Op vakantie naar Kreta

Op vakantie naar Kreta.

Ik had sinds een tijdje een vriendin en de vakantietijd brak aan. Het was dan ook hoog tijd om plannen te maken. Omdat we niet zoveel geld hadden besloten we om met een ander paar samen naar Kreta te gaan en daar een vierpersoonskamer te nemen in een goedkoop hotel. Een vriendin van mijn vriendin met haar verloofde wilde dat wel en we boekten een vakantie.

Helaas sloeg het noodlot toe en we kregen vlak voor de vakantie vliegende ruzie en het ging uit. Ik ging met het lood in mijn schoenen naar het andere paar toe om te vertellen wat er was gebeurd en om te vertellen dat het nu allemaal niet door kon gaan. Ron en Astrid bleken erg aardig te zijn en eigenlijk was het heel gezellig die avond. Het klikte direct. Ron en Astrid stelden voor om dan maar alleen mee te gaan. Aldus werd besloten en zo kon ik dus toch nog op vakantie.

Na een voorspoedig verlopen reis kwamen we aan in ons hotel in Heraklion. En het was echt een goedkoop hotel. Er zat totaal geen luxe aan en alles was even kaal. Heraklion zelf was gezellig en druk en we vermaakten ons best die eerste dag. Diep in de nacht gingen we naar onze kamer. Om de beurt gingen we naar de badkamer (nou ja, badkamer...) en deden daar ons “nachtgoed” aan, niet te veel, want het was behoorlijk warm, maar wel iets om elkaar niet in verlegenheid te brengen. We doken ons bed in en al snel lag ik te soezen. Ik hoorde Astrid fluisteren en ging een beetje anders liggen, zodat ik kon verstaan wat er gezegd werd.

“Slaapt ie al ?” “Ik geloof van wel” “Ik wil wel geneukt worden Ron, ik ben zo geil als boter van dat zonnen en de drankjes”. “Ja mijn lul staat ook behoorlijk stijf, maarre als ie nou wakker wordt..””Ja nou dan heeft ie pech gehad, hij zal met Jannie ook niet stil gezeten hebben”.

Nu werd het interessant, dus ik keek door de spleetjes in mijn ogen naar het tweetal op het andere bed. Ze trokken hun kleren uit en gingen op het dekbed liggen vrijen. Ze gingen lekker tekeer. Plotseling hoorde ik Astrid zeggen :”ik wil op z’n hondjes, want ik wil die dikke lul lekker diep in mijn kut vandaag”. Ze ging op handen en voeten zitten met haar gezicht naar me toe en Ron nam achter haar plaats en stootte zijn lul naar binnen. Mijn ogen gingen wat verder open en ik keek in het van genot vertrokken gezicht van Astrid. Ron had niets in de gaten, maar Astrid zag dat ik lag te kijken. Ze knipoogde naar me en ik deed hetzelfde terug en de twee gingen gewoon door waar ze mee bezig waren. Ik geloof zelfs dat het Astrid juist nog meer opwond omdat ik keek. Wat was die geil zeg ! Volgens mij kwam ze wel een keer of vier klaar voordat Ron haar kut volspoot.

Na dat lekkere nummer gingen ze voldaan slapen. Ik kon echter niet slapen, voordat ik me flink had afgetrokken en dit keer zag ik dat Astrid zag wat ik aan het doen was. Ik maakte er dan ook een showtje van en sloeg het dekbed wat terug. Al heel snel spoot ik een flinke lading zaad op mijn buik. Daarna gingen we echt alle drie slapen.

De volgende dag zaten we om half tien aan het karige ontbijt. Daarna kleedde Ron zich om in zij joggingpak. Hij was in training voor het nieuwe voetbalseizoen en had zich voorgenomen om iedere dag een uurtje te joggen. Astrid en ik hadden absoluut niet de behoefte om hem gezelschap te houden en dus gingen wij naar een mooi terras wat we gezien hadden om koffie te drinken en spraken met Ron af dat hij na afloop ook daarheen kwam.

Toen we op het terras zaten bracht Astrid al gauw het gesprek op de gebeurtenissen van de vorige nacht. Ze vroeg me of ik het niet vervelend had gevonden. Ik antwoordde dat dat niet het geval was, maar dat ik Jannie wel had gemist om hetzelfde te doen. Dat begreep ze wel, maar tot mijn stomme verbazing knoopte ze er aan vast : “eigenlijk ben ik momenteel geil genoeg om twee mannen te bedienen, maar ik weet niet wat Ron er van denkt en ik wil alleen maar als hij dat ook wil”. Ik vertelde dat ik het ook wel zag zitten en ze beloofde om het in de loop van de vakantie met Ron te bespreken als de tijd er rijp voor was. En ondertussen kijk je maar lekker naar me zei ze, dat vind ik ook al een erg geil idee. Dat hoefde ze me niet te vertellen, dat had ik wel gezien de vorige nacht.

De nachten daarop maakte Astrid er een complete show van. Ze liet zich in alle standen naaien en pijpte Ron vlak voor mijn neus, tot het zaad langs haar mond liep en iedere keer als Ron sliep, trok ik me duidelijk voor haar zichtbaar af. Met het vrouwelijk schoon wilde het bij mij niet erg lukken die dagen en ik werd geiler en geiler.

De vijfde nacht had ik er genoeg van. Astrid liet zich weer op zijn hondjes neuken en plotseling stond ik op en liep met mijn boomstijve lul naar hen toe. Aan de reactie van Ron kon ik zien dat ze het nog niet met hem besproken had, maar ik hield het niet meer uit. Ik liet mijn stijve voor de ogen van Astrid heen en weer zwaaien en ze pakte hem zonder iets te zeggen vast en bracht hem naar haar mond. Ron keek verbaasd toe, maar zei niets en begon haar weer te neuken. Ze gaf eerst een kusje op mijn dikke eikel en vervolgens liet ze mijn vlees langzaam maar zeker helemaal in haar mond verdwijnen voor een echte deep throath. Ron begon nog harder in haar kut te stoten, toen hij zag wat er gebeurde en Astrid kwam daardoor hevig klaar. Daarbij zoog ze zo hard aan mijn lul, dat mijn kloten borrelden en het sap omhoog stuwde. Ik spoot haar mond en keel vol met mijn dikke, romige sperma, terwijl Ron haar kut met hetzelfde goedje vulde.

We zakten uitgeput van elkaar af. Ron bleek het in het gesprek wat we daarna hadden helemaal niet erg te vinden, integendeel hij werd er ook wel geil van. Al snel waren we weer zover dat we wat konden gaan doen en we besloten Astrid een lekkere sandwich te geven. Ron had de kleinste lul van ons tweeën en hij zou haar in de kont neuken (dat had ie trouwens nog nooit gedaan) en ik zou hem in haar lekkere kut stoppen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging op mijn rug op bed liggen en Astrid liet haar kut, die nog nat en soppig was van het vorige nummertje, met gemak over mijn paal heen glijden. Toen hij er helemaal inzat ging ze verder over mij heen liggen en Ron maakte haar poepgaatje nat met wat vocht uit haar opgewonden kut en maakte zijn lul flink glibberig met wat speeksel. Daarna bracht hij zijn eikel naar haar anus en duwde voorzichtig. Langzaam maar zeker verdween zijn lul in haar kontje. Ze kreunde van pijn en genot. In haar kut voelde ik Ron’s lul aan de andere kant naar binnen schuiven en dat was heel opwindend. Tenslotte had hij hem helemaal weggestopt in haar maagdelijke kontje en we bleven even stil liggen om van het gevoel te genieten. Astrid vond het duidelijk heerlijk om het beleg van dit boterhammetje te zijn.

We begonnen tegen elkaar op te stoten. Het was heel lekker, maar omdat we net een keer waren klaargekomen konden we het makkelijk wat langer uithouden. Astrid niet. Die kwam achter elkaar klaar, het ene orgasme na het andere denderde door haar geheel gevulde lichaampje. Uiteindelijk spoten we haar samen vol. Ron spoot het eerst haar nauwe holletje vol en door het gevoel van zijn spuitende lul kwam ik in haar kut klaar. Ondertussen hing Astrid half bewusteloos van alle orgasmes tussen ons in. Onze lullen verslapten snel en we zakten terug op het bed. Astrid mompelde “ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen, dit was het nummertje van mijn leven, echt waar” We waren best wel een beetje trots daarop en ook voor ons was het erg lekker geweest.

In de daarop volgende dagen hadden we heel veel sex samen. Zeker wel zo’n drie, vier keer per dag. Met z’n tweeën of met z’n drieën in alle mogelijke variaties. Op de laatste dag liep het feest helemaal uit de hand en Ron en ik hadden ook sex samen. We neukten elkaar in de kont en zogen elkaar af. Astrid vond het heerlijk om te zien en werd er zo mogelijk nog geiler van.

Het was al met al een vakantie om nooit te vergeten.

Zo af en toe ga ik nog wel eens naar Ron en Astrid toe om een avondje bij te praten en regelmatig hebben we nog sex met elkaar. Maar zoals in Griekenland werd het nooit meer. Toch kunnen we erg van elkaar genieten en kom ik er graag op visite. En niet alleen voor de koffie dus.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb