Rianne wordt gesandwiched

Het was weer ons wekelijkse avondje, Arnie had Rianne weer opgegeild met verschillende smsjes. Ze had zich weer mooi uitgedost met een mooie minirok en topje, waarbij ze geen slip en bh aan had, ze kwam naar beneden en zag er weer heerlijk uit.

Kom eens hier sletje van me, ik voelde onder haar rokje, mmm wat ben je weer heerlijk glad. Ja he, maar niet voor jou, dit kutje is voor Arnie, hahaha lachtte ze. Terwijl ze in de keuken bezig was ging de bel, Peter doe je even open. Hoi Arnie kom erin. Hier heb je een paar flessen wijn, waar is Rianne? Daar in de keuken, antwoordde ik. Hij liep naar haar toe, hoi schatje van me. Ik zag hem haar kussen en Rianne kuste hem innig terug. Wat ben je weer lekker geil gekleed. ja special voor jou antwoordde ze. Wat wil je drinken, doe maar een lekkere bak koffie, oké ga maar naar de kamer ik breng hem zo. Ze kwam binnen en zette de koffie op tafel daarbij bukte ze zover, Arnie pakte brutaal haar tiet vast en kneep erin.

Wat is onze slet weer geil he Peet, ja riep ik. Heb je haar kut al gevoeld, ja maar dat mocht niet, die was voor jou zei ze, hahahaha. Ze spreidde haar benen en Arnie voelde aan haar kut, mmmmm wat ben je weer lekker glad. Hij stak zijn vinger erin en likte eraan, mmmmmmmmmmmmmmm wat heb je weer een geile nectar. Hij maakt haar topje los en trok haar rok uit, zo ga maar eens lekker naakt ons bedienen wat zeg jij ervan Peter. Ja gelijk heb je, ga je gang maar wat lusten jullie voor drinken geef mij een wijntje riep Arnie en mij een lekker pilsje.

Terwijl ze weg liep keek Arnie, wat heeft ze toch een geile kont he, die moet weer eens gevuld worden. Ze kwam terug, haar grote tieten bungelden heerlijk. Hier schat een pilsje en hier schat een wijntje, Terwijl ze bij Arnie ging zitten en hem innig kuste. terwijl hij haar tieten pakte en met haar tepels speelde. Ze dronk haar glas leeg en knoopte Arnie’s broek los, ze haalde zijn enorme lul eruit en terwijl hij zich eronder uit liet zakken ging ze tussen zijn benen zitten. Ze pakte zijn lul en masseerde hem, hij werd nog stijver. Ze nam hem in haar mond, hij kreunde. Wat ben je weer geil he sletje en hij begon neuk bewegingen te maken terwijl hij zijn vinger in de wijn doopte en in haar kont ging.

Dit wondt me zo op dat mijn pik ook al uit mijn broek zat en flink hard was. Arnie zag dat ik me aftrok en wenkte naar haar kont. Ik trok mijn broek uit en knielde achter haar. Arnie trok haar billen open waarbij haar ster open ging staan, ik zette mijn eikel ertegen en schoof hem er langzaam in. Ze gaf een gilletje maar ging gretig door met pijpen, langzaam begon ik te stoten steeds dieper. Ik merkte dat Arnie er geil van werd, want hij duwde zijn lul tot in haar keel. Lekker he slet, vroeg hij haar, om zo gebruikt te worden. Toe Peet neuk die slet haar kont en spuit het erin. Ik merkte dat Arnie ging komen want hij hield haar hoofd stevig vast en ik zag zijn spieren spannen. Mmmmm gromde hij, ik spuit je bek vol hoer van me. Mmmmmm hier heb je mijn zaad hoer, slik alles door. Hij trok zijn lul uit haar mond en keek haar aan, ze slikte alles door en likte zijn lul helemaal schoon. Lekker he teefje van me.

Hij stak zijn vinger in haar kut en beroerde haar clit, ik merkte dat dit haar opwond want ze begon heerlijk te knijpen met haar kontje. Wat ben je weer een geil loeder he, riep Arnie haar toe. Ja ik ben jullie slet, hijgde ze. Toe Peet spuit die kont vol, riep hij. Hij trok haar billen nog verder zodat ik mijn lul er nog dieper in kon duwen. Ik voelde mijn zaad komen, mmmmmmmmmmmm ik spuit je vol lekker diep in je darmen. Ik trok mijn lul langzaam terug terwijl het zaad eruit liep.

Arnie keek naar haar ster die lekker open bleef staan, zijn lul was al weer hard. Nu ik schatje van me ik wil in je kont. Ja, riep Rianne, neem me maar met je dikke lul. Hij zette zijn eikel tegen haar gaatje en Rianne was zo geil dat ze hem er zelf induwde. Mmmmmm, kreunde Arnie, wat is hij al lekker gesmeerd. Ja, neem me hard, schreeuwde ze, spuit mijn reet vol.

Hij stopte even, vooruit Peet ga liggen en jij Rianne boven op die lul dan sandwichen we je jij geile slet. Hij pakt haar op en liet haar boven op mijn lul zakken ze lag heerlijk op me en Arnie stak zijn lul weer in haar kont. Mmmmmmmmm, ze kreunde ik voelde zijn lul door de darm heen, o god wat is dit lekker hij neukte haar hard en diep dat voelde ik. Rianne kreunde wat is dit geil mmmmmmmmmmmm, ik ben jullie slet. Ik genoot er van dat ik zijn lul wild in haar voelde en zijn enorme eikel door de darmhuid heen mijn lul masseerde. Ik voelde haar kut spannen, mmmmmmmm. Ze kreunde, ik kommmmmmmmmmmmmmm, ja spuit me vol met jullie zaad. Ik voelde de lul van Arnie ook groeien, mmmmmmmmmmmm ik spuit je reet vol ze kwamen bijna gelijktijdig klaar. Hij bleef even op ons beide liggen en zijn lul pompte nog steeds heerlijk was dat. Jij lekkere slet met al dat zaad in je kont. Terwijl hij haar nog langzaam neukt voelde ik ook mijn zaad komen en spoot in haar kut langzaam vol. Ik voelde het zaad uit haar kont over mijn ballen lopen wat een geil gevoel.

Arnie pakte haar bij haar haren zodat hij nog dieper in haar kont kon stoten. Mmmmmmm, kreunde ze, wat is het lekker nog steek hem er maar helemaal in zo diep als je kunt. Ik voelde Arnie zijn lul lekker over mijn lul gaan door de darmwand heen .Wat ben je een geil loeder Rianne riep Arnie. Ik voelde de lul van Arnie weer zwellen en ging langzaam onder haar vandaan. Ze ging nu met haar kont omhoog, zodat Arnie nog dieper kon komen. Toe dieper wil ik hem hebben. Mmmmmmmmmmm, kreunde Arnie, hier heb je je zaad. Hij pakte haar bij haar tieten en perste zijn lul tot aan zijn ballen erin hij trok haar naar boven en kuste haar. Wat ben je een slet he, was het lekker? Ze knikte ja, heerlijk om jullie beide te voelen. Hij trok zijn lul langzaam uit haar kont. Kijk Peet, je kunt er mooi inkijken, hij blijft lekker openstaan. Mmmmmmmmmm geil, riep ik en zag dat het geil uit haar liep. Arnie sloeg haar op haar kont, ga maar even liggen schat dan kun je uitrusten terwijl wij gaan douchen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Homepage

Maak jouw eigen website met JouwWeb