij er iets van wisten. Maar verandering van spijs doet eten. Dus wij meiden deden heerlijk mee.

Ik moet zeggen dat deze andere jongen veel lekkerder likte, want zijn tong was stukken langer, waardoor hij ook dieper in mijn natte kutje ging. Zij had ook geen moeite met mijn vriend die zij nu heerlijk pijpte. Ik ging op een gegeven moment op de grond op handen en knieën zitten. Direct ging hij achter bij mij er in en begon te stoten. Daarbij pakte hij hard mijn tieten beet en kneedde deze.

Naast ons werd het zittend gedaan, zij boven op hem. Hij zoog in de tussentijd haar tepels. Ik kwam gigantisch klaar. Het geil droop er uit, wat hij gretig aflikte. Toen maakte hij zijn vinger goed nat en duwde die in mijn andere gaatje. Dat was iets volkomen nieuw voor mij. Eerst deed het een beetje pijn maar toen ging ik van deze pijn houden. Mijn vriend zag hoe ik genoot van dit alles en hij werd er nog meer door opgezweept, dus moest dat andere meisje ook op haar knieën en hij likte haar poepgaatje tot deze goed nat was en stootte toen zijn stijve lul er in. Doordat zij dat wel gewend was ging het heel makkelijk. Ik kon mij best voorstellen dat dit iets heel fijns voor haar vriend moest zijn want ik hoorde hem wild grommen.

Dit gaatje was natuurlijk veel strakker dan het andere. We zijn zo nog een tijdje door gegaan totdat we echt niet meer konden. We hebben aan deze avond een paar nieuwe vrienden over gehouden en we gaan zeker eens per maand naar de bios of komen gezellig bij elkaar thuis. Zo zie je maar weer, wat je toch allemaal in de bios tegen kan komen. Als je ooit naar een seksfilm gaat zou ik maar eens goed om me heen kijken of dat iedereen wel naar de film kijkt, of misschien wel met iets anders bezig is!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten