Op een stoel

Op een stoel.

“Schat, waar denk jij aan”, vroeg Jolanda, toen ze zich uit haar gedachten had weten los te rukken en de lasagne weer terug in de schaal schoof. “Hm, aan Yvette en Peter, jij toch ook?” “Ja, dat is wel duidelijk hè, ik kan het me maar moeilijk voorstellen hoor, die twee uit elkaar. Weet je waarom ze uit elkaar gaan”, zei haar man een beetje verontwaardigd, “Peter zei dat voor hen de lol eraf is; de spanning is weg!”. Het bleef weer een tijdje stil en het drie jaar getrouwde stel dacht na. Eigenlijk durfden ze elkaar niet in de ogen te kijken.

Nadat Jolanda de lasagneschaal naar de keuken had gebracht, keek zij haar man en vroeg: “Bert, hoe spannend is ons huwelijk nu nog eigenlijk?” Jolanda kon zien dat Bert ook met die vraag had geworsteld. Hij was zichtbaar blij dat hij haar die vraag niet hoefde te stellen. “Nou, eh, we gaan twee keer per jaar op vakantie, jij hebt jouw werk en ik het mijne”. Bert probeerde erbij te kijken alsof hij het echt meende. Jolanda zei: “Dat is het goede van ons huwelijk, maar dat bedoel ik niet en dat weet je best”. Weer bleef het een ogenblik stil. Toen stond Bert op en liep naar de kast. Hij pakte een fles rode wijn en maakte hem open. “Ja schat, ik weet wat je bedoelt”, hij schonk twee glazen in, “maar ik weet het antwoord niet”. Hij gaf een glas aan haar en ze namen allebei een flinke slok. Hij keek haar doordringend aan: “Jij soms wel?”. “Nou, ik wil wel een poging wagen”, zei Jolanda. “Volgens mij is onze seksuele relatie een sleur geworden”. “Hoe bedoel je een sleur”, wilde hij weten. Ze namen weer tegelijk een slok en Jolanda ging verder: “We kennen elkaar nu zo’n beetje en de dingetjes die je doet en altijd deed om mij op te winden werken niet meer zo goed als vroeger”. “Ligt het dus aan mij!”, riep Bert enigszins verontwaardigd uit. “Waarom kan jij dan niet eens het initiatief nemen?” Hierop wist Jolanda wel het antwoord: “Dat komt omdat ik gewoon iets langer de tijd nodig heb. Voordat ik de kans heb gehad het één en ander te ondernemen, ben jij al begonnen met je toenaderingspogingen.” Bert bleef even stil en begon al, nippend aan zijn wijn, redenerend te praten: “Dus je bedoelt dat de seksuele spanning, uit ons huwelijk is omdat mijn toenaderingspogingen jou niet meer opwinden?” Jolanda knikte instemmend en hij ging verder: “En bedoel je ook dat jij daar niets aan kon doen, omdat ik altijd het initiatief nam en nog steeds neem?” Weer knikte Jolanda instemmend, maar vroeg zich af waar hij heen wilde. “Hmm”, murmelde hij en staarde de kamer in. “Dus, als we weer iets van die oude spanning terug willen dan moet, of ik jou vaker iets laten doen. Of ik moet geheel iets anders bedenken?” Dat laatste zei hij op zo’n geile manier, zoals hij dat alleen maar kan.

Jolanda kreeg een bekend, kriebelend gevoel dat zich vanaf haar maag over haar lichaam verspreidde. Met een blos op haar wangen van de wijn en van verlegenheid, vroeg ze: “Wat bedoel je daarmee, Bert?”. “Nou gewoon, zoals ik het zeg”, antwoordde de man quasi onschuldig. Ze reageerde nadenkend: “Ja maar, aangezien een man zoals jij niet zal wachten, kan ik me wel indenken voor welke mogelijkheid jij kiest...”. “Precies”, zei Bert op een manier zoals een leraar de scholier de les leest. “Dat zou ik wel denken”. “Ojee, Bert de Vliet, wat ben je van plan?” De man werd weer serieus. “Ik ga je iets vertellen dat mij al enige maanden intens bezighoudt.” Jolanda ging ervoor zitten. “Het is iets dat ik op televisie heb gezien”, ging hij verder. Bert stond op om het licht zó te dimmen, dat ze in de schemer van de lamp zaten. “Ik zal het vertellen als je van te voren belooft er niet direct een oordeel over te hebben. Je moet er eerlijk en onbevangen over nadenken”. Terwijl hij dat zei, liep Bert tot vlak achter haar rug. Ze voelde zijn warmte. “ Uh, ja schat, ik zal over jouw ‘iets’ niet te snel oordelen”, stamelde Jolanda en nam snel nog een slok wijn. “Oké, dat is dan afgesproken. Maar voordat ik je iets vertel, moet je je ogen dicht doen.” Jolanda sloot haar ogen en voelde plots een zachte aanraking op haar oogleden en voorhoofd. Hij ging haar blinddoeken! Voor ze het wist, sloot de doek al het licht uit haar ogen. Na wat geschuifel van een stoel, hoorde Jolanda haar Bert vlak naast haar oor ademen. “Zet je maar schrap, want ik ga je iets vertellen waar ik erg opgewonden van word.”

Hij sprak zacht. Tijdens het spreken voelde Jolanda af en toe zijn uitgeblazen en warme adem tegen haar oor stromen. “Zo’n half jaar geleden zag ik op de televisie een documentaire over prostitutie. De geïnterviewde vrouwen legden uit waarom ze het vak zijn ingegaan. Eén hoer zei het geil te vinden dat ze macht had over mannen; met haar lijf kreeg ze meer gedaan, dan wie dan ook. Hierop ben ik gaan doordenken. Het windt mij op te weten dat jij ook seksueel genot kunt hebben met een andere man”. Jolanda schrok, maar liet dat niet blijken onder die doek. Toch werd het nu wel erg spannend. Nota bene haar eigen man zette de deur naar een onbetreden wereld op een kier! Bert ademde nu iets sneller. Hij legde zijn hand op haar dijbeen en ging verder. “Het zou mij erg opwinden als jij je op een avond uitdagend aankleedt en alleen de stad ingaat”. Zijn hand verkrampte iets. Dit wond haar op en ze besloot niet langer haar reacties te verbergen. Jolanda gooide haar hoofd achterover en drukte haar hand tegen haar venusheuvel. Bert vervolgde zijn fantasie: “Als je in de stad bent, dan zoek je een bar op. Daar ga je zitten en wacht totdat je wordt aangesproken. Als de man je bevalt, dan ga je met hem mee naar zijn auto”. De vrouw wreef over haar poes. Door de spanning was dat bepaalde plekje van haar legging al wat nattig. Bert zag dat zijn vrouw zichzelf hielp. Zijn lul spatte tegen de binnenkant van broek. Hij ging verder: “In de auto beginnen jullie wild te tongzoenen en hij grijpt je bij je borsten. Eerst wil je het niet, maar je kan jezelf niet meer stoppen. De gedachte dat ik alleen thuiszit, maakt je alleen nog maar geiler en je laat hem jouw spleet voelen”.

Jolanda was nu helemaal geil geworden en trok op de stoel haar kleren uit. Ze zocht met haar mond naar de paal van haar man. Ze had één hand in haar hete kut en de andere om zijn harde staaf. Op het genot van haar eigen gevinger, sopte zijn geaderde lul in haar mond. Bert verbaasde zich over de opgewondenheid van zijn vrouw en vroeg: “Wie ben je nu aan het pijpen?” Jolanda hoorde het niet, ze was aan het pijpen. Ze deed hetgeen waarvoor ze was geboren: mannen plezieren. “Je bent die vent aan het zuigen hè, ooh”. Bert werd nog geiler om deze hoerigheid van zijn vrouw. Hij pakte haar geblinddoekte hoofd en stootte zijn hete pik er harder in. Jolanda’s vingers vlogen razend snel in het zwembad van haar spleet. Toen Bert dat zag, werd het hem teveel. Zijn fantasie had nu ook zijn vrouw gevangen; ze was een regelrechte hoer! Het leek wel alsof het zaad vanuit de binnenkant van zijn dijen omhoog trok. Al snel verzamelde het zich in de veel te nauwe penis. Met atoomkracht knalde zijn lul uit elkaar. Een vloedgolf van mannelijk geil drong in de mond van Jolanda. “Nee, allemachtig nog aan toe, nee, nog niet!!”, vloekte Jolanda hartgrondig, terwijl het zaad uit haar mond stroomde. “Jezus Bert, ik ben nog niet klaar!” Bert zakte van pure uitputting in elkaar. Met enige moeite kon hij uitbrengen: “Sorry, ik hield het niet meer”.

Woedend gooide Jolanda haar blinddoek af en schreeuwde: “Dan moet je het zelf maar weten, je hebt er om gevraagd!” Ze duwde hem op de stoel en bond hem met zijn eigen riem vast. Ze sleepte het logeermatras naar de kamer en bond hem met nog meer touwen om hem heen. “Wat ga je doen”, vroeg haar man die van verbazing en vermoeidheid niet tegenstribbelde. “Het is jouw fantasie niet de mijne, maar ik ben nu wel zo nat als een dweil”. Ze stopte een sokkenprop in zijn mond. Bert kon nu niets meer uitbrengen en hij begon het ergste te vermoeden. Jolanda belde met Jacob, de overbuurman. Hij was haar joggingpartner en had meerdere malen laten weten dat hij met haar wilde neuken. Binnen een mum van tijd stond hij aan de deur. Jolanda deed bijna spiernaakt open. “Hallo Jacob, het is zover, je mag me neuken”. Jacob wist niet wat hij hoorde en holde verheugd het huis in. Daar wachtte hem een verrassing: zijn overbuurman zat naakt, goed vastgebonden en met een prop in zijn mond op een stoel. Bert keek hem met grote ogen aan. Alhoewel beide heren elkaar niet zo goed lagen, daalde Jacobs enthousiasme tot een minimum. “Tja Jo, moet je eens luisteren, ik weet het niet hoor.” “Niets mee te maken”, zei Jolanda, “hij wil het zelf”. Een protesterend gemurmel steeg op vanuit de stoel.

Snel en handig ontdeed Jolanda de overbuurman van zijn kleren en zakte door haar knieën. Ze begon zijn nog slappe pik en zak te likken. Bert kermde harder, maar zijn pik begon wat op te stijven. Toen Jacob dat zag, kon hij zich ook wat laten gaan. Ook zijn pik werd harder. Nu kon Jolanda hem wat beter omvatten. Met lange halen bracht zij de vreemde penis in en uit haar mond. Meteen zat haar opwinding op het niveau van een aantal minuten geleden. Met een schuin oog keek ze naar haar man en werkte gestaag door. Door de wisselwerking van elkaars opwinding, richtte Bert zijn staaf nu helemaal op. Hij murmelde nu niet meer en zat in stilte en met grote ogen te kijken hoe zijn vrouw een vreemde man pijpte. Jolanda speelde hierop in door recht tegenover Bert te gaan zitten. Ze keek hem strak in de ogen aan terwijl haar mond over een hete paal gleed. Jacobs pik stond nu uitermate gespannen. Jolanda was bang dat hij zou gaan spuiten en stond op. Ze keek Bert aan terwijl ze zei: “Jacob, ik wil dat je me neemt”. “Hier”, vroeg Jacob nog onzeker. “Ja hier, recht voor de ogen van mijn man”. De spanning was van Berts lichaam af te lezen. Zijn lul nam enorme proporties aan. Jolanda ging op haar knieën zitten. Haar hele houding was nu een grote uitnodiging om hard te worden genomen. Aarzelend bracht Jacob zijn pik en lichaam in positie. Bert keek toe. “Doe het”, commandeerde Jolanda terwijl ze naar haar man keek. Jacob had geen moeite de juiste weg te vinden.

Langzaam gleed zijn lul in het lichaam van Jolanda. Bert kreunde. De vrouw voelde de hete staaf tot diep in haar onderbuik doordringen en genoot. Ze werd genomen. Enthousiast gooide ze haar lichaam naar achter om hem nog beter te voelen. Jacob had eindelijk de kans zijn bloedmooie buurvrouw te neuken en verloor zichzelf. Wild beantwoordde hij haar bewegingen en pakte haar bij de nek. Al draaiend stuurde hij zijn staaf in onbekende hoekjes van haar lichaam. Jolanda kreunde en draaide mee. Bert zag nu dat zijn vrouw niet meer naar hem keek. Ze genoot met haar ogen dicht. Haar stem zong mee op het draaien van de heerlijke pik. Ze kwam klaar. Ze deed haar benen tegen elkaar, rilde over heel haar lichaam en met een intens zuchten, liet ze het gaan. Op het hoogtepunt, keek ze naar haar man. Hij zag haar ogen wegdraaien en twee witte knikkers staarden hem aan. “Jezus”, dacht hij, “ze is er!” De overbuurman ging onverstoorbaar door met zijn bewegingen. Ook hij zat aan zijn maximum.

Voordat hij kwam, ging Jolanda anders zitten. Met het geil en voorvocht druipend uit haar spleet, richtte zij zich op. Ze liet Jacob van beneden af haar binnendringen. Nu mocht hij alleen maar pompen. Bert keek hoe een stevige pik in zijn vrouw bewoog. Het was duidelijk dat zij de buurman nu liet spuiten. Jacob werd inderdaad heftiger in zijn bewegingen. Op de maat van zijn stoten, bewogen de borsten van Jolanda op en neer. Ze voelde de staaf zwellen. Snel ging ze van hem af en nam de lul in haar mond. Ze hoefde maar even met haar tong de eikel aan te raken en het trillen van de penis was begonnen. Het zaad denderde onder haar hand door zijn buis en spoot in haar mond. Jacob sloeg naar achter, zijn zaaddouche hield niet op. Terwijl Jolanda zoveel mogelijk ervan probeerde te slikken, keek ze naar haar man. Berts lul had in deze toestand ook z’n langste tijd gehad. Het gevoel rees op vanuit zijn tenen en de zetel van zijn stoel. Zonder zijn pik dan ook maar één keer aan te raken, kwam hij klaar. Het sperma golfde uit de stijf blijvende stang. Jolanda keek er gefascineerd naar; het bleef maar komen. Bij Jolanda was de vloed in haar mond opgehouden. Ze kroop naar haar man en zoog het nog steeds stromende zaad ook naar binnen. Een moment later was het afgelopen. Jolanda was verzadigd.

Ook Jacob konden ze naar huis dragen. Zonder naar Bert te kijken, kleedde hij zich snel aan en ging naar huis. Langzaam ontdeed Jolanda haar man van zijn boeien. Het laatst haalde ze de prop uit zijn mond. “Ik hou van je”, zei hij. Jolanda gaf hem een knuffel.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten
Rss feed wordt geladen