Onze hotelovernachting

Onze hotelovernachting.

Een aantal weken geleden zijn wij, mijn vrouw (Suzan) en ik (Steven) even weekendje weg gegaan om er eens lekker tussenuit te zijn. Gewoon even tot rust komen van de drukte die we de afgelopen weken hadden gehad. We hadden een hotel in Rotterdam geboekt en zouden daar van vrijdagavond tot zondagmorgen verblijven. Het liep echter geheel anders dan wij hadden verwacht.

De vrijdagavond dat wij aankwamen waren we beide behoorlijk moe, dus nadat we het een en ander in de bar hadden gedronken besloten we om maar bijtijds naar bed te gaan. Zo zouden we tenminste een lange zaterdag in Rotterdam rond kunnen kijken. We lagen dan ook al rond 23.00 uur in bed en al snel lagen we dan ook te slapen. De volgende ochtend zaten we behoorlijk vroeg aan het ontbijt en na het ontbijt besloten wij dus om de stad in te gaan. We hebben zo de hele dag door de stad gelopen en uiteraard van alles en nog wat gekocht. Maar dan merk je wel dat de tijd vliegt, want voordat we er erg in hadden was het alweer 19.00 uur. We besloten dus om maar weer terug naar ons hotel te gaan, waar we onze gekochte spullen op de hotelkamer plaatsten en onszelf nog even opfristen voordat we wat zouden gaan eten. We zouden in het restaurant van het hotel eten, aangezien we al genoeg hadden gelopen en daarna zouden we aan de bar nog het een en ander drinken.

Tegen de tijd dat wij het restaurantgedeelte van het hotel binnen liepen was het al behoorlijk rustig, de meeste gasten hadden hun maaltijd al achter de kiezen en die waren de stad al weer in gegaan. Ik moet zeggen dat we er geen spijt van hadden dat we in het hotel waren gebleven om te eten, want het smaakte uitstekend. Al met al waren we pas rond 22.00 uur klaar met onze maaltijd en we verplaatsten ons naar het bargedeelte van het hotel. Daar zat dus niemand, we namen plaats aan de bar, alleen de dame achter de bar die ons bediende was ondertussen bezig met van alles en nog wat, dus een gezellig praatje zat er niet in. Zo zaten we daar een tijdje totdat er een andere gast van het hotel een paar krukken bij ons vandaan aan de bar kwam zitten. Het was een man van ongeveer onze leeftijd, wij zijn dertigers en ik dacht dat hij ook ongeveer een jaar of dertig moest zijn.

Na een kleine tien minuten raakten we met deze man in gesprek, hij stelde zich voor als Dirk en het was best een gezellige vent, hij bood ons wat te drinken aan en even later hadden we de grootste lol met ons drieën. Ik merkte wel dat Suzan de wijntjes behoorlijk liet smaken en dat beloofde over het algemeen een wilde nacht, mits ze niet al te veel zou drinken. Toen Dirk op een gegeven moment weer even naar het toilet moest en wij even alleen zaten, greep Suzan mij opeens in mijn kruis en ze fluisterde geil in mijn oor. “Ik zou best wel even met die Dirk willen rotzooien.” Ik keek haar enigszins verbaasd, maar ook wel opgewonden aan en vroeg haar. “En ik dan?” Nou, dat zou wel goed komen beloofde ze mij. Ik was benieuwd wat ze in godsnaam van plan was, maar daar zou ik al spoedig achter gaan komen.

Toen Dirk weer terug kwam lopen van het toilet vroeg Suzan of hij naast haar aan de bar plaats wilde nemen, zo zat ze dus tussen ons tweeën in. Het bleek al snel dat Suzan er echt op uit was om Dirk flink geil te maken, haar opmerkingen en de geile blik in haar ogen spraken boekdelen. Niet lang daarna fluisterde ze in mijn oor dat ze met hem naar onze hotelkamer wilde gaan en of ik dan aan de bar wilde wachten. En op hetzelfde moment voelde ik dat ze de rits van mijn broek opende. Ze haalde gewoon mijn lul uit mijn broek daar aan de bar en ze begon mij langzaam af te trekken. Dirk zag waar Suzan mee bezig was en die begreep waarschijnlijk al lang waar Suzan op uit was. Hij liet er dan ook geen gras over groeien en ik zag hoe zijn hand onder het korte rokje van Suzan verdween die gelijk met haar billen omhoog kwam en het rokje iets verder optrok. Ik had een prachtig zicht op haar string waar de vingers van Dirk nu langzaam tussen verdwenen en ik kon duidelijk zien dat hij haar kutje begon te verwenen.

Mijn lul was keihard en ze bleef maar doorgaan met mij af te trekken, ik was op mijn dood dat het meisje achter de bar iets zou merken, of dat er misschien andere gasten het bargedeelte binnen zouden komen. Suzan ging zelfs nog een stapje verder door nu haar string voorzichtig uit te trekken en nu zat ze dus met haar blote kontje op de barkruk tussen ons in. Ik kon aan Dirk zien dat hij er ontzettend geil van werd en ik keek hoe zijn vingers nu diep in haar behoorlijk natte spleetje hun werk verrichten. Suzan fluisterde in mijn oor dat ze binnen een paar minuten naar onze hotelkamer zou gaan met Dirk, maar dat ze mij nu eerste even zou helpen. Die opmerking en het sneller aan mijn lul trekken door Suzan maakte mij nog geiler dan ik op dat moment al was en Suzan merkte dat duidelijk. Ze begon sneller aan mijn lul te trekken, wat weer tot gevolg had dat Dirk haar sneller begon te vingeren. We moesten ons kreunen echt inhouden anders had het barmeisje ons direct in de gaten gehad. Maar Suzan ging gewoon door en ik kon aan haar gezicht zien dat ze op het punt stond om hier aan de bar klaar te gaan komen op de vingers van Dirk, die steeds sneller in haar kutje bewogen. Op het moment dat ze dan ook haar hoogtepunt bereikte, schokte ze wild met haar billen op de barkruk en dat werd mij te veel, ik spoot mijn hele lading zaad zo tegen de bar aan. Het zaad kwam met flinke stralen uit mijn keiharde lul en sijpelde langs de bar langzaam naar beneden. Zoiets had ik nog nooit van mijn leven mee gemaakt.

Dirk haalde zijn zeiknatte vingers nu uit het kutje van Suzan en likte ze een voor een af. Suzan stond op, trok haar rokje een beetje in fatsoen, gaf mij een kus en pakte Dirk bij de hand. “Schat ik zie je straks wel, wij gaan even naar boven hoor.” Zei ze met een verschrikkelijk geile blik in haar ogen en zo liepen ze met hun tweeën richting de lift. Ik zat daar enigszins verbouwereerd en nog steeds met mijn lul uit mijn broek, waar de laatste druppels zaad nog aan hingen. Snel duwde ik mijn lul weer terug op zijn plaats en sloot de rits van mijn broek. Ik bestelde nog maar wat te drinken bij het barmeisje, die een beetje verbaasd keek omdat ik nu opeens alleen aan de bar zat. Het begon nu door mijn hoofd te spoken, wat zou Suzan nu aan het doen zijn, ik keek op mijn horloge en zag dat het inmiddels al tegen middernacht liep. Ik was opgewonden, maar ook jaloers, ik zou best getuige willen zijn van hetgeen er zich op onze hotelkamer af aan het spelen was. Ik betrapte mijzelf erop dat ik ook in een hoger tempo de consumpties achterover sloeg, ik was waarschijnlijk gewoon nerveus. Daarop liep ik maar even naar buiten om een sigaret op te steken, maar dat werkte averechts, ik begon nog meer na te denken over Suzan en Dirk. Dat bezorgde me een ongekende erectie en ik moest snel mijn gedachten weer verzetten, anders zou het barmeisje mij zeker vreemd aankijken als ik weer naar binnen zou gaan.

Ik rookte wel drie sigaretten achter elkaar en liep daarna weer de bar binnen en bestelde mijn zoveelste consumptie, gelukkig kwamen er ook een paar andere gasten nu het hotel binnen om nog even een afzakkertje te nemen. Ik raakte met een paar van hen in gesprek, maar kon mijn gedachten maar niet van Suzan en Dirk afhouden. Een echt goed gesprek was er gewoon niet met mij te voeren, maar de tijd ging gelukkig wat sneller aangezien ik niet meer alleen zat. Iets voor 01.00 uur kwam opeens Dirk weer uit de lift gestapt, hij was dus bijna een uur lang met Suzan bezig geweest. Dirk liep naar mij toen en zei mij dat Suzan had gevraagd of ik naar de kamer wilde komen. Hij zei me ook dat ze een fantastische vrouw was en dat ik best blij mocht zijn met haar. Ik vond het allemaal wel best, maar was benieuwd naar hetgeen zich op onze hotelkamer had afgespeeld, dus ik wist niet hoe snel ik bij onze kamer moest komen.

Het kostte me gewoon moeite om de deur van de kamer te openen, zo nerveus was ik. Maar toen ik de kamer binnen kwam sloeg de nervositeit direct om in pure geilheid. Suzan lag spiernaakt op het bed met haar benen gespreid en tussen haar benen zag ik het zaad van Dirk nog uit haar geile kutje sijpelen. Dit was ongewoon geil, ik wist niet hoe snel ik mijn kleren uit moest trekken, ik verlangde naar haar volgespoten kutje. Ik sprong bij haar in bed en voelde eerst even met mijn vingers in haar soppende spleet en toen ik mijn vingers weer uit haar kutje haalde, zag ik het zaad van Dirk aan mijn vingers zitten. Dit maakte me nog geiler dan ik ooit was geweest en ik wilde nog maar een ding, mijn lul in haar natte zaadkut duwen en nog meer zaad in die geile spleet achter laten.

Suzan begreep gelijk dat ik erg opgewonden werd van haar volgespoten kutje en dat ik haar nu ook wilde neuken, maar ze had iets anders in haar gedachten. “Liefje ik heb al de hele tijd op mijn rug gelegen dus neuk ik jou.” Sprak ze, en ik ging op mijn rug liggen met mijn lul recht overeind klaar voor die zaadkut van mijn Suzan. Suzan gooide een been over mij heen en kwam met haar kutje vlak boven mijn lul hangen en of ze het er om deed weet ik niet, maar er kwam een gigantische stroom zaad uit haar kutje gelopen, recht over mijn lul heen. Hoeveel zaad had die Dirk in hemelsnaam in haar kut gespoten, vroeg ik mij af. Langzaam zakte Suzan met heer flink gesmeerde spleet over mijn lul heen en ze begon mij langzaam te neuken. Ondertussen vertelde ze mij wat Dirk allemaal met haar had gedaan en hoe lekker hij haar had geneukt en hoe vaak hij in haar klaar was gekomen. Dit alles en het zien van het zaad van Dirk dat uit haar kutje langs mijn lul liep was te geil voor woorden. Al snel hield ik het dan ook niet meer en kwam ik schokkend klaar en ook al was ik een uurtje daarvoor al klaar gekomen, nu leek het wel of ik bleef spuiten in haar zaad vragende kut. Ook Suzan kwam intens klaar en later bleek dat dit haar zoveelste orgasme was binnen een uur tijd. Ze liet langzaam mijn lul uit haar kutje glijden en een mengeling van zaad droop uit haar afgeneukte spleetje. Toen waren we ook echt uitgeput en even later vielen we als een blok in slaap.

De volgende morgen zijn we samen gaan douchen en Suzan rook gewoon naar sperma, dat maakte ons weer zo geil dat we nog even een vluggertje onder de douche hebben gedaan. We waren niet echt tot rust gekomen dit weekendje, maar we hadden wel ontzettend genoten.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb