Onvergetelijk avondje.

“Zullen we vanavond weer eens naar een club gaan?” vroeg Marieke mij. Ik keek haar verwonderd aan en vroeg, “heb je iets speciaals in gedachten dan?” Ze glimlachte me toe en reageerde, “ik was van de week een beetje aan het surfen op Internet en kwam er een parenclub tegen. Een klein uurtje van ons vandaan en het ziet er heel netjes en verzorgd uit. De recensies van gasten zijn ook oké.” Mijn verwondering steeg nog meer en ik lachte, “ja, ja, jij kwam toevallig een parenclub tegen!” Ze kleurde een beetje rood toen ze bekende dat ze niet bij toeval op die pagina terecht was gekomen maar via een collega van die club gehoord had. “En na haar onthulling dat ze er wel eens met haar man heen ging om zich lekker uit te leven was ik heel nieuwsgierig geworden. Ik denk dat ik dat ook wel weer eens wil meemaken.” Ik keek haar aan en vroeg, “wat wil je weer eens meemaken? Een bezoekje aan die club of jezelf uitleven?” Ze kleurde nog meer toen ze wat vertwijfeld zei, “beide!”

Dezelfde avond belden we rond tien uur aan bij de bewuste club. Een mooie en wulps geklede jongedame opende de deur en begroette ons hartelijk. Nadat ze onze namen had genoteerd en een sleutel van een kluisje had overhandigd, vroeg ze, “zijn jullie hier al eens eerder geweest?” Marieke schudde ontkennend haar hoofd en de dame gaf aan dat we ons eerst konden omkleden en dat ze ons dan zou rondleiden.

We begaven ons naar de ruimte met de kluisjes waar een stelletje van ongeveer onze leeftijd in hun blootje stond en juist begon met het aantrekken van hun ‘clubkleding’. Zwart latex kwam overvloedig tevoorschijn uit een meegebrachte tas. Toen ze de club in waren gelopen lachte Marieke, “ik hoop dat ik sexy genoeg ben gekleed voor deze avond!” Ik keek haar aan en zag dat ze alleen in een klein wit kanten stringetje stond. “Als je zo gaat wel,” lachte ik. Ze schudde haar hoofd, “nee joh! Ik ga echt niet in mijn blote tieten rond stappen.” Ze haalde een witte blouse tevoorschijn en trok die aan. De dunne blouse spande zich om haar ferme D-cup en Marieke liet de bovenste knopen open zodat er een behoorlijk decolleté ontstond. Toen trok ze haar hoge hakken aan en vroeg, terwijl ze een rondje voor me draaide, “oké zo?” De blouse die net tot op de rand van haar slipje viel, haar mooi gebruinde huid, en het wit van haar slipje en blouse dat daar mooi tegen af stak. “Pff, dat ziet er goed uit hoor! Supersexy!” reageerde ik. Zelf had ik een zwarte short aan en slippers. “Kom we gaan ons rond laten leiden,” fluisterde Marieke en ze pakte mijn hand en trok me mee naar de dame bij de ingang.

“Dit is Theo, hij is de eigenaar van deze club en leidt jullie even rond,” lachte de dame tegen ons. Voor ons stond een man van half in de vijftig, modern gekapte grijze haren en een prettige open uitstraling. “Theo,” zei hij en stak ons zijn hand toe. We stelden ons ook aan hem voor en daarna nam hij ons mee naar de bar van de club voor een welkomstdrankje. Theo vroeg ons of we wel eens eerder in een parenclub waren geweest en waar dat was. Daarna vertelde hij iets over zijn club en toen de drankjes op waren pakte hij Marieke bij de hand en zei, “kom, ik ga jullie de rest laten zien.” We liepen naar buiten waar Theo ons het zwembad en de jacuzzi liet zien. Hij vertelde vooral zijn verhaal tegen Marieke en dat vond ik allerminst erg want dat gaf mij de gelegenheid ongestoord rond te kijken en het vrouwelijke schoon te bewonderen. Na het buitengebeuren gingen we weer naar binnen en wees Theo ons de trap. “Na jou,” glimlachte hij tegen mijn vrouw en liet haar voorgaan de trap op. Ik snapte heel goed waarom hij dat deed want Marieke heeft een heel lekker kontje om naar te kijken, iets dat Theo dan ook met grote interesse deed! Marieke had donders goed door dat hij haar blote billen met het kleine stukje textiel ertussen bewonderde, en ze draaide enigszins overdreven met haar heupen. Boven aangekomen pakte Theo weer de hand van Marieke en zei, “deze etage is voor stellen en alleenstaanden. Hier hebben we een spiegelkamer, een massagekamer, een gewone kamer en ook een sm-kamer.” Hij liet ons alle kamers zien en in drie van de vier kamers waren mensen met elkaar bezig. In de sm-kamer stond een vrouw vastgebonden aan een soort van kruis tegen de wand en waren er twee mannen met haar bezig terwijl een derde stond toe te kijken hoe de vrouw met een dildo werd bewerkt en daar, aan haar kreunen te horen, kennelijk enorm van genoot. Theo gaf ons de tijd om rustig te kijken en legde intussen uit waar de condooms te vinden waren, waar de handdoeken en waar de douches en toiletten. Ik kreeg van alle seksuele handelingen die voor mijn ogen plaats vonden, inmiddels een behoorlijke bult in mijn short en ik zag aan Marieke’s ogen en houding dat het ook haar zeker niet onbewogen liet! Theo hield intussen haar hand nog stevig vast en vroeg of we verder konden gaan. Marieke knikte zonder al te veel overtuiging en Theo nam ons mee een tweede trap op.

Boven aangekomen zei hij, “deze etage is alleen voor stelletjes. We hebben hier drie kamers waar je lekker actief bezig kunt zijn.” Hij liet de hand van Marieke nu los en legde de zijne nu op haar linker bil en dirigeerde mijn vrouw zo richting een van de kamers. In de deuropening bleven we met z’n drieën staan kijken naar twee stelletjes die op een groot bed met elkaar bezig waren. Theo’s hand bleef rusten op mijn vrouw’s billen. De stellen keken even op maar in plaats van dat ze deze toeschouwers vervelend vonden leek hun inspanning er eerder door gemotiveerd te worden. Terwijl de vrouw van het ene stelletje door haar man van achteren genomen werd, zocht zij met haar mond de lul van de man van het andere stelletje op en begon hem als een razende te pijpen terwijl hij zijn eigen partner befte. We bleven staan kijken en ik had moeite om van mijn lul af te blijven. Het ding knelde in mijn short! Maar ik was niet de enige… Ook Marieke was overduidelijk opgewonden geraakt en stond een beetje met haar heupen te draaien. Haar tepels staken intussen door de dunne blouse heen! Theo had dit in de gaten en terwijl zijn hand haar billen streelde ging hij half achter mijn vrouw staan en drukte zijn kruis tegen haar aan. Ik zag aan Marieke’s gezicht dat ze zijn ongetwijfeld harde lul door zijn broek heen tegen haar bil aan voelde drukken, maar ze deed geen moeite hem van haar af te houden. Sterker nog… ze duwde haar kont een beetje meer naar achteren. Ze was bloedgeil aan het worden!

Op het bed werd van positie gewisseld en ik keek gefascineerd toe. Ik kon nu niet langer mezelf tegen houden en kneep even door mijn short heen in mijn harde paal. Ik hoorde naast me Marieke zuchten en keek even voorzichtig opzij. Theo was inmiddels helemaal achter Marieke gaan staan en zijn hand was van haar billen naar voren geschoven en wreef nu over haar slipje heen! Marieke zuchtte tevreden en wreef haar billen tegen de man zijn kruis aan. Ik kneep van geiligheid ongegeneerd in mijn lul en probeerde mijn aandacht te verdelen over de neukende stellen op het bed en mijn hete vrouw met de clubeigenaar (die zeker tien jaar ouder was dan zij). Ik zag Theo zijn hand zachtjes heen en weer gaan over Marieke’s broekje en af en toe liet hij een vinger achter het elastiek glijden om vervolgens weer zachtjes over het broekje te wrijven. Marieke’s zuchten was overgegaan in een zacht hijgen! Plots boog Theo zich iets voorover en zei in Marieke’s oor, “je broekje is een beetje nat geworden. Zal ik ‘m maar even over de radiator hangen?” Nog voordat mijn vrouw kon antwoorden had hij zijn vingers al achter de randjes gehaakt en stroopte het broekje naar beneden. Marieke bood geen weerstand… Het slipje viel om haar enkels en Marieke keek me aan terwijl ze er met een rood hoofd uit stapte. Ik glimlachte haar bemoedigend toe en ze wist dat ik er geil van wordt als ze stoute dingen doet!

Theo bukte zich en raapte haar slipje op. In het omhoog komen drukte hij een kus op haar billen en Marieke glimlachte tevreden. Ik keek hoe Theo haar broekje op de radiator hing en hij grijnsde tegen mij, “dan is die droog voordat jullie naar huis gaan.” Toen ging hij weer achter Marieke staan en trok haar tegen zich aan. Zijn hand ging zelfverzekerd naar haar venusheuvel en streelde brutaal haar kale kutje. Marieke stond al vlug met haar heupen te draaien en kreunde zachtjes. “Geil?” fluisterde Theo in haar oor en ze kreunde, “jaahh!” Op het moment dat op het bed een van de mannen met een kreun klaar kwam en zijn zaad over de vrouw’s borsten spoot, stootte Theo een vinger in het kutje van mijn vrouw en begon haar wild te vingeren. “Ahhhh”, kermde Marieke en draaide wild met haar billen. Theo bracht zijn vrije hand naar boven en kneedde door haar blouse heen haar borsten. Soppende geluiden kwamen uit mijn vrouw’s kutje! Op het bed kwam nu de een na de ander klaar en was de voorstelling afgelopen.

Even plots als Theo begonnen was met vingeren, stopte hij er nu ook mee en zei, “kom, we moeten verder.” Hij pakte Marieke weer bij de hand en nam haar mee naar de trap. Marieke keek even om naar haar slipje, maar Theo zei, “laat maar hangen, die is nog lang niet droog.” Zonder protest liet Marieke zich de trap af leiden en liep ze op haar hoge hakken en slechts haar blouse aan de bar binnen! Het was niet druk in de bar. Veel gasten waren op dit uur bezig met de activiteiten waarvoor ze naar de club waren gekomen en hadden een kamer opgezocht. De dame die ons eerder op de avond had binnengelaten stond samen met een jongeman achter de bar en voor de bar zaten twee jongemannen op een kruk. Op een klein danspodium hing een dame van middelbare leeftijd aan een paal haar kunsten te vertonen en verder was er niemand. De twee jongemannen keken op toen Theo aan de bar drie drankjes bestelde en er mee naar ons toe liep. Meteen viel hun oog op Marieke en keken ze begerig naar haar kale kutje! Theo gaf ons de drankjes, ging weer achter Marieke staan en trok haar tegen zich aan. “En bevalt het je in mijn club?” Hij liet zijn hand weer naar beneden zakken en aaide haar poesje nu openlijk zichtbaar voor de gasten in de bar. Ik wist dat Marieke te geil was om zijn hand te verwijderen of, sterker nog, om zich überhaupt ongemakkelijk te voelen! Ze zou in dit stadium, waarin ze nog geen orgasme had gehad, nagenoeg alles goed vinden. En ik ook…!

De twee jongens aan de bar hadden zich nu wat omgedraaid op hun kruk en keken onze kant op. Theo was zichtbaar geïnteresseerd in mijn vrouw en kuste haar in de nek terwijl hij haar langzaam zo draaide dat ze met haar voorkant richting de jongens stond. Hij plaatste zijn handen op haar heupen en liet ze langzaam omhoog glijden waarbij de blouse een klein beetje mee ging en de aanwezigen in de bar mijn vrouw’s naakte onderkant nu tot haar navel konden aanschouwen. Ik zag de twee jongens elkaar aanstoten. Theo omvatte nu met beide handen Marieke’s borsten en zei in haar oor, “hmm, wat een lekkere dikke tieten heb jij. Jammer dat die blouse zo strak zit, anders had ik mijn handen er allang in laten glijden. Marieke lachte gevleid en reageerde, “dan laat je ze toch vrij?” Wat een lekkere geile vrouw heb ik toch, dacht ik terwijl Theo geen verdere aanmoediging nodig had en de knoopjes van Marieke’s blouse van boven naar beneden begon open te maken. Theo opende het laatste knoopje en schoof de blouse, die op de keiharde tepels bleef hangen, aan de kant. Ik zag de jongens aan de bar bewonderend naar de stevige ronde bollen van mijn vrouw kijken en zag de teleurstelling in hun ogen toen Theo hen met zijn handen het zicht ontnam. “Jezus, wat een lekkere joekels,” zuchtte hij en zoende Marieke weer in haar nek. Marieke was nu op haar kookpunt! Ze draaide zich om en plaatste haar lippen op Theo’s mond! Ze trok met één hand zijn hoofd naar voren en begon hem wild te tongen. Met haar andere hand ging ze tussen hen in en kneep in zijn kruis! Haar heupen draaiden en duwden ongecontroleerd naar voor! Ik vond dat het spelletje nu lang genoeg geduurd had en vroeg, “en nu schat? Wat wil je doen?” Ze liet Theo los en hijgde, “ik wil geneukt worden!” Haar blouse zakte op dat moment van haar schouders en viel werkeloos op de vloer. “Hier?” vroeg ik met een van geilheid overslaande stem. “Ja, is goed! Maakt me niet uit. Ik ben zooo geil!” Ik keek Theo aan en commandeerde, “je hoort het! Maak af waar je mee begonnen bent!”

Theo keek me arrogant aan, pakte Marieke bij de hand en zei, “dat lekkere vrouwtje van je krijgt een avond die ze niet gauw zal vergeten!” Hij nam de spiernaakte Marieke resoluut mee naar het kleine podium en zette haar met haar billen op de rand ervan. Toen duwde hij haar achterover en deed haar benen uit elkaar. Ten overstaan van een verbaasde paaldanseres, twee jonge mannen aan de bar, de barman en meid én haar eigen man begon hij haar heftig te beffen! De paaldanseres kon de drukte op het podium schijnbaar niet aan en verdween snel uit de bar. Marieke draaide en schokte met haar heupen, hijgde en sloeg geile taal uit. Ze was intussen zo enorm geil dat ze na slechts een paar minuten schreeuwde, “ahhhh ik kooommmm!” Nadat ze uitgeraasd was duwde ze het kletsnatte hoofd van Theo tussen haar benen vandaan en zei hem op te staan. Met behendige vingers maakte ze zijn broek open en trok hem samen met zijn short in één ruk naar beneden. Een forse stijve lul sloeg tegen zijn buik aan. Marieke keek er gretig naar en legde haar hand eromheen. Ze trok een paar keer traag op en neer en ging toen met haar hoofd naar voor en likte over de dikke eikel. Toen liet ze hem in haar mond glijden en begon hem in hoog tempo te pijpen. Theo stond goedkeurend naar mijn zuigende vrouw te kijken en genoot! Na een poosje werd het hem blijkbaar wat te veel en trok hij zich terug. Snel trok hij zijn kleren uit en liep naar de bar. Daar griste hij een condoom uit een grote schaal die op de hoek van de bar stond en liep toen met zijn zwaaiende grote stijve lul naar mij toe. Terwijl hij het condoom om zijn pik rolde zei hij, “nu ga ik dat knappe geile vrouwtje van jouw stevig neuken!” Ik knikte hem toe en antwoordde, “laat haar genieten!”

Hij knipoogde lachend en liep terug naar het podium waar Marieke met haar benen wijd zat en haar kittelaar wreef. Nu pas zag ik dat de twee jongens van hun kruk waren gekomen en op een enkele meter afstand met hun pik in de hand stonden toe te kijken! Theo ging tussen Marieke’s benen staan, boog voorover en ze tongzoenden elkaar een poosje. Toen ging hij door zijn knieën en terwijl mijn vrouw op haar ellebogen steunend achterover ging hangen keek ze verlangend toe hoe hij zijn dikke gezwollen pik tegen haar glibberige lipjes zette. “Kom, neuk me,” kreunde ze. Theo stootte in één keer naar binnen! “Ahh jaah!” gilde Marieke en stootte geil terug. Zo neukte hij haar een poosje totdat het standje hem te zwaar werd. Hij trok zijn berubberde kletsnatte lat terug en ging op zijn rug op het podium liggen. Marieke ging gehurkt boven hem zitten en liet zijn staaf weer in haar glijden. Terwijl ze stevig op hem zat te wippen stapte de brutaalste van de twee jongemannen ook het podium op en ging zich op slechts centimeters van mijn vrouw’s hoofd af staan trekken. “Kom hier, geil ventje,” kreunde Marieke, ze pakte zijn lul vast en begon hem af te trekken! De jongen spatte bijna uit elkaar van opwinding! Zijn vriend durfde nu ook het podium op te gaan en zo trok mijn vrouw twee jonge mannen af en pijpte ze om beurten terwijl ze door een oudere man stevig werd geneukt. Theo kneedde afwisselend Marieke’s billen en tieten en zijn gezicht vertrok af en toe in een grimas van opperst genot. Na een poosje duwde hij plots Marieke van zich af, rukte het condoom van zijn lul af en met een rauwe kreet spoot hij dikke stralen sperma over Marieke’s borsten en buik!

Ik was er nu ook klaar mee, hield me niet langer in en rukte mijn short uit terwijl ik ongegeneerd mezelf begon af te trekken. Mijn aandacht werd plots afgeleid door beweging achter de bar en ik zag dat de barmeid de barman van zich af duwde en iets tegen hem zei. Daarop liep de man achter de bar vandaan en ging richting podium! Hij gaf de jonge mannen allebei een condoom en begon toen zichzelf uit te kleden! Dit ging inderdaad een avond worden die Marieke niet snel zou gaan vergeten! Marieke zelf had dat ook in de gaten en vond het schijnbaar prachtig want ze ging gewillig op haar knieën op het podium zitten en liet zich neuken door één van de jongemannen terwijl ze de andere in de mond nam!

Ik voelde mijn lul kloppen maar besloot mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Daarom wendde ik mijn blik van het podium af en keek naar de bar. Dat hielp niet echt, want de barmeid was inmiddels ook achter de bar uitgekomen en zat op een barkruk, haar superstrakke en korte jurkje tot haar middel opgeschoven, zich te vingeren! Toen ze zag dat ik haar bekeek deed ze haar benen wijd en trok haar jurkje helemaal uit! Twee mooie C-cup tieten keken me aan... Ik wist nu niet meer waar ik moest kijken. Nergens was nog afleiding, enkel verleiding! Dus keek ik weer even naar het podium en zag nog net hoe Marieke een paar stralen zaad over haar rug kreeg en vervolgens door de andere jongeman, de derde lul, geneukt werd. De barman die geduldig zijn beurt stond af te wachten nam nu de plaats voor haar in en liet zich lekker pijpen door mijn vrouw.

Ik keek weer naar de barmeid, net op het moment dat ze van de kruk af kwam en in mijn richting liep. Ze duwde me een condoom in mijn hand en zei, “nadat eerst mijn vader jouw vrouw heeft geneukt, en nu mijn vriendje op het punt staat dat ook te gaan doen, vind ik dat jij mij maar eens moet neuken!” Ik keek haar verbaasd aan en ze knipoogde geil, “tja, wij zijn niet echt een doorsnee familie…” Toen pakte ze mijn lul vast, nam het condoom weer uit mijn hand en rolde dat met grote ervaring over mijn harde staak uit. Daarna draaide ze zich om en liep terug naar de bar waar ze voorover gesteund op de barkruk haar strakke kontje naar achter stak. Ik keek vluchtig richting podium waar ik zag hoe Marieke door de vierde lul geneukt werd terwijl haar gezicht en haren vol zaten met dikke slierten zaad!

Zonder dralen liep ik naar de bar en stootte pardoes mijn harde lul in de jonge barmeid! Door alle opwinding van de avond duurde het helaas niet lang en tegelijk met haar vriendje kwam ik luid kreunend klaar en spoot mijn zaad over haar rug terwijl hij dat bij Marieke deed!

Glimmend van het sperma liep Marieke voor mij uit de trap op naar de douches. “Pfff, dat was me een lekker avondje, niet? Mijn collega had echt gelijk. Dit is een leuke club!” En ik? Ik knikte haar bevestigend toe en wist dat we hier zeker vaker zouden komen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten