Parkeerplaatsseks met vreemden.

Mijn vrouw en ik hebben sinds kort iets bedacht waar wij beiden opgewonden van raken. Ik kijk namelijk toe hoe zij zich laat neuken op parkeerplaatsen. Beiden vinden we dat ontzettend geil en dit hebben we nu al een paar keer gedaan. De ene keer heeft ze seks in de bosjes en de andere keer neuken de mannen haar in onze camper. We hebben die camper eigenlijk alleen maar voor die reden aangeschaft. We vinden mannen door advertenties te plaatsen op datingsites zoals stelvoorsex.nl. Daar komen altijd veel reacties op en dan nodigen we een aantal mannen uit die hun zak mogen legen. Ze mogen niet in haar kut klaarkomen, maar wel over haar tieten en gezicht. De meeste mannen die mijn vrouw neuken vinden dat ontzettend geil. En ik vind het heel erg geil als ik mag toekijken hoe ze hun warme zaad over haar heen spuiten.

Een paar weken terug was het weer zover. We hadden twee mannen uitgenodigd die om 20:00 uur op een parkeerplaats zouden zijn. Laat ik de mannen Jan en Peter noemen. Uiteraard gebruik ik hun echte namen niet, in verband met hun privacy. Omdat het die avond nogal koud was besloten we dat ze haar in de camper mochten neuken terwijl we de kachel lekker lieten branden. We parkeerden de camper en de heren stonden al te wachten. Jan liep als eerste op de camper af en nadat we even kort kennis hadden gemaakt, haalde mijn vrouw zijn lul uit zijn broek en begon ze aan zijn lul te likken. Ze likte zijn ballen en haar tong ging via de schacht van zijn lul omhoog naar zijn eikel. Toen nam ze zijn inmiddels hard geworden pik in haar mond en gaf ze Jan de pijpbeurt van zijn leven. Hij begon gelijk lekker te kreunen en ik keek toe, terwijl ik zachtjes over mijn eigen lul wreef. Ik word er echt geil van als ik mijn vrouw bezig zie met andere mannen. Jan vroeg nu of hij mijn vrouw mocht beffen en Thea, zo heet mijn vrouw, trok haar kleren uit en spreidde haar benen voor Jan. Hij begon haar kut te likken en bewoog vliegensvlug met zijn tong over haar klitje. Mijn vrouw begon nu ook te kreunen en dat was buiten de camper duidelijk te horen. In de camper zitten kleine raampjes waar we gordijntjes voor hebben gehangen. Die schoof ik nu open zodat de mannen die buiten stonden, konden kijken hoe Jan de kut van mijn Thea aan het likken was.

Ik keek even uit het raampje en zag dat Peter zijn lul al uit zijn broek had gehaald en nu zachtjes buiten de camper zichzelf af stond te trekken. Ik besloot dat hij de volgende was die mijn vrouw wat seksueel genot mocht geven. Opeens viel het me op dat mijn vrouw harder begon te kreunen en toen zei ze; “ik kom zo” en Jan begon haar nog sneller te likken. Schokkend en luid kreunend kwam mijn vrouw klaar. Jan kroop over haar heen en stak zijn harde pik langzaam in de kut van mijn vrouw en begon haar te neuken. Hij begon te stoten. Steeds een beetje harder en omdat hij natuurlijk de hele dag al had verlangt naar dit moment duurde het niet lang voordat ook Jan het gevoel kreeg dat hij klaar ging komen. Hij haalde zijn harde paal uit mijn vrouw en begon er aan te trekken. Even later spoot hij zijn zaad over de tieten van mijn vrouw en ging even zitten om na te hijgen. “Wat ben jij een geil wijf” zei hij nog tegen mijn vrouw. Jan ging overeind staan om zijn broek aan te doen, maar toen nam mijn vrouw zijn lul in haar mond en zoog ze de laatste druppels sperma uit zijn lul. Even later stond Jan voldaan weer buiten. Mijn vrouw maakte even gauw haar tieten schoon met een handdoek.

Ik wees naar Peter en die stapte de camper in. Mijn vrouw lag naakt op het matras achterin de camper en Peter had al een flinke harde paal die recht overeind stond. Hij ging op zijn knieën bij het hoofd van mijn vrouw zitten die gretig zijn lul in haar mond nam. Terwijl ze hem aan het pijpen was, begon Peter met de klit van mijn vrouw te spelen. Even later gingen de kreunende geluiden weer over de parkeerplaats. Ik had mijn broek inmiddels op mijn enkels hangen en trok me nog steeds langzaam af terwijl ik keek hoe Peter met de kut van mijn vrouw Thea speelde. Hij stak nu twee vingers in haar kut terwijl zij nog op zijn lul lag te sabbelen. Zijn vingers gingen soepel op en neer in haar geschoren en natte kut. Ik zag dat Thea genoot van de seks en als zij geniet dan doe ik dat ook. Peter haalde nu zijn harde pik uit haar mond en vroeg haar of ze op haar knieën wilde gaan zitten. Hij wilde haar op zijn hondjes neuken en stak zijn pik achterlangs in haar kut. Zijn beide handen lagen op haar lekkere kont en hij bewoog zachtjes met zijn lul heen en weer in haar kut. Hij was haar lekker aan het neuken en Thea leunde nu op een arm en met de hand van haar andere arm wreef ze over haar eigen klit. Beiden kreunden en hijgden ze alsof het een lieve lust was. De camper vulde zich met de geur van seks en nadat Peter haar een tijdje had geneukt, haalde hij zijn lul uit haar kut en vroeg of hij in haar gezicht mocht klaarkomen. Thea nam nog even zijn lul in haar mond en pijpte hem nog even terwijl ze nog steeds haar eigen kut aan het vingeren was. Peter ging bijna klaarkomen en haalde zijn lul uit haar mond en trok aan zijn pik. Ze kreunden steeds harder en toen hoorde ik Thea zeggen; “Ik kom zo klaar”. Toen gebeurde het. Ze kwamen tegelijk klaar en mijn vrouw lag te schokken terwijl ze zijn warme zaad in haar gezicht en over haar tieten kreeg. Peter liet zich op het matras vallen en moest even bijkomen. “Ik heb nog nooit zulke geile en spannende seks gehad” zei hij toen. Mijn vrouw veegde haar lichaam schoon met de natte handdoek en hijgde ook nog na. Ze gaf Peter als dank een kus op zijn lippen.

Jan en Peter liepen daarna terug naar hun auto’s en ik bleef achter met Thea. Thea kwam nu op haar knieën naar me toe gekropen en nam mijn lul in haar mond. Ze begon met heerlijk te pijpen en vroeg of ik op het matras wilde gaan liggen. Wat ik natuurlijk snel deed. Thea ging nu tussen mijn benen zitten en vroeg of ik ook genoten had. Dat bevestigde ik en toen zei ze dat ze me nu echt zou laten genieten. Ze tilde mijn benen omhoog en begon mijn kontgat te rimmen en mijn ballen te likken terwijl haar hand zich om mijn pik sloot. Ze gaf me een rimjob terwijl ze me zachtjes aan het aftrekken was. Ik genoot er met volle teugen van. Dat ging zo een tijdje door en toen nam ze mijn lul weer in haar mond. Omdat ik al ontzettend geil was geworden door toe te kijken hoe Jan en Peter mijn vrouw hadden geneukt duurde het niet lang of ik kreeg ook het gevoel dat ik klaar ging komen. Mijn warme zaad spoot even later in haar mond en ze zoog en likte elke druppel sperma op. Daarna ging ze bij me liggen en genoten we nog even na. Even later reden we naar huis en voelden we ons intens tevreden over het verloop van deze avond.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb