Onverwachte geile nacht.

Mijn vrouw is net de dertig gepasseerd, ze is een zeer sexy vrouw en vindt het heerlijk om sexy uitdagende kleding te dragen. Het begon allemaal met de webcam via zo'n website en dat ging verder dan wij ooit hadden verwacht, we gebruikten de webcam om gewoon wat plezier te hebben.

In de loop van de maanden hadden wij regelmatig sex voor de webcam en we kregen een flink aantal vaste kijkers die afstemden op ons kanaal wanneer we met elkaar bezig waren. Zo was er een man genaamd Rob, hij was een reguliere kijker en een echte fan van mijn vrouw. Hij genoot volop als mijn vrouw met haar benen gespreid op ons bed lag in haar sexy slipje en ik de webcam tussen haar benen richtte. Rob was dan meestal wel aan het kijken, net zoals vele anderen.

Na verloop van tijd leerden wij Rob beter kennen en kwamen we er achter dat Rob in het leger zat en uitgezonden was naar het buitenland. Hij leek ons een zeer fatsoenlijk en eerlijke man, zoals hij op ons over kwam. Hij was gewoon een zeer goed uitziende vent en als extra bonus had hij ons laten weten ook nog eens gezegend te zijn met een lul van meer dan 23 cm, dus probeerde ik mijn vrouw ervan te overtuigen dat we er maar eens achter moesten zien te komen of dat waar was.

Hij zou binnen een paar weken weer een tijdje in Nederland zijn, dus ik regelde een ontmoeting voor ons drieën in een café in Amsterdam voor een paar drankjes. Rob had toegezegd alles te zullen betalen, vanwege al het plezier dat mijn vrouw hem via de webcam had gegeven. Rob verbleef voor een paar nachten in een hotel, zodat we daar later eventueel nog naar toe konden gaan om een paar slaapmutsjes te nemen.

De dag dat hij zou komen was aangebroken, ik stond erop dat mijn vrouw er piekfijn uit zou zien, even naar de kapper een nieuwe outfit en natuurlijk een sexy lingeriesetje. Ik heb haar niet veel gezien die dag, ik bleef zoveel mogelijk uit haar buurt zodat ze zichzelf rustig op kon tutten voor de avond. Het was dan ook een complete verrassing toen ik haar later zag “wow” dat beloofde wat voor die avond.

We waren al om 19.00 uur die avond in het café, Rob zou pas om 19.30 komen, dus dit gaf ons de gelegenheid om een ​​mooi afgelegen tafeltje te vinden. Er stond ook een poolbiljart, dus ik kon genieten van het kijken naar mijn vrouw als ze zich over de pooltafel heen boog om eens flink hard tegen de ballen te stoten. Ik persoonlijk had al heel andere stoten in mijn gedachten voor haar !!! Het wachten gaf me een beetje de tijd om mijn vrouw in de juiste stemming te krijgen. We waren beiden erg nerveus, misschien waren we gewoon nerveus van de opwinding. We hadden deze man natuurlijk nog nooit persoonlijk ontmoet.

Een biertje en twee Bacardi/cola later merkte ik dat mijn vrouw zich begon te ontspannen en het wel naar haar zin had. Rob kon nu elk moment het café binnen lopen, want het was inmiddels 19.25 uur. Ik bestelde nog wat te drinken en alvast een extra biertje voor Rob, mijn vrouw ging nog even snel naar het toilet om haar make-up te checken.

Rob kwam binnen toen mijn vrouw nog in het toilet was. Ik had de ballen op de pooltafel ondertussen weer goed gelegd om een potje pool met Rob te gaan spelen. We stonden allebei aan de pooltafel toen ze terugkwam van het toilet, en Rob reageerde enthousiast toen mijn vrouw langs liep. Ik denk dat ze erg blij was door de manier waarop Rob naar haar keek. Rob keek haar even aan en zei simpelweg "Hoi", mijn vrouw liep naar haar stoel en ging zitten kijken hoe wij aan ons spel begonnen. De winnaar zou tegen mijn vrouw spelen, dus besloot ik om te verliezen! Ik wilde mijn vrouw wel even in actie zien.

Ik plaatste de ballen weer op de pooltafel en gooide een muntje op om te zien wie van hen zou beginnen, ik hoopte dat het mijn vrouw zou zijn. Ze had een kort rokje aan met sexy nylons en ik was er niet zeker van of ze wel een slipje droeg, ik kon niet wachten om dat te ontdekken. Misschien had ze er geen aan, het was tijd om dat uit te vinden, mijn vrouw won de toss. Rob stond naast me toen mijn vrouw klaar stond om met het spel te beginnen, ze boog zich langzaam over de pooltafel heen en nam haar tijd om de juiste houding aan te nemen.

Onze ogen genoten van een geweldig uitzicht, mijn vrouw stond daar zo heerlijk gebogen over de pooltafel met haar benen gespreid en ze draaide met haar fantastisch neukbare kont in onze richting. We zagen dat ze een klein sexy wit slipje aan had. Ze draaide brutaal met haar kont en vroeg ons of alles naar wens was, waarna ze het spel opende met een krachtige stoot tegen de bal. Ik hoopte dat wij zo hard tegen die mooie kont van mijn vrouw zouden stoten later op de avond.

Daarna was het Rob zijn beurt, mijn vrouw liep naar mij toe en fluisterde in mijn oor: “Ik zou graag willen zien hoe groot die pik van Rob in werkelijkheid is, alsjeblieft schat”. Ik gaf haar een enorme glimlach “Weet je dat zeker?” vroeg ik. "Ja, ik wil die enorme lul van Rob echt diep in mijn kut voelen". Ik kon haar niet tegenspreken want dit was precies hetgeen ik hoopte dat er zou gaan gebeuren, om mijn vrouw geneukt te zien worden door een vreemde grote pik, en dan misschien zelf ook nog meedoen. We zijn nog 45 minuten door gegaan met het spel en genoten steeds weer van mijn vrouw als ze ver over de pooltafel heen moest bukken.

Rob had een kamer genomen in een hotel wat gelukkig zeer dicht bij het café lag, hij kon goed opschieten met de nachtportier, zodat hij ons makkelijk mee kon nemen naar zijn kamer voor een slaapmutsje in het hotel. We liepen de bar uit en omdat het behoorlijk hard regende namen we een taxi. Rob zat voorin en ik zat naast mijn vrouw op de achterbank. Ze pakte mijn hand en schoof die onder haar rokje op haar kruis en liet mij voelen hoe opgewonden ze was.

Een paar minuten later stopten we bij het hotel, Rob betaalde de taxichauffeur en ik vroeg zachtjes aan mijn vrouw of ze er klaar voor was en of ze nog steeds wilde zien hoe groot Rob's pik was. Ze pakte mijn hand en legde die nogmaals tussen haar benen en zei: “Wat denk je?” Ik kon voelen hoe warm en vochtig ze was, dat was dus duidelijk een ja.

Er stond een groot bed met spijlen in zijn kamer, het plan was om haar armen en benen vast te binden aan de spijlen, zodat ze gespreid en naakt op het bed zou liggen voor ons beiden. We namen nog een drankje en daarna nam ik mijn vrouw bij haar armen, ik trok haar topje uit en legde haar op het bed, voorzichtig bond ik haar handen aan de spijlen. Rob en ik genoten van haar harde tepels, we zogen er allebei aan en lieten onze handen over haar lichaam gaan. We trokken langzaam haar rokje en nylons uit, nu zagen we hoe doorweekt haar kutje echt was, door de opwinding was het kutvocht gewoon door haar slipje aan het komen. Je kon er gewoon doorheen kijken en haar volle schaamlippen duidelijk zien.

Nadat we ook de benen van mijn vrouw aan de spijlen vast hadden gebonden vroeg Rob of hij haar natte slipje zou mogen hebben. "Waarom niet", antwoordde ik en trok langzaam het slipje van haar billen, hij legde haar slipje op het nachtkastje. Ik zei hem dat hij meer kon krijgen dan alleen haar slipje, hij mocht haar hier gaan neuken, want ze wilde zijn pik voelen. Ik deed mijn vrouw ondertussen een blinddoek om, ze zag er absoluut fantastisch uit. Vastgebonden aan het bed lag ze daar met haar prachtige borsten en een zeer opgezwollen rood kutje, wat gewoon smeekte om te geneukt te worden.

Ik liet Rob nu zijn gang, hij plaatste zijn tong op de kut van mijn vrouw, en ze kwam op dat moment al bijna klaar, haar hele lichaam duwde ze omhoog, terwijl Rob haar sappen proefde. Ik had mijn boxershort inmiddels laten zakken terwijl Rob bezig was mijn vrouw heerlijk te verwennen met zijn tong, maar ik wist dat het zijn pik was waar ze naar verlangde. Rob trok zijn kleren nu ook uit, hij had niet gelogen !!! Hij was inderdaad gezegend met een behoorlijk grote lul !! Mijn vrouw hoorde mijn reactie en ze begon gelijk haar kutje omhoog te duwen, die droop inmiddels van het vocht door het wachten op zijn harde geile pik.

Hij kroop tussen de benen van mijn vrouw, legde zijn pik tussen haar schaamlippen en duwde zijn pik op en neer om haar zijn lengte te laten voelen, zijn pik was nu behoorlijk nat van haar kutsappen. Langzaam begon hij zijn lul in haar kut te schuiven, op dat moment had ze geen controle meer over zichzelf. Ze tilde haar kont op van het bed en kreeg in een keer de gehele lengte naar binnen, ze beleefde gelijk het grootste orgasme dat ik ooit had gezien van haar, ze kreunde zo hard. Ik begon op haar gezwollen clit te zuigen terwijl Rob haar nog steeds neukte met zijn lange lul, waardoor ze opnieuw luidruchtig klaar kwam. Rob kon het niet langer meer tegenhouden en pompte toen zijn sperma met flinke stoten diep in kut van mijn vrouw. Volgens mij had ze nog nooit zo'n hoeveelheid zaad te verwerken gekregen, het liep er aan alle kanten weer uit. Daarna ging hij van haar af, ik maakte mijn vrouw los, ze kon nauwelijks nog staan. Uit haar handtas pakte ze een reserve slipje, en we vertrokken.

Ik was nog niet klaar gekomen en toen ik met haar in de lift stond drukte ik op de knop voor de bovenste verdieping, ik had waarschijnlijk 45 seconden de tijd voordat de deuren weer open zouden gaan. Ik trok het inmiddels weer met uitgelekt sperma gevulde slipje van mijn vrouw naar beneden en ritste mijn broek open. Soepel gleed mijn pik in haar met sperma gevulde kut en binnen enkele seconden spoot ik mijn zaad diep in haar, het bezorgde haar weer een orgasme. We waren net op tijd klaar want de liftdeur opende zich op de bovenste verdieping, gelukkig was daar niemand!!

We hebben onszelf samen daarna gefatsoeneerd en verlieten het hotel, we hadden de beste seksuele ervaring van ons leven gehad.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten