Onze nieuwe vriend.

Katja en ik hebben sinds een aantal weken contact met Guido, een leuke biseksuele man. Wij vinden het heerlijk om met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten. Guido was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Katja en ik waren ons al een paar dagen aan het opgeilen en stonden zo’n beetje op klappen. Guido kwam die avond rond 20.00 uur en bij binnenkomst kuste hij eerst Katja en ik ging bij hun staan, zo stonden we met ons drieën gelijk al heerlijk te tongen.

De sfeer zat er gelijk al goed in en we verplaatsten ons naar de bank. Katja pakte wat te drinken voor ons en Guido zei dat hij al dagen naar deze avond uit had gekeken. Al snel zaten we lekker aan elkaar te voelen op de meest intieme plekken, Katja zat in het midden van de bank en wij naast haar. Opeens stelde Katja voor om op ons bed verder te gaan en zo liepen we gedrieën naar de slaapkamer. Katja haalde nog wat drankjes en Guido en ik begonnen onszelf alvast uit te kleden. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en trok zijn strakke slip met een harde bobbel erin van zijn billen. Zijn harde lul sprong eruit. Weer verbaasde ik me erover hoe enorm dik die paal was! Een stuk dikker dan die van mij, maar de mijne was wel weer veel harder en stond na al die jaren nog steeds recht tegen mijn buik. Ik liet mijn mond over de dikke eikel heen glijden en pijpte Guido, terwijl mijn handen zijn kale ballen aan het kneden waren. Zijn lul paste maar net in mijn mond, echt heerlijk. Guido kreunde het uit.

Katja was intussen weer de slaapkamer binnen gekomen en keek behoorlijk geil uit haar ogen toen ze ons zo bezig zag. Guido en ik begonnen Katja langzaam uit te kleden en we gingen op bed liggen. Katja lag er heerlijk relaxt en geil bij, met haar heerlijk kale kutje. Ze nam de paal van Guido in haar mond en ik nam met mijn tong haar kutje onder handen. Katja draaide zich op haar buik en ging op handen en knieën klaar zitten, dat is haar favoriete standje. Ik schoof mijn lul in haar behoorlijk nat gelikte kutje en begon haar langzaam te neuken. Guido stopte zijn lul weer in haar mond en ik zag dat hij haar hoofd vasthield en haar in haar mond neukte. Aan het gekreun te horen, beviel dit wel. Ik bleef haar klitje met mijn vingers bewerken en voelde dat haar kutspieren zich om mijn lul begonnen te spannen. Het is maar goed dat de buren een avondje weg waren, want Katja kwam nogal luidruchtig klaar. We wisselden van positie en Katja zei dat ze nu volgespoten wilde worden. Als haar kutje vol zaad zat, wilde ze dat ik het dan van Guido overnam en haar ook volspoot. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen en Guido begon haar echt lekker af te raggen en kreunend verdween zijn zaad diep in haar heerlijke kutje. Ik nam het gelijk over en glibberde zo naar binnen, ik voelde het sperma van Guido langs mijn lul sijpelen, dat was echt geil! Ik hield het niet lang meer en kwam luid kreunend klaar. Katja drukte haar benen tegen elkaar om zo weinig mogelijk zaad verloren te laten gaan.

Na een korte pauze namen Katja en ik de paal van Guido weer onder handen. Om en om zogen we aan zijn lul, terwijl ik mijn vinger in zijn kontje duwde. Katja ging op haar zij liggen en ik stootte zachtjes tussen haar billen door in haar heerlijke kutje. Zo konden we Guido beiden pijpen. Ik voelde dat haar kutje nog steeds vol zaad zat en ik werd weer bloedgeil. Guido hield het niet meer en kwam weer klaar. Katja en ik opende onze monden en de spetters vlogen in onze monden en tegen onze gezichten aan, we likten elkaar schoon. Wat kan warm zaad toch lekker zijn! Ook ik kwam weer klaar en de derde lading werd in Katja’s kutje gespoten. Katja greep naar haar vibrator en drukte haar trillende speelgoedje tegen haar clitoris. Binnen enkele seconden kwam ze al klaar, zo geil was ze. We lagen nog wat na te praten en Guido en Katja zogen mijn lul weer hard. Ook de dikke paal van Guido begon zich weer op te richten en Katja ging er bovenop zitten. Door al dat zaad wat nog in haar kutje zat kon ze zich in een keer er overheen laten zakken, ze bereed hem alsof haar leven er vanaf hing. Een geweldig gezicht was dat.

Ik liet me intussen pijpen door Guido en ook dat deed hij vol overgave, kan ik je vertellen. Guido kwam voor de derde keer die avond klaar en wilde dat Katja in standje 69 op hem kwam liggen. Hij strekte zijn tong naar haar van het zaad druipende kutje uit en ik zag het sperma zo in zijn mond druppelen. Ik kon het niet laten en begon Katja weer te neuken en voelde de tong van Guido langs mijn lul en ballen glijden. Wat me lange tijd niet was gelukt gebeurde, ik kwam voor de derde keer heerlijk klaar, mijn hele lijf schokte gewoon!

Toen waren we echt helemaal uitgeput. We zijn gaan douchen, Guido ging naar huis en Katja en ik kropen in bed, heerlijk nagenietend. Als Guido de volgende keer weer langs komt, wil Katja graag twee lullen tegelijk in haar kutje hebben. We gaan kijken of dat wil lukken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten