Onze eerste keer

Wij zijn een echtpaar en de afgelopen 3 jaar kijk ik vaak hoe mijn vrouw wordt geneukt door andere mannen. Ik zal je vertellen over de eerste keer.

We hadden al ruim 6 maanden een fantasie hoe het zou zijn als zij zich zou laten neuken door andere mannen, ik ben niet heel erg groot geschapen, ongeveer 14 cm lang en dun. Ze had toegegeven dat ze graag een grotere lul in haar kutje wilde voelen. We gebruikten al regelmatig haar dildo en we fantaseerden beiden dat de dildo een ander mans lul was. We zijn toen begonnen met het kijken op websites en hoopten iemand te ontmoeten om haar te neuken. We begonnen te chatten met een man die in de buurt woonde. Hij vertelde dat hij een grote pik had. Hij stuurde ons foto’s van zichzelf en hij zag er goed uit. Zijn pik zag er erg groot uit, hij was 32 jaar en mijn vrouw was 35 jaar op dat moment.

We stelden hem voor om elkaar te ontmoeten in een bar, ongeveer 10 minuten van ons huis om te zien of we een klik hadden. We waren er al vroeg, dronken een paar drankjes en wachtten. Hij was ongeveer 10 minuten te laat, maar we herkenden elkaar onmiddellijk toen hij binnenkwam, want we hadden elkaars foto’s al gezien. Hij bood ons beiden een drankje aan en bestelde deze aan de bar. We waren allebei verrast dat hij er was en mijn vrouw zei dat hij er schattig uitzag en ze was verbaast dat hij zo groot was. We waren allebei zenuwachtig geweest toen we op hem zaten te wachten en nu hij er was waren we nog nerveuzer.

Hij kwam naar de tafel en gaf ons onze drankjes, kuste mijn vrouw en ging toen naast haar zitten. De eerste 20 minuten werden in beslag genomen door het praten over koetjes en kalfjes Daarna kreeg het gesprek een wat sexy tintje. We raakten alle drie wat opgewonden en hij legde zijn arm om mijn vrouw en zijn andere hand op haar been. Terwijl we zaten te praatten begon hij over haar been te wrijven, vanaf haar knie langzaam omhoog. Het duurde niet lang voordat ik zag dat zijn hand onder haar rok ging, tot aan haar dij en ik deed alsof ik het niet zag. Hij voelde de band van haar nylonkous op haar been en misschien wreef hij zelfs wel haar kutje door haar slipje. Ik wist het op dat moment niet, maar mijn gedachten gingen als een bezetene door mijn hoofd. Na een tijdje ging hij naar de wc. Toen hij weg was vroeg ik mijn vrouw wat ze wilde doen, ze zei dat ze erg opgewonden raakte en dat hij haar kutje door haar slipje heen had gestreeld. Maar ze was wel erg nerveus om verder te gaan. Ik vertelde haar dat ik ook zenuwachtig was, maar ik werd er ook erg opgewonden van, maar de keuze was aan haar. Ik stelde voor dat als ze verder met hem wilde dat ze dan naar de wc zou kunnen gaan om haar slipje uit te doen, zodat hij zou weten dat ze met hem wilde neuken, als hij zijn hand weer onder haar rokje zou leggen.

Hij kwam terug en we hadden weer wat drankjes besteld, toen mijn vrouw naar de wc ging. Toen ze terug kwam duurde het niet lang voordat zijn hand weer onder haar rok ging en ik zag een glimlach op zijn gezicht toen hij voelde dat haar slipje uit was, hij gromde lichtjes en mijn vrouw gaf een lichte kreun. Ik wist dat ze naakt onder haar rok was en alleen maar om dat te bevestigen trok ze haar kleine slipje uit haar tas en gaf ze het aan hem als een cadeau. We wisten allemaal wat er nu zou gaan gebeuren, we dronken onze drankjes op en gingen naar ons huis. Op weg naar huis, fluisterde ze of ik zeker wist dat we hiermee verder moesten gaan. Ik zei dat ik dit al een lange tijd wilde, dus ik had er totaal geen moeite mee. Ze zei dat ze zich niet zou laten likken, om klaar te komen, dat is enkel voor mij om te doen en het zou haar het gevoel geven ontrouw te zijn. Vreemd, ik weet het, maar dat is wat ze me zei. Toen we thuis kwamen gingen we naar de woonkamer en ik pakte wat te drinken. Toen ik terugkwam was mijn vrouw topless en hij had zijn shirt ook uit, ze waren aan het zoenen, aan het tongen zelfs. Ik kon zien dat ze haar blote borsten hard tegen zijn borst duwde. Het was erg geil om te zien. Vervolgens maakte ze zijn broek los. Hij stapte uit zijn broek en ik zag dat hij geen ondergoed aan had. Zijn lichaam was zeer gespierd, zijn pik was half hard en leek enorm. Toen ritste hij haar rok open en ze stapte eruit. Ik zag nu voor het eerst mijn vrouw haar naakte lichaam tegen een andermans naakte lichaam aan gedrukt. Het was zo geil.

Ik zat op een stoel en begon me uit te kleden. Ik zag hoe ze elkaar zoenden en elkaar aanraakten. Met een hand voelde hij aan haar tieten en de andere wreef over haar kutje. Terwijl zijn mond aan haar tepel zoog, begon zij over zijn grote ballen te wrijven en masseerde ze zijn pik. Ze kreeg nauwelijks haar vingers er helemaal omheen. Ze viel op haar knieën en nam zijn pik in haar mond. Hij werd steeds groter en groter toen haar lippen op en neer gingen langs zijn schacht. Hij duwde haar hoofd weg en stond op, daarna knielde hij neer en begon haar kutje te likken en zoog hard op haar lange binnenste schaamlippen en vervolgens haar klitje. Ze heeft een prachtig kutje met gladde lippen die hij geopend hield met zijn duimen. Zijn pik werd steeds groter. In een mum van tijd zag ik dat haar benen begonnen te trillen en ze hijgde snel, ze stond op het punt van klaarkomen en het leek alsof ze probeerde om zijn hoofd van haar kutje weg te duwen. Hij spande zijn handen strak om haar naakte kont en trok haar op zijn gezicht ze keek me geschokt aan en in haar ogen zag ik iets droevigs en ze schudde nee met haar hoofd. Maar toen gaf ze met een hoge toon een ohhhh, gevolgd door een diepe kreun en ze kwam heerlijk klaar. Toen trok hij zijn hoofd weg van haar kutje, haar lippen leken gezwollen en zelfs groter dan normaal. Ze had zo niet klaar willen komen, maar ik kon zien dat ze genoot. Ik had genoten van het kijken.

Hij vroeg me de weg naar onze slaapkamer. Hij nam haar bij de hand en ze volgden mij. Zijn pik was stijf en inmiddels minstens 22 cm lang en heel erg dik, ik wist niet dat lullen echt zo groot konden worden en ik denk dat mijn vrouw dat ook niet wist. Toen we naar de slaapkamer liepen, was mijn hart aan het bonken en ik dacht dat het uit mijn borst zou springen. Hij legde haar op het bed neer en spreidde haar benen, ging naast haar liggen en ze begonnen weer te zoenen, toen begon hij haar te vingeren. Hij gebruikte drie vingers. Ik vond dit allemaal zo erotisch, geil, sexy en opwindend om naar te kijken. Mijn pik was keihard, maar zeker de helft zo klein in vergelijking met die van hem. Ik kwam bijna klaar zonder mijn pik aan te raken. Vervolgens trok hij zijn vingers uit haar en schoof tussen haar benen die ze voor hem opende. Hij kuste haar en zijn tong likte haar borst en buik tot aan haar kutje en toen weer terug naar boven. Zijn hoofd kwam terug naar de hare en ik kon zijn zeer lange en dikke pik zien voor de ingang van haar kutje. Hij ging niet naar binnen, maar liet hem gewoon tegen haar kutje rusten. Dit was het moment waarop mijn maag begon te protesteren. Ik had het goed gevonden tot zover, maar nu ik wist dat zijn pik op het punt stond om in mijn vrouw te stoten, dacht ik, oh mijn god dit is echt! Hij gaat haar echt neuken, het is geen fantasie meer, het gaat echt gebeuren. Ik schreeuwde het bijna uit om hem te laten stoppen. Maar ik wist dat het al te ver was gegaan en ik kon het niet meer stoppen.

Toen zag ik zijn pik in haar gaan en ik kon zijn pik zien verdwijnen in haar natte kutje. Ze slaakte een zucht en hield haar hoofd schuin toen hij haar nam. Ik dacht niet meer na in dit stadium. Ik was jaloers en kon niet geloven dat ze een andere man in haar had. Hij begon haar te neuken en god hij neukte haar goed, diep en hard, ik had haar nog nooit zo gehoord. Ze kreunde zo hard, ik haar nog nooit zo horen kreunen als bij hem en de blik op haar gezicht was zo sletterig. Ik kon zien dat haar kutlippen zich vast zogen rond zijn pik als hij hem in haar kutje duwde en vervolgens er weer uit trok. Ik hoorde zijn ballen tegen haar kont aan slaan, ze kwam zo vaak klaar. Maar ik denk dat ze dat zelf niet in de gaten had, ik denk dat ze zelfs vergat dat ik er bij was. Ze gilde zo hard dat de buren haar gehoord moeten hebben en hij lag hard te grommen toen hij haar neukte. Ondanks mijn jaloers gevoel, was het precies gegaan zoals we wilden en ik kon zien dat mijn vrouw genoten had. Ze keek me liefdevol aan en ik zag dat hij haar in die 20 minuten, beter geneukt had dan ze had kunnen dromen.

Daarna legde hij haar benen over zijn schouders en duwde zijn 22 cm weer in haar kutje. Dit gevoel had ze nog nooit gehad (vertelde ze me later) met een andere pik. Ze kwam weer en schreeuwde in extase toen hij klaar kwam in haar. Hij duwde zijn lul behoorlijk diep in haar toen hij kwam, geen idee hoe lang zijn orgasme duurde, maar er leek geen eind aan te komen. Vervolgens rolde hij van haar af en nu was het mijn beurt. Haar kut stond zo wijd open, voelde zo uitgerekt en was behoorlijk gevuld met zaad, ik voelde mezelf niet eens in haar en ze maakte geen geluid, toen ik al na een paar keer stoten in haar klaar kwam. Vijf minuten later was hij weer bij gekomen en neukte hij haar weer. Dit keer tilde hij haar op tegen de slaapkamermuur, om haar staande te neuken, iets wat ik nog nooit had gedaan. Vervolgens nam hij haar ook nog een keer op zijn hondjes. Beide keren hoorde ik ze kreunen en schreeuwen. Hij liet haar totaal afgeneukt, met haar kutje vol met sperma achter. Dat was de eerste keer en drie jaar later doen we het nog steeds en we houden er van.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten