Onze studievriend.

Giechelend zat mijn vriendin Trudy op de stoel, haar benen opgetrokken onder haar billen. Ze had haar normale kleren aan, een spijkerbroek, blote voeten en een T-shirt. Je kon zien dat ze daar niets onder had. Haar stevige borsten tekenden zich mooi af in haar shirt. Ze vond dat niet erg, ze wist dat ze mooie borsten had. We waren op bezoek bij een oude studievriend van ons beiden, waar we tijdens de studie mee opgetrokken waren. Hij was nog niet zo lang afgestudeerd, dus woonde hij nog niet in een eigen huis, maar in een gezellig klein appartementje, eigenlijk een studio, met een woon/slaapkamer. Maar de oude gezelligheid was er nog steeds. En Trudy kon het weer niet laten, ze zat weer te flirten. Hoofd een beetje scheef, schitterende ogen als sterretjes, en dan dat lachje, daar ging elke man voor de bijl mee als ze die liet horen.

We waren rond vijf uur die middag bij Ruud aangekomen. Omdat we het echt ouderwets gezellig wilden maken, drinken en rijden gaat nu eenmaal niet samen, hadden we afgesproken, dat we zouden blijven slapen. Maar bij gebrek aan extra slaapkamers en ruimte hadden we onze slaapzak en een luchtbed meegenomen. Ruud had een paar pizza's voor ons gekocht, want echt koken kon hij niet en daar had hij ook nooit zin in. Daarna lang onderuit in de stoelen voor een avondje lekker drinken, roddelen over vroeger, de school en wat Trudy betrof, flirten. Thema’s als hoe het verder ging, over de banen waar we in waren gerold. Trudy vertelde, dat ze het eigenlijk vreselijk vond om zich iedere dag netjes aan te moeten kleden voor haar werk en haar jeans niet meer kon dragen. Bovendien was haar baas nog aan het klagen ook dat ze er soms te sexy bij liep.

Ruud kende Trudy eigenlijk als een leuke vrolijke medestudente, maar ze was wel vrij preuts. Wat hij echter niet wist, was dat Trudy ondertussen een wat meer vrijgevochten kijk op seks had gekregen. Als ze het nu op haar heupen kreeg, kon ze alle mannen met hun mond open laten staan. Ondanks dat probeerde ze voor de buitenwereld dat keurige preutse imago te handhaven.

De avond verliep reuze gezellig en voordat we het wisten was het al redelijk laat geworden, en de drankvoorraad was inmiddels behoorlijk geslonken. Daarom besloten we om de kamer te gaan verbouwen tot een slaapvertrek. Ruud trok zijn bed tevoorschijn van onder de bank, en ik begon ons luchtbed uit te pakken en op te blazen. Trudy maakte van de gelegenheid gebruik om er tussen uit te knijpen onder het motto van, "ik moet eerst nog even naar de badkamer."

Zodra Ruud en ik de kamer hadden veranderd, kwam ze weer te voorschijn. Nu vertrok ik naar de badkamer voor de laatste handelingen. Ruud bracht alle spullen naar het keukentje. Na het tandenpoetsen keek ik even in de keuken of ik nog kon helpen, maar Ruud zei dat hij net klaar was. Samen liepen we weer terug naar de woon of eigenlijk nu slaapkamer. Trudy lag al in haar slaapzak, met een zedige blik maar met een geile schittering in haar ogen. Ik had gewaarschuwd moeten zijn. Snel kleedden we ons uit en ik kroop bij Trudy in de slaapzak en Ruud in zijn eigen bed. Groot was mijn verbazing, toen ik ontdekte, dat ze helemaal naakt in de slaapzak lag. Normaal als we gingen logeren had ze altijd iets aan, toch minstens wat ondergoed of zo. "Vergeten, maar dat vind jij helemaal niet erg" zei ze zachtjes tegen mij.

Aan de andere kant klonk het, welterusten, Ruud deed het licht uit en het werd donker in de kamer. Ik kriebelde even aan de borsten van Trudy en dat had gelijk een lachje van haar tot gevolg. Ruud reageerde direct daarop met de mededeling, dat we ons moesten gedragen, hij lag tenslotte alleen in bed. "O, als je eenzaam bent geen probleem hoor, dan heb ik hier nog wel iemand in bed liggen om je warm te houden" zei Trudy gelijk. "Alsjeblieft niet, als je toch wat wil doen, dan kom je zelf maar" was zijn reactie. Zo vlogen de erotisch getinte opmerkingen heen en weer en ik voelde dat haar tepels langzaam lekker hard waren geworden. Door er mee te spelen raakte ze steeds meer opgewonden, met als gevolg, dat het op een andere plaats niet meer helemaal droog was.

"Geef maar lekker toe aan hetgeen je wilt, want ik voel dat je het wil" fluisterde ik in Trudy's oor. "Kruip maar lekker bij hem" zei ik tegen haar. "Wat denk je wel, ik mag dan wel af en toe mezelf laten gaan, maar ik wil mijn goede naam bij Ruud niet bederven, die denkt tenminste nog dat ik een preuts net meisje bent, die het alleen met jou doet in bed met de lichten uit." Ik begon zachtjes te lachen. "Dat is juist de enige keer dat ik het niet met je doe. Maar pas op, Ruud is een liefhebber, die zal je er alleen maar meer om gaan waarderen. Dat weet ik zeker."

Ik voelde ze wat rusteloos bewegen. "Meen je dat echt, ik heb eigenlijk wel een leuk plannetje in gedachten". "Doe wat je niet laten kan, als je mij maar niet verwaarloost" zei ik haar. Dat was niet tegen dovenmansoren. Zo zachtjes mogelijk kroop ze uit haar slaapzak en sloop naar het bed van Ruud. "Ruud, doe het licht eens aan" zei ze toen ze naast het bed van Ruud stond. Eerst klonk er wat geknor, dan wat gestommel en ineens was het licht in de kamer aan. Naast het bed van Ruud stond Trudy, helemaal naakt, met een verleidelijk gezicht naar Ruud te kijken en ze vroeg, "bevalt het wat je ziet?" Ruud hapte een keer naar adem, schudde eens met zijn hoofd om goed bij zijn positieven te komen, en toen begon er een lach op zijn gezicht te verschijnen. "Wat een schoonheid ben jij, Trudy, wat ben ik blij dat ik je zo mag zien, zo stijg je geweldig in mijn achting." Nu was de zenuwachtigheid bij Trudy helemaal weg, ze was toch wel bang geweest dat Ruud boos zou zijn geworden, en ze wilde de vriendschap niet bederven.

Haar gezicht begon nu helemaal te lachen, ze rekte zich helemaal uit met haar armen in haar nek. Met een schuin hoofd keek ze over de lakens heen en zag een klein tentje ontstaan. "Je hoeft niets meer te zeggen hoor Ruud, ik zie het al, die waardering, die moet ik belonen." En voordat Ruud wist wat er gebeurde, trok ze de lakens van hem af, rukte zijn broek naar beneden en nam zijn paal in haar handen. "Hmm, lekker" zei ze en in een hap slokte ze zijn lul naar binnen. Langzaam begon ze eraan te zuigen en te likken, terwijl ze met haar lippen neukende bewegingen maakte. Haar handen masseerden gelijktijdig zijn ballen. "O, wat doe je dat lekker" hoorde ik Ruud zeggen en even later kondigde zijn gekreun aan dat hij klaar kwam. Trudy keek hem aan met een geil lachje, terwijl het sperma van Ruud uit haar mondhoeken droop. "O wat zie jij er nu lekker geil uit Trudy, en wat was dat lekker wat je net hebt gedaan, maar nu ik" zei Ruud, hij duwde haar op haar rug en dook tussen haar benen. "Wat een lekkere kale poes heb jij" was het laatste wat hij zei. Daarna begon hij hongerig haar kutje uit te likken en te zuigen, en speels met haat clitoris te spelen. Nu was Trudy al geen stille genieter, maar nu kreunde ze toch echt alles bij elkaar, ik hoopte maar dat de buren er geen last van hadden. Ineens slaakte ze een gilletje en ze kneep met haar benen bijna het hoofd van Ruud fijn, ze kwam ongekend lekker klaar. "En nu wil ik dat je me neukt" zei ze, nadat ze een beetje was bijgekomen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en gelijk boorde Ruud zijn neukstaaf er tot de wortel in. Wild begon hij haar te neuken en het gekreun en gegrom was niet van de lucht. Minuten lang bonkte hij op haar in en na nog twee orgasmen van haar, spoot hij zich voor de tweede maal leeg in haar en nu in haar kutje.

Uitgeput liet hij zich bovenop Trudy vallen. Na een paar minuten uithijgen vond ik dat het tijd werd om mijn geile Trudy op mijn aanwezigheid attent te maken. "He, ik lig hier ook nog." "Moment, ik kom zo, even naar het toilet" zei ze en weg was ze. Na ongeveer een minuut, stond ze weer naast me en trok de slaapzak van me weg. Ze rolde mij op mijn rug en liet zich met een zucht over mijn paal heen zakken. "Kom, we draaien om, ik wil met mijn gezicht naar Ruud zitten." En zo begon ze mij te berijden, rechtop, met haar gezicht naar Ruud, om voor hem een mooie show te maken, haar borsten wiebelend onder de bewegingen. Haar geilste blik richting Ruud en langzaam gingen haar ogen draaien. "O, wat is dit lekker geil" zei ze en ze kwam al snel weer schokkend klaar. Dat was te veel voor mij en ook ik spoot mijn lading in haar goddelijke kutje.

Ze bleef zo nog even op mij zitten en melkte mij helemaal leeg. Na een paar minuten keek ze mij aan, gaf me een kus en zei. "Zo, ik ga weer even leeglopen, ga jij maar lekker slapen, ik blijf vannacht bij Ruud, die heeft nog wat tegoed." Met een zucht ging ze van mij af en na een korte tussenstop kroop ze bij Ruud in bed. "Waarom heb je niet eerder laten blijken dat je zo lekker was, dan hadden we tijdens onze studententijd ook al veel lol kunnen hebben" zuchtte Ruud. "Niet zeuren" zei Trudy. "Toen neukte ik wel veel, maar ik was toen nog eenkennig. En nu mag jij vannacht van mij genieten. Je mag de hele nacht met mij spelen. Zelfs als ik slaap, mag je me hebben, dat vind ik lekker. En het licht mag uit, want die toeschouwer moet gaan slapen."

En dus kan ik over de nacht niet veel meer vertellen, alleen dat ik heel veel kus geluiden, bedgekraak, gezucht en gekreun heb gehoord. Uiteindelijk ben ik in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd ik wakker van voetstappen in de kamer. Ruud was al weer of misschien nog steeds wakker en liep in zijn kamerjas rond. "Ook goedemorgen, nog wat geslapen" zei ik. "Tjonge, wat een heerlijke meid heb jij, ik ben jaloers hoor, maar dit was een nacht om lang over na te dromen" zei Ruud. En hij kende haar nog niet. Ineens hoorde ik uit het bed, "ja graag, koffie" en daarna een hoop uitrek en geeuwgeluiden.

Zeker mevrouw, zei Ruud met een onderdanig geluid en vertrok naar de keuken. "Was het lekker" vroeg ik aan Trudy. "Heerlijk, het is altijd iets bijzonders, een ander mannenlijf, en zeker, als het eigenlijk bekend terrein is met onbekende delen. Ruud weet gewoon van geen ophouden, zijn sperma loopt nog uit mijn kutje en het plakt behoorlijk tussen mijn benen." Ze rolde zich om en kwam het bed uit. Langzaam kwam ze naar me toe. Wat een mooi lijf toch, ik kon er geen genoeg van krijgen om naar haar mooie naakte lichaam te kijken. Ze kwam naast me zitten en gaf me een diepe kus. "Was je niet te alleen vannacht" vroeg ze met een quasi onschuldige blik. "Nee, dat ging, maar jullie maakte zoveel kabaal" zei ik met mijn nagemaakte boze blik. "Dan zal ik het maar goed maken, eerst nog even spelen met Ruud en als we straks weer thuis zijn, mag jij alles met mij doen, wat je wilt."

Na deze veelbelovende woorden stond ze weer op en ging richting de badkamer. Ruud kwam met een dienblad vol koffie en thee de kamer binnen en vroeg waar ze was. Achter hem klonk het, "hier ben ik." Hij draaide zich om en zag haar weer in vol ornaat staan. Omdat zijn kamerjas niet goed dicht zat, had dat gelijk uitstekende gevolgen voor de reactie die het beneden gaf. "O Ruud, wat lief dat je zo reageert, wat is hij weer mooi, wil je me nu gelijk hier tegen de muur neuken, please" zei ze er heel liefjes maar verleidelijk achteraan. Wat kun je anders met zo een verzoek dan gelijk toestemmen. Hij duwde haar tegen de muur, deed zijn kamerjas open en ramde hem met een stoot naar binnen. "O ja" hijgde ze, "ga verder, kom op, neuk me, ja lekker, niet stoppen" en hijgend liet ze zich tegen de muur aan neuken, totdat Ruud alles weer in haar spoot." O Ruud, wat lekker om zo in de ochtend door jou genomen te worden" zei ze, terwijl ze hem met een diepe kus bedankte.

"Nu wil ik koffie" zei ik, en pakte een mok. "Ja lekker" zei Trudy en zo zaten we met ons drieën koffie te drinken en over de afgelopen nacht te praten. "Vind je mij nu een slet" vroeg Trudy aan Ruud. Ruud keek zeer verontwaardigd. "Nee hoor, je bent voor mij gewoon een gezonde meid met veel zin." "Dat vind ik leuk om te horen" zei ze. Ze kroop bij hem op schoot en begon hem dankbaar te kussen. "Dan ga ik nu douchen, want we moeten dadelijk weer weg." Ze draaide zich om en liep naar de badkamer. Ik zuchtte maar eens en begon me aan te kleden en het luchtbed en de slaapzak op te bergen. Ruud begon zijn kamer weer te veranderen in een woonkamer. Rustig zaten we nog na te praten over de wilde nacht, maar twee paar ogen draaiden gelijk naar de deur, toen Trudy weer uit de douche kwam. Zonder nadenken liep ze de kamer in, nog steeds naakt. "Gaan we naar huis" vroeg ze aan mij. "Ik denk het wel, we moeten nog langs een paar winkels, voordat alles gesloten is." "Helaas, dan moet dat maar, maar Ruud, dan wil ik nog eerst dat je me als afscheid nog een keer neukt."

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten