Problemen met zijn vrouw.

Marco kwam een paar dagen bij ons logeren omdat hij wat problemen met zijn vrouw had. Op zich vond ik dit wel leuk omdat Marco een leuke en goed uitziende man is. Hij heeft een mooi lijf met een lekker kontje waar je zo lekker over kon wrijven en in kon knijpen. Joost had tegen hem gezegd dat hij zolang wel bij ons kon logeren, totdat de moeilijkheden thuis opgelost waren. Wist ik veel.

Op een avond toen we met ons drieën thuis waren, maakten we er een gezellige avond van, met wijn en lekkere hapjes. Marco had in het verleden al verschillende keren complimentjes gemaakt over mijn lichaam en ook deze keer deed hij dit weer. Joost ging nog wat borrelhapjes maken in de keuken en Marco ging mee om te helpen. Lachend kwamen ze even later weer terug gelopen en glimlachten beiden toen ze mij zagen. Dit had voor mij een teken moeten zijn om te stoppen met drinken, maar ze wisten me toch nog enkele wijntjes toe te dienen en langzamerhand begon de wereld aardig voor mij te draaien. Joost stelde voor om naar bed te gaan. Een raad die ik maar al te graag wilde opvolgen. Marco in de logeerkamer en wij in onze slaapkamer. Ik was zo aangeschoten dat ik na het uitkleden niet eens meer een pyjama aan wilde trekken en zo naakt in het bed dook. Ik denk dat ik binnen een minuut sliep. Wat ik mij niet realiseerde was dat de mannen hadden afgesproken om mij dronken te voeren, zogenaamd te gaan slapen en dat Marco dan naar onze slaapkamer zou komen en naast mij zou gaan liggen.

Toen ik even een helder moment had, voelde ik dat een hand langzaam onder het dekbed door zich trillend een weg baande naar mijn borsten. Omdat ik dacht dat het Joost was liet ik het gewoon toe en deed ik net of ik sliep. De hand aaide heel zachtjes met de toppen van de vingers over mijn borsten. Alleen dat ene gevoel al gaf me een warm gevoel tussen mijn schaamlippen. Nadat de hand uitvoerig mijn borsten had verkend voelde ik hem langzaam langs mijn ribben en buik naar beneden zakken tot op de plaats waar mijn schaamheuvel zich bevind. Hier bleef de hand aarzelen. In gedachte wilde ik nu wild die hand pakken en in mijn kutje drukken, maar ik wist mij te beheersen. De hand ging verder en bereikte mijn inmiddels opgezwollen lippen waar al statig een opgezwollen clitoris tussenuit stak. Hier werd de hand even weggehaald, om twee tellen later met door spuug bevochtigde vingers weer terug te komen. Ik voelde dat een schaamlip door een van de vingers opzij werd gehaald en met de andere gladde vinger mijn clitoris werd beroerd. Het zal voor hun wel een geil gezicht zijn geweest om mij klaar te zien komen onder Marco’s handen. Ik vond nu dat ik in actie moest komen en schoof ook mijn hand onder het dekbed door opzoek naar de heerlijke lul van Joost. Ik tastte langs zijn buik en voelde een kloppende lul in mijn handen. Dit deed een grote schok door mij heen gaan, omdat de lul die ik in mijn handen had, niet die van Joost was. Aan de andere kant echter, deed het mij direct weer klaarkomen van de spanning.

Ik liet de hand begaan en spoedig werd het dekbed nog meer opgelicht en voelde ik de warme adem van, wat ik nu begreep dat het Marco was, langs mijn kutje glijden. Ik kon wel doodgaan van extase omdat ik wist dat er een ander als Joost aan mijn kutje likte, en ik zijn kloppende lul in mijn handen had. Ik kon me nu niet meer beheersen en schoof het dekbed weg. Ik zag de zwiepende lul van Marco boven me hangen, dit omdat Marco mij druk in de negenenzestig positie aan het beffen was. Ik voelde zijn tong eerst tussen mijn schaamlippen door glijden om daarna in zijn geheel in mij door te dringen. Ook nam hij mijn clitoris in zijn mond en begon deze met zijn lippen te masseren. Ik dacht dat ik in de hemel was! Ik bedacht me geen moment en nam zijn lul in mijn mond. Dit veroorzaakte bij Marco een dusdanig grommend geluid dat ik het warme zaad al in mijn mond voelde spuiten. Dit deed me voor derde keer klaarkomen. Ik zag dat Marco zijn twee vingers eerst in zijn mond stak om ze nat te maken en daarna voelde ik hoe deze vingers ruw, maar wel lekker tussen mijn schaamlippen werden geduwd. Ik slaakte een kreetje maar liet ook gelijk weer een geile zucht horen omdat de vingers nu met een vast ritme zich in en uit mijn kutje begonnen te bewegen.

Mijn kutje was nu zo nat geworden dat er met gemak nog een derde vinger bij had gekund. Ik voelde alweer een orgasme opkomen en mijn schaamlippen spande zich dan ook strak om zijn vingers. Nu liet ik alle remmen los en gilde het uit van extase. Ikzelf bevochtigde mijn duim en zette die tegen zijn kontgat. Langzaam drukte ik de duim naar binnen en gelijk voelde ik zijn lul weer op volle sterkte komen. Na een wilde afrukpartij spoot Marco zijn zaad over mijn borsten. Het hete zaad voelde zo lekker aan dat het wederom begon te krampen in mijn kutje. Marco veranderde van positie en kwam voor mijn kutje zitten. Terwijl Joost, die het hele schouwspel had aangekeken en nu mee wilde doen, mijn clitje begon te likken, voelde ik opeens de eikel van Marco’s lul tegen de ingang van mijn kutje. Dit wilde ik eigenlijk niet en ik begon een beetje tegen te stribbelen. Joost echter, hield mij in bedwang en ik voelde nu de rest van Marco’s lekkere lul bij mij naar binnen gaan.

Dit brak bij mij alle weerstand, ik trok hem bovenop me. Als een wilde kat zette ik mijn nagels in zijn rug en beet hem in de schouder omdat ik nu voor de vierde keer klaarkwam en dat met een vreemde lul in me. Marco gromde als een wild dier toen hij voelde hoe de wanden van mijn kutje zich om zijn harde hete staaf spande en als het ware het zaad uit zijn lul zoog. Hij wist zich in te houden en begon met lange halen in mij te stoten. Elke stoot die bij mij naar binnen ging deed me schokken. Toen stopte Marco en haalde zijn lul uit me. Hij draaide me toen op handen en knieën en stak zijn paal achterlangs in mijn kutje. Elke keer als nu zijn lul zich diep in mijn grotje groef, voelde ik zijn goed gevulde ballen tegen mijn clitoris aan komen. Ik begroef mijn gezicht in het kussen en pakte achterlangs Marco bij zijn billen en dwong hem alsmaar harder en harder te gaan stoten. Op een gegeven moment werd mijn hoofd opgetild en keek ik tegen Joost’s harde lul op. Ik handelde als in een roes en begon als een gek ook zijn lul te pijpen. Doordat ik nu twee van die enorme lullen in me had, krampte mijn kutje zo erg dat Marco begon te hijgen en grommend kreunde hij dat hij klaar ging komen. Dit had tot gevolg dat Joost tegelijkertijd met Marco en mij klaarkwam. Dus terwijl ik klaarkwam werd ik van beide kanten volgespoten door die twee kerels.

Toen zakten we alle drie moe, maar tevreden in elkaar. Na nog wat strelen en lachen, gingen we met ons drieën douchen. Sinds die tijd, als een van ons zin heeft in een trio, wordt er afgesproken om een avondje bij ons thuis te blijven voor de T.V., wat borrelhapjes en de wijn; “ach, ja, de wijn, die is nu niet meer nodig!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb