Picknick tafel

Picknick tafel.

In de tijd dat we nog geen kinderen hadden neukten mijn vrouw en ik er op los. 4/5 keer per week was meer regel dan uitzondering. In de loop van de tijd hadden we dan ook veel speeltjes gekocht. Vibrerende eitjes, grote en kleine dildo’s, handboeien… echt van alles.

Waanzinnig werd ik altijd, wanneer ik thuis kwam van mijn werk, en mijn vrouw aantrof op de bank met haar benen wijd en zag dat ze haar favoriete dildo in haar kutje aan het pompen was. Dit was dan ook geen normale dildo, maar een grote zwarte, waar hele dikke, natuurlijk lijkende aders op waren gemaakt.

Meestal bleef ik er dan even naar kijken, en zag dan dat ze behoorlijk aan het afscheiden was.

Lange witte draden bedekten dan het grootste deel van dat monsterlijke ding.

Gek van geilheid werd ik, als ze deed alsof ik er niet stond, en gewoon doorging met het afslachten van dat ding. Haar mond een klein stukje open, waardoor je kon zien dat ze met het puntje van haar tong haar mooi gestifte lippen aan het bevochtigen was. Het enige wat mij dan te doen stond was mijn lul uit mijn broek halen en haar deze aan te bieden. Vaak zoog ze me dan helemaal leeg met haar ogen gesloten. Alsof ik er niet was.

Het was een heerlijk spel, en ik vermoede dat ze vaak fantaseerde dat ze een volslagen vreemde aan het pijpen was.

We gingen ook graag de natuur in, waarbij Marianne meestal vrij makkelijk toegankelijke kleding droeg. Ons favoriete plekje was midden in het bos vlak bij ons in de buurt.. Daar stond een picknick tafel. Ze boog dan over de tafel heen en wierp haar rokje over haar heupen heen en bood haar heerlijk ruikende kut dan aan. Natuurlijk was het spannend om betrapt te kunnen worden. Sterker nog ik wist zeker dat mijn vrouw hoopte dat dat zou gebeuren..

Op een zekere mooie dag, het was broeierig warm ergens in Juli, vroeg ik aan mijn meisje of ze geen zin had om een stukje met de auto te gaan rijden. Ze vond dit een goed plan, en ik zag aan haar ogen dat ze weer toe was aan een stevige beurt.

Tijdens het autoritje had ze dan ook al snel haar benen gespreid en haar benen laten rusten op het dashboardkastje.

Iets onderuit gezakt en met haar ogen gesloten was ze alvast begonnen met het opwarmen van haar kutje. Het was een heerlijk gezicht, en ik moest uitkijken om geen frontale aanrijding te krijgen met een vrachtwagen die met een slakkengangetje voor ons reed.

Terwijl ik deze aan het inhalen was, kreeg ik een heerlijk plan.

Ik verminderde onze snelheid en haalde de vrachtwagen stapvoets in. Tot we op dezelfde hoogte waren als de cabine. Toen bleef ik naast de vrachtwagen rijden. De chauffeur keek me eerst kwaad aan, en gebaarde me gas te geven. Totdat ik naar mijn meisje wees.

Zijn gezicht klaarde helemaal op. Het was een donkere jonge gast. Ik schatte hem niet veel ouder dan een jaar of 20.

Hij stak zelfs zijn duim op, en wees naar zichzelf. En gebaarde dat ik hem moest volgen.

Ik remde iets en liet de vrachtwagen voorgaan.

Tja dacht ik, wat nu? De man in de vrachtwagen kende waarschijnlijk de omgeving goed en reed naar een soort van truckers rustplaats. Helemaal ombost en jawel,.. met een picknick tafel.

Ik vond het wel vreemd, het was volledig uitgestorven, geen mens of auto te zien. Maar goed het was Juli dus veel mensen waren op vakantie. Toen we stil stonden keek Marianne pas om zich heen, ze zag de picknick tafel en begon te glimlachen.

Zonder iets te zeggen stapte ze uit, en liep naar de tafel. Ze had de jonge vrachtwagen chauffeur niet gezien, en dacht dat we alleen waren. Ze bukte weer voorover en sloeg haar rokje over haar heupen. Ik liep naar haar toe en begon haar heerlijke billen te strelen. Het duurde haar allemaal te lang, en ze zei dan ook dat ik op moest schieten, want ze wou snel lekker volgespoten worden. Het voorspel had ze immers al in de auto al gehad.

Terwijl ik mijn kleren uitdeed zag ik dat de jonge donkere chauffeur stilletjes naar ons toe kwam lopen. Ik wees op mijn lippen en hij begreep meteen dat hij stil moest zijn.

Ook hij trok zijn broek uit, en tjonge… dit was geen lul die hij liet zien maar een monster.

Ik ben normaal geschapen en schat dat mijn lul ongeveer 18 a 19 cm is. Maar vergeleken met zijn lul was mijn lul niet veel groter dan een pink. Ik ging achter mijn heerlijke vrouwtje staan pakte haar bij haar heupen en drukte mijn lul in een keer bij haar binnen.

Een zachte kreun liet ze horen, en ze spoorde mij aan flink door te rammen. Ik wist dat ik dit niet lang zou kunnen volhouden.. En zei tegen haar dat ze haar ogen dicht moest houden, omdat ik een verassing voor haar had. Het enige wat ze uitbracht was “Het maakt me niet uit wat voor verassing je hebt, maar ik wil gevuld worden”.

Ik haalde mijn lul uit haar en stapte opzij, ik gebaarde de jonge gast om haar nu te neuken.

Ook hij ging achter haar staan en pakte haar heupen vast, maar in tegenstelling van mij, schoof hij heel langzaam zijn gevaarte een klein stukje bij haar naar binnen.

Veel meer dan 10 cm zal het niet geweest zijn.

Marianne begon te kreunen, en schreeuwde dat ik door moest gaan. (Ze had niet eens in de gaten dat ze werd genomen door een volslagen onbekende!)..

De jongen zag dit als een teken dat hij zijn lul er dieper in mocht steken en hij drukte zijn gevaarte in een keer bij haar binnen.. Ik schat dat zijn lul wel 25 cm lang was.

Een harde kreun ontsnapte er over de lippen van mijn meisje, en haar ogen sperden zich wijd open.

De jongen haalde zijn glibberende lul uit haar kut, en stampte hem er meteen weer in.

Ze keek me aan en begon te glimlachen. “Jij klootzak kreunde ze”.

Ze keek over haar schouder en zag die donkere jongen bezweet zijn best doen.

“Neuk me maar…Ohh ja toe maar… harder.. sneller.” schreeuwde ze tegen de jongen.

Die liet er geen gras over groeien en ging als een bezetene te keer. Keer op keer sloegen zijn ballen tegen de billen van mijn meisje. Het leken wel eieren zo groot.

Ik stond bij haar hoofd en rukte heerlijk aan mijn lul, terwijl zij me strak bleef aankijken.

“Vind je het lekker dat je meisje genomen wordt door een andere kerel”? Vroeg ze me.

Ik zei niets, maar schoof mijn lul tegen haar lippen. Ze opende haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Ik hoorde aan het kreunen dat de jonge gast bijna op klaar komen stond.

Dit vond ik veel te snel gaan en ik zei tegen hem dat we moesten wisselen.

Hij haalde zijn dikke zwarte lul uit haar kut, en ik zag dat deze volledig wit uitgeslagen was.

Met zijn natte en glibberig monsterlijke lul ging hij naast me staan en toen pas zag mijn meisje hoe groot zijn lul eigenlijk wel was. Ze pakte hem vast en begon er langzaam aan te trekken. Ze kon hem nauwelijks omvatten. “Lekker “zei ze, en ze trok hem dichterbij.

“Zal ik je eens lekker pijpen“ vroeg ze de jongen? En ze wachtte niet op zijn antwoord maar opende haar mond en perste zijn lul in haar mondje.. Veel verder dan alleen zijn eikel kwam hij niet, en haar wangen stonden bol. Ik vond het een heerlijk zicht. “Neuk me Henk, spuit me vol” lispelde ze.

Natuurlijk liet ik me dat geen twee keer zeggen, ik ging achter haar staan en ramde mijn pik bij haar naar binnen. Ze was behoorlijk opgerekt en nat… kletsnat. Het enige waar ik nog aan kon denken was, was om haar kut vol te spuiten. Ik ramde als een bezettende en het duurde dan ook niet lang of ik kwam met een harde schreeuw in haar klaar.

Aan het spuiten leek geen einde te komen, en ik voelde dat ze volledig gevuld werd met mijn zaad.

Marianne stond op en gebaarde de jonge gast om op het gras te gaan liggen. Toen hij lag, ging ze boven hem staan en zakte ze langzaam naar beneden. Met haar kut boven zijn lul.

Ik zag dat er wat sperma uitliep, en dit drupte op zijn lul. Jezus wat een geil gezicht.

Terwijl ze me aankeek zakte ze verder en verder…en zijn eikel verdween in haar zaad lekkende kut… Zijn lul schoof dieper en dieper bij haar binnen., weer ontsnapte er een kreun van haar terwijl haar spleet volledig bezit nam van dit monster.

Ze begon te bewegen, en schreeuwde weer dat ik een klootzak was. En dat ze zich zeer smerig en gebruikt voelde… Dat ik een lul was die zijn meisje door een ander liet neuken.

Ik zag dat ze ervan genoot, en ik vroeg haar waar ze zijn zaad wou hebben.

“Waar denk je zelf lul” zei ze me. “In mijn kut natuurlijk”.

Het idee dat ze volgespoten zou worden door die hengst wond me op, maar het idee dat ze dit onbeschermd zou laten doen, zonder dat ze de pil gebruikte, maakte me helemaal gek van geilheid.

“Toe maar schat, laat je maar bevruchten door die hengst” zei ik .

Ze begon te kreunen en schreeuwde “ Spuit me vol…toe dan, ik wil je zaad..”. Ze draaide met haar ogen en schreeuwde dat ze klaar ging komen. “Ooohh ik kommm… hij gaat komen Henk… ik voel zijn lul groter worden”. Aaahhh …. “Mag hij in me spuiten Henk, ?, Mag hij mijn kut volspuiten?”.

Ik zei niets meer, en liet haar de keuze.. Ze keek me geil aan en drukte haar kut nog verder over zijn lul heen.. De jonge hengst begon te kreunen, en spastisch te bewegen waarbij hij haar nog steviger beet pakte om te zorgen dat ze niet meer van zijn spuitende lul kon ontsnappen.

Een lange dierlijke kreun…Er leek geen einde aan te komen..

En ik zag dat er sperma uit haar kut begon te stromen.. Zo bleven ze nog even vast zitten. En na een tijdje stapte ze van de jongen af, een golf van zaad viel op zijn buik.. het leek wel een kopje vol.. “heerlijk” zei ze. En gaf de onbekende jongen een zoen op zijn mond, en bedankte hem voor deze heerlijke ontmoeting. Toen liep ze naar mij toe, en zei glimlachend “jou krijg ik nog wel” en gaf me ook een zoen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten