Oude vriend op bezoek.

Als je met iemand trouwt krijg je ook zijn of haar vrienden erbij. In mijn geval waren het zijn vrienden en ik heb nooit begrepen waarom hij toen zoveel met hen optrok. Ik heb dan ook behoorlijk veel moeite gedaan om door de jaren heen, mijn man Hans een beetje van ze los te weken. Sorry, ik kan maar beter eerlijk zijn. Ik geloof trouwens dat de meeste nog altijd vrijgezel zijn, maar eerlijk gezegd is het contact al lang verwaterd. Er was er een bij, Marcel. Die zag er echt niet uit. Je zou hem met kleren en al onder de douche zetten. Trouwens die kleren waren niet meer te wassen. Die kon je direct weggooien. Maar eerlijk gezegd, van Marcel viel naar mijn idee niets meer te maken. Vies, goor, onvolwassen en puberachtig. Gelukkig viel ook hij in het rijtje van vrienden waar we al jaren geen contact meer mee hebben.

Groot was mijn verbazing dat Hans mij ineens vertelde dat we de aankomende zaterdag bezoek zouden krijgen van een oude vriend. Toen hij zei dat het Marcel was, net die Marcel benam het me zowat de adem. Marcel, die stonk uit zijn bek, uit zo’n beetje alles, met die verlopen kleren en afgetrapte schoenen? Ja dus, die Marcel. En hoe hij er nu uit zag wist Hans niet. Hij had contact met hem gekregen via Facebook en besloten om weer eens bij te praten. Punt was alleen dat Marcel verhuisd was en nu op ruim 2 uur rijden woonde. Maar hij overwoog er een dag van te maken om nog wat familie op te zoeken.

Ik heb Hans vervloekt en niet een keer maar talloze keren. Ook omdat hij dat wel eens in overleg had kunnen doen en waarom in Godsnaam op zaterdagavond. Het viel niet meer terug te draaien en de zaterdag brak al snel aan. Rond achten was de sfeer werkelijk te snijden in huis. Ik heb nog geprobeerd een afspraak met vriendinnen te maken maar die waren allemaal bezet en gingen wel leuke dingen doen. En dus was ik aan huis gebonden. Iets voor acht uur ging de bel al. Hij zal ook geen seconde later zijn of zo. Hans was nog boven en dus was ik gedwongen om open te doen. Luid genoeg liet ik Hans weten dat het bezoek wel voor hem kwam en niet voor mij, misschien hoorde die Marcel het ook wel, Ha.

Ik deed zo koel mogelijk de deur open en was op het ergste voorbereid. Wat er voor de deur stond leek echter in de verste verte niet op de Marcel van toen. Hier stond een vent met een lekkere kop met krullend zwart haar, een mooi ruig 5 dagen baardje eronder, een mooie jas en daaronder een gave G-Star spijkerbroek die ik nog niet eerder had gezien. Mijn mond viel werkelijk open van verbazing en ik kon geen stom woord uitbrengen. “Hallo Patricia, jij bent geloof ik nog mooier geworden dan je al was.” bracht Marcel vriendelijk uit met een behoorlijke twinkeling in zijn ogen. Om zoiets te zeggen paste helemaal niet bij Marcel. Die blonk uit in stompzinnige grapjes.

Ik herpakte mijzelf en begroette Marcel voor mijn doen redelijk hartelijk door hem een hand te geven, maar Marcel nam hiermee geen genoegen en trok me naar zich toe, plantte drie kussen op mijn wang en drukte me tegen zich aan. “Die kussen laat ik mij niet ontnemen hoor” lachte Marcel. Ik moet zeggen dat hij heerlijk rook. En ook zijn omhelzing was niet vervelend. Lekker stevig, warm. Een flinke scheut trok door mijn lijf richting mijn onderbuik en maakte een kriebel los die ik al lang niet meer had gevoeld. In totale verwarring riep ik mijzelf een halt toe. Doe nou even normaal trut, beet ik mijzelf in gedachten toe. Maar deze man was zo anders, zo leuk, knap, rook lekker, attent. Hij had alles!

“Hee Marcel” schetterde het ineens in mijn oor. Hans was aan de deur verschenen en had hem blijkbaar direct herkend. “Kom binnen en geef me je jas.” Ik kon mij gelukkig even terugtrekken in de keuken om koffie te verzorgen. Ik heb nog wel even gekeken door de spleet bij de deur in de gang naar die 2 gasten in de kamer. Mijn Hans is redelijk lang, zo’n 1,80 maar toch korter dan die Marcel bedacht ik me en ook een stuk smaller realiseerde ik me. Eigenlijk had hij wel mooie verhoudingen bedacht ik me. Hij moest toch zeker 1,90 of meer zijn en toch wel een stuk breder dan Hans. En dat mooie ronde kontje van hem. Jeetje, zou alles zo lekker zijn. Stomme trut! Doe niet zo stom. We zijn in de 40, wat wil je nou! Weer sprak ik mijzelf toe in de hoop dat het almaar sterker wordende gevoel vanzelf weer weg zou gaan. Woest rukte ik mij los van het tafereel in de kamer en toog naar de keuken. In het voorbijgaan kon ik het alleen niet laten om een blik in de spiegel te werpen. Wat ik zag beviel me wel. Ik zit redelijk goed in mijn vel, zowel mentaal als fysiek. En mijn borsten zijn voor een 43 jarige redelijk in vorm. Ja, ze gaan zakken ja, maar als ik soms naar vriendinnen in de sauna kijk, nou dan valt het mij nog ontzettend mee. Jezus, waar maak ik mij druk om! Verdwijn naar de keuken.

Ik kreeg het gevoel niet weg. Allerlei gedachten dwarrelden door mijn hoofd en het waren geen nette gedachten kan ik je vertellen. De Espresso was aan het opwarmen en ik spurtte naar boven. Waarom in Godsnaam, spookt het door mijn hoofd. Uit die broek en dat shirt en die leuke rok aan met dat topje en dat doorzichtige kanten bloesje erover. Toen ik in mijn vleeskleurige Hema broekje voor de spiegel stond bekroop me een geil idee. Een tijdje geleden had ik me een leuk setje cadeau gedaan voor de kerst, geil maar toch chique. Ik had het met kerst gedragen maar het was Hans niet eens opgevallen. De schat, die was gewoon in slaap gevallen terwijl ik gehoopt had op een heerlijk geil onderonsje op de bank en daarna verder in bed. Maar niets van dat alles.

Met de Espresso en een schaal vol lekkers kwam ik terug in de kamer. Hans was geanimeerd in gesprek en sloeg geen acht op mij. Maar Marcel was het wel opgevallen dat ik mij omgekleed had. Haha, hij viel helemaal stil en liet Hans gewoon lullen. “Jeetje Hans, wat heb jij het toch getroffen met zo’n mooie vrouw” zei hij. Weer zo’n compliment waar ik niets mee kon. Marcel bracht me telkens in verwarring. Maar eerlijk is eerlijk, de nieuwe Marcel beviel me wel. Ik posteerde mij in de stoel tegenover Marcel en luisterde naar hun verhalen over vroeger. Het interesseerde me maar matig eigenlijk maar ik kon de mannen wel aardig observeren. En gaandeweg begon ik Marcel wel een erg aantrekkelijke man te vinden. Marcel voelde blijkbaar aan dat ik er een beetje voor spek en bonen bij zat en ging mij een beetje betrekken in de gesprekken.

Het werd redelijk gezellig en de koffie werd ingeruild voor wijn en bier. Ik probeerde een beetje mijn draai te vinden in de fauteuil waarin ik zat. Het probleem is dat ik 1,69 ben en de stoel eigenlijk voor iemand is die veel langer is. Maar ik vond ze mooi bij het interieur passen en ja, ik zat er toch nooit in. Ik lag altijd op de bank. Wat ik alleen even niet in de gaten had was dat ik mijn broek had ingewisseld voor een rok. Doordat ik steeds aan het draaien was, was mijn rok omhoog gekropen tot bijna boven aan mijn dijen. Ik kreeg het uiteindelijk pas door omdat ik Marcel wel erg veel mijn kant op zag kijken en dan geen oogcontact zocht maar zijn blik richting mijn kruis zag gaan. Ik besloot snel wat te drinken in te schenken en stapte wijdbeens van de stoel en gunde Marcel een mooie blik op mijn slipje. Ik besloot een spelletje te spelen. Dat gevoel in mijn onderbuik verdween maar niet en ik ben bang dat het achter mijn slipje een beetje vochtig en warm aan het worden was. Ik was alleen niet van plan om van de spelregels af te wijken. Flirten, misschien nog een beetje verder maar absoluut niet te ver!

We waren inmiddels een uurtje verder. De 2e fles wijn was soldaat gemaakt (en dat met ons tweeën want Hans had zijn biertjes) maar ik kon redelijk door drinken. Het werd alleen voor Marcel lastig om naar huis te gaan. Maar dat had Hans, de lul, snel opgelost door er op te staan dat Marcel zou blijven slapen. En daar had ik helemaal niet op gerekend. Het spelletje wat ik speelde was wel leuk maar omdat ik mijzelf erg had begrensd moest ik oppassen. Als ik teveel aanstalten zou geven kon de avond wel eens faliekant verziekt worden met verstrekkende gevolgen. Daarbij speelde drank ook een grote rol. Marcel probeerde zijn aandacht veel op mij te richten. Dat werd gaandeweg makkelijker want Hans leek geen weerstand meer te kunnen bieden aan zijn biertjes en werd stiller en stiller.

Het was dolkomisch. Als ik met Marcel praatte leken mijn woorden uit mijn kut te komen. Soms richtte hij zijn ogen weer op, maar steeds weer zakten ze naar mijn kruis. Goed het uitzicht moest redelijk zijn. Ik had mijn been onder mijn andere been gevouwen waardoor mijn kruis volledig open was. Mijn armen en de flappen van mijn blouse zorgden voor bedekking maar steeds gunde ik hem een blik op mijn slipje. Ook was mijn topje iets gezakt toevallig ;-) Ik heb geen megaborsten maar een D cup toch wel. Oké, oké ik had geen BH meer aan, dat speelde ook een rol natuurlijk. In de loop van de avond had ik die uitgedaan. Hans had van dit alles geen weet. De fauteuils waarin wij zaten hadden hoge leuningen. Een van de redenen waarom ik er zo klote in zat.

Marcel liet zich niet onbetuigd. Hij zat regelmatig min of meer op zijn rug op de bank waarin zijn kruis naar voren schoof. Een halve erectie moet het zeker geweest zijn want een flinke bobbel was goed zichtbaar. Mijn verleidpogingen hadden succes blijkbaar. Ook greep hij regelmatig vol in zijn zaakje en keek me daarbij verleidelijk aan. Even dreigde het mis te gaan toen hij mij aanbood te helpen in de keuken om wat hapjes te maken. Op mijn uitdrukkelijke “Nee, dat hoeft niet”, reageerde hij niet en plots stond hij heel dicht naast me. Behalve een iets te lange aai over mijn arm en een kneep in mijn schouder gebeurde er Godzijdank niets. Maar toen hij achter mij langs liep en met iets tegen mijn kont schuurde (natuurlijk was het zijn lul!) en ik, stomme koe, reageerde met “O sorry, ik heb ook zo’n dikke kont.” ging het toch bijna mis. Marcel draaide zich om en keek ongegeneerd naar mijn achterste en overlaadde me met complimenten wat een prachtige kont en lijf ik wel niet had. Ondertussen steeds meer dichterbij komend. Gelukkig werd ik gered door Hans die nog een biertje kwam halen. Ik dacht zo’n beetje de grens van het verleiden wel te hebben bereikt en ergens vond ik dat wel jammer. Maar een moest de wijste zijn, toch?

Het was inmiddels half twee en Hans besloot er een punt aan te draaien. Letterlijk want draaiend zocht hij ook zijn weg naar boven, mij met Marcel achterlatend. Marcel zou op de bank slapen en ik regelde wat beddengoed van boven. Na nog geen 5 minuten boven te zijn, lag Hans al te snurken in bed. Ongelooflijk. Ik verzamelde een dekbed en wat lakens en toog weer naar beneden waar Marcel zich al had uitgekleed tot aan zijn boxer. Zo die is snel en wat een lijf had die gozer! Ik kon het niet laten er een compliment over te maken en terwijl ik de bank in een bed aan het omtoveren was vertelde Marcel over zijn sporten en hoe hij verder in vorm bleef.

Tenminste, dat dacht ik. Maar hij was vlak achter mij komen staan en trok mij ineens boven op zich op zijn net opgemaakte “bed”. Ik slaakte een kreet terwijl ik met mijn kont boven op zijn erectie terecht kwam. Ik denk dat er iets in mij brak. Iets wat zich langzaam maar zeker had opgebouwd die avond want ik vocht niet terug, maar ik beantwoordde zijn kus. Zijn warme tong gleed mijn mond in en zocht de zijne. Niet te wild maar heerlijk zacht, nat en gewillig verkenden we elkaar. Ik had het spelletje verzonnen, maar vergeten dat de spelregels niet vooraf waren besproken en betaalde daar nu de “prijs” voor. Zijn hand schoot onder mijn topje naar mijn borsten. Zijn vingers gleden over mijn tepels. Die tepels die hij de hele avond al gezien had als ik ze hard gemaakt had en ze door mijn topje heen priemden.

En geloof me, ik heb flinke tepels, vooral als er lekker op gezogen wordt, hmmm. Hij schoof mijn topje omhoog en hapte naar mijn tieten, likte aan mijn tepels en nam ze in zijn mond. Oohhh kut, stevig er op zuigen, zijn mond in en dan weer loslaten en met zijn hand die andere tepel tussen zijn vingers rollen. Zijn keiharde erectie drukte tegen mijn kont en al draaiend maakte ik dat nog erger. Zijn ene hand zakte inmiddels over mijn buik naar mijn kruis. Mijn slipje was zeiknat en het was niet erg moeilijk om langs het randje van mijn slipje een weg naar binnen te vinden. Heel eenvoudig gleed zijn middelvinger bij me naar binnen.

Niet te diep maar even die dikke top van zijn vinger in mijn oververhitte poesje en dan dat glibberige kutslijm gebruiken om naar boven te glijden. Oooohh niet mijn klit, niet mijn klitje, nog niet. Die staat onder hoogspanning. Daar moet je voorzichtig mee omgaan. Het lijkt of hij het gehoord heeft. Hij stroopt mijn slipje van mijn kont. Wijdbeens lig ik tegen zijn borst. Mijn rok rond mijn middel en mijn topje zo ongeveer in mijn oksels. Zijn handen strijken over de binnenkant van mijn dijen. Ik zet mijn voeten op zijn knieën en spreid mijn benen nog meer. Als Hans nu van boven zou komen zou hij vol in mijn kruis kijken. De angst hiervoor zet zich om in geilheid. Botergeil was ik.

Als ik eraan terugdenk kan ik weer niet van mijn kut afblijven. Ook nu niet. Ik zit op mijn werk als ik dit opschrijf en ik moet telkens stoppen met typen. Onder mijn bureau vinger ik mijzelf. Mijn slipje zit in mijn la en ieder moment kan er een collega binnenkomen. Kutgeil komt op het toetsenbord.

Zijn warme handen trekken naar binnen en bereiken de buitenkant van mijn kut. Hij duwt mijn lippen zachtjes tegen elkaar en trekt ze uit elkaar. Langzaam gaan zijn handen verder door naar binnen. Een hand trekt een spoor van onder bij mijn kont naar boven. Mijn kut staat open. Wagenwijd. Mijn God wanneer was ik zo vreselijk geil. Ben ik ooit zo geil geweest? Net voor mijn klit stopt zijn vinger. Goed, goed, ga er maar omheen naar boven, zo ja. Kan jij gedachten lezen of zo. Jaaa, nu masseren, iets er boven en druk maar op mijn klit. Zo ja, lekker nat houden. Het moet glijden. Druk maar op mijn klit. Langzaam wordt de spanning op mijn klit minder. Ga maar een beetje erover heen dan kijk ik wel. Oké, naar onder weer, mag ook, een stukje in mijn kut. Oei lekker, wat dieper. Ja neuk me maar met je vinger ook lekker. Lik aan mijn tepel en trek er maar aan. God waar heb je dat geleerd. Alles wat je doet is lekker. Jezus, wat lekker.

Maar ik wil nog niet klaar komen, nee nog niet. Ik wil die lul van je voelen. Helemaal in mij, diep tegen mijn baarmoeder. Oh die vinger moet daar weg. Niet te lang over die klit anders kom ik en ik ga staan. Trillend op mijn benen, maar bijna was het te laat en dan kom ik bijna niet meer klaar maar nu gaat het, het was net op tijd. Ik trek zijn boxer van zijn kont. Jezus, wat een paal. Het lijkt wel een vlaggenstok. Wijdbeens zak ik tussen zijn benen en lik zijn paal met een lange lik van onder aan zijn ballen tot boven aan zijn eikel. Een lekkere zeiknatte lik. En nog een keer. Bovenaan kijk ik naar hem en blijf kijken als ik zijn eikel in mijn mond laat verdwijnen. Ik duw met mijn tong zijn dikke eikel tegen mijn gehemelte. Ik maak de doorgang naar mijn keel te klein maar ik duw zijn pik er doorheen alsof hij in een nauwe kut zit. “Oohhh, wat doe je met me” kreunt hij. “Ik maak hem nog dikker” breng ik uit en pijp hem nu met lange halen. Ik zuig aan zijn pik en maak hen zeiknat tot hij ook mij van zich afduwt.

“Niet doen gek, ik spuit je helemaal onder!” Dat was het goede moment. Ik besloot de regie te houden. De aanblik naar de opening van de trap naar boven bracht een ongekende geilheid in mij naar boven. Nooit had ik in al die jaren behoefte gehad om vreemd te gaan, maar vanavond was iets wat ik nog nooit had ervaren. Ruggelings plaatste ik mij boven Marcel. Hij hield zijn paal recht omhoog. Niet dat dat nodig was, hij bleef vanzelf wel staan. En ik haal zijn hand weg. Mijn kut en zijn pik vinden elkaar vanzelf wel. Wijdbeens laat ik mij boven hem zakken en als vanzelf krullen mijn lippen zich om zijn eikel. Kom maar, we leiden je wel lijken ze hem te willen zeggen. Moeiteloos gleed hij door en door totdat ik op hem zit en zijn pik geheel en al in mij verdwenen was. Ik begin hem te neuken en als ik hem weer in mij laat glijden stoot Marcel extra mee. Het lijkt wel of hij daardoor nog dieper komt. Hij moest wel zo’n 20, 21 cm zijn, veel groter dan die van Hans. Hij is lekker. Oohh ja lekker glijden, ik masseer mijn klit. Kletsen op zijn ballen, bewegen met mijn kont en weer naar boven en weer terug.

Maar Marcel liet zich ook niet onbetuigd en ineens tilde hij mij op en legde me op de bank neer. Zijn glimmende pik stoer naar voren gericht. Ik klemde mijn benen om zijn middel en hij liet zijn paal weer in mijn kut verdwijnen. Ik kon mijn benen in dit standje nog verder spreiden en heerlijk mijn klitje masseren. Hij boog zich voorover en gaf een heerlijke geile tongkus waarna hij zich weer waanzinnig vermaakte met mijn tepel. Zuig maar, harder ja, het doet geen pijn schatje zuig maar. Jeetje, hoe doet hij dat? Zuigen aan mijn tepel en ondertussen gleed zijn pik heerlijk in en uit mijn kut. Ohhh, wat is mijn klit dik en nat. Hij haalt zijn pik uit mijn kut. Wat doe je nou, het is net zo lekker, oohhh maar dit is ook lekker. Oohh, je hete eikel over mijn klit. Wat is die heet en lekker. Oohh ja, masseer mijn klit maar. Ja, die is niet te missen. Jaaa, nu weer naar beneden, toe maar, ja zoo heerlijk, glij maar weer naar binnen. OOOhhh kut, wat ga je diep, wat ga je diep, ja zooo, dieper, harder, harder. Jaa zo, nu niet stoppen, niet stoppen, neuken ja zoo, neuken, ja neuken, jaaa, neuken, neuken. Tranen lopen over mijn wangen. Wat gebeurt er nu. Stroomstoten of zo, ik begin te trillen, jaaaa ga door, ga door. Ik kan niet meer stil blijven liggen. Wild ga ik met mijn kont heen en weer, ik druk mijn klit plat. Diep, heel diep in mijn lijf ontploft er iets. Een sterrenregen danst aan de binnenkant van mijn ogen. Neuk maar, ja zoo, neuk maar, lekker diep, ja tegen mijn baarmoeder, jaaaaaa dat is het, dat is het. Neuk me.

Ergens tussendoor voelde ik een behoorlijke hoeveelheid geil die ik over mijn klitje smeerde en het was ook warm. In minder dan en seconde besefte ik dat Marcel gelijk met mij was klaar gekomen en zijn zaad diep in mijn kutje had gespoten. De stouterd! We hijgden nog wat, de haren liefdevol uit elkaars gezicht strijkend en kussend. Al heel snel beseften we dat we heel gevaarlijk bezig waren en we fatsoeneerden onze kleding. Tenminste Marcel trok snel zijn boxer aan en ik verdween schielijk na een laatste intense kus naar boven, welterusten. Met een van geil en zaad druipende kut trok ik mij eenmaal bij zinnen snel terug naar boven. Opgelucht dat we niet waren betrapt maar bovenal voorzien van een behoorlijk schuldgevoel trok ik mij snel terug in een veilige zone.

De werkelijkheid bleek echter iets anders te liggen. Hans had zich gaandeweg de avond veel meer dronken voorgedaan dan hij in werkelijkheid was. Hij had meerdere malen een alcohol vrij biertje gedronken. Waarom, zo zou je denken. Nou Hans had al snel in de gaten dat er iets speelde tussen mij en Marcel. Stompzinnig wijf als ik was dacht ik hem te slim af te zijn maar het spel was te opzichtig geweest. Het bleek overigens Marcel te zijn geweest die te opzichtig met zijn zaakje had zitten pronken. Ja, dat viel niet te ontkennen. Hans had dus besloten zijn eigen spel te spelen en wilde wel eens zien waar dit alles toe zou leiden. Hoever zijn vriend en vrouw zouden gaan. Nou ja, heel ver dus. Hans had zich pijlsnel “stomdronken” naar boven teruggetrokken om mij en Marcel de ruimte te geven. Geslapen had hij niet en hij wist precies wanneer hij uit bed op kon staan. Op het moment dat ik een gil slaakte en achterover werd getrokken op de bank. In eerste instantie brak Hans toen hij mijn geile taferelen zag. Maar hij besloot ons niet te storen. Hij trok zich terug in bed en wachtte geduldig tot ik naast hem in bed zou kruipen.

Ik was blij er het heel te hebben afgebracht. Trillend van de neukbeurt en met een drijfnatte kut (ik durfde het zaad niet uit mijn kut te wassen uit angst dat Hans zou binnenkomen) kroop ik naast Hans in bed, die ineens verrassend rustig aan het slapen was. Maar dat realiseerde ik mij niet direct. Eenmaal onder het dekbed probeerde ik te horen of hij werkelijk sliep of niet maar kon geen snurkje ontdekken. Een lichte paniek maakte zich van mij meester. Dat sloeg om in blinde paniek toen zijn hand ineens op mijn kont terechtkwam en hij kreunend naar mij opschoof. Hij deed zich voor alsof hij wakker aan het worden was maar ik voelde wel een behoorlijke erectie tegen mijn kont aan drukken. Nee he, dat ga je niet menen. Mijn kut zat vol met zaad van Marcel. Hoe zou ik dat ooit moeten verklaren. Zo nat kon ik van mijzelf nooit zijn.

Hans begon tegen me op te rijden. Ik lag doodstil met mijn benen opgetrokken toen Hans “slaapdronken” tegen mij aanschoof. Hij begon wat tegen mij aan te rijden met zijn al harde pik. Hij gleed natuurlijk als vanzelf door het zaad van Marcel over mijn nog steeds dikke lippen en enorm gevoelige klit. Het veroorzaakte een schok (ook van schrik) maar ik durfde het niet te laten blijken, bang als ik was om Hans echt wakker te maken. Wist ik veel dat hij al die tijd gewoon klaarwakker was! Hij kreunde wat en greep me bij mijn borsten en pakte allebei mijn tepels, ondertussen werd zijn pik harder en harder van het glijden door mijn kutje. “Hans niet doen, je bent dronken” was mijn slappe excuus!

Ik probeerde me los te maken van hem. Het klamme zweet brak me uit en ik schoof op naar de rand van het bed. Al mummelend schoof Hans met me mee, grabbelend naar mijn kut en tieten. Zijn wijsvinger verdween al glijdend volledig in mijn muts en zijn wijsvinger kwam er eenvoudig bij. Erg aangenaam was het niet. Het deed absoluut geen pijn maar het angstige gevoel van ontdekking verlamde me volledig. Hans daarentegen gaf niet de indruk dat hij iets in de gaten had. Gleed met zijn vingers door mijn kut en masseerde mijn lippen en mijn klit. Langzaam begon ik het gevoel van angst te verdrijven en er het beste van te maken. De avond en nacht waren toch al bizar verlopen dus dit kon er ook nog wel bij.

Hans deed zich zeker niet nuchter voor maar zijn erectie had me wakker moeten maken. Staalhard gleed die door mijn lippen en maakte mijn klit weer hard. Stiekem dwaalden mijn gedachten af naar de beurt van zo-even met Marcel. Naar zijn lans die zeker te weten mijn baarmoeder had aangeraakt en zijn zaad er vol in gespoten had. Jezus, hoeveel had hij wel niet gespoten? Tijdens het naar boven lopen had ze haar benen zoveel mogelijk gesloten gehouden maar ze had niet kunnen voorkomen dat ze een dikke klodder had opgevangen.

Oohh, toch wel lekker als hij door mijn kut glijdt. Normaal moet ik altijd eerst nat worden als we neuken maar nu glijdt het vanzelf. Lange halen, ja zoo over mijn klit, jaaa nog even, nog een paar keer jaa zo ja, lekker. Hij kneedde ondertussen heerlijk mijn tepels en masseert mijn borsten. Komt in mijn nek en likt met kleine likjes mijn nek en achter mijn oren, sabbelt op mijn lelletjes en zuigt ze zachtjes naar binnen. Dat kussen in mijn nek maakt me gek. Ik realiseer mij helemaal niet dat hij niet naar drank ruikt en dat hij mij verrassend goed aan het verwennen is. Als Hans dronken is krijgt hij zijn snikkel niet omhoog, slaat die wartaal uit en stinkt hij als een bunzing. Maar niets van dat alles, stomme trut. Hij plezierde me tot in detail. Oooo, wat lekker zijn hete adem in mijn nek als hij mijn haartjes likt, zuig maar op mijn lelletje, jaaa lik er maar aan, toe maar zuig maar en rol mijn tepel, jaaaa dat doe je normaal nooit, oooo, ik raak weer oververhit.

Mijn gedachten blijven afdwalen naar Marcel. Dat was echt stomende seks, maar dit was ook lekker. Hij neukt normaal nooit zo, maar dat is goed, jaa lekker die lul. Bij iedere haal door mijn gleuf komt er wat zaad mee. Ik voel het tussen mijn dijbenen op het bed sijpelen. Hoe kan het toch zijn dat hij er niets van merkt. Ik dreef gewoon. Lekker met zijn dikke lul door mijn lippen, en trek maar aan mijn tepels, jaaaaa trek maar en lik en glij maar bij me binnen. OOhhh kut wat lekker, glij maar achterlangs bij mijn zaadkut naar binnen. Hij naait het zaad van Marcel uit mijn kut alsof hij wil zeggen, ik ben de enige die de kut van mijn vrouw mag vol spuiten, mijn zaad hoort in haar baarmoeder en niet dat van iemand anders. Naai me maar, neuk het zaad er maar uit.

Ik schop het dekbed van ons af en draaide op mijn rug. Hans schoof iets om en komt haaks naast me te liggen. Het is gelukkig donker anders zou hij mijn met zaad besmeurde kut wijd open zien staan. De paal van Hans er smerend doorheen telkens weer diep verdwijnend in mijn gleuf. Ja, lekker zo, naai me maar. Ik omvat mijn borsten en trek zelf aan mijn tepels. Ik haal mijn hand langs mijn kut. Overal zit zaad en ik smeer het uit over mijn tepels. Ik wil dat glijmiddel op mijn tieten hebben en Hans likt het er van af. Weet hij veel, maar ik wordt er botergeil van. Neuk me maar, maak maar lange halen, bijna eruit en weer vol erin en laat hem maar even zitten, kom maar, hou maar stil dan zal ik je even naaien met mijn kut. Ik knijp in je pik wat best moeilijk is omdat alles glibbert en beweeg mijn reet om je pik, ga maar mee in het ritme, kom maar, ja zooo, stoot maar mee. Erin en eruit, erin en eruit ja zooo, haal je vingers maar over mijn klit, langs mijn lippen naar je pik, ja zo voel ik dat je pik naar binnen en naar buiten schuift. Ja lekker zo met je vingers langs mijn lippen. Ooo, ze zijn zo gevoelig, oei wat doe je nou, ooohh je gaat met je vinger naar binnen, oooohhh je neukt me met je pik en een vinger, ooeei dat is lekker en hij schuift een zaadvinger in mijn reet en neukt driftig mee.

Nu zijn allebei mijn gaatjes gevuld daar en oooo wat lekker, neuk me, glij maar in mijn kontje. Alles is zo glad, Marcel hoeveel heb je gespoten jongen, het is zoveel maar zo lekker, zo verschrikkelijk lekker. Lange halen, je ballen kletsen tegen mijn kont en plakken door het zaad. Neuk me, neuk me, jaaaaa, nog, nog, nog, ik ga komen, ja zo, ik ga komen, duw je vinger in mijn reet, ja zoooo lekker diep, smeer door het zaad, ooohhh dat zaad is zo geil, zo geil en ik voel me wegzakken in een daverend orgasme. Ik spartel en spartel maar je houdt me in je greep. Ik kan niet ontkomen en je pik blijft maar doorhalen, je ademhaling wordt zwaarder, je kreunt, kreunt en haalt diep adem en je houd je pik stil, diep, heel diep in mijn kut. Schokkend voel ik dat je klaarkomt, warm zaad vermengt zich met dat van Marcel en zoekt zich een weg. Langzaam beweeg je weer, je trekt je pik een stukje terug om vervolgens weer diep in mij te stoten. Als je hem terughaalt kom er een golfje zaad mee. Op dat bed is niet meer te slapen maar dat geeft niet. In elkaars armen vallen we lepeltje, lepeltje in slaap.

Maar voordat je in slaap viel, fluisterde je me nog in mijn oor: I’ve seen it all baby! Hij neemt me in zijn armen en drukt me tegen zich aan. Hij wist het maar het zou wel goed komen!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten