Rianne wordt bevrucht door haar 2 mannen.

Nadat we een jaar of 8 getrouwd waren gingen we erover nadenken om kinderen te nemen. Rianne was gestopt met de pil omdat het na een jaar nog niet wilde lukken en de artsen niets konden vinden, namen we het besluit om Arnie mee te laten doen. Hij neukte tenslotte al jaren met Rianne dus waarom hem niet gebruiken om haar ook eventueel te bevruchten, we spraken met elkaar erover en zowel Rianne als ik dachten er hetzelfde over.

Arnie had Rianne een sms gestuurd dat ze zich hoerig moest kleden omdat hij vanavond langs wilde komen om haar weer eens te pakken. Rianne voldeed graag aan deze opdracht, “Peter, Arnie komt langs vanavond”. “Mooi kunnen we gelijk kijken of hij weer zin heeft om mee op vakantie te gaan en vragen of het goed is dat je gestopt bent met de pil”. Rond 6 uur ging Rianne naar boven om zich te kleden en te douchen, na ongeveer 3 kwartier kwam ze terug in een lange zwarte jurk iets doorzichtig en haar tieten stonden fier vooruit. Ik voelde even gauw onder haar jurk en haar spleet was heerlijk glad. “Afblijven schat, dit is voor Arnie” en ze sloeg op mijn hand met een glimlach.

Rond half acht werd er gebeld, “doe jij even open Peter”? “Ja is goed”. Ik deed de deur open, “hoi Arnie welkom, kom erin”. “Hier heb je een paar flessen wijn”. “O dank je, geef je jas maar aan”. “Waar is Rianne” vroeg hij. “In de keuken”. Terwijl hij de kamer in liep kwam Rianne. “Hoi schat van me” riep Arnie en Rianne liep naar hem toe en kuste hem innig. Hij bekeek haar, “mmmmmmmmm wat zie je er weer lekker hoerig uit” en hij ging met zijn hand onder haar jurk. “Lekker in je blote kont” riep hij en voelde gelijk even aan haar kut en kuste nog eens met haar, hij ging op de bank zitten. “Lust je koffie of iets anders”? vroeg Rianne. “geef maar koffie”. “En mij ook” antwoordde ik. Na een tijdje kwam ze terug met koffie en gebak, “nou, nou” riep Arnie, “valt er wat te vieren” terwijl ze het op tafel zette kon hij het niet nalaten om weer onder haar jurk te verdwijnen.

Nadat ze voor ons ook koffie en gebak had gehaald ging ze tussen ons in zitten, “nou vertel eens” riep Arnie, “ik merk dat er iets is”. Rianne keek hem aan. “Nou vertel het hem maar” zei ik. “Nou Arnie” zei ze, “we hebben besloten dat ik stop met de pil omdat ik graag kinderen wil”. Hij keek haar aan, “oké, dus je wilt zeggen dat ik je niet meer mag neuken zolang”. Ze keek hem aan en kuste hem, “nee schat ik en Peter hebben besloten om gewoon met je door te gaan, dus je mag me gewoon blijven neuken”, hij keek me aan. “Echt” riep hij, “maar dan is er een kans dat ik je bevrucht”. “Ja”, zei ik, “dat hebben we samen besloten, toen we met je begonnen heb ik je toch gezegd dat je haar als je eigen vrouw mag zien, dus waarom dan ook dit niet en ze ontvangt toch al jaren je zaad in haar”. “Zal ik dan de wijn maar open maken mannen van me” vroeg ze. “Ja is goed. “O ja Arnie je blijft vannacht lekker bij ons slapen zeker”? vroeg ze. “Oké is goed” antwoordde hij.

Ze ging naar de keuken, “wat is het toch een heerlijke slet hè Peter”. “Ik kan mezelf bijna niet meer in bedwang houden en zou zo mijn pik in haar willen steken”. “Nou wat let je, ze is er klaar voor”. Rianne kwam terug, “zo, zo, wat ben je een geile hoer” (ze had haar omgekleed in een minirok en blouse die open stond en dicht geknoopt was). Ze schonk de glazen nog eens vol en na een glas of 4 kreeg ze al een behoorlijke kleur. Arnie pakte haar, “kom eens schat” en hij stak 2 vingers in haar spleet. Ze ging wijdbeens voor hem staan en ze kwam voorover zodat ze kon vrijen met hem. “Vooruit Peter trek haar kleren uit en stook de open haard op”. Ik knoopte haar blouse los en haar tieten vielen er gelijk uit, Arnie stopte even en ik trok haar rok uit en gaf een tik op haar kont. Arnie ging weer verder met vingeren, na een tijdje stopte hij en likte aan zijn vingers. “Mmmmmmmmmmmmmm, wat ben je weer heerlijk, geil slet van me, vooruit Peter ga voor de haard liggen”. “Rianne pijp je man”, riep Arnie. Ze ging op haar knieën zitten en nam mijn lul in haar mond, mijn pik groeide en stond al gauw keihard, vooral de aanblik dat Arnie met zijn lul over haar kont en kut ging, hij smeerde het geil over haar ster.

Rianne werd geiler en geiler, merkte ik aan het pijpen. Ik zag Arnie knipogen, hij zette zijn dikke eikel tegen haar kut en pakte haar tepels terwijl hij er hard in kneep. Toen stootte hij zijn enorme lul in een keer erin. “Hier zaadslet”, riep Arnie, “ik zal je”. Hij zat er helemaal in en pakte haar hoofd en duwde die omlaag zodat mijn lul in haar keel zat, ik voelde mijn zaad komen terwijl ze gretig zoog. “Ik spuit je bek vol, teef van me”. Arnie ging langzaam aan eruit, om hem vervolgens hard erin te stootten. “Ik spuit je in je bek” ik had het gevoel dat mijn lul explodeerde en spoot mijn hele lading in haar mond. Ze liet een hoop eruit lopen maar slikte de rest door. “Lik zijn lul af, al het zaad moet je inslikken” riep Arnie, terwijl hij haar steeds harder en dieper ging neuken.

“Ja” zei Rianne, “toe neuk me met die hengstenlul van je, maak me zwanger” riep ze. Ze gooide haar benen nog verder open, “toe ram hem erin, ik voel je lul tegen mijn baarmoeder”. Ik zat te kijken naar de geile ruige neukbeurt die Arnie haar gaf. “Ja Arnie, vooruit spuit je zaad in haar” riep ik. “Ik kom slet”, riep hij en ja hoor hij spoot met kracht haar kut vol. Ze trok hem op haar en stak haar tong naar binnen, “blijf lekker nog even in me schat” riep Rianne. Na een minuut of 10 ging Arnie eraf, ik zag het zaad eruit komen. “Vooruit Peter, steek hem er gelijk in”. Ik pakte haar benen en legde ze over mijn schouders, “mmmmmmmmmmm, wat ben je lekker gevuld, zalig om in zijn zaad te neuken mijn slet”. Ik voelde mijn lul in zijn zaad zakken. “Wat ben je heerlijk gevuld met zaad schat”. “Ja heerlijk hé, om in Arnie zijn zaad te zitten met je lul, je geilt daar op hé”? “Ja schat dit vind ik super”.

Arnie liep naar ons toe, “hier teef zuig mijn pik schoon”. Hij knielde over haar heen en stopte zijn pik in haar mond, na een tijdje zuigen was hij schoon en stond weer hard. Hij ging over haar heen staan, “toe Peter neuk die slet”. “Hij pakte haar benen van mijn schouders en trok ze zo ver als hij kon naar hem toe, waarbij hij ze flink wijd hield, zodat ik nog dieper in haar kon komen. “Toe Peter spuit je zaad, we maken haar zwanger met ons zaad dat is wat ze wil, toe neuk die slet”. Ik voelde dat mijn ballen bijna in haar kut gingen, ze sloot haar ogen. He Peter, ik voel dat ze gaat komen” riep Arnie en nog trok hij iets verder haar benen open. Arnie genoot van het schouwspel, ik voelde min zaad komen en Rianne gilde, “ik kom Arnie”. Hij hield haar benen nu stevig vast, want ze spande haar spieren. Ik voelde haar kut krampen en spoot mijn zaad bij dat van Arnie. “Wacht even met terugtrekken”, riep Arnie. Hij liet haar benen los en kwam terug met een soort brede knijper. “Nou Peter ga er maar uit met je lul”. Hij pakte wat kussens en legde die onder Rianne haar kont, “ik zal je kut even dichtmaken dan kan het zaad blijven zitten” en hij plaatste de knijper op haar kut. We gaan ons even wassen blijf jij maar liggen.

Terwijl we in de douche stonden pakte ik Arnie s lul en begon er zachtjes aan te trekken, “mmmmmmm” kreunde Arnie terwijl het warme water zijn werk deed. “Peter ga op je knieën zitten” ik deed wat hij zei en Arnie stopte zijn lul in mijn mond. Ik deed mijn mond open en hij begon zachtjes in mijn mond te neuken, ik voelde zijn lul groeien. “Mmmmmmmmmmm” kreunde Arnie. “Peter wat is het geil om mee te doen om Rianne zwanger te maken we gaan haar heerlijk samen heel vaak neuken”. Ik voelde dat hij versnelde soms tot in mijn keel, ik voelde zijn lul zwellen, “mmmmm, ik kommmmm” kreunde hij en hij spoot met ferme stralen zijn zaad in mijn mond. Ik slikte alles door en spoelde de rest van het zaad af, we droogden elkaar af en kleden ons aan.

Toen we beneden kwamen lag Rianne nog steeds met die knijper op haar kut. “Mag ik naar de douche Arnie”? vroeg ze. “Ja schat is goed, maar daar de knijper pas eraf halen. Ik schonk iets te drinken in. “Mmmm wat geil Peter” zei Arnie, “om samen je vrouwtje zwanger te maken we zullen haar nog vaak vullen met ons zaad”.

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb