Parkeerplaats met verrassingen

Parkeerplaats met verrassingen.

Bianca en ik zijn beiden begin dertig, om ons seksleven weer een nieuwe impuls te geven hadden we al een paar keer gesproken over het bezoek aan een parenclub. We hadden ons op het internet georiënteerd maar durfden de eerste stap nog niet te wagen.

Op een zondag waren we naar de kust geweest, we hadden een strandwandeling gemaakt en een poosje op een terras van het heerlijke voorjaarszonnetje genoten. We hadden de dag afgesloten met een etentje en waren in de auto onderweg naar huis. Nog even en we zouden de eerste contouren van onze woonplaats zien toen Bianca informerend vroeg naar de parkeerplaats die we naderden. Het was bekent dat deze, een door struiken en bomen omhulde parkeerplaats s'avonds bezocht werd door stelletjes en mannen om seks te bedrijven. Bianca was nieuwsgierig en vroeg me de parkeerplaats op te rijden.

In eerste instantie had ik er weinig zin in. Maar Bianca, waarschijnlijk geholpen door de paar wijntjes bij het eten, keek me verleidelijk aan en schoof haar rokje omhoog. “Ach toe” smeekte ze even maar, “gewoon even kijken of er iets te zien is”. Lachend keek ik even naar haar terwijl ze over haar slipje heen wreef. Op de parkeerplaats stonden drie auto’s naast elkaar en ik parkeerde onze auto er naast. De auto’s waren zo te zien leeg en verder was er niemand te zien.

“Wat nu” vroeg Bianca. “Nou laat maar een wat van je zelf zien, dan komen ze vanzelf wel kijken” zei ik eigenlijk meer voor de grap. Bianca nam het echter letterlijk op en mij ondeugend aankijkend spreidde ze haar benen en wreef over haar slipje en borsten. Ze keek me weer geil aan en opende twee knoopjes van haar bloesje. Ik vond het eigenlijk wel spannend en geil om eens in het openbaar seks te hebben. Ik keek nog even rond en zag een paar mannen uit de struiken komen, Bianca zag het ook en wilde stoppen.

“Ga door, laat ze maar even naar je kijken, de deuren zitten op slot” moedigde ik haar aan. Even aarzelde ze, maar ging toen toch door met zichzelf te strelen. Een van de mannen ging naast de passagiersdeur staan en haalde zijn pik tevoorschijn. Bianca keek verbaasd naar de grote dikke pik, langer en dikker dan de mijne. Gescheiden door de ruit trok de man zichzelf langzaam af. De man keek door het glazen dak van onze auto op haar neer. De twee andere mannen stonden voor de auto toe te kijken. Bianca kreunde zachtjes. “Laat je kutje zien” fluisterde ik. Ze was op dat moment al te geil om te stoppen. Ze trok haar slipje opzij en liet twee vingers tussen haar natte gezwollen lipjes glijden. “O god, wat een heerlijke grote pik” kreunde ze.

Ze kon haar ogen niet afhouden van de pik. De man drukte zijn geslachtsdeel tegen de zijruit en Bianca liet haar vinger gescheiden door het glas langs de pik glijden. “Wil je hem voelen” fluisterde ik zachtjes. Haar zachte kreunen was de bevestiging voor mij en ik drukte op het knopje om de zijruit te laten zakken. De man drukte zijn onderlichaam tegen de deur waardoor zijn pik de auto binnen stak slechts op een tiental centimeters van Bianca haar gezicht, de man had zijn pik los gelaten. “Pak hem beet” moedigde hij haar aan. Even aarzelde ze, maar pakte toen zijn pik beet en begon hem af te trekken. “Pijp me sletje” kreunde de man en ik zag hoe ze haar mond naar de pik toebracht en hem op hapte. Ik hoorde de man zachtjes kreunen van genot. Een steek van jaloezie ging er door me heen toen ik zag hoe mijn vrouw een wild vreemde man pijpte, maar ik vond het ook een ongelooflijk geil gezicht. Ze had haar lippen rond de dikke pik gesloten en probeerde hem nu zover als het kon in haar mond te nemen. Ze ademde wild door haar neus en kreunde zachtjes.

Plotseling trok de man zijn pik uit haar mond en deed een stap terug. Voor ik besefte wat er gebeurde had hij zijn hand in de auto gestoken en de deur geopend. Hij pakte de hand van Bianca en hielp haar uit de auto, vlug stapte ik ook uit. Toen ik opzij van de auto kwam stond ze al voorovergebogen steunend op de motorkap. De man had haar rokje omhoog geschoven en haar slipje opzij getrokken. Bianca kreunde luid toen zijn dikke pik haar kutje binnen drong. Dit was niet de bedoeling geweest. Ik had het opwindend gevonden hoe mannen naar haar keken toen ze zichzelf vingerde. Ook dat ze de man het afgetrokken en zelf pijpte had ik erg geil gevonden. maar het was in eerste instantie niet de bedoeling geweest dat Bianca zich liet neuken. Even wilde ik protesteren maar bedacht me toen. Als we naar een parenclub waren gegaan was dat toch ook om eens met een andere man te neuken. Bianca genoot zichtbaar van de neukbeurt die ze kreeg. Ze lag luid kreunden over de motorkap. De andere twee mannen stonden naast me toe te kijken. De man trok zijn pik terug en gaf mijn vrouw een tik op haar billen en trok haar overeind.

“Kom mee dan zal ik je eens echt verwennen” zei hij, terwijl hij haar mee een pad introk. Bianca keek me even vragend aan maar volgde de man gedwee. De andere twee mannen en ik volgden het stel. Na een paar meter al kwamen we op een open plek. Hier stonden twee picknick tafels, Bianca werd door de man op een van de tafels neer gelegd en uit haar slipje geholpen. Hij schoof haar bloesje en bh omhoog en greep haar beide borsten beet. Hij boog zich over haar heen en zoog en beet in haar opstaande tepels. Ik stond op een paar meter afstand toe te kijken met een tent in mijn broek. De man speelde nog even met haar borsten. Bianca kreunde het uit en sloeg haar gespreide benen verlangend om de man heen. “Neuk me alsjeblieft, stop die heerlijke pik weer in mijn geile kutje” kreunde ze geil.

Plotseling voelde ik een hand op mijn broek. Een van de ander twee mannen was naast me komen staan en kneep zachtjes in mijn stijve pik. Ik wou de hand weg duwen maar vond het eigenlijk ook wel een prettig gevoel. Ik stond vol gepompt met adrenaline toe te kijken hoe de man zijn dikke pik tegen de natte schaamlippen van mijn vrouw drukte. Ik hoorde haar instemmend kreunen toen hij in haar gleed. Ik zag hoe ze haar bekken verlangend omhoog duwde om hem maar zo diep mogelijk in haar soppende kutje te krijgen en had in eerste instantie niet in de gaten dat de man naast me mijn gulp had opengemaakt. Tot ik zijn hand in mijn broek voelde glijden en hij mijn stijve pik beet pakte. Ik wilde protesteren maar de man hield mijn pik stevig vast en knielde voor me. “Kijk naar je vrouw, kijk hoe dat geile teefje geneukt word” fluisterde hij. Ik staakte mijn verzet en keek naar mijn vrouw die haar benen om de man heen had geslagen en zich aan hem vastklemde. Ik zag hoe ze zijn kus beantwoorde en de tongen in een wild gevecht waren. Ze kreunde binnensmonds toen hij daarbij hard aan haar tepels trok en er in kneep.

De man voor me had ondertussen mijn pik uit mijn broek gehaald en sloot zijn lippen rond mijn pik. Hij begon me te pijpen en ik liet hem kreunend begaan. Bianca werd van de tafel geholpen en werd nu weer voorover gelegd. De man plaatste zijn pik tussen de gezwollen schaamlippen van mijn vrouw en stootte toe. Bianca kreunde van genot “Ja neuk me met die heerlijke paal”. De man greep haar bij de heupen beet er ramde zijn pik telkens diep in haar natte kut. “Je bent een geile teef he” riep hij haar toe. “Ja ik ben een slet, neuk me hard” kreunde Bianca.

De man die mij pijpte had ondertussen mijn broek los gemaakt. Met een ruk trok hij mijn broek en onderbroek naar beneden, op dat moment voelde ik de derde man. Hij was ongemerkt achter me gaan staan en ik voelde zijn pik tegen mijn billen drukken terwijl hij me vast greep. Ik wilde me verzetten tegen deze verkrachting, maar verloor door de broek rond mijn enkels mijn evenwicht en kwam op mijn knieën terecht. Ik werd met kracht door twee paar handen naar beneden geduwd terwijl mijn arm op mijn rug werd gedraaid. Ik was machteloos. Ik voelde hoe mijn billen uit elkaar werden getrokken en er iets koud en zacht over mijn anus werd gesmeerd. Het volgende moment drong een vinger mijn anus binnen “Nee niet doen, alsjeblieft” kreunde ik en wilde me weer verzetten. De arm op mijn rug werd verder omgedraaid. “Verzet je niet, ontspan je en geniet net zoals dat geile vrouwtje van je” werd er in mijn oor gefluisterd.

Ik keek op naar Bianca die nog altijd voorover op de tafel geleund lag. De man had zijn pik uit haar soppende kutje getrokken en ik zag hoe de dikke eikel haar sluitspier oprekte en in haar anus drong. De man gaf een flesje dat hij net onder de neus van Bianca had gehouden over aan een van de mannen die mij vast hield. Bianca kreunde zachtjes terwijl de dikke pik steeds verder in haar anus drong. Ze had haar gezicht naar mij toe gedraaid maar haar ogen waren weggedraaid. Haar mond hing half open en ze kwijlde van genot.

De man met het flesje hield het nu onder mijn neus. Ik begreep dat dit het stimulerende middel poppers moest zijn. Hij greep mijn haar beet en drukte het flesje tegen mijn neus. “Snuiven teef en ontspan je’’ gromde hij. Ik kon niet anders dan snuiven. Het volgende moment leken mijn hersenen te exploderen en kwam ik in een roes. Ik voelde hoe de eikel van de derde man mijn anus binnen drong. Even deed het pijn, maar die zakte al snel weg. Ik voelde hoe ik helemaal gevuld werd door de dikke pik en kreunde het uit. De pijn was verdwenen en maakte plaats voor een overweldigend gevoel. Ik had mijn verzet opgegeven en mijn arm werd losgelaten zodat ik me met beide handen af kon zetten op de grond.

De man had me bij mijn heupen beet gepakt en stootte telkens zijn pik diep in mijn darmkanaal. Ik kreunde het uit van genot Zijn hand gleed onder mijn buik en pakte mijn nog steeds stijve pik beet en begon me af te trekken terwijl hij me neukte. “Je vind het lekker he teefje” fluisterde hij in mijn oor. Ik kon alleen maar instemmend kreunen en kwam klaar in de hand die me aftrok. Het orgasme was heftiger dan ooit, luid kreunend spoot ik mijn sperma in het gras. De man hield even op met stoten en boog zich over me heen. “Je bent een heerlijk geil teefje met een strak kutje” gromde hij in mijn oor. Ik keek op naar Bianca, de man die haar eerst had geneukt had zijn plaats afgestaan aan de man die mij eerst gepijpt had. Hij had zijn pik in haar kontje geschoven en neukte zich zelf naar een climax op mijn uitgetelde vrouw. Kreunend onderging ze de krachtige stoten van de man.

De man die mij neukte pakte me weer bij mijn heupen beet en begon nu genadeloos te rammen. Zijn ballen kletsten tegen mijn billen en al gauw voelde ik hem verkrampen. Ik voelde hoe zijn kloppende pik zijn zaad in mijn darmen spoot. Ik voelde hoe zijn pik slap werd en uit mijn anus gleed. Hij lag nog uit te hijgen op mijn rug, terwijl zijn vriend op dat moment kreunend zijn zaad in de darmen van mijn vrouw spoot. Even later trokken de drie mannen zich terug. Bianca lag nog steeds voorover op de picknick tafel. Sperma droop uit haar openstaande anus en kutje. Ook ik voelde hoe het sperma uit mijn anus droop. Ik kwam moeizaam overeind en trok mijn broek op. Ik hielp daarna Bianca overeind en fatsoeneerde zo goed mogelijk onze kleren. Bianca keek nog steeds troebel uit haar ogen en had moeite recht op te blijven staan.

Toen we weg wilden lopen zag ik plotseling mijn telefoon op de tafel liggen. Hij moest uit mijn zak zijn gevallen toen de man mijn broek naar beneden trok. We strompelden terug naar de parkeerplaats waar op dat moment alleen onze auto nog stond. Het begon ondertussen donker te worden. Zwijgend reden we het laatste stuk naar huis waar we de sperma resten van en uit onze openingen probeerden te spoelen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb