Rianne en Arnie neuken voor het eerst met elkaar

Rianne en Arnie neuken voor het eerst met elkaar. 

Arnie en Peter kennen elkaar heel hun leven al en zijn van jongs af aan al vrienden met elkaar. Nadat ik getrouwd was met mijn vrouwtje merkte ik dat Arnie geilde op mijn vrouw, vaak als we gingen vissen had hij het over haar. Soms ging ze mee om te zonnen en als hij haar dan zo zag liggen in de zon met haar grote tieten, zei hij vaak tegen mij dat hij graag een keer wat met haar wilde spelen, dus ik vertelde hem dat hij haar van mij wel mocht hebben. Dus maakte we een plannetje om haar zo ver te krijgen, maar ik zou het er eerst met haar over hebben of ze dat ook wilde.

 

Toen we op een gegeven moment heerlijk met elkaar bezig waren vroeg ik haar, “Rianne wat zou je ervan vinden als ik je een keer met Arnie liet neuken, hij vindt je enorm geil”. Ze vertelde mij, “daar moet ik even over nadenken”. Terwijl ik met haar kut speelde merkte ik dat ze flink nat werd, ik neukte haar hard en ook zij kwam even naderhand klaar. Terwijl we uitrustten vroeg ze mij, “Peter meen je dat”. “Ja” zei ik. “Volgens mij heeft hij een hele grote pik” zei ze “ik heb al een paar keer een flinke bobbel in zijn broek gezien”. “Ja dat klopt, dat komt door jou” ik vertelde haar van het plan dat ik gemaakt had. We gingen vaak zwemmen bij de banaan in Willemstad waar je een heel stuk in het water kon gaan, ik vertelde dat ze dan maar moest beginnen met hem te betasten onder het spelen in het water. Toen ik Arnie zag vertelde ik hem dat ze ook wel wilde en ik vertelde hem het zelfde. We zouden gaan zwemmen en als we eenmaal in het water waren moest hij onder het spelen haar maar pakken en zouden maar zien wat er verder gebeurde.

 

We besloten om lekker maandag te gaan, daar aangekomen trokken we ons kleding uit, Rianne had haar bikini met tijgerprint aan en zag er heerlijk geil uit. Nadat we wat gepraat hadden zij Rianne, “Peter wil je me insmeren, dan ga ik even zonnen”. Ik zei, “laat Arnie dat maar doen, ik ga even zwemmen”. Toen ik in het water was keek ik achterom en zag dat hij al bezig was om haar in te smeren op haar rug, toen hij bij haar benen kwam zag ik dat ze haar benen opende en langzaam ging hij langs haar bikini broekje en beroerde een beetje haar schaamlippen. Ik besloot wat verder te gaan zwemmen en ze hun gang te laten gaan, toen ik na een kwartiertje terug kwam zag ik dat Arnie en Rianne met elkaar heerlijk aan het vrijen waren, zo te zien vond Rianne het heerlijk. Ik zag in Arnie zijn zwembroek al een flinke bobbel komen. Arnie stopte en vroeg, “Peter hoe is het water”. “Heerlijk”, zei ik. “Dan gaan we ook mee zwemmen”, Arnie ging al voor. “En hoe was het met hem schat”. “Heerlijk” zei ze. “Als we dadelijk in het water gaan moet je hem maar lekker bij zijn lul pakken”, zei ik.

 

Arnie was al in het water en riep, “komen jullie”. “Ja ik kom eraan”, ik ging al en toen ik bij hem was vroeg ik hem, “hoe was het”. “Ja heerlijk was het, ze is volgens mij een lekkere geile slet en vrijen kan ze ook als we wat verder in het water zijn en ze pakt je soms bij je lul moet je maar doen wat je wilt”. “Ja is goed”. Rianne kwam nu ook in het water en we zwommen wat verder, ze bleef bij Arnie in de buurt en speelden soms wat met elkaar ik knipoogde naar haar. Op een gegeven moment stonden we ongeveer tot ons middel in het water en Arnie pakte Rianne om haar om te gooien. Ze verdween onder water en ik zag dat ze naar Arnie zwom waarbij ze hem in zijn kruis pakte, toen ze boven kwam was haar bikinitop uitgeschoten. Arnie hielp het haar weer aan te doen en pakte daarbij even allebei haar enorme borsten vast, toen kuste ze hem en ik zag haar hand verdwijnen in zijn zwembroek.

 

Ook hij kuste haar en ik zag zijn hand bij haar in der slip gaan, ik zag dat ze haar benen wat verder uit elkaar zette zodat hij er verder in kon. Ook ik ging er vlakbij staan en ze pakte ook mijn lul, terwijl ze ons samen aftrok knipoogde ik naar Arnie. Omdat ik de omgeving al verkend had wist ik dat je onder een grote treurwilg die met zijn takken ver over het water hing heerlijk je gang kon gaan. Ik zei, “zullen we naar die boom gaan, dan zijn we uit het zicht”. “Ja is goed” riepen ze beide, dus zwommen we naar die grote boom. “Inderdaad” riep Arnie, “mooi plekje, niemand die iets ziet”. Ik ging in het zand zitten en keek toe hoe Arnie mijn vrouw opnieuw kuste, mijn vrouwtje pakte weer zijn lul en maakte hem al gauw hard, haar ogen glinsterden toen ze hem zag groeien ik genoot van het schouwspel. Zijn lul was zo n 6,5 bij 30cm, toen begon hij haar bovenstuk en slip uit te trekken. “O wat ben je lekker kaal schatje, steek je vingers in me ik ben zo geil” riep ze.

 

Hij voelde en stak gelijk 2 vingers in haar, ze begon te kronkelen terwijl hij zachtjes op haar tepels zoog. “Ga maar lekker liggen schat van me” zei Arnie “net met je kut in het water”. Ze deed wat hij zegde en spreidde haar benen, ik zag haar kut openstaan en hij glinsterde van het vocht. Ik zag dat hij zijn enorme eikel tegen haar kut duwde die net onder water lag, hij stootte iets door en ze ging iets omhoog. Ik zag dat zijn enorme paal erin zat, hij begon te stootten en zij sloot haar ogen, ik knikte naar Arnie dat hij door kon gaan. Hij duwde hem er verder in en stond er van versteld dat ze geen kick gaf, hij verdween helemaal erin. Nu begon hij langzaam te stootten terwijl het water tegen zijn ballen kletsten, hij nam een tepel in zijn mond en beet er zachtjes in Rianne kreunde van genot. “O, wat is die groot, je ben heerlijk” zei ze tegen hem, “kom neem me”. Ik werd er zo geil van dat zijn paal in mijn vrouw zat dat ik mijn zwembroek ook uit trok en met mijn lul speelde. Ze kreunde en kreunde wat is hij groot en dik, hij stak zijn tong bij mijn vrouw in haar mond en ze beantwoorde het door hem als het waren naar binnen te zuigen. “Heerlijk stroef Peter” zei Arnie, “zo in het water neuken”. Rianne zei, “kom neuk me maar, jij beer van me, ik ben je slet”. Ik knikte en Arnie begreep dat ze wilde dat hij haar ruw neukte, hij versnelde het stootten en ik zag zijn enorme paal flink in haar te keer gaan. Rianne begon nu met haar bekken omhoog te gaan, zodat hij er nog dieper in kon gaan. “Toe Arnie” riep ik, “spuit die slet vol, pak haar die geile teef”. Nu trok hij even zijn lul eruit en ik zag dat er water in haar kut stroomde, doordat hij wijdt open bleef staan. Nu stak hij hem er weer in en hij ging er gelijk helemaal in, zodat het water eruit geperst werd. Ik zag dat Arnie versnelde en ook mijn vrouw begon te schokken, ik zag dat zijn billen zich spande en dat zijn lul explodeerde in haar. Hij spoot zijn eerste zaad diep in haar, ook Rianne kwam klaar en ze pakte hem bij zijn nek en zoende hem innig. Hij ging heerlijk op haar liggen en kuste haar overal waarbij hij speels in haar tepels kneep.

 

Hij ging van haar af en mijn vrouw stond op en kwam naar me toe en kuste me terwijl ik gauw mijn vingers in haar kut stopte en heerlijk het zaad van mijn beste vriend langs mijn vingers voelde stromen. Ze pakte mijn harde lul en kneep erin, “bedankt schat wat was het heerlijk”. Ik ging met mijn eikel langs haar kut waarbij hun geil op mijn eikel kwam en ik nog geiler werd. Terwijl ze tegen me aan kwam staan ging Arnie achter haar staan en hield zijn natte lul tegen haar anus ze keek hem aan en zei dat gaatje komt ook nog wel aan de beurt. Hij pakte haar bij haar tieten en trok haar iets achterover ik stopte even mijn lul in haar, heerlijk was dat gevoel. Nu lieten we haar wijdbeens staan waarbij we ieder een schaamlip pakte en haar kut zo ver mogelijk open trokken zodat we het geil eruit zagen lopen. Ik waste haar kut wat uit terwijl Arnie haar bikini opraapte en aan haar gaf, ze stapte in haar slip terwijl Arnie haar bovenstukje vast maakte. “Kom dan zwemmen we terug” zei ze, “ja is goed, we komen eraan”, riep ik. Rianne zwom al wat vooruit.

 

“En hoe was het Arnie”, vroeg ik. “Heerlijk lekker strak is ze”. “Ja, ik heb genoten hoe je je grote paal in haar liet gaan” vertelde ik, “als je wilt mag je haar wel meer gebruiken”. “Mmmmmmmmmmmmm klinkt goed” zei hij. Ook wij zwommen terug, ik ging naast mijn vrouw zwemmen, “en schat hoe vond je het”. “Heel spannend om het hier te doen, ik werd er heel geil van als ik er aan denk dat we betrapt konden worden, heerlijk en zijn paal is enorm”. “Dus hij bevalt je wel”.  “Jazeker schat” zei ze. We gingen aan de kant en lieten ons opdrogen waarbij ze soms omdraaide en daarbij Arnie en mij een kus gaf. Na een half uurtje vroeg ze “zullen we naar huis gaan om wat met ons drieën te gaan eten”. “Ja, oké” antwoordde we, ik en Arnie trokken onze korte broeken en shirts aan en Rianne trok haar zomerjurkje aan waarbij ik zag dat ze haar bovenstukje en bikini slip uittrok. We pakten onze spullen en liepen naar de auto, toen Rianne de spullen in de auto legde en daarbij iets bukte zag ik de hand van Arnie gauw onder haar jurkje schieten en hij kneep even in haar naakte billen en wreef over haar anus richting haar kut. Ze kreunde even en ik knipoogde naar Arnie, we stapten in de auto. “Is het goed schat dat ik bij Arnie achterin ga zitten”. “Ja dat is goed schat, als je maar stil zit, hahahha”.

 

We reden weg ik keek in mijn spiegel en keek zo tegen het kale kutje van mijn vrouw aan. Ik besloot binnendoor te rijden langs de rustige polderwegen, ook de twee achterin hadden dat in de gaten want na een tijdje zag ik dat ze aan het vrijen waren, waarbij Arnie haar vingerde. Dit wond haar op, want ik hoorde haar kreunen en zag dat ze zijn paal weer uit zijn broek haalde. Toen ik weer keek zag ik dat ze hem in haar mond nam en hem begon te pijpen terwijl Arnie haar bandjes van haar jurk af deed zodat haar tieten vrij kwamen. Ik stond er van te kijken dat ze hem al gelijk pijpte ik zag dat hij met zijn vinger met het geil van haar kut naar haar kont ging en een vinger langzaam erin stopte en langzaam erin verdween. Zijn enorme pik zag ik regelmatig helemaal in haar mond gaan, terwijl hij haar nu anaal vingerde. Omdat we bijna thuis waren stopten ze beiden, ze keek me aan en ik knikte dat ik het goed vond ze fatsoeneerde beide hun kleren. Ik zette de auto voor de garage en stapte uit, “gaan jullie alvast maar naar binnen dan zet ik de auto binnen”. “Ja is goed” riep Arnie en sloeg mijn vrouw tegen haar blote kont. Nadat ik de auto in de garage had gezet en naar achteren liep was ik benieuwd wat ze aan het doen waren. Ik keek stiekem naar binnen en zag dat ze elkaar weer vast hadden en dat Arnie haar ontklede zodat ze helemaal naakt was ik zag dat mijn geile sletje zich ook niet uit het veld liet slaan en ze sjorde zijn broek omlaag en pakte ze paal. Ze haalde de voorhuid terug en likte aan zijn eikel of het een ijsje was ik zag zijn lul groeien, die was zeker zo n 30 bij 5 cm ze stopte en pakte hem bij zijn hand. Ik zag ze verdwijnen naar de gang, dus ik dacht ze zullen wel in bed duiken, ik stond er van versteld dat ze zich zo gemakkelijk liet pakken en behandelen als een slet door Arnie maar vond het wel goed en heerlijk geil om ze zo bezig te zien.

 

Ik besloot nog even te wachten met hun achterna te gaan. Na een tijdje sloop ik zachtjes de trap op en hoopte dat ze de slaapkamerdeur open had laten staan. Ik ging naar boven en zag Arnie op bed liggen ik bleef op de trap staan en zag dat mijn vrouw wederom zijn paal stijf aan het maken was met haar mond, terwijl ik een goed zicht had op haar malse kont en heerlijke kut. Nu moest ze zich omdraaien van Arnie en hij begon haar kut te likken terwijl hij een vinger in haar kont stak. Ik zag dat Rianne zijn paal regelmatig tot in haar keel liet glijden, Arnie was haar anaal aan het vingeren en ik hoorde Rianne kreunen. Na een tijdje vroeg Arnie “Rianne wil je op mijn lul gaan zitten met je rug naar mijn gezicht”. Ik zag dat ze zich omdraaide en daarbij de lul van Arnie vast pakte en tegen haar kut zette, ze liet zich langzaam erop zakken en ging ritmisch op en neer wat mij enorm op geilde. Rianne zag dat ik stiekem toekeek en knipoogde, ik stak mijn duim op. Ik hoorde Arnie zeggen “wat ben je toch een heerlijke geile slet”. “Ja, ik ben jou hoertje” hoorde ik haar zeggen. “Ik wil dat je me neukt met je hengstenlul en me volspuit, ik had vaak aan je gedacht hoe het zou zijn om je te neuken maar nooit gedacht dat mijn man het goed zou vinden”. “Maar ik merkte aan hem dat het hem opwond als we er over praten om een grote vreemde pik in me te zien gaan en hij kwam zelf met het voorstel”.

 

Na een tijdje zo geneukt te hebben wisselden ze, nu nam Rianne op het bed plaats en ik zag dat Arnie s lul mooi glinsterde. Ik zag dat Rianne haar benen bij Arnie op zijn schouders legde en dat hij weer zijn lul er in stak en haar hard begon te neuken, waarbij hij diep in haar kut drong. Het duurde dan ook niet lang of ik zag dat bij beide de spieren zich spanden en ik hoorde Arnie roepen, “ik spuit je vol zaadslet van me”. “Ja kom maar” hijgde ze “ga door, ik kom ook klaar spuit je zak maar leeg”. Hij pakte haar tepels en trok er best hard aan, hij stootte zijn lul nog dieper in haar en ik zag dat hij haar weer volspoot. Ook Rianne kwam klaar en ze zakte moe maar voldaan op elkaar terwijl Arnie haar kuste. Ik zag hoe het geil en zaad uit haar stroomde en besloot me maar te laten zien. “Hoi lieverd” riep ze “kom maar gauw in me met je lul in mijn kut vol zaad”. “Mijn pik staat al hard, draai je maar op je zij dan pak ik je langs je geile kont”, ze draaide zich naar Arnie. Terwijl ik met mijn eikel het kutgeil over haar anus smeerde, merkte ik dat ze dan iets naar achter kwam zodat ze hoopte dat hij in haar kont zou schieten.

 

Maar ik geilde zo op haar met zaad gevulde kut dat ik besloot om haar kut te neuken, ik pakte haar heupen en mijn pik gleed vanzelf erin. Terwijl ze met Arnie vree neukte ik haar in een razend tempo en spoot haar vrij snel vol. Moe maar voldaan bleven we even liggen, Arnie ging even naar de wc. “En hoe vond je het vandaag sletje van me” vroeg ik. “Super schat, een heerlijke grote spuitpik heeft hij. “Hoe zou je het vinden als ik aan Arnie vraag of hij je wilt beschouwen als zijn vrouw en je mag gebruiken wanneer hij wil. Ze keek me aan en kuste me, “meen je dat”. “Ja” zei ik, “ik zie je zo genieten met hem, ik zal het hem wel vragen”. Nadat hij terug kwam zei Rianne “ik ga even in de douche”. “Is goed” antwoordde wij in koor. Toen ze weg was vroeg ik Arnie “en hoe vond je het Arnie”. “Heerlijk Peter, wat een lekker geil ding is ze”.  Ik vroeg hem, “hoe zou je het vinden om haar als je eigen vrouw te mogen beschouwen”. Hij keek me aan, “je bedoelt dat ik dan langs mag komen wanneer ik wil en mag doen wat ik wil met haar”.  “Ja, je bent als een broer voor me ik wil haar graag delen met je, zullen we naar haar toe gaan en ook even douchen”. “Ja is goed”. We sprongen bij haar en ik zei, “schat hier is je tweede man”. Ze keek me aan en snapte het, ze kuste me en zei, “dank je schat” ze ging tussen ons staan en ik zag dat ze wat tranen liet. “Wat doe je nu” vroeg Arnie, ze lachte “ik ben zo blij”.

 

Terwijl we haar samen waste pakte ze onze lullen en zei “die zijn voor mij”. We gingen erna lekker in de tuin zitten en dronken nog wat en praatten nog over van alles en nog wat, toen het donker werd nam Arnie afscheid en kneep eens in haar kontje terwijl hij haar kuste. Maar we wisten dat het afscheid niet voor lang zou zijn.

 

Wordt vervolgd

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten