Onze zwarte buren

Onze zwarte buren.

Davis en Saundra waren onze zwarte buren en waar we bijna elk weekend over de vloer kwamen. Ik was best gek op Saundra. Ze had lang bruin haar, mooie bruine ogen, mooie gevormd lichaam met volle borsten en een achterwerk dat niet ophield. Ik had nog nooit aan een poging haar te verleiden gedacht maar gelukkig maakte zij er een.

Op een avond, zittend in hun woonkamer, ging Davis naar de keuken om nog wat te drinken te halen toen Saundra naar me toe boog en me kuste. Haar warme en brede lippen drukte tegen die van mij en haar tong gleed in mijn mond terwijl ze haar hand stevig op mijn penis plaatste. Terwijl die omhoog schoot als een raket vroeg ze of ik geïnteresseerd was, stevig in mijn harde lul knijpend, om samen met Davis en haar in bed te duiken. Ik trok me terug en keek naar haar met mijn mond open. “Ben je serieus????” vroeg ik. Saundra greep mijn hand en schoof die tussen haar dijen, mijn vinger naar haar poesje begeleidend. Ze was kletsnat. Wat denk je ?? Ben ik serieus??? vroeg ze. Ik knikte. Ze wreef de palm van haar hand op en neer over mijn lul en deed mijn broek uit en bevrijde mijn stijve paal. “Erg mooi” zei ze terwijl er al voorvocht uit mijn lul terecht kwam op haar lange rode nagels. “ En ik neem aan dat dat een JA betekend”?? “Ja zekers” zei ik, ze leunde weer naar me toe en kuste me weer, mijn stijve stevig wrijvend met haar hand, terwijl ik haar natte gewillige kutje vingerde. Davis kwam weer de kamer binnen. Ik trok me terug maar hij glimlachte naar ons. “Ga ervoor “ zei hij.

Hij ging tegenover ons zitten zodat hij kon kijken naar wat we deden. Ik deed Saundra haar jurk uit en zoog op haar borsten, met mijn mond over haar warme donkere bollen bewegend en zuigend aan die grote bruine tepels. Mijn lul was nu zoooo hard dat ik dacht dat ik spontaan klaar zou komen. Saundra kneep me stevig in mijn lul en stelde voor om naar de slaapkamer te gaan. We deden daar al onze kleren uit en lagen op het bed. Ik kon er niets aan doen dat ik naar Davis grote lul staarde. Hij was niet zo dik als die van mij maar wel behoorlijk lang en niet besneden. Ik had nog nooit een onbesneden lul gezien. We knielden beide naast Saundra neer en terwijl ze op haar rug lag zoog ze om beurten aan onze lullen en wreef ze de eikels tegen elkaar aan. Ik moest toegeven dat het best een fijn gevoel gaf. Ik keek terwijl ze onze lullen aftrok verwonderd hoe de voorhuid van Davis over en weer over zijn eikel gleed. Mijn lul leek bleek vergeleken met de lange lul van Davis in Saundra’s mond. Het was een groot opwekkend gevoel zijn lange lul tegen de mijne te voelen terwijl zijn vrouw ons beide pijpte. Al snel voelde ik mijn ballen samen trekken en ik schoot een lading sperma over Saundra’s gezicht en Davis lul. Ze lachte, haar lippen aflikkend en Davis lul nog steviger pijpend. Met een grom kwam hij ook klaar, zijn zaad op dezelfde manier lozend. Om de beurt kusten we Saundra en werkte haar lichaam naar beneden af met onze kussen en tong. We zogen op haar tieten en ik ging naar haar poesje terwijl Davis bij haar lekkere bruine tepels bleef, die masserend en kussend terwijl ze zuchtte van plezier.

Ik spreidde Saundra’s gespierde dijen en lag tussen haar benen om haar eens lekker te beffen. Ze was nog natter dan toen ze nog op de bank zat. Ik likte overal om haar kutlippen heen en neukte haar met mijn tong totdat ze lekker klaar kwam. Toen likte ik haar clit mijn tong erom heen draaiend totdat ze weer klaar kwam. Op dat moment waren Davis en ik weer hard en klaar voor een nieuwe beurt. “Wil je haar kutje of haar mond “?? Vroeg Davis glimlachend naar me terwijl ik haar romige kut sappen van mijn lippen aflikte “ Haar kut maar ik wil het van achteren doen” zei ik. “Daar hou ik wel van” zei Saundra. Ze ging op handen en voeten zitten haar grootte zwarte achterwerk aan ons presenterend. Ik ging achter haar zitten en ging met een vloeiende stoot in haar terwijl Davis zijn lange paal in haar mond stopte. We neukten haar van twee kanten. Omdat we net klaar gekomen waren was het mogelijk om lang door te gaan. Ik bewoog in langzame cirkels, mijn ballen tegen haar clit drukkend, haar genot opvoerend. Ze gromde van plezier terwijl ze de lul van haar man in haar mond had en ze kwam nogmaals met veel kracht, haar kut samenknijpend om mijn harde kloppende lul. Deze keer kwam Davis eerst, Saundra bij haar schouders vast houdend terwijl hij haar in haar mond neukte en zijn lading achter in haar keel deponeerde. Daarna ging hij weer op het bed liggen, Saundra borsten wrijvend. Saundra begon steeds harder tegen me aan te rijden, haar volle kont tegen mijn buik aan duwend zolang we neukten. Ik kon mijn harde paal horen soppen in haar kut als ik in en uit ging en mijn ballen tegen haar harde clit hoorde slaan. Ik hield het klaar komen tegen totdat ik voelde dat Saundra weer ging komen en toen stootte ik diep in haar en loosde mijn lading in haar warme en natte poesje. We lagen samen op het bed, kussend en elkaar aanrakend totdat we in slaap vielen.

Toen we de volgende dag wakker werden speelden we nog eens met elkaar. Daarna ging ik naar huis me op het volgende weekend verheugend.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten