Onze Turkse overburen.

Nadat mijn vrouw er achter was gekomen dat ik een keer met haar beste vriendin vreemd was gegaan, kon het niet uit blijven dat ik het gevoel had dat ook zij regelmatig met andere mannen het bed deelde. Ik was veel van huis vanwege mijn werk en als ik thuis was en we lagen met elkaar te neuken, dan gebeurde het wel dat ik het idee had dat ze al seks had gehad met een man. Er kwam regelmatig witte vloeistof uit haar kut en ze was ook wel wijder dan anders. Nu zal ik jullie vertellen wat er precies gebeurde.

Onze slaapkamer was aan de straatkant en op een avond werd er tegen het raam geklopt, ik zei tegen mijn vrouw, wie dat zou kunnen zijn. Ze ging het bed uit en keek door het raam, ze zei dat ze even naar de voordeur ging en ik hoorde haar zeggen dat ik thuis was en dat ze niet kon komen. Ze kwam de slaapkamer weer in en ik vroeg haar wie het was. Ze zei dat het de buurman van de overkant was. Ik zei, “die Turk?”. Ze zei "ja". Toen woonden er een stel Turken aan de overkant en daar bleek zij contact mee te hebben. Ik wist dat ze, voordat ze mij kende ook met Marokkanen om was gegaan. In ieder geval met twee broers, daar had ze regelmatig mee liggen neuken. Ze lag net in bed of er werd weer geklopt op het raam, deze keer bleef het maar doorgaan. Ze zei tegen mij dat het beter was dat ze naar de overkant ging, zodat ik kon slapen. Ik vroeg haar toen, "ga je wel vaker daar naar toe?". Ze antwoordde, dat ze ook haar behoefte had wanner ik weg was en dat ik geneukt had met haar vriendin en zo kon ze nu ook haar gang gaan. Ik vroeg haar of ik mee mocht gaan, maar ze zei dat ze me later wel zou komen halen. Na een poosje kwam ze terug en zei ze, als ik niet moeilijk zou doen, dan kon ik mee komen.

We gingen naar de overkant en werden ontvangen in een kamer, daar stonden alleen bedden, zelfs voor het raam. In totaal sliepen er twaalf mannen en boven waren er ook nog kamers, in het midden stond een grote tafel met stoelen. We kregen thee te drinken aan de grote tafel, mijn vrouw zat tussen twee mannen in. Ze had alleen een ochtendjas aan en een slipje, ik zag dat de twee mannen met hun handen haar benen wijd open duwden. De zijkant van het slipje werd open getrokken en twee handen begonnen haar schaamlippen uit elkaar te trekken en de vingers van de mannen gingen naar binnen. Ik zag haar kutsap al naar buiten komen en de handen van de Turken werden steeds natter. Ze keek me aan en zei tegen me dat ik beter op een bed kon gaan zitten. Een Turk begreep het en ik mocht op zijn bed zitten, in de ruimte waren een stuk of tien Turken, ze schoven de stoelen aan de kant en mijn vrouw werd op de tafel neergelegd. Haar slipje en ochtendjas gingen uit en een van de Turken pakte een crème en smeerde haar schaamlippen daarmee in. Ik zag aan haar gezicht en ogen dat het een bepaalde reactie gaf, haar schaamlippen werden dikker en roder en haar kittelaar werd ook dikker. De Turken stonden om de tafel en ze werd van alle kanten geknepen in haar borsten en ook haar kut werd niet ontzien, ze trokken aan haar schaamlippen die steeds dikker werden. Ook de Turken begonnen zich nu te ontdoen van hun kleding, er hing een geile geur. Ik zag dat ze zeker geen kleine lullen hadden, ze waren allen besneden en hadden grote eikels, vergeleken met mijn pik was ik maar een kleine jongen.

Na een poosje werd ze wat naar voren getrokken en ging de eerste Turk haar neuken, ze reageerde hevig toen zijn lul naar binnen ging, ze kreunde en hijgde behoorlijk. Ze keek me aan en ik zag haar ogen wegdraaien, ik had dit nog nooit meegemaakt maar het moest de crème zijn die zijn werking deed. Nadat de Turk in haar was klaargekomen en ook mijn vrouw een hevige orgasme had gekregen werd ze van de tafel gehaald. Ik zag dat ze wat wankelde en ze stond met haar benen wijd, het sperma liep eruit. Ze kreeg een handdoek en een teiltje met water werd op de grond neergezet, ze moest zich hurken en met een bepaald pompje spoot ze haar kut schoon. De tafel werd aan de kant geschoven en er werden matrassen op de grond gelegd, daar ging ze op liggen en een Turk ging op zijn rug liggen. Ze werd opgetild, haar kut werd boven de lul gehouden en ze lieten haar zakken, zijn lul schoof soepel naar binnen. Een andere Turk ging nu achter haar op zijn knieën zitten en ik zag dat hij zijn lul ook tegen haar kut aandrukte en zonder moeite zijn lul erbij in schoof. Zo werd ze hard door die twee Turken geneukt, een andere Turk was bezig zijn lul in haar mond te stoppen en zo werden haar gaatjes behoorlijk gevuld. De Turken kwamen na een tijdje klaar en trokken zich terug, ik zag het sperma weer uit haar kut lopen. Ze moest zich weer schoon maken en ik zag dat haar schaamlippen nu echt behoorlijk dik waren.

Mijn vrouw is behoorlijk slank ze weegt maar 50 kilo, dus was het niet moeilijk om haar op te tillen en ze trokken haar benen nu omhoog en er werd weer een crème op haar schaamlippen gesmeerd, ze gilde het uit ze dacht tot ze in brand stond. Ze trokken met hun vingers haar kut open. Een van de Turken had een brede riem om haar buik gedaan en deze werd hard aangetrokken. Ik zag dat haar kut die door twee Turken werd open getrokken nu open bleef staan. Op deze manier werd ze door de Turken geneukt ook van boven kwamen er nu Turken naar beneden die allemaal de kans namen om haar te neuken. Ik heb me zelf wel een keer afgetrokken. Maar ik wist nu dat wanneer ik weg was, dat ze zich goed vermaakte met die Turken.

Na een paar uur zijn we vertrokken, thuis heeft mijn vrouw zich gedoucht en zijn we naar bed gegaan. Ik was nog wel erg geil, ik voelde aan haar kut en die was nog steeds wijd en haar lippen waren nog dik. Ik heb mijn lul er toen in gestopt en merkte gelijk hoe wijd en nat haar kut was. Ik kan je verzekeren dat het een speciaal gevoel gaf, mijn lul werd zeer warm en het duurde toch langer voordat ik klaarkwam. Ook mijn vrouw vertelde dat ze veel vaker klaar kwam wanneer haar kut goed wijd was, zeker wanneer die riem om haar buik werd gedaan. In de periode dat de Turken tegenover ons woonden hebben ze veel seksplezier met haar gehad. Ik mocht rustig met mijn vriendin neuken zolang zij maar haar behoefte kon stillen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb