Parkeerplaats sex

Parkeerplaats sex.

Ik heb best wel wat ervaring, maar ik was verbaasd, toen ik via via hoorde dat er ook parkeerplaats sex was. Mijn man had er wel van gehoord maar het nog nooit meegemaakt. Zoekend op internet kwamen we er achter dat er dichtbij onze woonplaats een plek was waar men bijeen kwam. We zijn er een paar keer langs gereden en zagen telkens een paar auto‘s staan. Er liepen zowel mannen als vrouwen rond, dat was voor mij heel belangrijk.

Eind september zijn we er een keer heen geweest en hebben de auto geparkeerd. Ik wilde geen ramen open en wilde alleen kijken wat er gebeurde. Mijn man deed het licht aan, want dan liet je zien belangstelling te hebben, tenminste dat stond op de internetsite. Al gauw stonden er mannen om de auto, de vrouwen bleven verderop staan. De mannen hadden hun broek los en een enkele had zijn lul er half buiten hangen. Het wond me op dat vreemde mannen zo naast de auto stonden. Mijn man zei dat wij nu ook wat moest laten zien. Ik lachte en zei: ” Je bedoelt dat ik wat moet laten zien!” Hij maakte gelijk zijn broek los en haalde zijn lul te voorschijn. Ik was verbaasd en keek naar buiten, daar werden ook een aantal pikken te voorschijn gehaald en er werd mee gespeeld. Mijn man vroeg of ik mijn borsten te voorschijn wilde halen want hij vindt het leuk als anderen mijn tieten zien.

Ik trok mijn shirt naar boven en liet de mannen mijn harde tepels zien. Terwijl ik met ze speelde werd er hard aan de lullen getrokken. Ik pakte de lul van mijn man vast en trok er aan. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn lul in mijn mond. Mijn kont stak omhoog tegen het zijraam en mijn man trok mijn rok over mijn kont zodat mijn slipje zichtbaar werd. Hij streelde mijn billen terwijl ik hem pijpte. Het idee dat ik voor vreemde mannen mijn man pijpte en in mijn slipje voor het raam zat maakte dat ik nog natter en opgewonden werd. Ik voelde dat mijn man het slipje wat opzij duwde en met zijn vingers in mijn kut verdween. Ik drukte mijn kont en zijn hand tegen het raam, het voelde zo lekker. Plotseling trok hij zijn hand weg. Ik voelde dat hij mijn slipje omlaag trok. Mijn kont en kut waren duidelijk te zien en toen mijn man mijn billen iets uit elkaar trok, stond mijn kut wijd open. Ik stopte met pijpen en zei dat ik iets in mijn kut wilde hebben. Maar ik wilde niet met een andere kerel neuken. Mijn man pakte van de achterbank een tas, haalde daar een condoom uit en deed deze vervolgens om de versnellingspook heen. Zelf ging hij op de achterbank van de auto zitten We hoorden buiten allerlei geluiden. Mijn man vertelde dat er veel mensen stonden te kijken en dat er nu ook vrouwen bij waren.

Dit alles maakte me wild en ik pakte tussen mijn benen door de versnellingspook.Voorzichtig liet ik me erover glijden. Hij verdween er helemaal in. Terwijl ik mijn man pijpte en heen en weer over de versnellingspook gleed, vertelde hij wat er allemaal buiten gebeurde. Mannen die de buitenkant van de auto volspoten en vrouwen die door zichzelf of door anderen werden gevingerd. Door zijn verslag en het feit dat anderen naar mij stonden te kijken en klaarkwamen, kwam ik ook al snel klaar. Mijn man spoot even later zijn lading vol in mijn mond. Toen ik weer was gaan zitten zag ik de mensen buiten staan en toen ik het raampje wat open deed werd er gezegd dat men had genoten en graag mee had willen doen. Ik voelde me heel geil en zat, terwijl we wegreden, nog met mijn benen wijd en mijn tieten bloot in de auto. Een paar km verderop, stopte mijn man. Hij stapte uit en nam een fles water om het sperma van de deuren af te spoelen. Dat was nog best veel.

Thuis hebben we erover gesproken en vroegen we ons af of het eigenlijk wel veilig is. Maar we hebben er zo enorm van genoten dat we het vast nog wel vaker gaan doen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten