Onvergetelijke gebeurtenis.

Mijn verhaal is mij, of liever gezegd ons vorige week overkomen en ik moet eerlijk toegeven dat het een onvergetelijke gebeurtenis is geweest, ik zou het zo weer opnieuw willen beleven.

Het begon allemaal met een 25 jarig trouwfeest van een collega van mijn man. Wij waren uitgenodigd om die vrijdagavond naar het feest te komen, ik had daar eigenlijk niet zoveel zin in, maar mijn man zei dat hij zijn gezicht wel moest laten zien. Dat begreep ik natuurlijk ook wel, dus om 20.00 uur die avond liepen wij net zoals vele andere mensen de grote feestzaal binnen. Ik overhandigde het gelukkige paar de enveloppe met inhoud en we namen plaats aan een tafeltje waar al snel de eerste consumpties werden neer gezet. We waren voor alle zekerheid maar met een taxi naar het feest gegaan, want we gingen er vanuit dat de drank behoorlijk zou vloeien. De muziek die door het bandje gespeeld werd was uitstekend en ik begon het steeds meer naar mijn zin te krijgen. Uiteraard raak je met diverse mensen in gesprek, mensen die ik wel eens eerder had gezien maar ook totaal onbekenden.

Zo raakten wij ook in gesprek met Freek, het bleek dat hij altijd met het bandje mee reisde om de apparatuur op te zetten en na afloop weer af te breken. Zo ging hij het hele land door en hij verdiende er een zo leuk zakcentje bij. Vandaag had hij geluk omdat hij niet gelijk na afloop de apparatuur af moest breken, dat kon de volgende ochtend en zo kon hij dan weer fris naar huis toe rijden. Zo kon hij ook een biertje drinken en dat gebeurde niet vaak tijdens de optredens. Hij vertelde ons dat hij in zijn busje zou slapen en zichzelf de volgende morgen dan wel in de toiletten zou wassen. Ik vroeg hem nog waarom hij geen hotelkamer had geboekt, maar dat vond hij zonde van het geld, want zoveel leverde hem dit nu ook weer niet op. Verder gingen we er niet over door en mijn man en ik begaven ons naar de dansvloer om even gezellig met de rest van de gasten een dansje te wagen.

Het was rond middernacht en een groot aantal van de gasten waren al weer naar huis vertrokken, logisch natuurlijk want de meeste hadden die vrijdag gewoon moeten werken en waren dan waarschijnlijk ook al vroeg opgestaan. De gasten die nog aanwezig waren bestonden uit naaste familieleden van het jubilerende paar en mensen die al een behoorlijk glaasje op hadden. Wij besloten om nog een drankje te nemen en dan ook maar naar huis te gaan, mijn man belde alvast een taxi en die zou ons een half uurtje later ophalen. Zo kwamen we bij toeval weer in contact met Freek die ook al het plan had opgevat om maar even te gaan slapen, zo kon hij lekker vroeg gaan laden om voor de middag weer thuis te zijn. Hij dronk nog een biertje met ons mee en wij liepen gedrieën naar buiten om nog even een sigaret te roken tot de taxi zou arriveren. We wensten Freek een goede reis toe en hij liep richting zijn busje om daar de nacht door te brengen. Ik zei nog tegen mijn man dat hij het niet trof met het weer, want de temperatuur lag net iets boven het vriespunt die nacht. Zonder iets te zeggen stapte mijn man op het busje van Freek af en klopte op het raam. Frans opende zijn raam en vroeg wat er aan de hand was. Tot mijn grote verbazing stelde mijn man aan Freek voor om met ons mee te gaan, zodat hij bij ons thuis nog wat kon drinken en blijven slapen. Mijn man zou hem dan s’ochtends wel weer terug brengen. Nu hebben wij geen logeerkamer, dus dat mijn man zomaar een vreemde uitnodigde om bij ons te overnachten, dat vond ik toch wel eigenaardig. Maar goed, Freek dacht er geen tel over na en die ging akkoord met het voorstel en zo stapten we even later met ons drieën in de taxi richting huis.

Toen wij een kwartiertje later thuis in de woonkamer zaten pakte mijn man gelijk twee biertjes en een wijntje voor ons om daarna languit op de bank neer te ploffen. Hij begon met Freek te praten en vroeg hem of hij getrouwd was of een vriendin had. Freek was vrijgezel en had ook geen vriendin, hij was 28 jaar, werkte parttime bij een klein bedrijfje en met het opbouwen en afbreken van de apparatuur voor het bandje verdiende hij nog wat extra’s. We namen nog een drankje en mijn man vroeg mij om alvast even een dekbed voor Freek te pakken, dan kon Freek op de bank slapen. Even later gingen mijn man en ik naar onze slaapkamer, Freek achter latend op de bank. Wij lagen nog maar net op bed of mijn man begon mij aan mijn kutje te voelen, hij liet langzaam zijn vinger in en uit mijn kutje glijden en ik was binnen een paar tellen dan ook zeiknat. Toen gebeurde er iets wat ik nooit van hem verwachtte. Hij begon opeens over Freek te praten, dat hij er best wel goed uitzag en wat ik van hem vond. Ik gaf hem gewoon een eerlijk antwoord, dat Freek eigenlijk wel een aantrekkelijke man was met een goed figuur. Maar mijn man ging nog verder, hij pakte nu mijn vibrator uit het nachtkastje en duwde die in mijn natte kutje en ging daar behoorlijk heftig mee heen en weer. Hij zei dat ik mijn ogen dicht moest doen en dat ik mezelf voor moest stellen dat het de lul van Freek was die nu in mijn kutje pompte. Ik weet niet hoe het kwam, maar die gedachte maakte me echt waanzinnig geil en al snel lag ik met mijn kont op het laken te draaien en kwam ik ontzettend snel klaar. Het geile kutsap stroomde gewoon uit mijn kutje en mijn man liet de vibrator nog even extra door trillen op mijn kittelaar, zodat ik echt lag te trillen van genot.

Hij zei tegen mij dat ik gewoon geilde op Freek die in de kamer op de bank lag en waarschijnlijk nu wel een stijve lul zou hebben door haar gekreun. Ik keek hem met grote ogen aan en realiseerde me gelijk dat ik inderdaad nogal luidruchtig had gekreund tijdens mijn orgasme. Mijn man vond dat ik daar wat aan moest doen, zowel voor mijzelf als voor Freek, hij stelde voor dat ik even naar de woonkamer zou gaan om Freek van zijn stijve lul af te helpen. Ik vroeg hem of hij wel goed bij zijn hoofd was, want dat kon ik toch niet doen bij een vreemde. Gelijk duwde mijn man de vibrator weer in mijn super gevoelige en natte kutje en zei hij dat de lul van Freek nog veel beter aan zou voelen. Ik moest alleen maar over die drempel heen en dan zou het allemaal vanzelf gaan, want Freek zou mij ook dolgraag willen neuken. Ik moet nu bekennen dat ik ongelofelijk geil was en ook best wel zin had om een keer een andere lul in mijn kutje te voelen en nu kreeg ik die kans. In een roes stapte ik uit bed, gaf mijn man een kus en zei tegen hem dat ik het dan wel wilde proberen. Zachtjes opende ik de slaapkamerdeur en naakt liep ik de woonkamer in, richting de bank waar Freek lag.

Mijn hart klopte gewoon in mijn keel toen ik voor de bank stond, hoe zou ik dit aan gaan pakken? Ik ging op mijn knieën naast de bank zitten en langzaam ging ik met mijn hand onder het dekbed. Mijn hand zocht zijn lul en toen ik die beet had wist ik zeker dat hij mijn gekreun gehoord moest hebben, wat een stijve en vooral grote lul had deze man. Hij draaide zijn hoofd naar mij toe, sloeg gelijk een arm rond mij heen en kuste me. Ik was opgelucht dat hij zo reageerde, want ik was ontzettend nerveus en dat viel nu in een keer van mij af. Ik beantwoorde zijn kus en begon hem langzaam af te trekken. Het dekbed lag al snel op de vloer en zo kon ik goed zien wat een geweldige lul Freek had staan. Ik keek er vol verlangen naar uit om dat exemplaar zo snel mogelijk in mijn kutje te voelen stoten. Freek ging staan en vroeg mij op de bank te gaan zitten, waarop hij tussen mijn benen knielde en mijn kutje ongekend lekker begon te likken. Hij wist met zijn tong alle gevoelige plekjes echt feilloos te vinden en ik kwam zo voor de tweede keer deze nacht heerlijk klaar.

Nu was echter het moment aangebroken waar ik zo naar verlangde. Freek bleef op zijn knieën zitten en ik wijdbeens op de bank. Hij kwam met zijn lul langzaam richting mijn kutje en ondanks het formaat van zijn lul gleed hij in een keer moeiteloos bij me naar binnen. Mijn God, wat kon die man lekker neuken zeg. Harde stoten afgewisseld met langzame diepe stoten, mijn kutje sopte gewoon van het geil en ik wilde zijn lul nooit meer loslaten. Deze man wist precies hoe hij een vrouw het ultieme genot moest geven en dat deed hij dan ook. Terwijl hij zo bezig was bemerkte ik opeens dat ik mijn man in de deuropening zag staan kijken. Hij stond daar langzaam aan zijn lul te trekken, toekijkend hoe ik, zijn vrouw, door een andere man heerlijk werd genomen. Deze situatie maakte me alleen nog geiler dan ik al was en ik begon Freek aan te sporen om mij flink door te neuken. Ik kreunde dat hij zo’n heerlijk geile lul had en dat hij mij zo lekker neukte. Bij Freek vielen nu ook alle remmingen weg en hij begon nu als een wilde in mijn kut te pompen, bij iedere stoot leek het wel of hij dieper in me kwam. Zijn ademhaling begon te versnellen en ik wist dat hij nu elk moment klaar kon gaan komen. Om er nog een schepje bovenop te doen zei ik hem dat hij mijn kutje wel vol mocht spuiten. En toen kwam Freek en hoe, hij lanceerde gewoon een lading sperma in mijn kutje want ik voelde de stralen diep in mijn buik schieten. Het voelde aan alsof ik vol gegoten werd met een idiote hoeveelheid sperma, zoveel spoot deze man. Door zijn krachtige stralen zaad die naar binnen kwamen kreeg ook ik weer een heerlijk orgasme en zo bleef hij nog even met zijn kloppende lul in mijn kutje op zijn knieën zitten. Toen hij zijn lul uit mijn kutje haalde pakte ik snel het dekbed van de vloer en ving daar een behoorlijk hoeveelheid sperma in op.

Maar ik wilde nog meer van deze man genieten en ik wist zeker dat mijn man ook wel meer zou willen zien. Ik stond op en vroeg aan Freek of hij nu op de bank zou willen gaan zitten. Ik keek naar zijn lul en die stond nog steeds zo stijf als een paal, dus hij kon nog wel verder gaan. Ik ging met mijn rug naar hem toe staan, pakte zijn lul beet en liet me langzaam met mijn natte kutje over die forse lul heen zakken. Opnieuw voelde ik hoe zijn machtige paal diep in mijn kutje verdween en ik begon hem te berijden, het sperma wat hij net in mijn kutje had gespoten begon langzaam uit mijn kutje langs zijn lul te lopen. Nu had ik weer een beter zicht op mijn man, die nog steeds stond te kijken hoe zijn vrouw zich heerlijk liet palen. En toen kreeg ik een waanzinnig geile ingeving. Ik ging wat meer naar achteren en kwam zo met mijn rug op de borstkast van Freek te liggen. Met mijn hand gebaarde ik mijn man dat hij er bij moest komen en ik wees hem op mijn wit schuimende kutje. Mijn man begreep wat de bedoeling was en op het moment dat hij tussen mijn benen ging staan en zijn lul boven die van Freek in mijn kutje stopte had Freek pas door wat er gebeurde.

Ik was even bang dat het hier zou stoppen, maar gelukkig ging Freek gewoon door en liet hij zijn lul in mijn kutje bij die van mijn man zitten. Ik had twee harde lullen in mijn kutje en ze waren allebei zo geil als boter. Met het kutvocht en de lading sperma die Freek bij mij naar binnen had gespoten ging het echt heel soepel. Dit voelde geweldig geil aan en die twee lullen gingen in een ritmisch tempo op en neer in mijn spleet. Ik bleef klaar komen en kreunde het uit, dit was het beste wat ik ooit had meegemaakt in mijn leven. Om er nog een schepje bovenop te doen begon ik tegen hen te praten, ik zei ze dat ze mij gelijktijdig vol moesten spuiten, dat ik mijn kutje echt goed gevuld wilde krijgen met hun zaad. Of het door mijn opmerkingen kwam of omdat ze gewoon erg geil waren, ik weet het niet, maar die lullen gingen nu echt beide tot aan hun wortel bij me naar binnen. Opeens voelde ik het pulserende gevoel van die twee lullen gelijktijdig in mijn kutje en toen kwam het echt naar binnen met een ongekende kracht. Ik voelde twee spuitende lullen in mijn kutje en er leek geen einde aan te komen. Mijn man viel naar voren en lag nu bovenop mijn borsten en hij was aan het spuiten en stoten tegelijk. Freek lag onder ons en drukte zijn spuitende lul nog een keer extra diep in mijn kutje, het was gewoon geweldig. En ik, ik lag te schudden van het gevoel van al dat zaad wat mijn kutje vulde en kwam voor de zoveelste keer weer klaar.

Langzaam haalde mijn man zijn lul uit mijn nu wel beurs geneukte kutje en alsof er een stop uit werd getrokken, het zaad gulpte naar buiten over de pik van Freek. Toen ik daarna ook nog ging staan volgde er nog een behoorlijke lading sperma, het liep langs mijn benen op de vloer. We waren uitgeput maar hadden wel een enorme dorst gekregen van dit alles. Mijn man heeft toen nog maar wat te drinken gepakt en daarna zijn we naar bed gegaan. Freek ging nu mee naar onze slaapkamer en heeft de nacht bij ons in bed door gebracht.

Die ochtend toen mijn man wakker werd zat ik alweer bovenop Freek en bereed ik zijn grote harde lul nog een keertje. Weer spoot hij mijn kutje met een flinke lading sperma vol en kwam ik gigantisch lekker klaar. Toen mijn man mijn volgespoten kutje zag kon hij het niet laten om er zelf ook nog een extra portie sperma bij te spuiten. Dus ik kreeg die ochtend gelijk alweer een dubbele hoeveelheid sperma te verwerken.

We zijn toen nog even met zijn drieën onder de douche gestapt en nadat Freek een ontbijt achter zijn kiezen had gewerkt bracht mijn man hem terug naar de feestzaal. Als hij weer een keer bij ons in de buurt moet zijn dan komt hij zeker weer bij ons langs. Ik kijk er nu al naar uit.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten