Op de parkeerplaats.

Het was op een zaterdag avond, mijn vrouw en ik waren naar een feest geweest in den Haag, daar had mijn vrouw beetje te diep in het glaasje gekeken, met moeite heb ik haar naar onze auto geholpen. Het was rond middernacht, het verkeer op de snelweg richting Rotterdam stond vast wegens werkzaamheden, dus bij de afslag Delft besloot ik gebruik te maken van de binnenweg richting Zestienhoven. Onderweg zat mijn vrouw languit op haar stoel met de benen wijd, ik trok haar rokje een stukje omhoog en probeerde langs haar slipje haar kutje te voelen.

Ze reageerde niet en ik ging mijn gang, ondertussen was ik behoorlijk geil geworden. Ondertussen waren we Zestienhoven voorbij en reden we langs een sportpark achter het vliegveld. Opeens zag ik een parkeerplaats en ik reed er op, zoekende naar een rustig plekje. Achter de bomen en struiken zag ik een verscholen plekje waar ik de auto parkeerde. Ik deed de stoel van mijn vrouw naar achteren en liet de rugkant zakken. Langzaam trok ik haar slipje uit en ging ik op haar liggen. Omdat het zo donker was deed ik de binnenverlichting aan en duwde ik mijn lul in haar natte kut. Ik was lekker bezig en mijn vrouw kreunde onder mijn stoten, toen zag ik opeens een man naast mijn raampje staan die naar ons stond te kijken. Ik kwam met mijn hoofd omhoog en toen pas zag ik dat die man zijn lul uit zijn broek had. Hij stond zichzelf al kijkend naar ons af te trekken. Hij keek mij aan en maakte een gebaar met zijn hand, de duim tussen zijn wijs en middelvinger. Ik snapte niet gelijk wat hij bedoelde, dus deed ik het raampje naar beneden. Hij wees naar mijn vrouw en zei “lekker wijfje”. Ik had mijn lul uit haar kut getrokken en ze lag daar wijdbeens. Zonder na te denken deed ik het portier open en verplaatste ik mezelf naar mijn eigen stoel.

Die man kwam in de auto en nam mijn plaats tussen de benen van mijn vrouw. Hij schoof zijn broek naar beneden en stak zijn lul in de natte kut van mijn vrouw. Ze reageerde met een kreun en duwde haar billen omhoog, die man had een grotere lul dan die van mij en ze voelde dat. Hij begon met langen halen in mijn vrouw te stoten, steeds dieper en harder, mijn vrouw had haar armen om zijn billen geslagen en trok die man met kracht tussen haar benen. Mijn vrouw moedigde de man aan om haar dieper en harder te neuken, dat deed hij tot hij met een kreun klaarkwam en zijn sperma diep in haar spoot. Door dit geile gebeuren was ik zelf ook klaar gekomen op mijn buik, zo geil was ik. Voor de eerste keer had ik mijn vrouw met een andere man zien neuken. De man trok zijn slappe lul uit mijn vrouw en stapte uit de auto, hij bedankte mij en vertrok.

Ik keek naar mijn vrouw die nog steeds met haar benen wijd lag, zij was zo mooi, haar kut glinsterde, maar verloor geen sperma. Ik wilde haar fatsoeneren toen ik een stem hoorde: “Hulp nodig”. Ik keek door het raam, daar stond weer een man, iets ouder dan de eerste. Hij keek naar mijn vrouw, ik deed het portier weer open, daar stond hij met zijn broek op zijn enkels, zijn stijve lul stond als een paal recht omhoog. Zijn lul was zo dik als mijn pols en zeker 25 cm lang, de eikel glinsterde van het vocht. Hij kwam ook de auto in en nam plaats tussen de benen van mijn vrouw, hij wreef zijn eikel tussen de schaamlippen van mijn vrouw en duwde hem in haar kut. Mijn vrouw kreunde en toen die man zijn lul extra diep in haar stootte, deed mijn vrouw haar ogen open. Ze sloeg haar armen om zijn middel, spreidde haar benen nog verder en vroeg de man om haar diep en hard te neuken. Ik zag zijn lul helemaal in haar kut verdwijnen, tot aan zijn ballen zat hij in haar kut, haar billen hield ze omhoog tegen de man gedrukt, zij gaf zich bewust aan die man.

Stoot na stoot raamde de man zijn lul in haar tot hij met een kreet zijn sperma in haar kut spoot. Ze bleven nog geruime tijd in elkaar armen liggen tot zijn lul als een sliertje uit haar kut weggleed. Hij zoende mijn vrouw op haar mond die mijn vrouw beantwoorde met een tongzoen daarna namen we afscheid en ging hij weg. “Dat was lekker” zei mijn vrouw terwijl ze haar rokje weer in fatsoen bracht en haar stoel op de normale stand zette.

Thuis aangekomen gingen we gelijk naar bed waar ik haar lichaam bewonderde, haar borsten zoende en mijn hoofd tussen haar benen bracht. Toen begon ik haar kut te likken en probeerde ik haar sappen door te slikken met het sperma van die twee mannen, het smaakte aangenaam en zij vond het ook lekker want zij kwam nog een keer luid kreunend klaar. Dat was de eerste keer en daarna volgden er nog veel meer van dit soort avonden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten