Onverwacht door een ander geneukt.

Mijn vriend heeft me vorige week laten neuken door een vreemde en het was heerlijk. Ik zal even vertellen hoe het zo heeft kunnen gebeuren. Ik moet dan nog een paar dagen verder terug gaan, anders lijkt het zo vreemd.

Het was op een mooie zonnige dag, mijn vriend en ik besloten die dag een wandeling door het bos te maken, we waren elkaar heel de weg al aan het plagen. Hij ging regelmatig met zijn hand onder mijn rokje en ik pakte hem dan steeds weer plagerig in zijn kruis. Op een gegeven moment vroeg hij of ik mijn slipje uit wilde trekken, ik keek even rond of ik iemand zag en trok mijn slipje uit. Mijn slipje overhandigde ik lacherig aan mijn vriend en die stopte mijn slipje in zijn broekzak. Zo kon hij me vingeren terwijl we rondliepen, zei die. Nou, ik voelde inderdaad zijn hand om de haverklap tussen mijn benen en soms duwde die er even een paar vingers in mijn kutje, die was al behoorlijk nat geworden. Zo ging het een tijdje door en ik werd met de minuut geiler dus stelde ik hem voor om naar huis te gaan. Bij de auto aangekomen, die op een bospad langs het spoor stond, tilde hij mijn rokje op en vingerde me terwijl ik tegen de auto stond geleund. Hij knoopte mijn bloesje open en zoog aan mijn tepels, toen vroeg hij me of ik me om wilde draaien, zodat hij me achterlangs kon neuken. Op het moment dat ik me omdraaide kwam er net een trein langs, daar stond ik dan, met mijn blote tieten en een vinger in mijn kut, zo op het zicht voor de mensen in die trein. Ik weet niet of iemand ons gezien had, maar ik was er gelijk zo geil als boter van geworden. We stonden wat te lachen nadat de trein voorbij was, maar waren al zo geil dat we gewoon verder gingen. Ik werd van achter geneukt door mijn vriend terwijl ik leunde op de motorkap en we gingen lekker van bil toen er een weer een trein aankwam. Ik denk dat de machinist ons gezien had, want de trein kwam luid toeterend voorbij. Op dat moment kwamen mijn vriend en ik dan ook spontaan klaar. We zijn direct daarna maar weg gegaan, voor het geval de machinist het door zou geven.

Maar we waren er zo geil van geworden dat we in de auto nog steeds geil waren. Ik heb toen al rijdend mijn vriend gepijpt en het verbaasde me dat hij zo snel weer een stijve kreeg. Hij vroeg me opeens om te stoppen met pijpen, want hij wilde me vingeren. Ik moest mijn benen lekker wijd doen zodat hij er goed bij kon en hij vroeg of ik mijn bloesje open durfde te maken. Terwijl we reden deed ik mijn stoel wat verder naar achteren en de leuning omlaag, zo lag ik lekker en hij kon dan goed bij mijn kutje komen terwijl hij reed. Ik was in een geile roes en genoot met volle teugen, ik had ook niet in de gaten dat we een vrachtwagen aan het inhaalde en dat mijn vriend er opzettelijk even naast bleef rijden, zodat de chauffeur alles kon zien. Ik schrok ervan toen mijn vriend me opeens zei dat de vrachtwagenchauffeur wel genoeg had gezien en toen snel doorreed. Toen we even later thuis aan waren gekomen, hebben we in bed alles nog even dunnetjes overgedaan. In bed vertelden we elkaar hoe spannend we het hadden gevonden en dat we dit vaker moesten doen, want alleen het idee al was zo geil.

Een paar dagen later gingen we weer een stukje rijden, ik had een jurk aan met drukknoopjes en daaronder helemaal niets en al snel had mijn vriend alle knoopjes los getrokken. Daardoor zat ik praktisch naakt in de auto, mijn vriend kikt er namelijk nogal op om langs auto’s te rijden als ik met mijn jurk open naast hem zit. We stopten na een tijdje bij een parkeerplaats om even een sigaretje roken, ik deed mijn jurk ietsjes dicht en we stapten uit. Terwijl we even tegen de auto aan hingen begon mijn vriend me te vingeren en ik opende zijn broek en pakte hem bij zijn lul. We keken nog even of we niet gezien konden worden, maar alles leek veilig. Mijn vriend vroeg op een gegeven moment of ik zijn sigaretten uit de auto wou pakken en terwijl ik voorover in de auto bukte tilde hij mijn rok op. Hij duwde zijn lul zo in mijn kut en begon me daar op die parkeerplaats te neuken. Ik schrok er eerst wel van en keek nogmaals vluchtig om me heen of iemand ons misschien zou zien, maar ik was zo geil dat het me op dat moment ook niets meer kon schelen. Wat ik niet had gezien, maar mijn dus vriend wel, was dat er een man achter een boom stond te gluren. Mijn vriend heeft me later verteld dat hij die man een seintje had geven om stil te zijn. Want terwijl mijn vriend me stond te neuken en ik mijn met hoofd nog door het raam in de auto hing, trok hij opeens zijn lul uit mijn kut. Mijn vriend zei tegen me dat ik even zo moest blijven staan en ik dacht wat gaat die nu weer doen. Het bleek dus dat de man de plaats van mijn vriend in had genomen en toen ik die lul in mijn kut voelde gaan merkte ik pas dat dit niet mijn vriend was. De lul die ik nu in mijn kut voelde was namelijk veel groter dan die van mijn vriend. Ze trokken mij iets naar achteren, zodat ik met mijn hoofd uit de auto kwam en zonder dat de man stopte met mij neuken pakte mijn vriend mij bij mijn hoofd vast. Nog voordat ik iets kon zeggen duwde hij zijn lul in mijn mond en ik begon hem als vanzelfsprekend te pijpen. Ik pijpte hem terwijl die vreemde man achter mij me gewoon diep in mijn kut stond te neuken. Mijn vriend wist dat dit een droom van me was, om een keer door twee mannen genomen te worden en nu werd mijn droom werkelijkheid. Alleen had ik gedacht dit nooit mee te kunnen maken, maar in de korte tijd dat ik mijn vriend nu ken, ben ik echt een geil wijf geworden. Ik was op dat moment dan ook echt geil, wel zo geil dat ik bijna alles zou laten gebeuren, maar ik wist niet dat ik dit goed zou vinden.

De man neukte me zalig en omdat het zo lekker aanvoelde zoog ik met alle lust die in me zat ook vol overtuiging aan de lul van mijn vriend. Mijn vriend genoot er duidelijk van dat die man mij neukte en hij moedigde hem zelfs aan op harder en dieper in mijn kut te stootten, wat mij alleen maar geiler maakte. Maar toen hij tegen de man zei dat hij mijn kut wel vol mocht spuiten, toen had ik het niet meer. Ik weet zeker dat ik nog nooit zo geil was geweest als op dat moment en ik begon opzettelijk met mijn kut te knijpen, ik wilde het zaad wel uit die lul melken. Kreunend zoog ik nog harder aan de lul van mijn vriend en het resultaat kwam dan ook al snel. Mijn vriend begon te schokken en te kreunen en ik voelde de warme stralen sperma diep in mijn keel spuiten. De man achter mij raakte schijnbaar nog meer opgewonden want hij stootte een paar keer extra diep in mijn kut en toen voelde ik hem exploderen. Met veel kracht voelde ik zijn zaad in mijn kut schieten, hij bleef spuiten en stootten. Doordat hij zeker wel drie minuten door bleef rammen in mijn volgespoten kut begon het zaad uit mijn kut te komen en voelde ik het zo langs mijn benen naar beneden lopen. Uiteindelijk haalde hij zijn lul uit mijn kut en terwijl ik nog gebukt stond kwam er nog een aardige lading sperma uit mijn kut, wat was dat geil zeg. Ik was bijna uitgewoond door die grote lul en ik was wel drie keer klaar gekomen, wat had ik genoten van die neukbeurt. Ik kwam langzaam overeind en toen zag ik voor het eerst die andere man, het was eigenlijk wel een stuk. Hij nam afscheid van ons en bedankte mij en mijn vriend en liep rustig weg.

Als ik weer een keer zoiets beleef dan zal ik het wel weer schrijven, ik denk niet dat het zolang zal duren voor ik weer een verhaal heb, want het seksleven van mijn vriend en mij is nu wel erg heftig geworden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb