Pure lust

Pure lust.

De volle boezem van mijn vriendin ontgaat mannen niet, en het gemak waarmee ze kan verleiden zorgt voor spannende trio’s. Ze geniet van de macht, invloed en levensstijl van mannen, het liefst geniet ze van haar macht over deze mannen.

Onze vrienden in het buitenland reizen de wereld af en als ze ons bezoeken genieten ze van de intimiteit die mijn vriendin biedt. Het was Richard die haar een callgirl noemde, waarvoor je niet hoeft te betalen. Om de kick laat ze zich vanaf dat moment met regelmaat betalen. Vrienden of klanten vragen haar mee op zakenreis om te pronken tijdens diners of lunches, maar eigenlijk om simpelweg lekker te kunnen neuken. Richard vroeg haar mee op zakenreis en eenmaal in het vliegtuig doken ze opgewonden onder een plaid om van elkaar te genieten. Achter in het vliegtuig doet ze haar rok omhoog en ontvangt zijn snikkel, waarna hij zich onbeheerst en diep in haar leeg spuit. Een purser kijkt toe met een erectie, enorme eikel en joekels van ballen, om zonder vragen haar besproeide kut in te glijden, waarbij hij met zijn ballen tegen haar dijen beukt. Nooit eerder had Fiona iets dergelijks gevoeld, het was de dikste snikkel ooit! Helaas niet langdurig, want de erectie versterkt zich, en ze ervaart hoe zijn eikel opzwol en rap spuit hij zich in haar leeg en voelt ze zijn sperma langs haar dijen.

Vakanties houden we in Zuid Europa, Amerika, Azië, Afrika of in het Midden Oosten. In de vakantie loopt Fiona graag langs het strand, liefst bij op of ondergaande zon en dikwijls wordt ze dan aangesproken. Meestal komen mannen haar joggend tegemoet en geeft ze volwassen mannen een kans, als er via oogcontact wederzijds respect is. Dan laat ze zich verleiden en veroveren als er een klik is, om in de rust van een duinpan uitvoerig te neuken. Naakt op het strand kan ze intens genieten van intimiteit en seks en bij mooie mannen neemt ze het initiatief, om te genieten van hun strakke lichaam en vermogen haar langdurig te berijden. Zo ook op vakantie in Alanya waar we met twee gidsen de kuststrook volgen voor een meerdaagse reis. Een mooie maar vermoeiende tocht en als het kamp is opgezet gaan we vroeg slapen.

De volgende ochtend duik ik het water in terwijl mijn vriendin met de twee gidsen achter een duinpan verdwijnt. Met een stralende lach staat een blonde nimf achter mij en voel ik een hand tussen mijn benen als ik het water uit stap. Haar vrolijke lach werkt inspirerend en op goed moment schuift haar mond over mijn opkomende erectie om me enthousiast te pijpen. Een van de gidsen komt terug en vertelt dat hij van mijn vriendin heeft genoten. Nu wil hij deze blondine, die mij ontvangt met haar benen op mijn schouders en ontspannen op haar rug geniet als ik mijn warme zaad in haar drijf. De gids wil haar dekken en duwt zijn snikkel ruw naar binnen en ik vraag me af hoe hij Fiona heeft genomen.

Daar komt ze aangelopen, hand in hand met de andere gids en haar volle borsten deinen op en neer. Mijn vriendin bevestigd dat hij haar bruut heeft genomen, maar deze gids was een goede minnaar. Zachtjes streel ik Fiona en ze geniet zichtbaar als ze mijn erectie ziet, en staand penetreer ik haar natte sperma gleuf zo diep als mogelijk en met haar nagels over mijn rug heb ik moeite om niet acuut klaar te komen. Dan voel ik vreemde handen op mijn billen en voorzichtig cirkelt een vinger rondom mijn sterretje terwijl een andere hand mijn ballen kneed. Mijn hele lichaam wordt gestreeld en met haar vagina spieren probeert Fiona me klaar te melken. Op het moment dat de vinger de weg naar binnen vindt, krijg ik een heftige ontlading.

Op zakenreizen boekt mijn vriendin een piepklein pension. Een dag priemende blikken op haar borsten, maakt haar bloedgeil en als ze de kans heeft gaat ze op zoek naar anonieme seks. Liefst staand op een verlaten plek, garderobe, lege werkruimte, halletje of zelfs in de lift. Onbekende zakenmannen volgen na oogcontact, dan wordt haar blouse ruw geopend, haar borsten bevrijdt en met de tong diep in haar mond wordt de rok omhoog gesjord. Ze bevrijdt zijn erectie en laat zich ongegeneerd nemen om klaar te komen, totdat de onbekende in haar klaarkomt en ze het sperma langs de dijen voelt lopen. Tijdens de Frankfurter Messe is ze betrapt in een garderobe. Met haar borsten uit de blouse, rok omhoog, met zijn handen om haar billen, bereikt ze kreunend haar climax als de vent pulsend zijn sperma in haar loost en vervolgens de broek dichtknoopt om te vertrekken. Een oudere man heeft toegekeken, en hoerig daagt ze hem uit om te paren. Hij neemt de tijd om zijn broek en daarna haar kleren uit te trekken en daar hangt zijn half stijve slurf, die ze met beide handen omsluit en ze gaat aan het werk om het in erectie te krijgen. Langzaam komt de snikkel tot bijna volle erectie en met zijn handen om haar billen drijft hij de boomstam naar binnen en hoewel nog vol sperma kan ze hem slechts voor de helft hebben. Je hoorde haar vagina soppen en als zijn eikel opzwelt, voelt ze hem langdurig spuiten. Hij trekt zich niet terug en met zijn handen om haar billen, blijft hij diep in haar terwijl zijn vinger over haar bilnaad glijdt, haar anus verkent en voorzichtig naar binnen glijdt. En terwijl zijn erectie toeneemt, heeft ze een langdurig orgasme en voelt ze hem dieper en dieper stoten.

Opeens voelt ze vreemde handen aan haar borsten en ziet ze meerdere mannen om haar heen en laat ze zich zonder schaamte betasten. De oudere man trekt zijn lengte uit haar en laat de leuter uit zijn broek hangen om geamuseerd toe te kijken hoe andere mannen opgewonden klaar staan om het van hem over te nemen. Alsof afgesproken, stappen twee mannen naar voren en een van de mannen tilt haar op en stak zijn forse erectie resoluut naar binnen, terwijl de andere man achter haar gaat staan en heel behoedzaam naar binnen glijdt. Nooit was ze zo genomen, maar ze kon ze hebben. Met lange stoten voeren ze het tempo op en kreunend hing ze tussen hen. Een diepe penetratie van twee pikken in haar wijd geopende kutje, twee opzwellende eikels en het sperma druipt langs haar volle dijen. Andere mannen zijn bezig zichzelf of elkaar af te trekken en Fiona geniet als ze sperma ziet spuiten. Op haar knieën neemt ze een kleine pik in haar mond tot deze zich terug trekt en haar anus penetreert en na enkele stoten heftig klaarkomt. Vervolgens glijdt de volgende erectie met gemak naar binnen en krijgt ze nieuw sperma in zich. Het sperma stroomt langs haar vochtige dijen op de grond, wanneer er wisseling van partner plaats vindt. Na de zoveelste warme zoete sperma lading, staat ze op en vertrekt.

In de taxi fatsoeneert ze zich en de chauffeur bekijkt haar uitvoerig, want haar borsten hangen uit haar blouse en sperma druipt op de stoel. Ze is bang dat hij een opmerking zal maken, maar bij het pension aangekomen rekent hij netjes af en voor ze de taxi kan verlaten haalt hij zijn erectie uit zijn broek en komt na enkele rukken kreunend klaar. Glimlachend verliet ze de taxi en stapt het pension binnen.

Het pension is in diepe rust als ze naar haar kamer op de eerste verdieping loopt en de bewaking haar in de gang passeert terwijl ze haar kamerdeur opent. Vol schaamte zag ze hoe hij toekeek hoe druppels sperma op het gangtapijt dropen en met een brede grijns haalt hij zijn zakdoek tevoorschijn, veegt het tapijt schoon en stapt haar kamer binnen. Zonder iets te zeggen trekt hij haar kleren uit en inspecteert haar volle borsten en haar nog wijd openstaand kutje, als er op de deur wordt geklopt. Een andere bewaker meld zich en beide gaan in stilte uit de kleren. Zonder voorspel volgt de penetratie, terwijl de andere man behoedzaam achter haar komt, voelt ze de druk van zijn eikel op haar anus. Het lijkt erop dat beide heren lange tijd op dit moment hebben gewacht. De druk op haar anus nam zachtjes toe en ze voelt hem langzaam naar binnen glijden terwijl hij haar rustig laat wennen aan de omvang voor hij dieper door stoot. Ze slaat haar benen om het middel van de andere man en gespietst op zijn volle erectie hing zij met beide handen om zijn hals. Daar hangt ze tussen twee opgewonden mannen en duizelig van opwinding laat ze zich nemen en voelt ze hun erectie simultaan opzwellen met een ontlading als gevolg.

Vermoeid valt ze in slaap, tot in de ochtend haar bed beweegt en beide heren in actie komen. Om beurten neuken ze haar en het sperma druipt uit haar vagina en anus, en telkens als een van de mannen zijn erectie soppend in haar steekt word het ritme op elkaar afgestemd en piept het bed vervaarlijk. Een sperma explosie, en als ieder zijn lading sperma heeft gelost, vertrekken ze zonder haar een climax te bezorgen en laten ze haar onbevredigd achter.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Wil je seks met een van deze vrouwen ? Klik op de afbeelding.