Onverwacht triootje met een kennis.

Toen Ruud, een goede vriend van ons, het geleende schuurapparaat van mijn man Stefan terug kwam brengen, was dit voor mij het begin van een heel aparte situatie en vrijdagavond. Ruud is getrouwd met mijn beste vriendin Willy, zij hebben twee kinderen en wij hebben goed contact met hun, meer dan met onze andere kennissen, maar dat komt ook omdat wij op een steenworp afstand van elkaar af wonen. Wij komen dan ook wel een paar keer per week bij elkaar over de vloer, tot zover, zo goed, maar vrijdagavond is er eigenlijk uit het niets ineens een heel spannende situatie voor mij ontstaan waarin ik in het middelpunt van de belangstelling kwam te staan van Ruud en Stefan, die mij samen verleiden tot een trio waarin ik volledig mee ben gegaan.

Ruud bleef nog even bij ons en dronk een kopje koffie met ons mee, ik liep in mijn badjas omdat ik en Stefan niet wisten dat Ruud het schuurapparaat terug zou komen brengen die hij een week eerder van Stefan had geleend. Ik had tegen Stefan gezegd dat ik mij ging douchen omdat ik mij heel de dag al geil had gevoeld en zin had om lekker met hem op de bank in onze kamer te vrijen, dat doen wij wel vaker, vooral in het weekend. Ik had de avond al wel een beetje gepland met mijn man en onze dochter was dit weekend bij opa en oma aan het logeren. Tijdens het koffie drinken hadden wij een alledaags praatje toen ik mijn man ineens zag glimlachen naar mij, maar verder niets zei, ik vroeg mij af wat er was? Toen ik ook Ruud met een lach op zijn gezicht naar mij zag kijken, kreeg ik door waarom hun blikken ineens op mij gericht waren. Mijn badjas was een stuk open gegaan zonder dat ik dit zelf door had, ik gaf mijn man en Ruud zonder er erg in te hebben, een blik tussen mijn benen. Ik had mijn slipje en bh eerder al in de wasmand gedaan, dus ik wist op dat moment wel waar zij even tegenaan gekeken hadden “mijn glad geschoren kutje”. Ik heb snel mijn badjas weer goed dichtgeslagen. Er ontstond vanaf dat moment ook een ander sfeertje, mijn man liep naar de keuken en liet mij met Ruud alleen zitten. Ik voelde mij behoorlijk opgelaten, omdat Ruud had gezien dat ik niets onder mijn badjas aan had. Ik vroeg mij af wat er in zijn hoofd speelde, omdat hij naar mij bleef kijken zoals hij nog nooit had gedaan. Toen hij vroeg of ik mijn kutje altijd schoor, kreeg ik het heel warm.

Ik gaf hem er geen antwoord op, maar vroeg wel waar hij aan zat te denken? Ruud glimlachte mysterieus en Stefan kwam terug met twee biertjes en een glaasje wijn voor mij, hij vroeg waar wij het over hadden? Ik kreeg er nog meer kriebels van in mijn onderbuik en was er echt heel onrustig van geworden, ik ga douchen zei ik en liep gelijk de kamer uit. Dit was zeker niet de bedoeling geweest dat ik Ruud een zodanig intieme inkijk gaf, maar het was wel gebeurt. Onder de douche vroeg ik mij toch af waar Stefan en Ruud over zouden praten na deze eigenlijk wel confronterende situatie voor ons alle drie! Dit is zo iets intiems tussen Stefan en mij, maar Ruud had nu ook gezien dat ik een kale muts heb en op de een of andere manier, wond deze gedachte mij toch extra op. Ik stond mezelf lekker in te zepen toen de badkamer deur open ging en ik het antwoord van mijn gedachte kreeg. Stefan en Ruud stonden voor de douchecabine en keken allebei met geile blikken naar mij. Werkelijk mijn hart sloeg op hol, wat gaat hier gebeuren vloog er door mijn hoofd? Zowel Stefan als Ruud begonnen zich lachend naar mij uit te kleden, ik was compleet van de leg en keek ook naar hun. Ruud, ik zeg het maar eerlijk, had ik de meeste focus op toen hij zijn onderbroek uitdeed. Zijn lul was al in een halve erectie net zo groot als die van Stefan, Ruud is een stuk forser gebouwd dan Stefan. In deze onverwachtse en spannende situatie gaan toch ineens al deze gedachten en vergelijkingen onwillekeurig door je gedachten, althans dat had ik wel. Wat gaan jullie doen vroeg ik?

Stefan deed de deur van de douche open en ging tegen mij aanstaan, wij pakken jou vanavond even samen schat, lachte hij. Ik kon amper bevatten dat mijn man dit ineens wilde, wij hebben het er heus wel eens over gehad dat vrienden van ons, waarvan wij wisten dat zij aan partnerruil deden of naar van die parenclubs gaan, dat wij allebei ons daarbij niets van konden voorstellen om dat ook eens uit te proberen. Stefan had altijd gezegd, zijn handen vol aan mij te hebben en dat soort seksuele spanningen niet nodig te hebben om ons seksleven op te peppen, wij waren tevreden met elkaar. En opeens stond ik daar onder de douche met mijn man en Ruud erbij, twee opgewonden mannen die mij allebei begonnen te betasten. Terwijl Stefan mij een tongzoen gaf en zijn inmiddels stijve lul tegen mij aan stond te drukken, voelde ik dat Ruud, die naast ons stond, met zijn hand over mij billen streelde. Ruud pakte mijn hand vast en bracht die naar zijn stijve lul, de bedoeling was mij wel duidelijk en ik pakte hem ook vast. Daar stond ik, geen overleg of afspraken vooraf, met twee stijve lullen, elk in een hand. Stefan begon mij ook nog even te vingeren in deze kleine ruimte, ik liet vanaf dat moment alles maar over mij heen komen en masturbeerde hun tegelijk. Ruud is wel groter dan Stefan, maar dat had mijn man zelf natuurlijk ook wel gezien. Stefan is ook niet zo groot geschapen, terwijl Ruud een behoorlijk grote jongen tussen zijn benen heeft hangen. Ik weet dat mijn man in erectie 17 cm groot is, maar die van Ruud is zeker wel 22 a 23 cm.

Daar gaat het natuurlijk niet alleen om voor mij als vrouw, maar mijn eerste indruk was er, en ik raakte er vreselijk opgewonden van dat dit zomaar ontstond met mijn man en onze goede vriend Ruud. O Stefan, hijgde ik, hij vingerde mij zo heftig dat ik daar bijna van klaar kwam, laten wij naar de slaapkamer gaan kreunde ik tot het uiterste opgewonden. Ik wilde het dan ook goed en lekker uitgebreid in onze slaapkamer doen en de smalle doucheruimte leende zich daar niet echt voor. Stefan stopte, hij vond het een goed idee, zei hij en vijf minuten later liet ik mij tussen de mannen op ons grote bed invallen. De adrenaline gierde door mijn lichaam toen mijn man mij gelijk weer lekker begon te tongzoenen, daar raak ik altijd al goed opgewonden van, maar als je daarbij ineens een andere man tussen je benen voelt plaatsnemen, dan wordt het nog een stuk geiler.

Ruud begon mij heerlijk geil te likken, hij zoog daarbij mijn schaamlippen strak zijn mond in en duwde dan zijn tong echt heel diep in mijn kutje. Stefan was bij mij aan het hoofdeind gaan zitten, ik moest hem pijpen en zo kon hij gelijk ook zien hoe Ruud mijn kutje te pakken nam. Ruud moet het wel gevoeld hebben dat ik een orgasme kreeg op zijn tong en mond, maar misschien een beetje raar van mij, ik wilde mijn man niet laten merken dat Ruud mij zo snel klaar kon beffen, ik kon het voor Stefan verbloemen door hem heftig te blijven pijpen. Dat mijn man zelf in deze geile situatie hier ook heel geil van werd kon hij voor mij niet verbloemen, ik pijpte hem zo wild dat hij zijn sperma al snel in mijn mond spoot. Stefan draaide zich, nadat ik zijn sperma had ingeslikt bij mij weg, Ruud kwam gelijk tussen mijn benen vandaan en zei dat ik hem nu ook moest pijpen, ik wilde dat graag en was heel nieuwsgierig naar hem.

Zijn grote lul en ballen trokken mij magnetisch aan, zoiets spannends had ik nog nooit gedaan, met een andere man spelen en daarbij ook nog eens in het bijzijn van mijn eigen man, die met mijn tieten speelde. Stefan keek me even aan en zei, geil hé Hilda, om met twee lullen te spelen! Dat hoefde verder geen betoog, ik pijpte Ruud met alles wat ik op dat moment in mij had, ik durfde bij hem zelfs een vinger in zijn anus te duwen, toen hij mij daarom vroeg. Mijn man wilde dit nooit, zijn anus was hem heilig en daar wil hij nooit iets in hebben, ik trouwens ook niet, anaal doen wij nooit iets bij elkaar. Ruud wilde dit echter wel en daarom deed ik het ook bij hem, ik pijpte hem zo diep ik kon en vingerde lekker zijn strak aanvoelende anus. Het effect liet ook bij hem niet lang op zich wachten, ik ga jou keeltje lekker volspuiten kreunde hij en begon mij daarbij ook te vingeren.

Met Stefan heftig zuigend op mijn keiharde tepels, en het vingeren van Ruud, die mij heel diep en snel vingerde, vloog mijn kutje weer tot boven de 40 graden in brand. Ik kwam waanzinnig lekker klaar en werd een halve minuut daarna door zijn spuitende lul in mijn mond gelijk weer geblust, doordat ik ook zijn sperma tot de laatste druppel doorslikte. Jeetje, wat kreeg ik er een energie van en ik had er heerlijke aanhoudende geile vlinders van in mijn buikje, toen mijn man opstond om ons drinken uit de woonkamer te pakken. Hij was de slaapkamer nog niet uit of Ruud pakte mij vol op mijn mond en wij gaven elkaar een goede tongzoen waarbij zijn lul hard bleef staan en tegen mij aandrukte. Ik wil je neuken Hilda, zei hij op een zachte toon, alsof hij niet wilde dat Stefan het hoorde. Zijn lul was nog nat van mijn speeksel toen hij mij op mijn zijde legde, ik spreidde gewillig mijn benen voor hem en voelde Ruud geweldig lekker met zijn heerlijke grote en ook nog eens dikke lul mijn geile natte kutje inkomen. Dit was echt te gek en ik werd eindelijk eens goed gevuld.

Ruud begon mij eerst nog rustig te neuken, maar ondanks dat mijn man hier toch echt zelf mee ingestemd had, bleef ik naar de deuropening kijken of hij er niet aan kwam. Het voelde voor mij toch aan als vreemdgaan, misschien was het daarom ook wel dat ik ten overstaan van Stefan niet wilde laten zien hoe lekker ik het vond met Ruud. Ik voelde Ruud heel diep in mijn kutje neuken, ik werd er super nat van en drukte mijn kutje ook steeds weer op zijn dikke lul. Stefan was er nog niet en ik kreeg mijn tweede orgasme op Ruud zijn heerlijke lul, hij zei het zelf ook op dat moment dat hij het had gevoeld dat ik mij de eerste keer zo krampachtig in het bijzijn van Stefan had ingehouden. Ik was nog maar net klaar gekomen toen wij Stefan weer aan hoorde komen, Ruud trok zich snel uit mij terug en ging snel plat op zijn buik naast mij liggen, alsof hij Stefan toch niet wilde laten zien dat hij mij geneukt had. Met zijn drieën dronken wij onze drankjes even relaxt op.

Stefan lag naast mij en masseerde mijn tieten en speelde ook met mijn kletsnatte kutje, ik stond nog helemaal open van Ruud, maar volgens mij had mijn man dit niet door. Ik heb het later ook niet tegen hem verteld, dat Ruud mij had geneukt toen hij even weg was. Ik bleef zo geil als wat met twee van die geile beren in mijn bed, toen mijn man zich dan ook weer op mijn kutje richtte en mij begon te likken, heb ik hem lekker laten gaan. Het wond mij extra op toen ik daarbij aan het niet al te lange neukpartijtje zo ever daarvoor met Ruud terug dacht. Stefan lag zonder dat hij het zelf wist niet alleen mijn kutgeil uit mijn kutje te likken, maar vast ook wat voorvocht van Ruud. Ik gaf Ruud een knipoog toen hij naar ons lag te kijken en vroeg of hij naast mij kwam liggen, toen hij dat deed ben ik hem weer gaan pijpen. Ik was trots op mezelf dat ik zijn lul weer zo snel in een volle erectie in mijn mond had. Ik voelde aan de heftige manier waarop Stefan mij lag te likken, dat hij dit ook een super geil gezicht vond dat ik Ruud pijpte. Ik liet mezelf helemaal gaan.

Ik kreeg een super heftig orgasme, ik zoog en likte Ruud zijn lul heel intens vanuit een soort van oergevoel wat ik daarvan kreeg. Hij was nog niet zover om weer klaar te komen toen wij beneden in onze woonkamer zijn mobiel over hoorde gaan. Ruud zei gelijk dat dit vast zijn vrouw zou zijn om te vragen waar hij bleef. Ik stopte dan ook met hem te pijpen en zei dat hij haar telefoontje dan wel moest beantwoorden, anders zou Willy het zeker vreemd gevonden hebben dat Ruud niet reageerde op zijn mobiel. Hij ging dan ook naakt naar onze woonkamer om haar terug te bellen. Toen ik even alleen met Stefan was zei hij, is dit geil of niet schat. Waarop ik natuurlijk alleen maar bevestigend kon antwoorden. Ik denk wel dat het feest nu even over is, zei ik tegen mij man, het was inmiddels al tegen 23:00 uur geworden en Ruud zou zeker naar huis moeten. Stefan was het daar ook mee eens, wij moeten geen gekke risico’s nemen vond hij zelf ook en Willy niet wantrouwend maken, hoewel wij zeker wisten dat zij nooit op de gedachte kon komen dat wij een triootje met Ruud aan het doen waren!

Ik zei tegen Stefan dat ik dat wel even zou zeggen tegen Ruud, dat hij beter naar huis zou kunnen gaan, Stefan bleef in ons bed liggen en ik ben naar Ruud toegegaan. Het was inderdaad Willy waar hij mee aan de telefoon zat, ik hoorde hem zeggen dat wij nog wat zaten te praten en hij zijn biertje op zou drinken en dan naar huis zou komen. Ik was zo stil mogelijk naast hem gaan zitten en keek nog steeds vol bewondering naar zijn grote lul, die op dat moment wel in een rust positie verkeerde. Ruud gebaarde dat ik hem nog even moest pijpen, ik keek hem opgewonden vragend met een blik aan toen ik naar zijn lul keek, wat was dit spannend. Ik begon Ruud geluidloos en voorzichtig te pijpen terwijl hij nog even door bleef praten met Willy. Hij zat zo maar wat te lullen met haar terwijl ik zijn lul weer voelde opkomen in mijn mond. Dit was echt een heel geil moment voor mij, zijn lul stond weer helemaal stijf toen hij tegen Willy zei dat hij zo zou komen.

Ruud legde zijn mobieltje naast zich neer, bijna fluisterend vroeg hij waar Stefan was, ik zei dat hij nog op ons bed lag te wachten dat wij terug kwamen. Ik wil je nog even neuken Hilda, voor ik mij aan moet gaan kleden, zei hij geil. Ik wilde hem ook nog wel even in mijn kutje voelen en ben toen snel op zijn schoot gaan zitten. Ik was bloedgeil en heel nat toen zijn lul weer lekker diep in mijn kutje kwam, onstuimig geil hebben wij samen geneukt op onze zitbank en kwam ik net iets eerder klaar dan Ruud, die gelijk mijn geile kutje volspoot met zijn tweede lading zaad deze avond. Zijn sperma lekte uit mijn kutje op de plavuizen toen ik van zijn stierenlul afstapte!

Samen hoorden wij vanuit de slaapkamer Stefan roepen, waar wij bleven? Ik zeg niets, zei ik tegen Ruud met een grote glimlach op mijn gezicht, hij zei, dan zeg ik ook niks, maar ik moet nu wel naar huis. Samen zijn wij terug naar boven gelopen, ik ben onze badkamer ingegaan en Ruud heeft bij Stefan in de slaapkamer zijn kleding bij elkaar gepakt. Ik hoorde hem nog wel tegen Stefan zeggen dat hij naar huis moest, omdat zijn vrouw zich afvroeg waar hij zolang bleef. Zeg voorlopig thuis maar niets, hoorde ik mijn man zeggen, hij zei tegen Ruud dat hij er met mij nog wel verder over zou praten en zou vragen aan mij of ik dit voor herhaling vatbaar vond! Nou reken daar maar op, lachte ik in mezelf toen ik mijn man dit tegen Ruud had horen zeggen. Ik stond onder de douche toen Ruud zich nog even opfriste in onze badkamer en zich aan heeft gekleed, wij zien elkaar snel weer Hilda lachte hij en is toen naar huis gegaan. Ik weet zeker dat hij een bevredigend gevoel had en niets meer over had aan zaad voor Willy deze avond. Stefan dacht daar anders over toen ik weer fris gewassen bij hem in bed kwam liggen, hij zei, reken maar dat Ruud nog steeds heel geil van ons triootje thuis komt en dat hij Willy straks nog even goed zal neuken. Ik lachte om zijn opmerking en zei maar, dat ik dat ook dacht.

Stefan wilde uiteraard zo geil als hij ook nog was, met mij neuken, ik wilde er ook nog wel even lekker tegenaan met mijn man en wij hebben elkaar goed afgeneukt voor wij vermoeid in slaap zijn gevallen. Ik ben een zaterdagmorgen met een heerlijk gevoel opgestaan, wij hebben er samen bijna heel het weekend over gesproken en er een goede afspraak over gemaakt waar ik mij heel goed in kan vinden en Ruud nog niets van weet, op dit moment dat ik ons triootje hier beschrijf. Mijn man is van plan om Willy er in een later stadium ook bij te betrekken, maar wij weten nu nog niet of zij daarin mee zal gaan, dat is nog even afwachten en dat moet ook eerst nog met Ruud worden besproken. Morgen zal mijn lieve schat ons verhaal ook voor het eerst lezen op deze site en ik weet nu al lieverd dat het vrouwtje je er toch nog meer mee verrast als je ons verhaal hier hebt gelezen. Ja lieverd, ik heb dus ook al zonder jouw medeweten met Ruud geneukt, sorry dat ik het je nog niet heb verteld, maar volgens mij vermoedde jij het al.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb