Probleem voor mijn vrouw.

Jannet en ik zijn nu bijna een jaar getrouwd, al zijn we al veel langer samen. Ze is 27 en is een vrouw die niet echt een supermodel is, maar toch wel erg sexy en bijna iedereen vindt haar aantrekkelijk. Het zijn vooral haar mooie ogen, en haar mooi figuurtje, met de rondingen op de juiste plekken. Ze pronkt er graag mee en is niet bang om een strak rokje of een spannende décolleté te dragen.

Als man moet je kunnen omgaan met de blikken die zo’n vrouw van andere mannen krijgt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er juist van geniet. Daar ligt misschien de oorzaak van mijn ‘afwijking’, ik droom ervan dat Jannet met een andere man of vrouw aan het genieten is. En zo zijn haar problemen begonnen.

We ontdekten een parenclub in het zuiden van het land waar men deze dingen in de praktijk kon brengen. Het was een keurige en serieuze club, en we voelden ons er al snel op ons gemak. Een van haar fantasieën is om het te doen met een man of vrouw terwijl ze geblinddoekt is, dus zonder te weten hoe die ander eruit ziet. Het niets kunnen zien verhoogt haar seksuele spanning en maakt dat haar orgasmes heviger zijn. We kwamen er wekelijks en het was altijd zo heerlijk en intens dat we de rest van de week nog aan het nagenieten waren.

Een tijdje geleden waren we weer van de partij. Na aankomst bij de club begaven we ons naar de kleedkamers. Jannet trok haar T-shirt uit en stapte uit haar rokje en had toen alleen nog maar een zwart stringetje aan en een behaatje dat weinig aan de verbeelding overliet. Ze liet zich gewillig door mij blinddoeken. Maar ik had ook handboeien en een halsband meegenomen. Ik boeide haar armen achter haar rug en genoot ervan hoe haar borsten in deze houding nog meer benadrukt werden. Ik deed haar de halsband om en leidde haar aan de ring die daaraan zat, de club binnen.

Zo liep ik met mijn vrouw door de zaal, naar de bar toe. Ik genoot van de aandacht die ze trok, de wellustige blikken die ongegeneerd over haar lichaam dwaalden, en ik begon opgewonden te raken. Een man viel me onmiddellijk op, en ik wist dat Jannet hem ook had aangesproken als ze hem had kunnen zien. Hij was lang en had een mooi, gespierd lichaam, en iets kwajongensachtigs in zijn blik. Zonder verdere signalen hadden we elkaar opgemerkt. Hij liet zijn drankje voor wat het was en liep rustig naar een van de privé kamers, ik volgde. In de kamer liet ik Jannet knielen en op verdere instructies wachten, de man en ik gingen de gang op voor overleg.

Ik zei dat hij vanavond over mijn vrouw mocht beschikken en dat ze alles zou doen wat hij van haar verlangde. Hij knikte met een glimlachje en zei “Tot later”. Hij ging weer de kamer in en sloot de deur. Ik kon de neiging om bij de deur te blijven luisteren onderdrukken en ging terug naar de bar, waar ik opgewonden begon te wachten, fantaserend over wat hij allemaal met mijn Jannet aan het doen was. Het wachten duurde erg lang.

Na afloop reden we naar huis en pas daar, toen we comfortabel op het bed lagen, begon ze te vertellen. Mijn pik stond goed stijf van de spanning.

De man had geen woord gezegd, maar was begonnen met haar te strelen. Over heel haar lichaam, haar borsten, haar billen. Hij had twee vingers in haar mond gestopt en die had ze zacht gezogen. Ze vertelde dat hij heel teder met haar was en dat ze langzaam opgewonden begon te raken en dat ze dat aan haar kutje voelde. Toen had hij opeens haar string en haar beha van haar af getrokken. Ze was nu volkomen naakt en hulpeloos met die blinddoek om. Hij had haar op de knieën geduwd en toen voelde ze zijn pik tegen haar lippen. Ze had die met plezier geaccepteerd. Zijn grote lul schoof heen en weer in haar mond waarmee ze haar best probeerde te doen. Hij ging harder en was haar nu echt in haar mond aan het neuken. Toen trok hij zich terug en had hij haar over het bed heen gelegd, met haar kontje omhoog, en haar zo genomen. Ze zei dat hij in haar kutje nog groter aanvoelde dan in haar mond. Even later was hij klaargekomen en bij elke golf die hij spoot had hij zijn pik extra diep in haar kutje begraven. Daarna hadden ze in elkaars armen gelegen en hij was begonnen met haar kutje te spelen, zo lekker dat ze een fantastisch orgasme had gekregen. Uiteindelijk was hij weggegaan, een beetje tot haar spijt, en ze hoopte dat ze deze man nog eens zou ontmoeten in de club.

Tijdens haar verslag had ze me rustig af liggen trekken. Wellust en jaloezie mengden zich tot iets wat mijn hele lichaam in vuur en vlam zette. Jannet kroop bovenop me en spietste zichzelf aan mijn lul op. Ze wist dat ik hier gek op was. “Mijn kutje is misschien nog een beetje nat van hem,” zei ze en begon me te berijden.

Een week later kwam Jannet thuis en ik merkte aan haar dat er iets was, maar ze wilde niet zeggen wat. Het duurde nog een paar weken voordat ze me durfde te vertellen wat er gaande was. Ik kon niets doen om haar te helpen, en erger nog, ik wist dat het allemaal mijn schuld was.

Die woensdagochtend was ze naar kantoor gegaan waar ze werkte. Bijna onmiddellijk kreeg ze te horen dat de directeur haar wilde spreken. Ze vond het vreemd, ze had anders nooit met de directeur te maken, alleen met haar chef. Ze was secretaresse en verwachtte niet eens dat de directeur haar zou kennen. Ze ging naar zijn kantoor en vroeg zich af wat er aan de hand was, zou ze ontslagen worden, of zoiets. De directeur stond bekend om zijn strengheid. Of zou ze juist promotie krijgen? Nou, dat gebeurde dus niet.

Hij had haar begroet en haar een stoel aangeboden. Toen draaide hij de monitor van zijn computer naar haar en zei dat ze maar eens even moest kijken. Het zweet brak haar uit toen hij een slideshow begon. Foto’s van haar, naakt, geblinddoekt en de handen geboeid op haar rug. Een foto met een pik in haar mond. Een foto waarop ze geneukt werd en een foto waarop te zien was hoe er sperma uit haar kutje liep. Hij moet ze die bewuste avond gemaakt hebben.

Ze wilde iets zeggen maar hij stak gebiedend zijn hand op als teken dat ze moest zwijgen. Hij zei dat als ze niet precies deed wat er van haar verlangd werd, de foto’s zouden worden doorgestuurd naar iedereen op het kantoor, en ook naar haar familieleden en buren. Wat kon ze anders doen dan gehoorzamen. Hij wilde dat zij zich uitkleedde. Meteen hier en nu. Ze had zich verschrikkelijk vernederd gevoeld maar had het toch gedaan. Toen ze naakt was, kwam met de vernedering ook de seksuele spanning. Hij keek haar streng aan en ze durfde hem verder niet in de ogen te zien.

Hij zei dat zij van alle vrouwen die hier werkten de mannen het meest gek maakte, met haar strakke mantelpakjes en haar korte rokjes, en dan maar doen alsof ze het niet door had. Maar voor die spelletjes zou ze nu boeten, en stelselmatig.

Toen zei hij dat ze op haar knieën moest gaan zitten met haar hoofd tussen de benen, en dat ze moest wachten tot hij terug kwam. De deur sloeg dicht en ze was te bang geweest om zelfs maar te bewegen. Toen de deur weer openging hoorde ze voetstappen van twee personen, maar ze kon in haar houding niets zien. Er werd haar een blinddoek voorgedaan en toen moest ze rechtop gaan zitten. Dat deed ze en ze voelde hoe een pik haar mond in werd gedwongen. Haar werd bevolen te pijpen. Ze deed het en na ongeveer twee minuten voelde ze het hete zaad in haar mond spuiten. Een rits ging dicht en iemand verliet de kamer. Haar blinddoek werd afgedaan en haar baas zei dat ze nu de bedrijfspijpster was, en dat ze nooit zou weten welke pik ze in haar mond had gehad. Daarna moest ze zich weer aankleden en terug aan het werk gaan totdat ze weer geroepen zou worden.

De vernedering die ze voelde en nog steeds voelt als ze op kantoor is, is weer iedere dag overweldigend. Bij elke blik vraagt ze zich af of diegene weet welke functie ze hier moet vervullen. En dan het moment dat ze weer geroepen wordt, op die nonchalante toon. “Juffrouw Jannet, heeft u even?”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb