Onze vriend verleiden voor een trio.

Mijn vrouw en ik kregen na het lezen van de verhalen hier steeds meer zin in een trio, maar met wie. Maar enkele weken geleden hadden een plan bedacht om een goede vriend van ons zo ver te krijgen. We hadden afgesproken dat hij haar op zou halen van haar werk omdat haar auto kapot was. Hij werkt namelijk op een paar honderd meter afstand van haar af en ik moest zogenaamd de hele dag thuis zijn omdat er een monteur langs zou komen voor de wasmachine. Ik had met mijn vrouw afgesproken dat ik wel iets zou verzinnen dat hij zeker zin zou krijgen om haar samen met mij te gaan neuken. We hadden een flinke hoeveelheid naakt foto’s van mijn vrouw op de pc staan en ik zou er wel voor zorgen dat hij die te zien zou krijgen.

De avond ervoor had ik er een mooie slideshow van gemaakt en ik was van plan om die op te starten als hij bij ons binnen zat. Mijn vrouw zou er voor zorgdragen dat hij in een stoel plaats zou nemen vanwaar hij de monitor wel moest zien. Ik zat dus vol spanning te wachten op het moment dat mijn vrouw werd naar huis gebracht zou worden door onze vriend. Ik zat een spelletje te spelen op de pc toen ze binnen kwamen. Nadat mijn spel ten einde was ging ik bij hen aan tafel zitten en dronk ik een kop koffie mee. Mijn vrouw had er inderdaad voor gezorgd dat hij de monitor van de pc goed kon zien. En zoals afgesproken had ik de slideshow opgestart op het moment dat ik vanachter mijn pc stapte. De eerste foto’s waren gewoon onschuldige vakantie foto’s en na ruim tien minuten begonnen de naaktfoto’s van mijn vrouw voorbij te komen. We zagen gelijk al zijn reactie toen hij haar foto’s zag, hij kreeg een rood hoofd maar keek wel gelijk zijn ogen uit. Mijn vrouw zei reageerde opzettelijk alsof ze er van schrok, ze zei, hè, dat zijn onze privé foto’s, hoe komen die foto’s daar nu opeens tussen. Onze vriend slikte even en zei toen, dat het hem wel beviel van wat hij zag en dat het lichaam van mijn vrouw er precies zo uitzag als waar hij wel eens over gefantaseerd had. Ik zei dat het een foutje van mij was dat haar foto’s in de slideshow waren gekomen, ik had waarschijnlijk een verkeerde map aangeklikt bij het compileren van de slideshow. Onze vriend begon nu wat brutaler te worden en zei dat hij de foto’s wel mooi vond maar dat er toch niets gaat boven een vrouw die echt naakt voor hem staat.

Mijn vrouw begon het geil te vinden dat hij zo reageerde en vroeg toen nonchalant of hij haar borsten misschien even in het echt wou zien. Zij heeft een mooie d cup, stevig en harde tepels als ze goed geil is en dat was ze. Hij hoefde niet lang na te denken over haar voorstel en zei direct dat hij wel benieuwd was of haar borsten net zo stevig waren als op de foto’s. Mijn vrouw trok zonder aarzeling gelijk haar blouse uit en zo stond ze in haar bh recht voor hem. Met een glimlach op zijn lippen vroeg hij nu of ze haar bh ook uit wilde trekken, zodat hij ze echt goed kon zien, mijn vrouw merkte dat het de goede kant op ging dus ook haar bh ging uit.

Daar stond ze dan met haar ontblote borsten voor hem. Ze schudde er een beetje mee en vroeg of hij ze eens bet wilde pakken. Daar ging hij direct op in en hij begon haar borsten te zacht te masseren. Aan haar te horen vond ze het behoorlijk geil en ze bukte een beetje voorover om over zijn kruis te wrijven. Zijn lul was al behoorlijk stijf aan het worden en ze vroeg of hij er geil van werd. Ja, was het antwoord, waarop ze zijn broek open begon te maken om zijn lul er uit te halen. Ze trok zijn broek naar beneden en toen zag ik een flinke lul tevoorschijn komen. Zijn lul was zeker een centimeter of twintig lang, met dikke aders erop. Onze vriend duwde haar hoofd richting zijn kruis en ik zag dat ze zonder aarzelen zijn lul beet pakte en hem in haar mond nam. Ze begon zachtjes aan zijn lul te trekken en ging toen door haar knieën om er aan te likken en te zuigen. Ik vond dit echt zo geil om te zien en begon nu snel mijn kleren uit te trekken. Ik was nu geheel naakt en ging bij haar staan zodat ze haar droom waar kon maken om twee mannen gelijktijdig te pijpen. Wij lieten haar even later overeind komen zodat ook zij en onze vriend de rest van hun kleren uit konden trekken zodat we nu alle drie naakt waren. We verplaatsten ons toen naar de bank om daar verder te gaan.

Onze vriend begon gelijk haar kutje te likken en te vingeren, zodat ze goed nat werd. Ik was haar borsten aan het masseren en aan haar adem te horen wondt haar dat goed op en maakte het haar nog geiler. We wisselden even van positie en ik likte nu haar natte kutje en hij kuste haar stevige borsten. Toen stond ze op en ging ze met haar rug naar hem toe met haar kutje boven zijn lul staan en geleide ze zijn stijve lul in haar kutje. Ik zag dat haar schaamlipjes ver open stonden en toen ze zijn eikel in haar kutje liet glijden werden haar lipjes haar kutje mee ingetrokken. Hij liet zijn lul tot aan zijn ballen in haar lekkere natte kutje glijden en begon toen zacht omhoog te stoten. Hij ging er sneller in en uit en haar sappen dropen al langs haar dijen. Ik likte weer even aan haar klitje met zijn lul erin en af en toe likte ik aan zijn lul en ballen. Ze kreunde nu zo hard dat ik bang was dat ze erin bleef. Mijn vrouw was zo geil dat ze vroeg of ik ook mijn lul in haar kutje wilde duwen, zodat ze eens door twee lullen tegelijk in haar kut geneukt zou worden.

Dit leek mij ook ontzettend geil dus ik stak voorzichtig mijn lul erbij. Ze schreeuwde het uit van genot en kwam intens klaar. Nog nooit was ze zo intens klaar gekomen, maar ze wilde meer en ging toen op mijn lul zitten en vroeg onze vriend of hij haar in haar kontje wou nemen. Ze bereed mij wild en ik hoorde onze vriend zwaar kreunen, terwijl mijn vrouwtje gilde van genot, en weer tot een orgasme kwam. Onze vriend begon haar kontje nu nog harder te kreunen, en mijn vrouw gilde het uit. Ik zag zijn ballen pulseren toen hij het kontje van mijn vrouwtje aan het vol spuiten was. Oh, gilde ze, hij spuit mijn kontje helemaal vol, oh wat lekker. Op dat moment kwam ik ook tot een ongekend orgasme en spoot ik haar kutje vol. Ze wipte nog een paar keer zacht op en neer om mij helemaal leeg te melken en liet zich toen op mijn borstkas vallen. Ik voelde dat de pik van onze vriend in haar kontje verslapte en uit haar gleed, gevolgd door een enorme hoeveelheid zaad. Nadat mijn vrouw ons zaad wat ook op de lederen bank lag had opgelikt, likte ze de laatste druppels zaad van onze eikels af. We zaten alle drie uitgeput op de bank en zagen hoe er nog steeds zaad uit haar kutje en kontje kwam, ze plakte gewoon aan de bank vast. We hebben toen nog even wat gedronken en onze vriend vroeg of we dit misschien vaker konden doen want hij had er echt van genoten. Mijn vrouw antwoordde als ik weer in een ontzettend geile bui ben, dan kan dat zeer zeker nog wel eens gebeuren.

Toen onze vriend na een kwartiertje weer naar huis was ging mijn naar de keuken om nog wat voor ons in te schenken. Ik volgde haar en ging achter haar staan en drukte haar tegen het aanrecht aan. Ik begon aan haar tieten te voelen en flink in haar tepels te knijpen. Ik trok haar mat haar billen naar achteren en zag nog steeds het zaad van onze vriend uit haar kontgaatje sijpelen, dat maakte mij weer bloedgeil. Mijn lul schoot gewoon weer omhoog en ik positioneerde mijn eikel dan ook tegen haar heerlijk kontgaatje. Langzaam, maar heel soepel duwde ik mijn lul haar kontje in en ik voelde het zaad van mijn vriend langs mijn lul naar buiten komen bij elke stoot die ik maakte. In hoog tempo neukte ik haar zalige kontje en al snel voelde ik dat ik klaar zou gaan komen. Hevig schokkend pompte ook ik haar kontje vol met het laatste zaad wat ik nog in mijn ballen had zitten. Toen ik mijn lul uit haar strakke gaatje trok kwam er een mengsel van het sperma van mij en onze vriend uit haar kontje en het druppelde op onze keukenvloer.

Toen draaide ik haar om en zoog ik me vast aan haar tepels en likte haar heerlijk stevige tieten terwijl ze hevig kreunde en met haar hand haar kutje vingerde. Toen ze bijna klaar kwam zakte ik naar beneden en likte ik haar spermakutje vol overgave, na een paar minuten begon ze te trillen op haar benen en toen kreeg ze weer een orgasme. Zo hevig had ik haar nog nooit klaar zien komen, ze kwam zelfs spuitend klaar en hoe, ze spoot met grote stralen het vocht uit haar kutje recht in mijn open mond en over mijn gezicht heen. Nu was de keukenvloer echt een zooitje, het was een mix van ons sperma en haar kutvocht, want het leek wel alsof ze een liter vocht uit haar kutje had staan spuiten, heerlijk gewoon. Hijgend kwamen we weer tot bezinning. Beide waren we geheel bevredigd met onze fantasie.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten