Onverwacht begluurd.

Een paar dagen terug kreeg ik een mailtje van een kennis van mij met wel een zeer onverwachte vraag, namelijk of ik zijn vrouw zou willen neuken. Dat klonk natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk, maar ik had geen flauw idee hoe zijn vrouw er uit zag, dus stuurde ik een mailtje retour met de vraag “hoe ziet ze er uit”?

Binnen de kortste keren kreeg ik een serie foto’s toegestuurd en er ontstond een uitgebreid mailcontact. Zijn vrouw bleek een echte slet te zijn die er van genoot om zich door andere mannen te laten neuken. Ik schatte zijn vrouw zo rond de 45 jaar en ik was behoorlijk onder de indruk van de foto’s. Hij vertelde dat zijn dochter van 19 jaar ook een echte slet was. Voor mijn eigen veiligheid besloot ik het echter toch maar bij de moeder te houden.

En zo stond ik gisteren bij hen voor de deur. Netjes gekleed en klaar voor actie. Ze zou geen slipje dragen, hadden we afgesproken. Zij deed de deur open en ze was inderdaad een mooie vrouw, halflang bruin haar en een stevige voorgevel. Ik moest het toch even controleren en voelde gelijk even onder haar rokje, ik had mijn hand direct vol met nattigheid. Ze kreunde even om mij aan te moedigen en ik wachtte nog even met mijn hand terug te trekken.

We liepen de woonkamer in en daar ontmoette ik hem en zijn dochter. Hun dochter was een mooie meid, als ze ouder was dan had ik het wel geweten! Ze was een mooi blond meisje met volle borsten die verpakt waren in een strak wit topje. Ze leek het niet vreemd te vinden dat haar moeder met een wildvreemde de woonkamer binnen kwam. We namen een drankje en hadden al snel een leuke klik. Ik had mijn glas nog niet leeg of ik werd al door moederlief mee naar boven gesleurd. Die had er zin in! Ze begon direct aan mijn riem te sjorren en binnen de kortste keren wist ze met een verbazingwekkend gemak mijn steigerende lul uit mijn broek te bevrijden.

Ze hapte begerig naar mijn lul en zoog mijn stijve diep naar binnen. Met lange diepe halen begon ze me te pijpen en ik genoot met volle teugen. Ik keek in de richting van de deur en zag dat deze op een kier stond. Wat er achter de deur gebeurde interesseerde mij echter meer. Ik zag het gezicht van haar dochter naar ons kijken. Ze had haar hand in haar broek gestoken en was zich duidelijk ook aan het verwennen. Ik had verwacht dat ze direct weg zou rennen, maar gek genoeg gebeurde dit niet. Ik knipoogde naar haar en ze bloosde, maar bleef gewoon verder kijken.

Ondertussen had haar moeder besloten dat ze nu geneukt wilde worden. Ze leunde met haar handen op het bed en stak haar kont verleidelijk naar achteren, klaar om genomen te worden. Ze zette haar benen een beetje wijd zodat haar lipjes verleidelijk glimmend van haar geil beter zichtbaar en bereikbaar werden voor mij. Ik gaf haar een plagende tik op haar volle billen en ze kreunde. Ik liep naar de andere kant van haar, zodat ik haar dochter een beter zicht gaf op haar moeder die klaar stond om geneukt te worden door mijn hard overeind staande lul.

Hoewel de dochter voor mij veel te jong was wond het idee mij wel op dat ze daar zo stond te kijken. Ik pakte de geile moeder bij haar heupen en draaide haar hierbij subtiel een beetje zodat haar dochter het nog beter kon zien.

Ik positioneerde mijn harde pik tegen haar lipjes aan en knipoogde naar de dochter waarna ik mijn stijve hard naar binnen ramde. Moeder gaf een gilletje en ik zag het tempo waarmee haar dochter zich vingerde ook toenemen. Terwijl ik haar heupen vast hield begon ik stevig in haar te stoten. Ze kreunde het uit. Ondertussen bleef ik naar de deur kijken hoe haar dochter zichzelf richting een orgasme aan het helpen was.

Ik hield mijn orgasme in zodat ik beide vrouwen langer plezier gaf. Daarvoor moest ik wel af en toe wegkijken want de toekijkende dochter had een flink opwindend effect op mij waardoor ik dreigde veel te snel klaar te komen. Ik keek dus af en toe even naar boven naar het plafond, terwijl ik in stevig tempo haar moeder bleef palen. Ik probeerde aan andere dingen te denken om niet te veel te genieten van die warme druipnatte kut en de glurende en vingerende dochter.

Ik keek weer even naar het beeldschone meisje en zag de rode blosjes op haar wangen. Ik zag haar borsten bewegen onder haar ademhaling. Ik besloot nu aan de finale te beginnen en mijn aandacht meer te richten op haar moeder. Elke keer als mijn heupen haar billen raakten maakte dit een hard kletsende geluid en ik zag dat mijn lul glansde van haar en mijn sappen. Ik greep onder haar blouse naar haar borsten en pakte deze net iets te stevig vast. Ze kreunde nogmaals en ik voelde haar kut samentrekken om mijn harde paal.

Als reactie voerde ik het tempo op en ik hoorde aan haar ademhaling dat ze er van genoot. Ik voelde mijn orgasme van diep in mijn ballen opkomen en begon nog sneller te stoten en greep haar tieten nog wat steviger vast. Ik voelde haar verkrampen rond mijn lul en voelde de eerste straal zaad haar kut in spuiten. Om haar dochter wat meer een showtje te geven trok ik mijn spuitende pik uit haar en richtte mijn lul op haar kont. Straal na straal spoot ik mijn zaad over haar volle billen heen.

In de deuropening zag ik haar dochter die nu op haar knieën zat schokkend klaarkomen. Ik haalde mijn hand door het glinsterende zaad heen wat ik net over haar billen had gespoten en smeerde dit lekker uit over haar kut, waarbij ik haar klitje niet vergat. Ze stootte haar kut hunkerend tegen mijn hand aan en ik begon het zaad verder en dieper tussen haar schaamlippen te smeren. Ze hijgde en ik zag dat haar lichaam zich verkrampte.

Toen ik naar de deuropening keek was haar dochter alweer verdwenen. Haar moeder trok haar rokje over haar besmeurde kont heen en liep met me mee naar beneden. In de kamer zag ik haar dochter achter een laptop zitten alsof er niets was gebeurd. Toen ik voorbij liep keek ze op en knipoogde ze naar me, ik knipoogde terug.

Haar man liep nog even met me mee naar de voordeur en bedankte mij. Hij vertelde mij nog dat hij wist dat zijn dochter had staan gluren, dat deed zij altijd als haar moeder met een ander lag te neuken. Voor mij was dit een vreemde gebeurtenis die wel ongekend opwindend was geweest. Ze mogen mij nog wel een keertje uitnodigen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb