Oude jeugdvriend


Oude jeugdvriend.

Bij deze wil ik graag een voor mij onvergetelijke ervaring met jullie delen. Vorige week zaterdag ontmoette ik bij toeval een jeugdvriend van me toen ik in Rotterdam op het Zuidplein liep, ik zag hem bij een tentje zitten aan een kop koffie en dacht, goh dat lijkt Paul wel. Maar helemaal zeker was ik er niet van het was tenslotte al zeker 25 jaar geleden dat ik hem gezien had en liep dus verder. We waren toen een jaar of achttien en hadden toen eens samen wat gerommeld met een Duits meisje toen we samen op vakantie waren in Renesse.

Na een avondje stappen in een van de discotheken daar, was ze met ons mee gegaan naar de camping waar onze tenten stonden. We dronken nog wat en zoenden met haar, omdat ze niet kon kiezen bij wie ze zou slapen stelde ze voor dat als wij elkaar af zouden trekken en elkaars lul even zouden pijpen we haar alle twee mochten hebben en anders niemand. Heel even hadden we getwijfeld maar waren toen toch met zijn drieën in mijn tent gekropen. Hier kleedde we onszelf uit en ontdeden ook Bea zoals ze heette, van haar kleding, ze moedigde mij aan om Paul’s lul stijf te maken en hem even te pijpen, ik weet nog dat het idee me niet echt aansprak maar eigenlijk was het ook wel spannend.

Hij trok mij af en ik nam als eerste zijn stijve lul in mijn mond, hij smaakte een beetje zoutig, niet echt vervelend en mijn lul groeide er zowaar nog meer van. Na een paar minuten vond ze dat het nu Paul’s beurt was die op zijn beurt mijn al stijve lul tussen zijn lippen nam en mij even pijpte. “Ohhh” steunde Bea zachtjes terwijl ze aan haar tepels trok en met haar kutje speelde dat ze op een streepje na helemaal glad geschoren had. Opeens deed ze een greep naar mijn lul en hielp Paul om mij te pijpen daarna nam ze de zijne in haar mond en spoorde mij aan om haar te helpen hem te pijpen. Hierna mochten we haar alle twee neuken en haar later zelfs in de sandwich nemen. Ik mocht in haar kontje, iets wat ik thuis nog steeds niet mocht, het voelde super strak en ik had dan ook niet veel nodig om mijn sperma in haar kontje te lozen. Nadat ook Paul zijn zaad in haar strakke kutje had gespoten viel het geile sletje daarna als een blok in slaap. De volgende morgen pijpte ze ons wakker, en slikte ons zaad. Terwijl ze haar lippen aflikte fluisterde ze “zo ik wil door jullie geneukt worden nu duurt het tenminste wat langer voor dat jullie weer klaar komen. Het was een super geile ervaring, Bea kwam nu ook aan haar trekken. Hierna ging ze naar het douchegebouw om zich te wassen. Die middag was ze vertrokken en nooit hebben we haar meer gezien maar het is me altijd bij gebleven, dat geile sletje die geil werd van twee mannen die met elkaar bezig waren.

Maar goed ik dwaal even af, even later stond ik bij een winkel toen iemand tegen me zei, “mag ik wat vragen” ik draaide me om en zag de man die ik als Paul herkend dacht te hebben. “Ja hoor dat mag je Paul” zei ik. “Ik dacht al dat jij het was” zei hij toen ik je daarnet voorbij zag lopen. We raakte aan de praat en liepen samen wat winkels af en haalden jeugd herinneringen op, we belandde samen op een terras in de stad. Het bleek dat hij tegenwoordig in Zwijndrecht woonde en sinds drie jaar gescheiden was en daarna geen andere vriendin meer had gehad. “Ook niet zomaar eens eentje voor de seks”? vroeg ik aan hem. “Nee hoor, zelfs dat niet” zei hij lachend het is tegenwoordig alleen maar zelfbediening, ik heb even geen zin in dat gedoe. Al pratend werd het later en later en ik stelde voor dat hij met me mee zou gaan naar huis om wat te drinken, waar hij in toestemde. Ik belde mijn vrouw om te zeggen dat ik een gast mee zou nemen en vroeg haar of het goed was dat hij met ons mee zou eten. Sandra vond het geen probleem dus wij op weg naar mijn huis waar ik hem voorstelde aan mijn vrouw.

Tijdens het eten was het erg gezellig we haalden samen oude herinneringen op onder het genot van een wijntje en al pratend was het opeens elf uur. Op een gegeven moment kwam het voorval in Renesse ook ter sprake en in geuren en kleuren werd het verhaal aan Sandra verteld die er erg om moest lachen. Om een uur of ‘twaalf gaf Paul aan dat hij maar eens op huis aan moest. “Joh” zei Sandra “zou je dat nu wel doen, je hebt al aardig wat wijntjes op, je kunt beter blijven slapen dan schenkt Bert nog wat te drinken in en maak ik vast even het logeerbed voor je op. Paul sputterde nog wat tegen en zei dat hij ons niet tot last wilde zijn maar het kostte niet veel moeite om hem ervan te overtuigen dat het beter was om niet meer te rijden.

Ik opende nog een nieuwe fles wijn waarna de gesprekken steeds intiemer werden, ik zag aan Sandra dat ze er opgewonden van werd, haar vragen werden steeds scherper en kregen steeds meer een seksuele lading. Hierdoor kwam er een geil plannetje in me op, al tijden hadden we het erover gehad om eens een trio te proberen met een man, vrouw of iets van seks met een ander stel of koppel. Zelfs een contact advertentie was al eens besproken. We hadden zelfs al naaktfoto’s van elkaar voor een advertentie gemaakt maar er nog nooit een geplaatst. Ik zou proberen om Paul bij ons in bed te krijgen om mijn geile vrouw eens lekker te neuken en om haar daarna samen te verwennen natuurlijk. Sandra vroeg op een gegeven moment aan Paul of hij de afgelopen drie jaar dat hij geen relatie had gehad helemaal geen seks had gehad, iets wat ik al wist omdat we het daar die middag al over gehad hadden.

“Klopt” zei Paul die ook wat vrijer geworden was door de drank “ik heb al die tijd helemaal droog gestaan, op het handwerk na dan” lachte hij. “Nou” zei San plagerig dat snap ik niet hoor, je ziet er toch niet verkeerd uit” ondertussen naar de bobbel in zijn kruis kijkend. Paul voelde zich hier duidelijk ongemakkelijk onder en keek naar mij om mijn reactie te meten. “Ik heb er geen last van hoor” zei ik nog wat olie op het vuur gooiend. “Sandra lust er wel pap van”. Ik zag haar blozen toen Paul haar lichaam meer dan belangstellend opnam. Niet dat San zich ervoor schaamde of zo, ze was meer geil geworden door het intieme gesprek en wat ongeremder door de wijn denk ik. Ik vond het dan ook prima toen ze om twee uur voorstelde om naar bed te gaan. Ik snelde als eerst naar boven om als een speer het logeerbed dat net door mijn inmiddels super geile vrouw was opgemaakt weer af te halen. Die keek dan ook vreemd op toen ze boven kwam en het afgehaalde bed zag. “We slapen wel met zijn drieën in ons bed” stelde ik voor, en voegde er aan toe dat ik hen alle twee al eens naakt had gezien en dat ons bed er groot genoeg voor was. Paul twijfelde even maar omdat het idee hem wel trok om samen met Sandra in een bed te liggen stemde hij toe.

Zo gebeurde het dat we even later met z’n drieën in ons ondergoed enigszins aangeschoten onze tanden stonden te poetsen in de badkamer. Ik liep nog even naar beneden om de voordeur op de knip te doen, en toen ik even later weer zachtjes de trap op liep ving ik op hoe Sandra aan Paul vroeg of het hem beviel wat hij zag. Op de overloop zag ik via de spiegel hoe hij haar strakke lichaam opnam waarop hij verlegen met de situatie naar haar knikte. “Het is een tijd geleden dat ik zo’n mooie vrouw heb gezien” zei hij zacht, en zeker eentje die bijna naakt in alleen een string en bh naast me staat. “Dank je, jij mag er ook zijn hoor” hoorde ik San verlegen zeggen die nu de douche verliet en daarbij bijna tegen mij opliep daarbij met haar hand over de groter wordende bult in mijn slip strelend.

Het bleek later dat ze ook bij Paul even over de bobbel in zijn onderbroek had gestreken en zelfs even in zijn ballen had geknepen. “Kom” riep ik, “we gaan naar bed” en liep onze slaapkamer in vol goede hoop op een geil trio met mijn geile vrouw en mijn jeugdvriend. Sandra en Paul kwamen achter me aan. Ik trok mijn slip uit in de hoop dat ook Paul en Sandra dit zouden doen en dook onder het dekbed. Ik zag dat ze even aarzelden en zei “kom op niet zo preuts hoor ik weet hoe jullie eruit zien”.

Hierop trokken ze beide hun ondergoed uit en kropen ook bij mij in bed waarbij Sandra in het midden kwam te liggen. Ik voelde aan haar stijve tepels tegen mijn borst toen ze tegen me aankroop dat ze opgewonden was doordat ze tussen twee naakte mannen lag en het gesprek over seks dat we eerder die avond hadden. De gedachte dat ze straks misschien wel voor mijn ogen geneukt zou worden maakte dat mijn lul al in de aanslag stond maar ik wilde het spel zo spelen dat Paul en Sandra zouden beginnen dus hield ik me in, ik gaf Sandra een welterusten zoen waarna ik me op mijn zij draaide om zo de indruk te wekken dat ik wilde slapen.

Sandra draaide zich naar Paul toe, zei hem welterusten waarbij ze hem een zoen op z’n mond gaf die wel erg lang duurde waardoor ik vermoedde dat ze even lagen te tongen. Ondertussen had ze even zijn ballen in haar hand genomen, ze zachtjes gekneed en geil in zijn oor gefluisterd, “Ze zullen wel vol zitten na een jaar”. Hierna kroop ze weer met harde tepels tegen mijn rug aan waarbij ze even met haar kale kutje tegen mijn dij aan reed. Ik voelde duidelijk dat ze zo nat was als wat en het kostte me dan ook heel wat moeite om net te doen alsof ik al sliep. Ik wist nu zeker dat ze met kriebels in haar kutje naast me lag en hoopte dat als ik niet zou reageren zich tot Paul zou wenden. Heel even voelde ik hoe haar hand tussen haar benen verdween en ze zichzelf begon te vingen maar daar als snel weer mee stopte waarschijnlijk toch een beetje bang dat een van ons haar zou betrappen, ze was duidelijk zo geil als de pest.

Na een minuut of vijf denk ik, draaide ze zich zachtjes om en ik hoorde haar tegen Paul fluisteren, “slaap jij ook al”. Waarop hij antwoordde “Ik lig naast een naakte vrouw die me net op heeft liggen geilen, en jij vraagt of ik al slaap”. “Is het zo erg?” antwoordde Sandra zachtjes.

Gniffelend hoorde ik hun conversatie aan en merkte hoe mijn vrouw haar hand verder onder het dekbed liet gaan. Voorzichtig om niet betrapt te worden draaide ik me op mijn rug en met mijn hoofd opzij opende ik mijn ogen. Nu kon ik zien, “doordat ik de gordijnen expres niet helemaal gesloten had waardoor het licht van de straatverlichting die voor onze deur stond in de slaapkamer scheen”, hoe haar hand richting zijn kruis ging onder het dekbed.

Ervan overtuigd dat ik sliep sloeg ze het dekbed terug en legde haar hand op zijn gezwollen lul. “Mmmm”kreunde Paul zachtjes en ik zag zijn onderlijf schokken. Zijn pik was een stuk groter dan de mijne en ik merkte aan Sandra dat ze dit opmerkte, en dat ze zo’n grote pik nog nooit had gevoeld. Nu is Sandra redelijk ervaren en heeft ze voor mij uiteraard ook een aantal sekspartners gehad, maar aan haar reactie kon ik merken dat ze verrast was door de grootte van Paul's lul. Nu is de mijne ook redelijk van formaat en vrij dik maar die van Paul was duidelijk een stuk langer met een forse eikel op de koop toe.

Ze omvatte hem met haar hand waaruit ik kon opmaken dat de dikte redelijk gelijk was maar wel degelijk een stuk langer en die eikel was zeker een stuk dikker dan de stam in tegenstelling tot die van mij. “Wil je me aftrekken”, hijgde Paul zachtjes. Sandra schudde haar hoofd, blijkbaar had ze een beter idee. Voorzichtig om mij niet wakker te maken legde ze haar hoofd op zijn borst, “schuif eens iets omhoog” fluisterde ze waarop Paul voorzichtig omhoog bewoog, totdat ze met haar mond bij zijn pik kon.

Zachtjes begon ze met haar tong langs zijn eikel te likken die al nat was van het voorvocht dat ik in het schaarse licht kon zien glinsteren op zijn eikel. Voorzichtig liet ze haar lippen over zijn eikel glijden die haar hele mond duidelijk vulde. Ik hoorde hem zachtjes kreunen en zag zijn hand door Sandra’s haar gaan die hem ondertussen pijpend zachtjes aftrok. Ondertussen was mijn lul zo stijf als hij nog nooit geweest was. Paul speelde nu met Sandra’s kutje die met volle mond licht kreunde, haar natte kut kon ik duidelijk horen soppen onder zijn woelende vingers. Wat was dit super geil zegt mijn vrouw die een ander lag de pijpen terwijl ze gevingerd werd en ik ernaar lag te kijken, ook al hadden ze het niet in de gaten. Ik zag nu dat Paul met zijn onderlijf begon te schokken, Sandra liet zijn pik uit haar mond glippen. Ze was zo geil dat ze hem nu duidelijk in haar kutje wilde voelen. Zonder iets te zeggen draaide ze zich op haar zij, met die strakke kont naar Paul toe, snel keek ze nog even of ik echt sliep waardoor ik mijn ogen tot spleetjes kneep.

Hij begreep de hint, draaide zich ook op zijn zij waarop ze langzaam tegen elkaar aanschoven. Nu drukte hij zijn stijve paal tegen haar bilspleet en haalde zijn eikel even door haar natte spleetje. “Mmmm”, “ohh ik ben zo geil” fluisterde ze zachtjes, neuk me ik wil je pik in me voelen”. Ze legde haar handen op haar billen en probeerde zo haar kutje wat open te trekken om hem toegang te geven tot haar paradijs en duwde zo ook haar kont naar achteren om hem te ontvangen. “Mmm wat was ze geil, het kon haar nu blijkbaar niets meer schelen of ze betrapt zou worden, ze wilde alleen maar die dikke eikel met die lange pik in haar lijf voelen, ze trok haar schaamlippen nog verder open en ving zijn eikel ertussen. Zachtjes begon Paul te stoten, pakte haar heupen en drukte langzaam de hele lengte van zijn pik tot aan de wortel in haar strakke kutje. “Oh ja zachtjes, hij moet wel passen” zei ze nog steeds fluisterend. Toen hij door drukte, kreunde ze vrij hard, en opeens floepte zijn dikke eikel naar binnen. “Mmmm wat een genot dit is lekker zeg” hoorde ik haar zeggen en een nog hardere kreun ontsnapte haar lippen, waarop ik me omdraaide en haar vroeg “vind je het lekker schatje”?

Paul trok op dat moment van schrik zijn pik terug, dat voelde voor Sandra blijkbaar zo lekker dat ze alleen nog maar kon kreunen. “Neuk haar maar lekker Paul, jullie mogen van mij”, zei ik. Hierop stopte hij zijn pik terug in haar nauwe grotje en begon haar langzaam te neuken. Ik deed nu het licht aan en sloot de gordijnen en begon mezelf op mijn knieën zittend af te trekken al kijkend naar het neukende stel. “Ik had jullie wel gehoord hoor, maar het idee dat Sandra door een ander geneukt ging worden is al lang een wens van ons en ik moet zeggen dat het vreselijk geil is” kreunde ik aan mijn pik trekkend. Hierdoor aangemoedigd maakte Sandra zich los van Paul’s lul en ging op haar knieën zitten, zodat Paul haar vanachter kon neuken.

Ik was op mijn knieën voor haar gaan zitten, haar zo mijn harde pik aanbiedend om gepijpt te worden. Met haar tong ontdeed ze mijn eikel van het voorvocht. Likte onder de rand van mijn eikel en schoof haar mond over mijn kloppende pik, haar hoofd heen en weer bewegend. Zelf begon ik nu ook mee te bewegen waardoor ze nu vanachter door Paul in haar kutje geneukt werd en door mij in haar geile pijpende mond. Het was een enorme sensatie, ik kan het aan ieder die de kans krijgt aanbevelen. Paul beukte nu hard in op haar kutje, ik hoorde zijn buik tegen haar billen kletsen, hierdoor werd mijn kloppende pik steeds ver achter in haar keel geduwd. Je begrijpt zeker wel dat ik dit niet lang vol kon houden en het duurde dan gelukkig ook niet lang of ik voelde aan het schokken van Sandra dat ze klaar ging komen, niet veel later kwam Paul luid kreunend diep in haar kutje klaar en trok haar nog een laatste keer hard aan haar heupen naar achter om zo het laatste restje sperma diep in haar knijpende kutje spuitend.

Paul trok zich nu terug waardoor mijn lul uit haar mond schoot. Ik pakte mijn pik vast en na een paar ruk bewegingen, schoot mijn sperma door de lucht en kwam met drie dikke stralen op Sandra’s gezicht en in haar haren. Snel hapte ze mijn pik weer in haar mond om het laatste restje er uit te zuigen wat ze doorslikte. Met een zucht van voldoening viel ik achterover op bed. Paul duwde Sandra met haar buik op het bed, stopte zijn nog steeds stijve lul weer in haar kutje en begon met lange halen te neuken. Al snel hield ze het niet meer en riep dat ze weer klaar ging komen en kronkelend kwam ze klaar, nu is ze normaal ook van het makkelijk klaar komen maar zo snel ging het anders nooit, dus moest ze wel heel erg geil zijn. Ook Paul had na zolang droog gestaan te hebben blijkbaar meer dan genoeg en spoot voor de tweede keer zijn zaad in haar kutje die nacht. Mijn pik was van dit schouwspel weer overeind gekomen waarop het nu mijn beurt was om mijn geile teefje te neuken.

Ik zette haar weer op handen en knieën, nam achter haar plaats, haalde mijn pik door haar met sperma gevulde kutje en plaatste hem zachtjes tegen haar kontgaatje, met de gedachte nu of nooit omdat ze zo super geil was, “voorzichtig hoor” zei Sandra. Nog nooit had ik haar in haar sterretje mogen neuken maar nu was ze zo geil dat ze me zelfs daar toe liet. Heel voorzichtig drukte ik mijn eikel in haar nauwe tunnel. Paul vingerde ondertussen haar klitje waardoor ze zich ontspande en mijn pik vrij soepel in haar kontje gleed. “Neuk me kom op neuk me in mijn kontje geilaard” spoorde Sandra me aan toen mijn pik er helemaal bij haar in zat en ze aan het gevoel gewend was.

Paul zoenend, kreunde ze dat ze zo geil was, nou ik ook en na een minuut of vijf in haar heerlijke strakke kont geneukt te hebben spoot ook ik mijn tweede lading van die nacht in het geile lijf van mijn vrouw. Ze liet zich voorover vallen waarop mijn nog steeds stijve pik uit haar kontje schoot. Moe en voldaan lagen we met zijn drieën uitgeput op bed ondertussen streelde en kuste ik samen met Paul haar lichaam. Na nog even op haar tepels gesabbeld te hebben kuste we haar welterusten en voldaan viel ze in slaap.

De volgende ochtend was ik als eerste wakker en toen ik onder het warme stromende water stond hoorde ik hoe mijn geile vrouw nogmaals verwend werd door Paul. Toen ik mezelf afgedroogd had en de slaapkamer weer inliep zat Sandra boven op Paul zichzelf neukend en luid kreunend. Het was een geil gezicht om mijn vrouw zo genietend van een andere lul te bekijken. Met de gedachte aan de avond ervoor stond ik verlekkerd met een stijve lul naar haar wippende kontje te kijken. Dit schouwspel maakte me weer bloedgeil, hoopvol keek ik naar mijn stoute meisje, haar knikje was voor mij voldoende om te begrijpen dat ze wilde dat ik er bij haar van achteren in kwam om haar zo samen met Paul in de sandwich te nemen. Dit liet ik me niet voorbij gaan en ik wist niet hoe snel ik haar moest bedienen.

Snel nam ik plaats achter haar tussen Paul’s benen, bevochtigde mijn eikel, zette hem voorzichtig tegen haar sterretje en verbazend soepel gleed ik bij haar naar binnen waarna ik haar met rustige halen begon te neuken. Door het dunne wandje voelde ik de pik van Paul langs mijn pik glijden. Samen neukte we haar nu steeds sneller toen we eenmaal het ritme te pakken hadden kwam Sandra als eerste klaar. Paul zoog tegelijk aan haar stijve tepels en speelde met haar tieten. “Oooh jongens wat doen jullie met me, kreunde ze toen we bijna gelijk haar gaatjes vulden en ze nogmaals tot een hoogtepunt kwam.

Ik trok me terug terwijl Paul haar door bleef neuken met zijn nog steeds stijve lul. Ik liet ze daarna alleen en friste me op onder het stromende water. Even later kwam Paul er ook onder, hij bedankte me voor de fijne nacht. “Jongen wat heb jij een mooi geil en lief vrouwtje, daar moet je heel zuinig op zijn” zei hij. We maakte even later samen in de keuken een ontbijtje voor Sandra dat we samen met een warme kop thee bij haar op bed brachten, waarna Paul met een dikke zoen Sandra bedankte en afscheid nam. Misschien komt er binnenkort wel een vervolg bij hem thuis want over veertien dagen gaan we bij hem op visite dus wie weet.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb