Onze geile praatjes. 

Vier jaar zijn Nadine en ik nu getrouwd. Maar voor het zover was hebben we een relaties van dik tien jaar gehad. Om financiële redenen was een huwelijk er eerder nooit van gekomen. We zijn gelukkig samen, bijzonder gelukkig. Alleen is het laatste jaar de seks een beetje van hetzelfde gebleven. We hebben al veel uitgeprobeerd en de experimentjes zijn een beetje opgeraakt. We hebben diverse speeltjes, pakjes en rollenspellen gespeeld en hebben het kamasutra boek er al eens bij gepakt, maar het is nu langzaam allemaal wel een beetje ontdekt.

Iets wat ons echter nog altijd wel kan boeien is buitenseks, seks op spannende locaties dus. Nadine was er altijd voor te porren om ergens buitenshuis een plekje op te zoeken waar we eventueel betrapt konden worden. We zijn dan ook wel eens betrapt, maar die persoon liep altijd weer verder. Nadine baalde daar dan van. Het leek haar enorm spannend dat zo iemand dan zou blijven staan kijken.

Het was dan ook haar idee geweest om een webcam aan te schaffen en wat spannende dingetjes uit te voeren op bepaalde chatsites. Ik deed hier graag aan mee want naast dat ik geen schaamte ken. Word ik net als mijn vrouw graag bekeken, zo heb ik ontdekt. Daarbij word ik toch behoorlijk opgewonden als een andere kerel een stijve krijgt van mijn liefste. Als wij dan aan de ene kant van het wereldwijde web een showtje opvoeren waar mijn Nadine haar prachtige lichaam toont waarbij zij heerlijk door mij genomen wordt en dat dan ergens anders op de wereld iemand zichzelf daar dan op loopt af te trekken vind ik geweldig.

Ook tijdens de seks gebeurde het regelmatig dat ik hardop fantaseerde, maar een avond ging ik een stapje verder. Die avond kan ik me nog goed herinneren. Mijn vrouw had een zwart setje aangetrokken, een string, bh en kousen. Haar slanke lichaam kan dat nog heel goed hebben en ze draagt er lang niet altijd jarretels bij. Ze lag op haar rug, het stringetje had ik opzij geschoven en ik schoof mijn keiharde paal in en uit haar prachtig geschoren kutje. Een prachtig uitzicht had ik daar op. Ik had weer een experimentele bui en begon hardop te fantaseren. ‘Lijkt het je geil als we nu bekeken zouden worden?’ was mijn simpele vraag. Ze kreunde, voor mij het teken om door te gaan. ‘En door wie zou je dan bekeken willen worden.’ Ze kreunde weer, dit was niet wat ik wilde horen dus ik herhaalde mijn vraag, ‘door wie wil je bekeken worden.’ Ze kreunde en volgde met ‘Een lekkere vent.’ Aha, ik had beet en was enorm geil en wilde meer weten. ‘Een lekker vent dus. En als die nou eens zou blijven staan kijken van een afstandje.’ Ze kreunde weer, dit keer iets harder. Ik ging door, ‘en als hij dan zijn pik langzaam uit zijn broek haalt en zich aftrekt terwijl hij naar je kijkt.’ Nadine kreunde nu nog harder, iets wat me geweldig stimuleerde. ‘Lieverd, zie je ook dat die man nu iets dichterbij komt. Kijk eens opzij naar zijn grote pik.’ Mijn vrouw draaide haar hoofd opzij met haar ogen dicht en likte langs haar lippen. God wat heb ik toch een geil vrouwtje.

‘Lieverd hij staat nu vlak voor je. Kun je z’n pik al ruiken?’ ‘Oh jaa!’ kreunde ze nu hardop. Ik voelde hoe haar kutje nog iets wijder werd en terwijl ik haar benen bij haar knieën vasthield en uit elkaar hield zag ik hoe mijn pik glom van haar geil wanneer hij in en uit haar heerlijke kutje schoof. In een flits schoot iets door mijn hoofd, ik boog me snel naar de zijkant en trok het nachtkastje open. Ik haalde er een van haar dildo’s uit en terwijl ik haar neukte begeleidde ik de dildo naar haar gezicht. Nadine deed haar ogen open en keek er naar. Ze pakte hem vast en nam hem van me over. Zonder dat ze aansporing nodig had begon ze haar eigen dildo te pijpen alsof het een andere kerel was. In dat geval werd ze nu door twee mannen geneukt.

‘Oh lieverd, zou je die man niet even iets beters aanbieden. Ik heb hier een heerlijk kutje voor hem. Zou je niet willen dat een vreemde daar zijn harde pik in zou steken?’ Ze kreunde en haalde de dildo uit haar mond. ‘Wisselen,’ zei ze kortaf en bracht de dildo naar haar onderlichaam. Ik trok mijn pik uit haar grotje en kroop naast haar hoofd. Ik zette mijn lul voor haar mond en ze opende hem. Nog nat van haar eigen vocht schoof ik hem naar binnen. Ze hapte gretig en moest haar eigen lekkers proeven. Hier was ze overigens nooit vies van geweest.

Zelf bracht ze de dildo naar haar kutje. ‘Hij gaat je neuken lieverd,’ Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en zei, ‘Ja, kijk maar goed.’ Ze begon me nu als een bezetene te pijpen en duwde hard de dildo in en uit haar gleufje. Ze vindt het nog leuk ook dat ik naar haar kijk terwijl ze geneukt wordt door een ander. Ik vroeg het haar, ik wilde het van haar horen, ‘Dus je wilt dat ik naar je kijk als een ander je hard neukt?’

Ze haalde mijn pik weer uit haar mond. ‘Jaa!’ Zei ze hijgend en ik merkte aan haar dat ze richting een hoogtepunt aan het gaan was. Ik besloot nog wat kolen op het vuur te gooien. ‘Dan neukt hij je zeker ook zonder condoom.’ ‘Mmmpfjaaah!!’ kreunde ze hard. ‘Ik weet ook wel waarom,’ zei ik tegen haar. ‘Omdat je dan zijn zaad ik je kan voelen spuiten. Je wil gewoon dat hij in je kutje klaarkomt. Is dat zo?’ Ze kreunde een half ‘ja’ uit en ik zei dat ik het haar wilde horen zeggen. ‘Ik wil dat hij in me komt,’ kreunde ze terwijl ze mijn pik even uit haar mond liet glijden.

Ze voerde het tempo op met haar dildo en beukte hard in en uit haar eigen gleufje. De man die haar zou gaan neuken zou haar dus in ieder geval keihard mogen neuken terwijl ik zou toekijken. En hij zou haar ook nog mogen volspuiten. Ik kon mijn geluk niet op, in plaats van jaloers te worden werd ik bloedgeil en haalde haar hand van mijn pik. Ik pakte haar hoofd en begon haar in haar mond te neuken.

Ze kreunde hard en ik zei, ‘Hij komt in je klaar. Hij spuit je geile kutje helemaal vol. Het zaad van een vreemde zal je geile kutje inspuiten terwijl ik je mondje volspuit. En dat allemaal terwijl je in zo’n geil setje voor ons ligt met je lekkere strakke lichaampje.’ Dit was voor haar de druppel. Ze kwam kreunend klaar en hapte naar adem. Ik liet haar even een flinke paar happen lucht nemen en plaatste toen mijn lul weer in haar mond. Ik beukte nog een paar keer in haar mond en spoot toen een fikse lading zaad haar keel binnen. Ik trok mijn lul uit haar en ik zag haar mijn goedje doorslikken. Ze opende haar ogen en keek me aan, ‘zeg het maar schat, wanneer gaan we dit echt doen?’

 

Twee weken later. Het is inmiddels voorzomers warm. Mijn vrouw Nadine en ik zijn naar een bedrijfsfeest geweest. Ze is een beetje aangeschoten, ik ben de bob en heb me alleen aan Cola tegoed gedaan. We stappen in onze auto en gaan op weg naar huis. Een klein uurtje rijden is het vanwaar het feest is. Halverwege wordt Nadine een beetje onrustig, ik kijk naast me en zie hoe ze heen en weer schuift op de bijrijderstoel. Haar zwarte jurkje kruipt een beetje omhoog. Ik zie haar slanke zonnebankgebruinde benen er onder vandaan komen. Mijn ogen schieten weer even snel naar de weg en dan weer terug naar haar benen. Mijn blik gaat van haar benen, schoot en buik naar haar borsten. Goedgevormd zitten ze in het mouwloze jurkje. Ze heeft een prima decolleté, ik weet hoe geil ze het vindt om op het strand topless te gaan. Mijn gedachten schieten even terug naar de zomer van vorig jaar, waarbij Nadine in slechts een string op het strand lag terwijl er een groep jongens van een jaar of twintig voorbij liepen. Ze keken hun ogen uit. Later kwamen ze nog eens terug en bewonderden Nadine terwijl ze op haar buik lag. Haar smalle strakke kontje was een lust voor het oog. Die avond hadden we stomende seks gehad.

Nadine legde haar hand in mijn kruis. Zonder enige aanleiding begon ze mijn geslacht door mijn pantalon te kneden. Binnen no-time was ik zo hard als staal. ‘Zullen we alsjeblieft ergens even pauze nemen?’ zei Nadine zacht. Ik keek naar rechts en zag dat ze me speels aankeek. Ik wist waar dit op ging uitdraaien. Nadine die voorovergebogen over de motorkap lag of tegen een boom stond en mijn paal ontving.

Ik draaide de snelweg af en reed door op de kleine parkeerplaats voorbij het benzinestation. Ik parkeerde hem helemaal aan het einde van het terrein voorbij een aantal vrachtwagens. Onder een aantal bomen, vlakbij de bosjes in een donker stukje stonden we stil. Nadine boog zich voorover en kuste me. Haar mond opende zich en haar tong vond de mijne. Haar wilde manier van tongen was voor mij een teken dat ze bloedgeil was en ik besloot dit te bevestigen. Mijn hand ging over haar gladde been omhoog onder haar jurkje, ik voelde haar dijbeen en gleed naar haar slipje. Zeiknat, zoals ik al had gedacht. Mijn vingers glijden over de zachte natte stof van haar slipje en ik voel haar schaamlippen duidelijk onder mijn vingers.

‘Kom,’ zegt ze en stapt uit. Ze slaat de deur dicht en loopt mijn kant op. Ik stap ook uit en ze begint me weer te zoenen. Langzaam zakt ze naar onder en begint mijn broek los te maken. Ze schuift hem omlaag, tegelijk met mijn boxershort en haalt mijn keiharde pik er uit. Ze begint hem direct te pijpen. Ik heb nu uitzicht over het parkeerterrein en zie een stuk of acht vrachtauto’s staan terwijl mijn vrouw mij heerlijk aan het pijpen is. Er komen fantasieën in mij naar boven.

‘Vind jij het ook niet sneu voor die truckers?’ begin ik. Mijn vrouw kreunt een keer. ‘Al die jongens moeten zichzelf altijd maar helpen.’ Ze omsluit mijn pik harder, ik ken haar lang genoeg om te weten dat mijn praatjes haar dan opwinden. ‘Zou je wel in je jurkje langs die vrachtauto’s willen lopen en je jurkje af en toe willen optillen?’ Lange halen maakt ze nu met haar mond en een hand om mijn pik. Ze pijpt als de beste en voert het tempo op. Ze kreunt. Ik ben bloedgeil en waag de stap. ‘Sta dan op. Sta dan op en loop eens een stukje terwijl je je kontje aan me laat zien?’

Mijn pik glijdt uit haar mond en ze kijkt me aan. Haar ogen staan op vuur en ze komt omhoog. Na twee stappen achteruit te hebben gedaan draait ze zich om en loopt een stukje het parkeerterrein op. Ze bukt in de richting van de trucks en staat met haar kont naar mij toe. Ze tilt haar rokje op. In het schijnsel van de maan vermengd met dat van de zwakke lantaarns zie ik haar geile kontje met een zwarte string naar mij steken. Haar hand gaat even tussen haar benen en streelt haar eigen slipje. Ze draait zich om en toont nu haar borsten aan me.

Dan doet ze iets heel anders. Ze gaat op handen en voeten zitten met haar rug naar de vrachtwagens. Haar borsten bungelen nu uit haar jurk en ze schuift haar jurk iets omhoog aan de achterkant. Ik kan het nu moeilijk zien maar ik kan invullen wat ze doet. Mijn adem stokt in mijn keel als ik door krijg dat ze zichzelf aan het vingeren is terwijl haar kutje in de richting van de trucks staat. Ik loop langzaam op haar af en ga voor haar staan. Ze neemt mijn lul weer in haar mond en pijpt me weer verschrikkelijk geil. Ik zie dat ze haar rug ontbloot heeft, zo hoog is aar jurk omhoog. Haar string is opzij geschoven en ik zie haar lekkere kontje. Als ik iets voorover buig zie ik hoe ze haar vingers over en in haar kutje beweegt.

Dan schrik ik op. Tegenover me hoor ik voetstappen achter een van de vrachtwagens. Waarschijnlijk is het een trucker die even naar het benzinestation is gelopen en nu terugkomt. Ik hoor een deur dichtslaan en voel hoe Nadine de greep op mijn lul verstevigd. Ze wil dit, ze is geiler dan ooit en het maakt haar werkelijk geen biet uit of ze betrapt wordt of niet. ‘Er is daar iemand.’ Ze kreunt. ‘Nadine er is daar iemand en misschien kijkt ie wel naar ons.’ Ze kreunt nogmaals en haar ademhaling gaat sneller. ‘Je wilt bekeken worden he,’ vervolg ik. Ze haalt mijn pik uit mijn mond, ‘Ja ik wil bekeken worden. Laat hem naar mijn kutje kijken.’ Antwoord ze en pijpt me verder. ‘Je bent een geile slet Nadine. Mijn heerlijke geile slet en ik hoop voor je dat die vent straks zijn truck uit komt en zijn zaad in je spuit.’ Nadine komt als een komeet klaar. Ze kreunt hard en haar rug trekt verschillende maken krom. Ze laat mijn pik uit haar mond glijden, hijgt en hapt naar adem.

Ik kijk omhoog en zie een man tussen ons en de vrachtwagens staan. Hij komt onze kant op gelopen. Het moet de trucker van zojuist zijn geweest. Hij komt telkens dichterbij. Nadine kijkt me aan en zegt, ‘ik wil meer, neuk me hard.’ ‘Ik of een ander?’ vraag ik zo hard dat de man het moet kunnen horen. ‘Maakt me niet uit neuk me.’ Nadine spitst haar oren als ze de voetstappen dichterbij hoort komen. Ze lacht naar me en neemt mijn pik weer in haar mond. Ze begint als een bezetene te pijpen en ze verbaasd me zelfs door niet een keer om te kijken. Het feit dat een totale vreemde nu vrij zicht op haar kutje en kontje heeft moet haar mateloos opwinden. Anders had ze dit nooit gedaan. Ik zie hoe haar hand een van haar billen vastpakt en het aan de kant trekt. De trucker, een vrij stevige kerel met een baardje komt nu achter Nadine staan. Hij legt zijn handen op haar billen en kneed ze even. Nadine slaakt een zucht en kijkt geil naar me.

De man kijkt me aan en ik knik naar hem, ik schat hem een jaar of tien ouder dan dat wij zijn. Hij pakt zijn riem vast en maakt hem los. Vervolgens laat hij zijn broek en boxer zakken om vervolgens zijn pik openbaar te maken. Het is een redelijk formaat, vergelijkbaar met de mijne alleen dan iets dikker maar een fractie korter misschien. Hij kijkt me nogmaals aan maar ik straal alleen maar geilheid uit. Ik kijk weer naar zijn pik en zie hoe hij hem dan zomaar bij mijn vrouw naar binnen duwt. Lange diepe halen maakt de man en mijn vrouw kreunt. Ze heeft nu aan beide kanten een pik in haar, iets wat ze tot nu toe alleen met speeltjes heeft ervaren. Maar nu zat er een pik van vlees en bloed in haar kutje, een totaal vreemde penis terwijl ze mij aan het afzuigen was.

De man versnelde al vlug van tempo en greep haar bij haar heupen. Hij beukte op haar in, zoals ze had gehoopt in onze fantasie. In het schijnsel van het maanlicht zag ik dat de pik van de man glom van het vocht. De mijne ook. Ik moest moeite doen om niet direct in haar mond klaar te komen. Dit tafereel boeide me gigantisch.

Ik zag de man nog enkele fikse halen maken en het zweet hem uitbreken. ‘Hij gaat in je komen schat,’ fluisterde ik. Spontaan kwam Nadine nogmaals klaar. De man moest haar samentrekkende kutje, die ik als geen ander ken, onmisbaar kunnen voelen. Haar kutspieren knepen nu in de lul van de voor ons totaal vreemde chauffeur. Hij begon te kreunen en stootte nog een aantal keer flink diep in mijn gewillige vrouwtje. Ik stelde me voor hoe zijn zaad nu in het grotje van mijn vrouw schoot. Het sperma moest wel het kutje helemaal vullen. Mijn stijlvolle vrouwtje in haar zwarte jurkje met hakjes en haar geile stringetje, gebruikt door twee mannen. Ik hield het niet meer en spoot mijn zaad in de mond van Nadine. Ze slikte alles zo goed als mogelijk door. De rest veegde ze met haar vinger op van rond haar mond en verdween alsnog in haar gewillige keeltje.

De man liep zonder iets te zeggen weg en keek nog even achterom naar het heerlijke kutje dat hij zojuist geneukt had. Ongetwijfeld droop het zaad nu uit haar vochtige vagina. Een echte creampie zoals dat op internet heet. We fatsoeneerden ons en hadden veel stof tot fantaseren als we thuis waren.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten