Radar Desktop

Onze vakantievriend.

Ik heb lang nagedacht of ik mijn verhaal wel met iedereen wilde delen, maar het maakt mij best wel geil als ik er over nadenk dat andere mensen lezen wat ik heb meegemaakt. Mijn man Freek en ik hebben tijdens een vakantie enkele jaren geleden een man ontmoet en zo een keer in de twee maanden komt hij bij ons langs. Wij maken er dan meestal een avondje van, dan kan je heerlijk bijpraten met een hapje en drankje. Het was zo'n acht maanden geleden en hij belde dat hij die zaterdag weer in de buurt was en dat hij al in het begin van de middag langs zou komen. Het was prachtig weer en we stelden voor om die middag nog even naar de stad te gaan, even wat winkelen en daarna konden we dan nog gezellig een terrasje pikken.

Op het terras zat ik tegenover Richard, zo heet onze vriend. Richard is een fijne vent en ziet er goed uit voor zijn leeftijd en ik heb wel eens gedacht, daar zou ik best wel eens een avontuurtje mee willen beleven, maar ik heb dit later weer van me afgeschoven. Ik weet, dat Freek voor zijn werk vaak met klanten uit moet en dan valt er wel eens iets voor, maar ik heb die ervaring niet, maar wel die stoute dromen en meestal als ik die gedachten heb bevredig ik mijzelf maar snel, want dan is die gedachte weer verdwenen.

Freek had inmiddels wat te drinken besteld en toen voelde ik een voet over mijn been gaan, heel zachtjes ging deze langs mijn been op en neer en steeds hoger, ik spreidde mijn benen en toen kwam Richard zijn voet in mijn kruis. Ik voelde dat de sappen uit mijn kut naar buiten liepen en mijn kut werd echt enorm nat. Richard droeg geen sokken en hij moet met zijn tenen mijn vocht hebben gevoeld. Het wond mij enorm op en door dit gefriemel moest ik naar het toilet, iets wat ik ook heb met Freek, zodra hij met mij bezig is moet ik plassen en het liefste wat Freek dan heeft, is dat ik dat dan boven zijn gezicht doe, dan drinkt hij dat op en zuigt me dan heerlijk leeg.

Toen ik van het toilet kwam stond Richard mij op te wachten, hij pakte mij beet en kuste me en zijn handen streelden mijn lichaam. Hij duwde zijn onderlichaam tegen mij aan en ik voelde zijn pik tegen me aandrukken, het was een behoorlijk fors formaat. Hij vroeg of hij mij kon bellen om een afspraak te maken want hij wist, dat Freek de komende week op reis moest. Oké bel me maar, zei ik hem want ik had toch geen afspraken voor die week. Na het terras gingen we naar ons huis en dronken nog wat, ondertussen kreeg ik van Richard de volle aandacht, zelfs in de keuken waar ik even wat hapjes aan het klaarmaken was. Het vocht bleef mijn kut maar nat houden, vooral toen een hand van Richard in mijn slipje verdween en zachtjes over mijn klit ging. Helaas was het onmogelijk om die avond met hem te kunnen neuken, hoewel alles in mij erom smeekte.

Op dinsdagmiddag belde Richard, hij zou die avond langs komen en nam een flesje wijn mee. Ik kleedde mij sexy aan, een kort rokje met witte blouse met lage hals en daaronder zwarte lingerie met een string, jarretels en zwarte kousen. Om negen uur stond hij voor de deur, hij rook heerlijk en kuste mij onmiddellijk en zijn handen gingen over mijn hele lichaam. Ik had de gordijnen al gesloten en kaarsen aangestoken. Na koffie ingeschonken te hebben gingen we samen op de bank zitten, hij streelde mijn benen en rug en door al dat gefriemel moest ik weer eens naar het toilet. Op het toilet kleedde ik mij helemaal uit en kwam even later zo weer de kamer in en tot mijn verbazing had Richard zich ook al uitgekleed.

Ik ging op mijn knieën voor hem zitten, nam zijn pik in mijn mond en met mijn handen bewerkte ik zijn ballen en zijn zak. Ik deed dit steeds harder omdat ik weet dat Freek dit ook heerlijk vindt en hoe harder hoe fijner. Doe ik het niet te hard, vroeg ik Richard, maar hij zei ga door en het mag nog wel harder en dat deed ik dan ook. Ik had zijn eikel vrij gemaakt en die dikke stam van hem verdween diep in mijn mond en met mijn tong bewerkte ik zijn eikel, ik hoorde hem kreunen en ja hoor daar kwam zijn eerste lading sperma. Ik bleef doorzuigen en liet zijn pik niet uit mijn mond ontsnappen, ik slikte zoveel mogelijk door maar de hoeveelheid was te veel, zodat er ook nog wat sperma uit mijn mond liep. Ik bleef zijn ballen kneden en even later kwam er een tweede ontlading bij hem.

Laten we naar boven gaan, dan kunnen we ons even schoonmaken, stelde ik voor. Ik waste zijn pik, die alweer begon te groeien en toen zag ik pas goed hoe groot die was, die van Freek is ongeveer 15 a 16 cm, maar deze was zeker over de 20 cm en nog dikker ook. Hij legde mij op bed en ging met zijn mond voor mijn kut liggen, zijn tong gleed over mijn klit, hij beet erin en met zijn handen masseerde hij mijn borsten. Op een gegeven moment verdwenen zijn vingers in mijn kut en het werden er steeds meer, wat deed hij dit lekker en mijn lichaam kronkelde van genot. Nog even en ik zou klaar gaan komen zoals ik in tijden niet had meegemaakt. Richard hield niet op en het ene na het andere orgasme kwam over mij heen. Nu lag hij bovenop me en hij bracht zijn pik in mijn kut, hij stootte hard en vakkundig. Zijn pik kwam in elk hoekje en vulde mij volledig, weer kwam ik klaar en toen voelde ik ook zijn sperma mijn kut in schieten. Uitgeteld lagen we naast elkaar, we namen wat wijn en lagen lekker te praten, ondertussen waren wij wel met onze handen bezig met elkaars lichaam.

Ik vroeg Richard wat hij erg lekker zou vinden, hij vertelde mij dat het hem wel geil leek om mij eens in mijn kont te neuken. Met Freek doe ik dit ook regelmatig, maar ik zag er wel een beetje tegenop om die dikke pik van Richard in mijn kont te krijgen, maar ik zei laten we het maar proberen. Ik ging op mijn knieën zitten en Richard maakte mijn sterretje nat met mijn kutvocht en zijn speeksel, eerst bracht hij een vinger naar binnen en daarna volgden er meer. Toen ging hij achter mij zitten en met zijn hand geleidde hij zijn pik naar mijn kontgaatje en heel voorzichtig gleed eerst zijn eikel naar binnen, toen stootte hij door en ik gilde even, want wat een dikke paal gleed daar in mijn kont. Hij drukte verder en ik voelde zijn ballen tegen mijn billen aanslaan, zijn hele pik was in mij verdwenen en na de eerste pijn voelde het nu als een genot. Hij bewoog heen en weer en zijn handen streelden mijn borsten en kut en daar kwam weer een orgasme, ik voelde dat het sap weer uit mijn kut kwam en hoe het langs mijn benen naar beneden droop. Richard bleef stoten en nu voelde ik dat zijn sperma in mijn darmen werd gespoten. We praatten nog wat na en wisten van elkaar dat dit zeker een vervolg zou hebben. Toen Freek thuis kwam vertelde ik hem wat er was gebeurd, we hebben toen samen heerlijk geneukt en alles opnieuw gedaan.

Richard belde een week later weer, hij moest naar Amsterdam en of ik zin had om met hem mee te gaan. Het leek mij een goed plan, ik zou met Freek overleggen en hem laten weten of ik mee zou gaan. Freek vond het direct goed en op een woensdag haalde hij mij op en zette hij mij later af in het centrum van Amsterdam, om vier uur die middag zou hij mij weer ophalen. Ik had dus lekker de tijd om wat te winkelen en ik kocht o.a een heel sexy lingeriesetje en in een toilet van een restaurant trok ik dit aan. In het slipje zat geen kruis en het was mooi afgewerkt met kant, dat zou Richard zeker opwinden. In datzelfde restaurant dronken Richard en ik nog iets en daarna vertrokken we richting huis.

Onderweg stopte hij en het bleek, dat hij iets had geboekt wat leek op een hotel, maar het was speciaal voor paren, die daar voor een paar uur een kamer wilden gebruiken. Een vrouw bracht ons naar een kamer, heel mooi ingericht, maar het deed denken aan een seksclub. Er stond een hemelbed met spiegels rondom en de drank met glazen stonden gereed op een tafeltje. Richard pakte me gelijk beet en begon me te kussen en te strelen, zijn handen verdwenen onder mijn blouse en hij trok mijn rok naar beneden en toen zag hij mijn slip met dat gat in het kruis. Dat wond hem direct enorm op en dat was voor hem een teken dat ik natuurlijk weer meer wilde. Hij trok mij op zijn schoot, schonk een glas wijn in en kuste mij eerst innig, waarbij onze tongen zich met elkaar verstrengelden en namen toen een slok van onze wijn.

Ik legde Richard op bed met zijn benen over de rand en ging voor hem zitten, trok zijn broek naar beneden en nam zijn pik in mijn mond en zoals eerder gezegd hij is zeker over de 20 cm en ook zo'n 5 cm dik, dus echt een fors model. Toen hij volledig in mijn mond zat drukte hij door tot aan mijn huig en ik kreeg het idee om te moeten overgeven, maar gelukkig gebeurde dat niet. Zijn zak met ballen was zwaar en ik kneep lekker hard in, toen beet ik zachtjes in zijn zak en liet ik zijn ballen in mijn mond rollen. Hij kreunde van genot en toen ik zijn paal weer in mijn mond nam kwam zijn eerste zaadlozing, die ik natuurlijk doorslikte en ik zoog zijn lul verder leeg en zijn zaad bleef maar doorlopen, het liep langs mijn mond gewoon weer naar buiten.

Uitgeteld lag hij naast mij en ik masseerde zijn pik verder, want ik wilde die graag in mijn kut hebben, dus hij moest eerst weer op oorlogssterkte komen. Ik ging op mijn knieën zitten en Richard achter mij en hij stak die dikke pik van hem direct in mijn natte kut, hij bewoog snel heen en weer en het sap droop langs mijn benen naar beneden terwijl hij maar door pompte. God, wat was dat heerlijk, ik genoot met volle teugen en ik kwam zo hevig klaar en hij bleef maar pompen, er kwam gewoon geen einde aan mijn orgasme. Nu spoot hij ook nog een lading sperma in mijn drijfnatte kut en doordat hij door bleef gaan liep alles langs mijn benen weer naar beneden. In het “hotel“ dronken wij verder onze wijn op en wij hebben zeker nog drie keer met elkaar geneukt, voordat het tijd werd om naar huis te gaan. Thuis gekomen moest Freek het naadje van de kous weten en hij werd daardoor zo geil, dat ik door hem ook nog een aantal keren ben geneukt.

Een paar weken later kwam Richard weer bij ons langs, hij werkt namelijk voor een internationaal bedrijf en hij moest voor twee dagen naar Zwitserland en of ik zin had om mee te gaan. Freek was ook thuis en die zei Petra, dat moet je doen, zo´n kans krijg je niet weer. Dus een paar dagen later met de auto naar Amsterdam en van daaruit vliegen naar Zwitserland.

Hij zette mij af in het centrum van Bazel en s´avonds zouden wij elkaar zien in het hotel. Een schitterend hotel met een droom van een kamer en toen we onze bagage hadden neergezet kon Richard niet wachten tot na het eten, zijn pik was hard en stijf en hij wilde direct een keer neuken. Hij beloofde om later op de avond meer tijd voor me te nemen, maar hij zou en moest zijn lozing kwijt en ik moet zeggen die lekkere kut van mij verlangde er ook wel naar om gevuld te worden en zo gebeurde het dan ook.

We fristen ons daarna wat op en gingen naar beneden, hadden een heerlijk diner en dronken daarna nog wat aan de bar. Ik moet zeggen mijn gedachten gingen er eigenlijk meer naar uit om samen met elkaar bezig te zijn. Hij nam een fles wijn mee naar boven en hij kleedde mij direct uit en hij stond ook gelijk naakt voor mij. Hij zei, wat heb jij toch een heerlijk geil kutje, inderdaad mijn kutje was geil en hunkerde naar zijn harde lul. Maar Richard liep naar zijn koffer en haalde er een enorme dildo uit en hij vertelde, dat hij dat ding die middag had gekocht. Hij voeg mij om hem daarmee anaal te penetreren en ging op zijn knieën zitten. Ik maakte zijn kontgat vochtig en stopte die dikke dildo naar binnen, draaide er mee en haalde hem heen en weer en met mijn andere hand hield ik zijn pik vast of kneep ik in zijn ballen, harder riep hij en ik zette mijn nagels in zijn zak en hij gilde het uit. Ik bewoog de dildo en zijn pik ritmisch heen een weer en daar kwam zijn orgasme. Blijf doorgaan alsjeblieft, kreunde hij en golven sperma spoot hij naar buiten.

Nu moet je mij laten doen wat ik wil, zei ik en ik legde hem op de grond. Ik ging boven hem zitten met mijn kut boven zijn mond en hij begon direct mijn klit te likken, maar ik wilde meer, ik wilde hem vol pissen en zoals je weet is het plassen voor mij geen probleem. Golven urine kwamen uit mijn kut en hij slurpte het naar binnen en hij zoog mij volledig leeg. De avond en nacht brachten we neukend door en ik weet zeker, dat ik de volgende ochtend mijn benen niet helemaal bij elkaar kon krijgen, want mijn kut was die nacht zo vaak gevuld geweest door die dikke pik van Richard.

We vlogen terug en natuurlijk moest Freek horen wat er allemaal was gebeurd, met alle gevolgen van dien. Wij hadden een paar weken later een vakantie geboekt in Italië en Richard liet weten, dat op het moment van de heenreis hij in Zwitserland verbleef en hij nodigde ons uit om een nacht op zijn kosten in Bazel door te brengen. We zouden elkaar s´avonds in de bar ontmoeten. Het gebeurde als geplant en samen hadden we eerst een lekker diner en daarna wat drankjes in de bar.

Richard vroeg Freek of ik eerst met hem naar zijn kamer mocht en Freek vond dat uitstekend en nam nog wat drankjes in de bar. Zoals gebruikelijk hebben wij alle variaties van het genot van neuken en de diverse manieren gedaan, maar het werd tijd, dat ik nu weer naar Freek op onze kamer ging, tijdens het lopen voelde het net of die pik van Richard nog in mijn kut zat en nat was die ook nog. Terug op de kamer zat Freek rechtop in bed, hij zat met zijn pik te spelen. Ik zei, laat mij dat maar doen, ik weet precies hoe dat moet, en even later slurpte ik zijn zaad naar binnen.

Het werd tijd om te gaan slapen maar de telefoon ging, het was Richard, hij kon de slaap niet pakken en vroeg of we samen nog iets op onze kamer konden drinken. In zijn ochtendjas kwam hij even later onze kamer binnen en schonk direct iets in en gedrieën zaten we op het bed, Freek en ik waren naakt en natuurlijk ontdeed ik Richard ook van zijn ochtendjas. Ik zat tussen de twee mannen in en ik nam beide pikken in mijn handen, voelde aan hun zakken en wat is er dan toch een verschil in pikken. Die van Richard was nog niet echt hard en stijf, maar die van Freek wel. Richard kuste mij en Freek zat aan mijn kut te rotzooien en wat was die natuurlijk weer nat, zou het dan toch echt gebeuren, dat ik door twee kerels tegelijkertijd geneukt zou worden.

Ik ging boven Freek zijn pik zitten en stopte hem diep in mijn kut, Richard zat achter mij en hij kneep bij Freek in zijn ballen en met zijn andere hand ging hij over mijn klit. Dat maakte zijn vingers daardoor behoorlijk nat en hij deed dat op mijn kontgat en met wat speeksel maakte hij die nog wat vochtiger. Nu was zijn pik weer zo hard zoals ik hem kende en hij stopte hem diep in mijn kont. Nu waren mijn beide gaten gevuld, ik bewoog met mijn lichaam om Freek zijn pik te bereiden en Richard stootte op hetzelfde ritme heen en weer in mijn kont. Laten we even wisselen zei Freek, voordat ieder tot een orgasme was gekomen, maar ik was er het dichtste bij. De mannen verwisselden en Richard zat even later met zijn enorme pik in mijn kut en Freek was nog bezig om zijn pik in mijn kont te krijgen. Freek masseerde de ballen van Richard en met mijn hand rolde ik Freek zijn ballen en natuurlijk zoals hij altijd wilde, zo hard mogelijk. Richard kwam als eerste klaar en bleef maar door stoten en toen kwam ik en Freek even later en hij spoot mijn darmen vol met zijn sperma. Het leek wel of de mannen er geen genoeg van konden krijgen, ze bleven maar stoten en hun pikken waren nog steeds hard en dik en ik bleef maar komen en alles wat zij in mij hadden gespoten liep langs mijn benen.

We waren alle drie totaal uitgeput en in elkaars armen zijn wij in slaap gevallen. De volgende dag zijn wij verder gegaan naar Italië en genoten daar van een heerlijke vakantie.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten